HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2231 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 03. 08:27

Idézet: Nate Dog [BAT

,2006. ápr. 3., hétfő - 9:04] annál a questnél amikor ki kellene nyomozni hogy ki lopta el a grófnő kedvesének festméynét mit kell csinálni?
Kikérdeztem mindenkit, találtam egy "unusual painting"-et a nyugati toronyban megjelenik a kéz ikon mintha valami interaktiv dolog lenne de semmit sem tudok vele csinálni... :think:
Ha meg meggyanusitok valakit, elhajtanak.

Az ebédlőben vannak a szőnyegen festékes lábnyomok, arra is klikkelni kell, mint a festményre, a csajszi szobájában pedig az ajtóval szemben az asztalon egy tároló, amiben az ecseteit tartja, azt is meg kell találni. Egyébként a vallomások alapján kiderül, hogy vagy a csajszi, vagy az ork a bűnös, mert a vallomásaik egymásnak ellentmondók, és mivel a csajszi fest, és festékes lábbal lopta el a festményt így már le is bukott.

Szerkesztette: JonesC 2006. 04. 03. 08:27 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2232 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 08:27

Hm, tudom, hogy be volt már linkelve, de nem találom :) Honnan lehet letölteni működő timemod-ot? Az én verzióm valamiért nem működik....  :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2233 Felhasználó inaktív   Takashi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 08:29

Idézet: Nate Dog [BAT

,2006. ápr. 3., hétfő - 9:04] annál a questnél amikor ki kellene nyomozni hogy ki lopta el a grófnő kedvesének festméynét mit kell csinálni?
Kikérdeztem mindenkit, találtam egy "unusual painting"-et a nyugati toronyban megjelenik a kéz ikon mintha valami interaktiv dolog lenne de semmit sem tudok vele csinálni... :think:
Ha meg meggyanusitok valakit, elhajtanak.

Ott pedig a képre kell kattintani, és utána mehet a menet. ;)

Szerk.: Upsz, véletlen rossz quest-re gondoltam, bocsi...  :Đ  :Đ  :Đ

Szerkesztette: Takashi 2006. 04. 03. 08:32 -kor

Konfig 1: MacBook Pro 13" (C2D 2,4GHz / 4GB DDR3 / 250GB HDD / GeForce 320M)
Konfig 2: XBOX 360 Slim + SONY KDL-40W4500 / Mobil: HTC Legend (Android 2.1 Eclair)

#2234 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 09:32

Idézet: spidey - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 0:47

Ez komoly?  :omg:  :respect:  Nade -  Miért vetted fel a gammát éjszaka is??? :Đ Így nagyon ronda...
Optimalizáció után fut így? :think:

En csak a multiprocis beallitason es a ram mennyiseget allitottam at az .ini-ben, mast nem birizgaltam, ha jol emlekszem.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2235 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:05

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 7:27

Az ebédlőben vannak a szőnyegen festékes lábnyomok, arra is klikkelni kell, mint a festményre, a csajszi szobájában pedig az ajtóval szemben az asztalon egy tároló, amiben az ecseteit tartja, azt is meg kell találni. Egyébként a vallomások alapján kiderül, hogy vagy a csajszi, vagy az ork a bűnös, mert a vallomásaik egymásnak ellentmondók, és mivel a csajszi fest, és festékes lábbal lopta el a festményt így már le is bukott.

ok köszi minden megvolt kivéve a lábnyomok...
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#2236 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:06

a soultrap az mire jó? :think:

#2237 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:06

Idézet: Darwin - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 23:48

Probáldtad kikapcsolni az Autosavet?

Azt is kipróbáltam este, de nem igazán működik. Így is kilépeget. :(
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2238 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:07

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 0:15

Végre nem vagyok Vámpír :D  jaj de jóóóó :cool:
Na most már más questekre is concentrálhatok :Đ

Ja és azt szeretném még egtudni hogy van-e már magyarosítás a szövegekhez mármint a feliratokhoz meg beszélgetésekhez mer havernak is teccik a játék csak nem igazán vágja az angolt.
Ha valaki tud ijet az plíz help.

majd 4-5 év múlva lesz....

#2239 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:08

Milyen progival tudom berakni ezeket a .omod kiterjesztésű modokat a játékba?  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2240 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:13

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 11:06

a soultrap az mire jó? :think:

üres Soul Gem-be lehet belerakni az ellen "szellemét".
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2241 Felhasználó inaktív   Takashi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:57

Biztos volt már kérdés, de merre találom azt a koldust, aki elmondja, hogy hol lehet belépni a tolvajok klánjába? Ha jól emlékszem, valahol az Imperial City-ben, de hol?? Köszi előre is.  :respect:
Konfig 1: MacBook Pro 13" (C2D 2,4GHz / 4GB DDR3 / 250GB HDD / GeForce 320M)
Konfig 2: XBOX 360 Slim + SONY KDL-40W4500 / Mobil: HTC Legend (Android 2.1 Eclair)

#2242 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 12:36

Ló és ló között is van különbség ;)
Lehet, hogy egy fullextrás 4000 aranyba kerülő lovon már kipörgésgátló is van :Đ

Komolyra(komolyabbra) fordítva a szót a drágább ló gyorsabban fut, jobban harcol, és ezekszerint úszni is tud :fly:

Sima, ingyenes alapló a barátoktól az apátságból. Úszik ez is. Nem mondom, út közben egy csiga is elhúzott mellettem, de attól még úszott a Sanyi ;]

Kép
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2243 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:09

Valaki megcsinálta a daedrás-conjureres küldetést? Amikor ha jól értem rá kell venni a csókát, hogy agyonüssön az átkozott buzogánnyal. Ott hogyan lehet elérni, hogy ne puszta kézzel üssön, hanem azzal a  fos buzogánnyal? Hogy lehet neki odaadni, vagy valami?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2244 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:25

Kijott az egyik legerdekesebbnek igerkezo mod.

\ \        / /    | | | |            \ \        / (_)                | |
\ \  /\  / /__  __ _| |_| |__ ___ _ __ \ \  /\  / / _ ______ _ _ __ __| |
  \ \/  \/ / _ \/ _` | __| '_ \ / _ \ '__| \ \/  \/ / | |_  / _` | '__/ _` |
\  /\  /  __/ (_| | |_| | | |  __/ |    \  /\  /  | |/ / (_| | | | (_| |
    \/  \/ \___|\__,_|\__|_| |_|\___|_|        \/  \/ |_/___\__,_|_|  \__,_|

*** VERSION: Version 1.0 - RELEASE
    *** AUTHOR: Kweeky
    *** ACTORS: Edgefilm, M0N0XiDe-Naarik, Mauri "Darkblade" Majanoja and Randy

[--- INTRODUCTION ---]

Huzzah! It's finally here. After a few hectic weeks of non-stop frustration from learning the CS, being plagued by bugs and issues and of course, trying to get this mod to live upto everyone's expectations, it's finally here!

This, I believe, is the first mod that adds a detailed quest chain (of about 200 lines of dialogue, 90% voice acted, scripted and detailed quest journal entries). This mod really was just designed with the idea of utilising the SetWeather script command that exists within the game and building a "Weather Tower" that was capable of changing the weather.

From there, I decided to play around with how the quests work to allow the player to simply not just "acquire" the tower, but actually go on a little bit of a storyline.

[--- FEATURES ---]

* Whole new quest-arc surrounding a mystical "mage" tower with powerful abilities!
* New player-ownable house designed with mages in mind (a mage tower!)
* The power to control the weather of Skingrad using the tower's magical power.
* A dangerous battle between you and a powerful wizard with only a few metres to move!
* 10 minutes of beautifully performed voice acting!
* Detailed quest with quest journal entries, dialogue choices and much more!
* Couple of new items (nothing spectacular, the main reward is the tower!)

[--- HINTS ---]

1. The quest starts in the Arcane University's lobby, and you need to talk to a High-Elf named "Deseya".
2. If Maniroth is not waiting for you at the top of the tower when you arrive in Skingrad, press T and wait for one hour.
3. The key to the portal is hidden inside something...
4. Gunder travels around Skingrad, if he is not at the Colovian Traders, go look for him in his home.
5. Be VERY careful when fighting Maniroth at the top of the tower, the book of the Twelve Storms is not glued down, and if you use an attack with a blastwave, the book might be sent flying! If it does get sent into the air, try and catch it with the Z key.

[--- KNOWN BUGS ---]

No mod release would be, well, complete without a few bugs here and there. There is only one real bug that I know of however, and that is that if you use fast travel to get from the Imperial City to Skingrad after picking up the quest, Maniroth will not spawn at the top of the tower until you press the "Wait" command and wait for 1 hour. This is due to a problem I had keeping Maniroth at the top of the tower because of the way the tower would spawn after Maniroth did, forcing him to fall down. When you arrive at the tower for the first time, make sure you press T and wait for 1 hour... Then proceed with the quest as normal. This shouldn't affect those who don't use "Fast Travel", but if you find Maniroth is _not_ at the top of the tower, remember, just press T and wait for one hour. :)

[--- INSTALLATION ---]

1. Unrar/zip the files into your Oblivion/Data directory. Because this package contains voice-acting, make sure the Sound/Voice directories within your Data directory are created properly else you won't get the lovely voice acting.;)

2. After you have unrar'd, run Oblivion and click "Data Files" and select WeatherWizardv1.esp from the list.

[--- CREDITS ---]

Thank you to the following for making this mod possible! :D

*** VOICE ACTING CAST ***

Maniroth - Edgefilm
Yves Adele Harlow - M0N0XiDe-Naarik
Deseya - Mauri "Darkblade" Majanoja
Skeezia - Randy

*** SCRIPTING, DESIGN & IMPLEMENTATION ***

Kweeky!

*** ORIGINAL WEATHER CHANGING SCRIPT CONCEPT ***

SirCarcass and his little Ring of Atmosphercy

http://rapidshare.de...Wizard.rar.html
http://www.tessource...ile.php?id=2256
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2245 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:41

Better Nightsky Mod v1.0

Download Links
TESSource: http://www.tessource...ile.php?id=2234 - 9MB

Screenshots:

-Original Textures (before any editing, showing black borders around moons)
Screenshot

-Original Textures (after editing, black borders removed)
Screenshot

-Enhanced Moon Textures
Screenshot

-New Moons Set 1
Screenshot

-New Moons Set 2
Screenshot

En a kozepsot hasznalom, sztem nagyon allat.

#2246 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 12:12

Megrendeltem egy CE-t. Remélem hamar megjön ... Ezt csak azért hogy egyrészt menozzek, hogy én megvettem ;), - de aki nem vettem meg azt is megértem, én sem veszek meg mindent - másrészt hogy kifejezzem hálámat a Bethesda-nak amiért ilyen jó cuccost dobott össze.
Next stop, Wonderland.

#2247 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 12:33

Most találtam egy jókora bogarat a játékban.
Bethesdáék elfelejtették leprogramozni, hogy mi van akkor ha a lecserélhetetlen tárgyat mégiscsak le kell cserélni (pl.: lóra ülés), ez közvetett módon lefagyasztotta a progit, íme a a történet:

Skingradtól észak-nyugatra találtam egy shrinet, ami ideiglenesen lecseréli bizonyos cuccaidat ilyen übertápos cuclikra. Ez lecserélte a páncélomat, valamint egyjókora pallost nyomott a kezembe 20-as alapsebzéssel :eek:. Ezeket a tárgykat ugye nem engedi lecserélni addig, ameddig a shrine hatása tart.
Gyorsan lóra ültem, hogy a legközelebbi dungeonben (Goblin Jim's cave) kipróbáljam a tápos kardot, ekkor jött az első furcsaság. Amikor lóra pattantam volna kiírta, hogy you cannot unequip this item, de végül mintegy a program felülbírálva magát mégiscsak engedett felülni a lóra, elrakta a kardot, és előszedte a fáklyát. Gyorsan elgaloppoltam a barlanghoz, amikor leszálltam a lóról jött a második furcsdolog: fáklyát elrak, fegyvert elővesz, azonban hősöm úgy tartotta  a kezét, mintha nem lenne nála fegyver, de közben a pallos ott volt a kezében!!! Leromboltam a barlangba, jöttek a goblinok nekiálltam püfölni őket, azonban szinte semmit sem sebeztem beléjük, ugyanis ököllel püföltem őket!!, pedig a kard ott ficegett a kezemben. Inventoryt kinyitottam, de ott nem találtam a kardot, rányomtam a normál kardomra, hogy akkor legyen az a fegyó, na ezt a progi már nem bírta cérnával, és kivágott a desktopra  :Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2248 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 12:37

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 21:50

Bar lehet, hogy en is inditok majd egy uj Summonert, ez a mostani nem annak indult, ezert is vettem fel a Heavy Armort meg a Blockot, de egyiket se hasznalom, csak foloslegesen vannak a Major Skill listamban.

A blokkot én se nagyon használom (berserker módjára kaszabolni rulez :cool:  :Đ), de a heavy armor gyorsabban fejlődik mint a kardhasználat, pedig más tipusú fegyvert nem is használtam gyakorlatilag :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2249 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 13:01

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 10:08

Milyen progival tudom berakni ezeket a .omod kiterjesztésű modokat a játékba?  :think:

Le kell töltened az Oblivion Mod Managert innen:
http://timeslip.chor...m_download.html

A futtatásához kell a MS Frame NET 2.0

#2250 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 13:41

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 22:33

Cikk HW reszere reagalva.

KÉPEK

1280x1024/4xAA/16xAF, minden a leheto legnagyobbra kapcsolva ami bekapcsolhato.

Es ez csak egy szerencsetlen X800XL, hol van egy 7800GT-tol...

Szépnek szép. :up:
De 10 FPS!!! :eek:  :eek:  :eek:

A cikkben is azt írták hogy szép ,de rettentően megfingatja még a legjobb gépet is.
És valljuk be ez így is van.Egy 7800-al veryhigh-ra felismerve ne legyen már sehol se 20FPS!!

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.