Most találtam egy jókora bogarat a játékban.
Bethesdáék elfelejtették leprogramozni, hogy mi van akkor ha a lecserélhetetlen tárgyat mégiscsak le kell cserélni (pl.: lóra ülés), ez közvetett módon lefagyasztotta a progit, íme a a történet:
Skingradtól észak-nyugatra találtam egy shrinet, ami ideiglenesen lecseréli bizonyos cuccaidat ilyen übertápos cuclikra. Ez lecserélte a páncélomat, valamint egyjókora pallost nyomott a kezembe 20-as alapsebzéssel

. Ezeket a tárgykat ugye nem engedi lecserélni addig, ameddig a shrine hatása tart.
Gyorsan lóra ültem, hogy a legközelebbi dungeonben (Goblin Jim's cave) kipróbáljam a tápos kardot, ekkor jött az első furcsaság. Amikor lóra pattantam volna kiírta, hogy
you cannot unequip this item, de végül mintegy a program felülbírálva magát mégiscsak engedett felülni a lóra, elrakta a kardot, és előszedte a fáklyát. Gyorsan elgaloppoltam a barlanghoz, amikor leszálltam a lóról jött a második furcsdolog: fáklyát elrak, fegyvert elővesz, azonban hősöm úgy tartotta a kezét, mintha nem lenne nála fegyver, de közben a pallos ott volt a kezében!!! Leromboltam a barlangba, jöttek a goblinok nekiálltam püfölni őket, azonban szinte semmit sem sebeztem beléjük, ugyanis ököllel püföltem őket!!, pedig a kard ott ficegett a kezemben. Inventoryt kinyitottam, de ott nem találtam a kardot, rányomtam a normál kardomra, hogy akkor legyen az a fegyó, na ezt a progi már nem bírta cérnával, és kivágott a desktopra :Đ :Đ