Idézet: Hubert - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 9:24
Nyilván idealista vagyok, de általában szeretem magam felfedezni a dolgokat, s nem szorongok hogy esetleg olyan karit építek ami életképtelen. Mondjuk ez utóbbi nem sikerült még, ennyire hülye nem vagyok épp, de nem zavar ha nem a legoptimálisabb harcos-mágussal nyomulok. Személy szerint a mágiával kapcsolatosan vannak fenntartásaim, mert a realisztikusabb dolgokat szeretem. Nem mondom, el tudom képzelni azt hogy van mágia, stb, de személy szerint jobban szeretném ha pl egy karakter afejodesenek kulonbozo fázisait jelentse. Tehat ha kezdo jatekos vagy akkor egyertelmu legyen hogy harcos vagy vagy orvos esetleg pap, aki imadkozik de semmji varázsereje nincs még, aztan ha a jatekos soroztaban lekuzd kiserteseket, ami gyorsabb eredmenyre vezetne mint pl harcos lesz, vagy tolvaj stb, akkor egy ido utan eler egy bizonyos kivaltsagos helyzete, ami rejtett a tobbi ember szamara es akkor elerhetove valnanak bizonyos varazsereok. A Mágus legyen egy kiváltságos valaki, aki nem egy, hanem harcosok százait tudja egyszerre megsemmisíteni ha akarja. A mágia legyen sokkal rejtettebb, az elérése, fejlodes ebben sokkal nehezebb, áldozatosabb. (mondjuk az áldozat egy ilyen játékban nehéz mert a fejlesztok igyekeznek a frusztrációkat elkerulni
Nyilvan ehhez sokkal komplexebb, vilag es karakter MI kellene, meg az Oblivionnal is bonyolultabb.
De ha nem almodunk akkor ugye ...
Nos igen. Hozzátenném, hogy a mage guild küldetései igen nevetésges szintűek. Szóval én nagyjából két mágiát használok, az egyik a healing, a másik a vámpír látásmódja, de ez nem gátolt meg abban, hogy én legyek az arch-mage, aki ugye a mage guild vezér...gyak a legutolsó noob aprentice mage több spellt tud elnyomni, mint én valaha fogok, hacsak nem tudok most elkezdeni mágiát tápolni, miután a tolvaj képességeket kimaxoltam. Kb ezért érdekellt a dolog, hogy van-e erre lehetőségem egyáltalán, vagy ne arra szórjam az értékes pontokat szint lépéskor, mert úgysem ér semmit.
Szerkesztette: Yv@n 2006. 04. 01. 11:53 -kor

Súgó
A téma zárva.