HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2481 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 08. 17:26

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 21:53

Uhh és a vén\ork asszonyok is toplessek lesznek? :(  :(  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2482 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 18:27

***kis Help kellene***

"Vampire Cure" questhez

hol találok garlic-ot? (fokgagyma vagy mi ez?)
mert csak 2 van, asszem 6 kell.

Argonian blood-ot hogyan?  megszúrok valakit azzal a tőrrel és kész? hol találok Argoniant?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2483 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 20:54

Idézet: acu - Dátum: 2006. ápr. 8., szombat - 19:27

***kis Help kellene***

"Vampire Cure" questhez

hol találok garlic-ot? (fokgagyma vagy mi ez?)
mert csak 2 van, asszem 6 kell.

Argonian blood-ot hogyan?  megszúrok valakit azzal a tőrrel és kész? hol találok Argoniant?

SPOILER!!!

Garlic-ot találsz bármelyik boltosnál szinte. Max párszor visszamégy. Én az pincéjükben találtam főleg, zárás után. :D

Az Argonian fickó vérét legegyszerűbben úgy tudod megszerezni, ha tagja vagy a Dark Brotherhood-nak és be tudsz menni a szentélyükbe. Ott megvágod a fickót a tőrrel, amit kaptál (ha nem, akkor menj vissza a banyához és beszélj a vérről vele megint, akkor odaadja). Ha kedvel, akkor harc közben nyomjál blokkot és a használ gombbal szólj hozzá az ellenfélhez, akkor leáll és nem tesznek ki a testvériségből. De, ha máshol találkozol ilyen gyík fickóval, akkor haverkodj össze vele és utána a fenti procedúra. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2484 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 22:50

Na, nem megyek Cheydinhall közelébe sem. Most eddig csak 1x lépett ki.

Éppen a szellemjárta házamat takarítom kifelé a szellemektől. :D Óccsóér' megvettem (5000 pénz) és csak egy nem túl hosszú (remélem :)) küldetés kell a békés otthonhoz.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2485 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 08:42

bejutottam a Mage Universityre, felvettem a "mage staff" questet, elkükdtek egy barlangba hogy beszéljek egy guild taggal őt azonban megölték a nekrók.
Kitakaritottam a barlangot, az irja a quest hogy nézek szét és szerezzek bővebb infot a dologról.
Itt mit kel csinálni végig túrtam mindent nem találtam semmit.
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#2486 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 09:06

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 10:42

bejutottam a Mage Universityre, felvettem a "mage staff" questet, elkükdtek egy barlangba hogy beszéljek egy guild taggal őt azonban megölték a nekrók.
Kitakaritottam a barlangot, az irja a quest hogy nézek szét és szerezzek bővebb infot a dologról.
Itt mit kel csinálni végig túrtam mindent nem találtam semmit.

SPOILER:

Az oltárnál találsz egy félig elkészített staffot, ott ahol a necromancerek letámadtak.

#2487 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 09:13

SPOILER!!!

Kép
Kép
Kép
Kép

#2488 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 09:38

Idézet: beeci - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 8:06

SPOILER:

Az oltárnál találsz egy félig elkészített staffot, ott ahol a necromancerek letámadtak.

bent a barlangban?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#2489 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 09:57

Idézet: Nec - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 12:34

hat tokjo hogy 300ezres procival tesztelnek, ezekkel az eredmenyekkel mi a tokomet kezdjek most? :D

Azert teszteltek azzal hogy levehessek a szorzot, ne kelljen a porcit cserelgetni. Kozpkategoria meg low-end eseten levettek a frekvenciajat.
Next stop, Wonderland.

#2490 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 09:58

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 11:38

bent a barlangban?

kint

#2491 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 20:36

Optimising Oblivion

Egy érdekes megfigyelés. Miért vannak olyan kevesen Oblivionban? Azt hinném, hogy tele van ellenféllel. Erre fel alig lőzöngenek itt-ott. Kis túlzással. :D

#2492 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 20:47

Sziasztok!

Elnézést, már biztosan le van írva az előző oldalakon a kérdésemre a válasz de most marhára nincs türelmem végig bogarászni a hozzászólsáokt. A kérdés pedig az hogy hogyan kell használni a soul gemeket? Pontosabban, hogyan kell "üressé" tenni őket. Van a Cure for Vampirism küldetés amikor az öreg boszorkának 5 darab üres grand soul gemet kell vinni és ha ezt leszállítom neki akkor segit megcsinálni a cure-t. Na most nagy nehezen összegyűjtöttem 5 grand soul gemet-et de ebből kettő nem üres de ha rá klikkelek csak egy üres ablak jön ki és csak az "exit" gomb van. Szal mit kell csinálni hogy üressé tegyem? Vagy hol lehet még szerezni? Én 4et Chorralban nyultam le a mage guildtől egyet pedig vettem imperial city / market districtben. Azért csak egyet mert több nem volt a Mystic Emporiumos csókánál. Szóval? :)  :confused:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2493 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 20:50

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 21:47

Sziasztok!

Elnézést, már biztosan le van írva az előző oldalakon a kérdésemre a válasz de most marhára nincs türelmem végig bogarászni a hozzászólsáokt. A kérdés pedig az hogy hogyan kell használni a soul gemeket? Pontosabban, hogyan kell "üressé" tenni őket. Van a Cure for Vampirism küldetés amikor az öreg boszorkának 5 darab üres grand soul gemet kell vinni és ha ezt leszállítom neki akkor segit megcsinálni a cure-t. Na most nagy nehezen összegyűjtöttem 5 grand soul gemet-et de ebből kettő nem üres de ha rá klikkelek csak egy üres ablak jön ki és csak az "exit" gomb van. Szal mit kell csinálni hogy üressé tegyem? Vagy hol lehet még szerezni? Én 4et Chorralban nyultam le a mage guildtől egyet pedig vettem imperial city / market districtben. Azért csak egyet mert több nem volt a Mystic Emporiumos csókánál. Szóval? :)  :confused:

Nem tudod kiűríteni, varázstárgyat lehet vele feltölteni, és akkor el is tűnik. Azért üres a lista mert nincs mit feltöltened.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2494 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 21:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 20:50

Nem tudod kiűríteni, varázstárgyat lehet vele feltölteni, és akkor el is tűnik. Azért üres a lista mert nincs mit feltöltened.

de akkor honnan szerezzek még 2 üreset?
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2495 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 21:05

Ha visszább lapozol, van egy útmutató. Még a 6x-edik oldalak egyikén, azt hiszem.

#2496 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 21:15

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 22:04

de akkor honnan szerezzek még 2 üreset?

Annyit mondok Mage Guild, az segítség? :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2497 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 00:13

Hali!
Engem az érdekelne, hogy van-e már megoldás arra, hogy a music könyvtár átnevezése nélkül is elinduljon a game és ne legyen kékhalál?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2498 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 01:45

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 0:13

Hali!
Engem az érdekelne, hogy van-e már megoldás arra, hogy a music könyvtár átnevezése nélkül is elinduljon a game és ne legyen kékhalál?

Ez valami spéci hiba? Vagy lemaradtam valamiről? Én két hete játszok, és még egyszer nem fagyott, nem lépett, nem bugzott, semmi. Illetve bugot nemtudom, nem tűnt még fel ha van is esetleg. Szóval mi ez a zene akármi? Kifejtenéd ha van két perced? (sok mailt kapunk tech problémákkal kapcsolatban, hátha ez egy újabb alternatíva a megoldásra, ezért kérdezem)
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2499 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 06:59

Arra gondolt szerintem, hogy más zenéket akart betenni és azokat csak úgy tudta betenni, hogy átnevezte azt a mappát.
Átlépek az oblivion.hu-ra, ha ott tényleg van szó a technikai gondokról. Van 1-2 hely, amit elkerülök, de előbb-utóbb oda kellene menni, szóval jó lenne egy megoldás nekem is a kilépésekre/fagyásokra.

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 11. 06:59 -kor

#2500 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 07:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 21:05

Ha visszább lapozol, van egy útmutató. Még a 6x-edik oldalak egyikén, azt hiszem.

Köszi meg van a link! Ma este neki is látok beszerezni a többi grand soul gemet.  :up:

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.