HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2121 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:54

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:28

Ha megcsinálod az 1. főküldit (amulett leszállítása) kapsz egyet ingyen, és bérmentve valamelyik kopasz szerzetestől.

A zegész ház komplett tartalmát is a rendelkezésedre bocsájtják :D Nemszép dolog, de ha már felajánlották, kirámoltam az egészet :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2122 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:56

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:57

:up:  :up:
Nagyon nagy vagy Stipee  :Đ  :respect:  :respect:

Igyekeztem :) Isten ez a spíl, amugy nem is tudtam hogy lehet állítani a nehézségen. :think: Mégvalami: itt is vannak ilyen ügyes cselek pénzszerzés, jó fegyó, stb téren?

>>Egészség és Harmónia<<

#2123 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:01

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:56

Igyekeztem :) Isten ez a spíl, amugy nem is tudtam hogy lehet állítani a nehézségen. :think: Mégvalami: itt is vannak ilyen ügyes cselek pénzszerzés, jó fegyó, stb téren?

Hát én pl. Dark Brotherhood-ban kerestem magam zsírosra. Csak ésszel kell csinálni a küldetéseket, és akkor az ember megkapja a bonust manit az alapdíj mellé, meg néha valami enchanted fegyvert is hozzávágnak az emberhez, vagy nyakláncot, stb. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2124 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:02

Pénzszerzésnek a legjobb szerintem az Aréna. :D Gyorsan össze lehet kaparni egy kis pénzmagot. ;)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2125 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:08

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:01

Hát én pl. Dark Brotherhood-ban kerestem magam zsírosra. Csak ésszel kell csinálni a küldetéseket, és akkor az ember megkapja a bonust manit az alapdíj mellé, meg néha valami enchanted fegyvert is hozzávágnak az emberhez, vagy nyakláncot, stb. :D

:respect: 

Necros: arenaban harcolni még nem mertem, fogadást kötöttem, de vesztettem :( Jobban szeretem az "itt és itt van egy ház, ahol lakk egy nő, aki gyenge, de van neki egy full glass setje" :D

Mégvalami: constantos cuccokból sok van a játékban, vagy csak én vagyok olyan szerencsés hogy már 10 db van a birtokomban? :D

>>Egészség és Harmónia<<

#2126 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:12

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:08

:respect: 

Necros: arenaban harcolni még nem mertem, fogadást kötöttem, de vesztettem :( Jobban szeretem az "itt és itt van egy ház, ahol lakk egy nő, aki gyenge, de van neki egy full glass setje" :D

Mégvalami: constantos cuccokból sok van a játékban, vagy csak én vagyok olyan szerencsés hogy már 10 db van a birtokomban? :D

Ez nem kifejezetten jellemző.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2127 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:17

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:57

Hát azt nem tudom :)

De én már nagyon vártam egy ilyen játékot, amiben rendesen megoldottan conjurer lehetek, mégha nem is azt indítottam, csak késöbb döntöttem így.

Ja, nekem is van egy Heavy Armoros High Elf magusom, Destruction-Conjuration fo szakirannyal, amolyan Battlemage a csaj. :)

Most jottem ra, hogy tudok idezni 2 kulonbozo lenyt is egyszerre, kiraly. :) Bar meg csak Scamp es Ghost a legerosebb 2 lenyem. :D

Lvl3. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2128 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:27

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:17

Ja, nekem is van egy Heavy Armoros High Elf magusom, Destruction-Conjuration fo szakirannyal, amolyan Battlemage a csaj. :)

Most jottem ra, hogy tudok idezni 2 kulonbozo lenyt is egyszerre, kiraly. :) Bar meg csak Scamp es Ghost a legerosebb 2 lenyem. :D

Lvl3. :)

Hogyan lehet két lényt?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2129 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:27

Hogyan lehet két lényt?

Hat, hogy. :) Megidezem az elsot, aztan idezem a masikat is. :)

Nalad nem? :think:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2130 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:07

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:02

Pénzszerzésnek a legjobb szerintem az Aréna. :D Gyorsan össze lehet kaparni egy kis pénzmagot. ;)

Szerintem elég keveset fizetnek, és állandóan fel le rohangálni az arénából a bloodmasterhez. Az fárasztóbb mint a csata.

#2131 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:27

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:07

Szerintem elég keveset fizetnek, és állandóan fel le rohangálni az arénából a bloodmasterhez. Az fárasztóbb mint a csata.

Akkkor hogy szerezzünk sok manit?

#2132 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:36

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:53

Hat, hogy. :) Megidezem az elsot, aztan idezem a masikat is. :)

Nalad nem? :think:

Majd ha hazaérek megpróbálom. Nekem az aktuális idézés a meglévô helyére érkezik. Lehet, hogy nem próbáltam különbözô lényeket? :think:

Meccs után megyek haza. Majd akkor kipróbálom.

Idézet

#2133 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:37

Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:27

Akkkor hogy szerezzünk sok manit?

Én alkimiával szoktam pénzt keresni.

Idézet

#2134 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:10

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:08

Mivel az enchant - a speci köveket leszámítva - csak és kizárólag Mágusok privilégiuma, gondolom ezzel akarták ellensúlyozni a dolgot. A tolvaj karim csak addig tette be a lábát a céhbe, amíg ki nem rámolta, Egyetemre sosem fog bejutni - nem illik a stílusához. De lootokból van annyi mágikus cuccom (és így pénzem is), hogy én is csak pislogok, a Morrowind aránylag sivár termése után. Főleg hogy olyan konstans gyűrűket találok néha, amelyet még Vivec is megirigyelt volna anno... Szóval gondolom ezért van ilyen szép számban.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2135 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:22

Amint megidézek egy második lényt az első eltünik. Hmm. Lehet, hogy csak primér mágusoknál lehet több lény egyszerre?

Idézet

#2136 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:45

Énis alkímiázgatok, olyan potionokat hoztam össze hogy csak na :) Ellenben most bajban vagyok. A cure for the vampirism küldit csinálom, és a háznál ahova az academy-s mókus küld, zárva az ajtó éjszaka, ellenben nem írja hogy lockpickkel nyitható lenne. Nem sokkal melette van egy mine, lehet hogy azon keresztül kell bejutni? :think: Nappal nem sokat érek, 10 healing potion folyamatos fogyasztásával is megsülök a napon :( Valaki adhatna vmilyen tippet :)

Jahm és egy javaslat: lóval ne menjetek vízbe. Nem nagyon tud úszni :D

>>Egészség és Harmónia<<

#2137 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:48

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:10

Mivel az enchant - a speci köveket leszámítva - csak és kizárólag Mágusok privilégiuma, gondolom ezzel akarták ellensúlyozni a dolgot. A tolvaj karim csak addig tette be a lábát a céhbe, amíg ki nem rámolta, Egyetemre sosem fog bejutni - nem illik a stílusához. De lootokból van annyi mágikus cuccom (és így pénzem is), hogy én is csak pislogok, a Morrowind aránylag sivár termése után. Főleg hogy olyan konstans gyűrűket találok néha, amelyet még Vivec is megirigyelt volna anno... Szóval gondolom ezért van ilyen szép számban.

Igazad lehet, sokat találtam, de egyik sem igazán tápos cucc. Annakidején olyan cuccaim voltak hogy halhatatlan lettem tőlük :D (Morrowindben) Gondolom itt nem fog működni a restore health gyűrű constantosan :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2138 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 01:33

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 1:45

Énis alkímiázgatok, olyan potionokat hoztam össze hogy csak na :) Ellenben most bajban vagyok. A cure for the vampirism küldit csinálom, és a háznál ahova az academy-s mókus küld, zárva az ajtó éjszaka, ellenben nem írja hogy lockpickkel nyitható lenne. Nem sokkal melette van egy mine, lehet hogy azon keresztül kell bejutni? :think: Nappal nem sokat érek, 10 healing potion folyamatos fogyasztásával is megsülök a napon :( Valaki adhatna vmilyen tippet :)

Jahm és egy javaslat: lóval ne menjetek vízbe. Nem nagyon tud úszni :D

A vér 60 faktoros napvédő. Jól szívd meg magad, mint a pióca, és akkor mehetsz a napra vagy valami ilyesmi.

Idézet

#2139 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 01:59

Hogy lehet kiadni a házat, amit veszek??

#2140 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:07

Idézet: neoguy - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:59

Hogy lehet kiadni a házat, amit veszek??

He? Ha már megvetted akkor a tied... nem azért lehet venni hogy komoly pénzeket kaszálj az albérleti díjból szvsz :think:

Vér: igenám, de csak alvó emberből szíhatok... Az meg nem nagyon van a közelben :(

>>Egészség és Harmónia<<

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »