HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2541 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 12. 11:46

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 12:30

Van valami hatranya, ha nem csukogatom be az Oblivion kapukat ahogy megtalalom oket, hanem haladok a kuldetesekkel?

Városok melett levőket érdemes mindenképp bezárni.

#2542 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 11:51

Igazán semmi. Azaz egy nagy hátrányát éreztem: Alacsonyabb szinten beszereztem egy 17-et sebző kardot, és halomra mészároltam a kapun belüli daedrákat percek alatt. Most meg vért izzadva is több órás küzdelemmel szenvedek minden egyes kapuért. Viszont... Spoiler:

Amikor a városoknál lévő kapukat kell becsukni, hogy utána adjanak katonát, az egyiknél a bentrekedt sötételf herceget könnyebb megmenteni, mikor még alacsonyabb szintű vagy.

Nameg a másik nagy probléma, hogy később sok szintlépés után mentem vissza a jól megszokott sokat sebzőnek gondolt fegyveremmel egy kapuba, és már az első lénynél másfélszer nagyobb sebzésű pallos volt.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2543 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 11:53

Ilyenkor kell egy erős varázslatot az arcába küldeni. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2544 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 15:24

Fejlesztettem arra is, nade kényszerből. Jobban preferálnám az íjász - könnyű harcos karaktert, de rákényszerültem hogy az iszonyat tápos touch varázslatokra gyúrjak. Most ugyan azt mondom, fekszik, és fekszik... De mégsem az igazi. Katanával vagdalkozni úgy tűnik majd a Dark Messiahban fogok, itt meg marad a tapogatózás.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2545 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 15:27

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:15

Tuljutottam, viszont most meg az a gond, hogy a brumai kapitannyal kellene beszelnem az idegenrol a varosban, de a topicja nem valt aranyra, csak a regi hulyesegeit hajtogatja. :) Pedig a zold nyil ot jelzi, es a naplo is azt irja, hogy beszeljek vele. :(

menj a barlangba és ott lesznek...

#2546 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 16:35

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 14:24

Fejlesztettem arra is, nade kényszerből. Jobban preferálnám az íjász - könnyű harcos karaktert, de rákényszerültem hogy az iszonyat tápos touch varázslatokra gyúrjak. Most ugyan azt mondom, fekszik, és fekszik... De mégsem az igazi. Katanával vagdalkozni úgy tűnik majd a Dark Messiahban fogok, itt meg marad a tapogatózás.

De miért kényszerültél rá ? Mert én is lopakodó-sunyizó geci akarok lenni. :)

Amúgy mindegy. Nem fogok most tápolni hogy majd nem tudom mi lesz. RPG ez vagy mi ? Lehet nem nekem jut a szerep megmenteni Tamrielt. :D Otthagyom a fogam s kész.

Szerkesztette: Hubert 2006. 04. 12. 16:37 -kor

Next stop, Wonderland.

#2547 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 16:38

Idézet: Looserke - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 16:27

menj a barlangba és ott lesznek...

Visszamentem az oltarhoz es ott volt a masik... :omg:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2548 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 16:53

Fake HDR for sm2.0 graphics cards

http://www.elderscrolls.com/forums/index.p...howtopic=365249

Egyszer erdemes megnezni, amugy baromira megfogja a gepet.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2549 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 18:18

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 17:35

De miért kényszerültél rá ? Mert én is lopakodó-sunyizó geci akarok lenni. :)

Amúgy mindegy. Nem fogok most tápolni hogy majd nem tudom mi lesz. RPG ez vagy mi ? Lehet nem nekem jut a szerep megmenteni Tamrielt. :D Otthagyom a fogam s kész.

Itt vannak a statjaim:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép
Kép
Kép

Érdemes elgondolkodni, t.i. egyáltalán nem vagyok egy tápos kari csak mászkálgatok, és már a will o the wispek sem állnak az utamba, a deadrotok 5!!! lövés, el sem ér hozzám, szóval nem tudom mivel bírtok szenvedni. Totál laza kis lopakodós nyilazós kari! Csak taktikásnak kell lenni, és nem kell sajnálni elfutni, meg felugrálni magaslati tereptárgyakra. Az ilyen kari nem a közelharcról szól, bár abban is kevesen vernek le a pajzs, hosszúkard komboval... Egyedül az erősebb fajta clanfear-ek (butábbak mint az ogrék vagy a dedrot dögök...) tudnak megizzasztani, de azok is csak megizzasztani.
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2550 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 18:36

Nekem az okoz gondot, mikor hátra tántorítanak közelharc közben és akkor bekapok pár ütést. Mostmár viszont tudok lefegyverezni, szóval visszavágó. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2551 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 18:59

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 19:36

Nekem az okoz gondot, mikor hátra tántorítanak közelharc közben és akkor bekapok pár ütést. Mostmár viszont tudok lefegyverezni, szóval visszavágó. :]

Igen! Ez a Clanfear kedvenc eszköze is, ezzel szokott szivatni, de mivel alkímiázok is, mindig van néhány health reg. potion-öm, ami a csata közben folyamatosan regenerál 4 pontonként, mondjuk 15-28 sec.-ig. Az megoldja az ilyen kicsit keményebb csatákat. Egy kis segítség az íjászkodóknak: Ha Nagyobb testű lassú ellenfelet találsz, hátulról sneak-ből lőj rá. Ha nem állsz le az első lövés után, örülve, hogy jajj de jó, sebeztem rajt háromszorost, hanem folyamatosan lövöd, nem tud feleszmélni a sebesülésekből, és még arra sem lesz lehetősége, hogy megforduljon. Ilyenek pl. az ogre, dedrot, minotaurusz. Ha van detect life-os cucc rajtad (kesztyű, pajzs, bármi...) akkor a dombok, kövek mögül is le tudod vadászni a szörnyeket sneakből, mert többnyire nem találnak meg.
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2552 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:10

Egy kis délutáni szabadidős program az Anvil beach-en :)

Kép

Amúgy a belinkelt képeket hogy lehet kicsiben betenni, hogy csak akkor mutassa a teljest, ha rákattintasz?

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#2553 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:15

Olyan helyre töltsd fel, ahol van ilyen opció. Pl. kepfeltoltes.hu vagy imageshack.us

#2554 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:19

Idézet: Darwin - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 12:46

Városok melett levőket érdemes mindenképp bezárni.

Mert? Én bezártam már hetet (ebből hármat a városok mellett), de semmi extra... Már fel kell adnom a kapubezárogatást, de az enchant miatt jól jön...

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

#2555 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:44

Akkor rakok már be én is 1-2 képet. :D

Kép 
Kép  Kép  Kép  Kép

Kép  Kép  Kép  Kép  Kép
Az utolsó előtti kép elég sötét lett, de azon épp vízen járok. :D Király cucc. Nem kell úszni, gyorsabban eljutok a túlpartra, és a halak sem zavarnak.  :smoker:

#2556 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:57

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 20:44

Akkor rakok már be én is 1-2 képet. :D

Az utolsó előtti kép elég sötét lett, de azon épp vízen járok. :D Király cucc. Nem kell úszni, gyorsabban eljutok a túlpartra, és a halak sem zavarnak.  :smoker:

Én a vizen járva csinálom a halászos küldetést. Nem tud visszaütni a hal :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2557 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 19:57

Na, akkor a mai mod ajanlom kovetkezik. :D

AUTO POTION

Auto Potion is a configurable automatic potion drinker. It features...

#Can restore your Health, Magicka and Fatigue when they drop below a certain percentage of their maximum (individually set for each).

#Can be set to work all the time, only when in combat or never (again, individually set for Health, Magicka and Fatigue).

#Can automatically cure paralysis with a cure paralysis potion.

#Utilises your weak, standard and strong potions of health, sorcery and respite.

#Can also use Welkynd Stones when recovering magicka (Use either Welkynd Stones, Potions or both. And you can choose in which order).

#Always utilises the best strength potion in your inventory when restoring your attributes. It wont use a strong health potion to restore just 20HP (unless that is all you have left!)

#Can be switched off entirely while still retaining settings for when switched back on.

#Configurable in game using message box interface.

Kép

Kép

http://www.tessource...ile.php?id=2522

Szerkesztette: ^Sunrise^ 2006. 04. 12. 19:58 -kor

#2558 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 20:01

Advanced Water Modification V1.2

I am here to announce V1.2 of the advanced water mod.

Changes:

Less translucent Underwater.
Less translucent Water Surface.
Decreased Fog.
More realistic Water Ripples.

Result:

More realistic looking water surface, through enhanced reflections and refractions.

~ Benefits:

No more 'petroleum-like' water.
No more flat looking water ripples.
No more pixelated reflections and refractions upon the water surface.
Clear water.
Swimming becomes enjoyable.

KépKépKép

KépKépKép

http://rapidshare.de..._Water.esp.html

#2559 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 20:09

Arena Mod v1.1

1. Introduction

If you ever asked yourself, why it is possible to become grand champion of the arena with level 1, why the arena combatants only attack you and not your summoned monsters,
why the arena needs a full week for the next fight when before you had three different possible monster choices to fight, why you are all the time alone in the arena and your opponents can be up to three,
why you only can fight so few different monsters or why you have only three choices for fights, than this is YOUR mod!
The mod improves nearly everything in the arena and makes it much more interesting to fight there.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Improvements/Changes

A ) general changes

+ AI now attacks not only you, but all creatures on your side (allys or summoned creatures)

B ) NPC fights

+ NPCs have now min and max levels reaching from 5 to 15. So it wont be possible to become grand master before level 10 or so.

C ) Monster fights

+ It is possible to fight whenever you want if you come between 9 am and 9 pm to the arena npc.

+ You have at least 6 different fights to choose depending on your level

+ There are more than 3 Opponents possible (in this version 5 is the maximum)

+ Monsters look more different and you have more different monsters to choose from. For example if you fight against two trolls, they have different sizes (and strength).

+ Allies: in some hard fights you have up to two extra allies

+ Rewards have been reduced to balance the possibility to fight whenever you want

+ Special fights as reward for the win of all 6 standard fights (in Version 1.1)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Monster list

Level 1-15 (reward 180)

- 2 Boars
- 1 Boar + 1 Wolf
- 1 small Bear + 1 Wolf + 1 Lion + 1 ally Gladiator
- 2 Goblins + 1 Goblin Berserker
- 2 Trolls + 2 ally Gladiators
- 1 Goblin + 2 Goblin Skirmisher + 1 Goblin Berserker + 1 ally Gladiator

Level 16-20 (reward 240)

- 2 Goblins + 1 Goblin Berserker
- 2 Trolls + 2 ally Gladiators
- 1 Goblin + 2 Goblin Skirmisher + 1 Goblin Berserker + 1 ally Gladiator
- 1 Oger
- 1 Goblin + 2 Goblin Skirmisher + 1 Goblin Berserker + 1 Goblin Shamane + 1 ally Gladiator
- 3 Gladiators + 1 ally Gladiator

Level 21-25 (reward 300)

- 1 Oger
- 1 Goblin + 2 Goblin Skirmisher + 1 Goblin Berserker + 1 Goblin Shamane + 1 ally Gladiator
- 3 Gladiators + 1 ally Gladiator
- 1 Bear (big)
- 1 Minotaur
- 2 Skeleton + 1 Skeleton Archers + 2 Zombies + 1 ally Gladiator

Level 26-oo (reward 360)

- 1 Bear (big)
- 1 Minotaur
- 2 Skeleton + 1 Skeleton Archers + 2 Zombies + 1 ally Gladiator
- 1 Minotaur Lord
- 2 Ogers vs 3 Gladiators
- 1 Champion + 2 Gladiators vs 2 Gladiators

4. Special fights (Version 1.1)

since version 1.1 you get the chance to choose a special fight when you have won all 6 fights you can choose from. Its not important when you have won them, so you dont need to fight all at one day or so.
There are 3 special fights possible.

The first one you get when you have won all 6 fights between lvl 1 and 15,
The second when you have won all fights between 16 and 20,
The third one when between 21 and 25
You can choose from all three special fights when you have won all 6 fights over lvl 25

Special fight means, that you have to fight a very hard fight. Therefore you get more money than from a normal fight.
When you won a special fight, you have to win all 6 standard fights again to have the choice for a special fight.

5. Known Bugs

a ) the voice Dialogues dont match with the written texts. I think you can guess why 

b ) sometimes you need to speak more than one time to the arena woman to get the choice "ready for a battle" (dont know why)

http://www.tessource...ile.php?id=2506

#2560 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 20:29

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 21:01

Advanced Water Modification V1.2

Na igen, ilyenkor nagyon feltűnő a kopár föld a gyönyörű víz mellet. :)

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.