HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2071 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:57

Idézet

deMarco - Ezt a játékot teljesen nagyon nekem találták ki. Imádom!  :respect:  :up:

:offtopic:  Akkor próbáld ki a Thief 3-at is. ;)

Valaki el tudná mondani, hogy milyen az a "No leveling" mod? Konkrétan mit változtat? Tehát találhatok nagyon jó cuccokat is, meg az ellenfél sem lesz olyan tápos, mint én állandóan? De azért ők is fejlődnek és nem csak egy szinten megragadnak és akkor sétagalopp lesz a game? Vagy hogy van ez? Magyarázza már el valaki, aki használja. :)

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 31. 10:58 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2072 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 13:25

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:50

de én nem szeretem a quake-et :p

Én nagyon szeretem a Quake-et, de ez a játék nem Quake ;)

Necros: nézz be a hardwired-re, ki volt hírezve  ;)
szerk.: itt a pontos link ;)

Szerkesztette: Cadaver 2006. 03. 31. 13:27 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2073 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 13:42

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:57

Valaki el tudná mondani, hogy milyen az a "No leveling" mod? Konkrétan mit változtat? Tehát találhatok nagyon jó cuccokat is, meg az ellenfél sem lesz olyan tápos, mint én állandóan? De azért ők is fejlődnek és nem csak egy szinten megragadnak és akkor sétagalopp lesz a game? Vagy hogy van ez? Magyarázza már el valaki, aki használja. :)

A játéknak olyan a koncepciója, hogy ahogy fejlődik a karaktered, veled együtt a "világ" is fejlődik. Nem veled egyszinten fejlődik, de fejlődik. Ez annyit takar, hogy ha később ellátogatsz ugyanabba a dungeonbe, akkor nem lvl2-es szintűek lesznek az ellenfelek, hanem mondjuk lvl8 vagy akármennyi, de a te szintedhez alkalmazkodva, hogy a harci kihívás megmaradjon valamilyen szinten.

A "No leveling" mod asszem ezt hivatott kiiktatni, tehát az ellenfelek, npc-k szintje mindvégig azon a szinten marad, amikor a játékot elkezded. Hogy ez jó e vagy sem.. kinek mi tetszik, én nem használom, mert szeretem hogy megmarad a kihívás.
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#2074 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:01

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:57

Egyszer majdnem végig, aztán egy géphiba után előlről végigjátszottam. Egyhelyen említettem is, hogy a zárnyitó minijátékot jobban megoldották... :omg:
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2075 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:22

Idézet: TNTmax - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 14:42

A játéknak olyan a koncepciója, hogy ahogy fejlődik a karaktered, veled együtt a "világ" is fejlődik. Nem veled egyszinten fejlődik, de fejlődik. Ez annyit takar, hogy ha később ellátogatsz ugyanabba a dungeonbe, akkor nem lvl2-es szintűek lesznek az ellenfelek, hanem mondjuk lvl8 vagy akármennyi, de a te szintedhez alkalmazkodva, hogy a harci kihívás megmaradjon valamilyen szinten.

A "No leveling" mod asszem ezt hivatott kiiktatni, tehát az ellenfelek, npc-k szintje mindvégig azon a szinten marad, amikor a játékot elkezded. Hogy ez jó e vagy sem.. kinek mi tetszik, én nem használom, mert szeretem hogy megmarad a kihívás.

Őőőő! Én leszedtem ebből a modból egy verziót, ami az eredeti leírása alapján a szörnyecskék típusa szerint bemaximalizálja, meddig fejlődhet.

Eredmény: ha egy dungeon tele van patkánnyal meg ogréval, az ogre sokáig hozzádfejlődik, de a patkány nem. (vicces is lenne ha 2x. szinten az ogrét levered, a patkány meg széttép)

Jó dolog a kihívás, én is szeretem, ezért nem használok regeneráló meg játékkönnyítő modokat, de ez realisztikusabbá teszi. Kíváncsi leszek mennyire fog működni, csak ma este teszem fel...
Báááár! A random modot is ki fogom próbálni, de ha bekavar a küldetésekbe, már törlöm is le...
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2076 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:50

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 10:13

Én úgy hallottam 54 de ez nem oszt nem szoroz... Egyébként miért csak? Ha nem arról szól a játékod, hogy tápolod a karid, hanem arról, hogy játszol, akkor sok is, soha nem fogod elérni.

A max szint erősen behatárolja a lehetőségeket. Ha célirányosan kívánom fejleszteni a dolgokat a karakteremen, nem árt tudnom mik a lehetőségek. Pusztán azért érdekellt, mert most vagyok 15ös szintű, és a lopakodásból nagyjából úgynéz ki elértem amit akartam, agility-m ki vanmaxolva, érdekell hogy esetleg 1-2 hasznosabb varázslatra van-e esélyem, lévén abszolút nem mágus vagyok.

Pl.  azt már tudom, hogy ha nem engedem magam szintet lépni amikor bejön a szintlépés addig, amíg egy main stat al statjai is nem lépnek szintet, akkor nem 2-3 hanem 5 pontot lehet elszórni a tulajdonságokrta szintlépéskor, és ez igen sokat számít, ha igazán tápos kívánok lenni.

#2077 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 15:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 23:38

Hali!

Kicsit utánaolvasva úgy tűnik, a kártyád a 6600GT-nél jobb, a 6800-as szintjét kóstolgatja. Mindent nem tudsz fullra tenni, de szépen fog kinézni. Lapozz vissza, az általam berakott képek szintjén, illetve annál kicsit szebben fog nálad kinézni. :)
A proci rendben van, a memória is (persze ez az a rész, amiből soha nem elég :D). De a hangkártya bekavarhat. A Creative kártyákkal van néha gond. Most ilyen későn nem akarok nagyon belemélyedni, de >>itt<< a link, olvasd el. Remélem, a te kártyáddal nem lesz gond.

Remélem, segítettem.

Szívesen. :D

Szia!

Igen segítettél és köszönöm! :) Megnyugtattál a tekintetben hogy érdemes nekem is felraknom ezt a gamét. Nem szivesen adok ki olyanra pénzt ami nem biztos hogy jól menne nálam. A hangkártya kérdést pedig majd szépen elolvasgatom a linkelt oldalon.  :up:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2078 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 16:26

tudtok olyan kersekedőt akinek több aranya van 1000-1500 nél, mert a drága cuccokat nem tudom elpasszolni...

#2079 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 17:35

Ti láttátok már a Making of Oblivion videót?  Nagyon jó. :smoker:
Azt látni kell, mikor először hallják meg Patrick Stewart hangját. :D
De az E3-as visszajelzések is jók, mindenki el volt ájulva tőle. :)
A többi rész is érdekes, csak azt sajnáltam, hogy Picard kapitánnyal nem volt interjú.

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 31. 17:37 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2080 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 00:51

Miért mondja ez nekem 17-ik szinten, hogy bizony bölcsebb lehetek, de fiatalabb nem? Előző szinten meg azt mondta, érzed, hogy most vagy a topon, vagy valami ilyesmi :think:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2081 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 00:55

Valakinek kifejezetten varázsló karakterrel, hasonló szinten mennyi a magicka-ja? 17 szint körül.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2082 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 08:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 1:51

Miért mondja ez nekem 17-ik szinten, hogy bizony bölcsebb lehetek, de fiatalabb nem? Előző szinten meg azt mondta, érzed, hogy most vagy a topon, vagy valami ilyesmi :think:

De sz@r :o ! Ez ilyen szövegeket nyomat szintlépéskor :think: ?
Én azt mindig elnyomom, hogy kussojá má', el akarom osztani a pontokat, he
Faster! Harder! Cadaver!

#2083 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 09:24

Idézet: Yv@n - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 13:50

Pl.  azt már tudom, hogy ha nem engedem magam szintet lépni amikor bejön a szintlépés addig, amíg egy main stat al statjai is nem lépnek szintet, akkor nem 2-3 hanem 5 pontot lehet elszórni a tulajdonságokrta szintlépéskor, és ez igen sokat számít, ha igazán tápos kívánok lenni.

Nos ez minden ilyen státuszpont alapú RPG-nek az átka. Az ember a pontokra kezd figyelni, és a tápolásra. Ez nagyon lerontja a szerepjáték hangulatot. Nem cseszegetni akarlak, mert én is elgondolkozom, mit fejlesszek, s hogyan, hogy olyan karakterem legyen akinek a borében jól érzem magam, hisz ilyenek ezek a mai RPG-k. Csak ilyenkor elgondolkozom, milyen lenne egy olyan szerepjáték ahol a játékos kell felfedezzen mindent és a fejlodés nem egy karakterlap számadataiban lenne mérheto. Ha azt hogy milyen egy jól felépített karakter nem statisztikai adatok kombinálásával, hanem mondjuk szerepjátékkal tanulnád meg. Pl. felveszel egy küldetést és bevesznek egy party-ba, s ott valamelyik karakter nagyon megtetszik, s akkor beszelgetni kezdesz vele, s barátkozol, s akkor elmeséli hogyan lett olyan über. ;)

Nyilván idealista vagyok, de általában szeretem magam felfedezni a dolgokat, s nem szorongok hogy esetleg olyan karit építek ami életképtelen. Mondjuk ez utóbbi nem sikerült még, ennyire hülye nem vagyok épp, de nem zavar ha nem a legoptimálisabb harcos-mágussal nyomulok. Személy szerint a mágiával kapcsolatosan vannak fenntartásaim, mert a realisztikusabb dolgokat szeretem. Nem mondom, el tudom képzelni azt hogy van mágia, stb, de személy szerint jobban szeretném ha pl egy karakter fejodesenek kulonbozo fázisait jelentse. Tehat ha kezdo jatekos vagy akkor egyertelmu legyen hogy harcos vagy vagy orvos esetleg pap, aki imadkozik de semmji varázsereje nincs még, aztan ha a jatekos soroztaban lekuzd kiserteseket, ami gyorsabb eredmenyre vezetne mint pl harcos lesz, vagy tolvaj stb, akkor egy ido utan eler egy bizonyos kivaltsagos helyzete, ami rejtett a tobbi ember szamara es akkor elerhetove valnanak bizonyos varazsereok. A Mágus legyen egy kiváltságos valaki, aki nem egy, hanem harcosok százait tudja egyszerre megsemmisíteni ha akarja. A mágia legyen sokkal rejtettebb, az elérése, fejlodes ebben sokkal nehezebb, áldozatosabb. (mondjuk az áldozat egy ilyen játékban nehéz mert a fejlesztok igyekeznek a frusztrációkat elkerulni ;) )  Az hogy kezdesbol valaki tuzlabdakat hajigál számomra nagyon illuzióromboló, ezért soha nem is játszom ilyen karakterrel. A mágia használata legyen a jatekbeli erkolcshoz kotheto, amolyan D&D alignment alapon, azaz ha sötét mágus vagy és ogre-kat olsz, akkor jot cselekszel ezert veszitesz a sötét mágikus tulajdonságokból, ugyanez ha feher mágus vagy akkor ha "jo" lényeket bántasz akkor megintcsak, ugyanakkor az atlagember tartson amagiatol ezert legyen korlatolt a hasznalata, tehat mindenki szeme lattara ne süss pattogatott kukoricat a tuzlabdaddal, mert biuzalmatlanok lesznek, megegetnek stb.

Nyilvan ehhez sokkal komplexebb, vilag es karakter MI kellene, meg az Oblivionnal is bonyolultabb. :)
De ha nem almodunk akkor ugye  ...
Next stop, Wonderland.

#2084 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 09:43

Hubert, amirol te beszelsz az az Ars Magica szerepjatek, ha nem olvastad, akkor ajanlom. Tetszeni fog. :)
Nekem a leginkabb a meretekkel vannak gondjaim az Oblivionban. Kicsi "varosok", rovid tavolsagok, keves ember a varosokban. Ez volt szamomra a legfajobb pont a Morrowindben is, sajnos nem sokat valtozott ahhoz kepest. :(
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2085 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 09:45

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 9:43

Hubert, amirol te beszelsz az az Ars Magica szerepjatek, ha nem olvastad, akkor ajanlom. Tetszeni fog. :)
Nekem a leginkabb a meretekkel vannak gondjaim az Oblivionban. Kicsi "varosok", rovid tavolsagok, keves ember a varosokban. Ez volt szamomra a legfajobb pont a Morrowindben is, sajnos nem sokat valtozott ahhoz kepest. :(

Hát igen néha kicsit illúzió romboló hogy alig vannak az utcákon. :(
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2086 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 09:54

Kis technikai segítségre lenne szükségem. Telepítem a játékot, de a telepítés végén nem akar kilépni az InstallShield wizard-bol. Ez már a 3-ik verzió amit próbálok. Találkozott valaki hasonlóval?
kösz.

#2087 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 10:28

Idézet: Aty007 - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 10:54

Kis technikai segítségre lenne szükségem. Telepítem a játékot, de a telepítés végén nem akar kilépni az InstallShield wizard-bol. Ez már a 3-ik verzió amit próbálok. Találkozott valaki hasonlóval?
kösz.

Halottam már ilyen gondról, de attól még a játék futni fog.  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#2088 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 10:35

Idézet: Aty007 - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 8:54

kösz.

nekem is ez volt. zard be a feladatkezeloben es kesz

#2089 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 11:29

Idézet: Yv@n - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 15:50

A max szint erősen behatárolja a lehetőségeket. Ha célirányosan kívánom fejleszteni a dolgokat a karakteremen, nem árt tudnom mik a lehetőségek. Pusztán azért érdekellt, mert most vagyok 15ös szintű, és a lopakodásból nagyjából úgynéz ki elértem amit akartam, agility-m ki vanmaxolva, érdekell hogy esetleg 1-2 hasznosabb varázslatra van-e esélyem, lévén abszolút nem mágus vagyok.

Engem nem igazán érint meg, hogy tápos(csibe) legyen a karakterem. Játszok, mászkálok, ahhoz többnyire elég vagyok, hogy túléljek, legyőzni nem tudok mindenkit, de én nem is akarok szuperment jáccani.

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#2090 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 11:44

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 11:29

Engem nem igazán érint meg, hogy tápos(csibe) legyen a karakterem. Játszok, mászkálok, ahhoz többnyire elég vagyok, hogy túléljek, legyőzni nem tudok mindenkit, de én nem is akarok szuperment jáccani.

Engem zavar, hogy megyek valahova a pályán és egy egyszerű hegyimedve kettébasz. Ugyanez oroszlánnal. Tolvajként harcban még nem vagyok valami egetrengető szinten, lesből támadással tudnám elintézni ezeket az ellenfelet leginkább. Viszont azt kicsit unom, hogy a pályából nem sokat látok, ugyanis csak kékben láttam eddig a legtöbb részét, Hunters sight spell alól, lévén ha nem így közlekedek, akkor kb esélytelen vagyok eljutni a kiszemelt célba ugyanis útközben valami szétcincál.

Gyak a lovat félre is tettem, mert csak zavar. Nem lehet a hátán ülve spellt castolni, így nem látom hova megyek, és milyen ellenfél akadhat az utamba.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.