HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#421 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 29. 23:17

Wow!!! Ezt még biztosan nem láttátok. Mindenképp megnézendő anyag!

Oblivion videó   :up:

Aki tud németül előnyben van, a kommentár német.
Ha ez tényleg low settingen van, akkor nem értem, mit rinyáltak annyit erről. Ez is szép, a butított beállítások ellenére.

Most szedek innen egy videót. Lehet, hogy a fenti linkben megadott videó. A fenti linken található csak nézhető. Ezt meg csak le lehet tölteni. Ahogy lejött, megírom egyezik-e a fentivel, ha igen akkor szedjétek le, 100 Mb.

Szerkesztette: Necros 2006. 01. 29. 23:34 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#422 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 23:41

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 22:45

Most viccelsz :eek:
Én pont ma szedtem le mindenféle demo-t és pl a doom 3 1024*768-ban süvített, mint a szél, a quake 4 szintán 1024*768 high beállítás minden effektus bekapcs és simán futott, csak néha akadt meg. A riddick is fullon úgy megy, mint öregnéni a söprű után :D , pedig csak 512 rendszer memóriám van, p4 2,8-as proci és a mostani gef6 6600 256 mb.

Na de Need for Speed: Most Wanted full-on nem olyan, mint a Riddick vagy a DIII. Az NFS megfogja rendesen a gépet. Próbáld ki! 1024-ben húzz mindent max-ra, és olyat fox látni, amit még soha..  :D

#423 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 00:03

A fentebb megadott link ugyanazt a videót tartalmazza! Csak ezt már le lehet tölteni és jobb minőségű. 5:28 hosszú. Mindenkinek kötelező, aki kedveli ezt a játékot! Csak az a német duma zavar.

Itt a link még egyszer: Töltsed lefelé azonnal! :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#424 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 00:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 0:03

A fentebb megadott link ugyanazt a videót tartalmazza! Csak ezt már le lehet tölteni és jobb minőségű. 5:28 hosszú. Mindenkinek kötelező, aki kedveli ezt a játékot! Csak az a német duma zavar.

Itt a link még egyszer: Töltsed lefelé azonnal! :)

Nekem már csorog is le.

#425 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 00:47

Megnéztem a videót, ha yól értettem a deutsch szöveget, akkor a több kilóméteres látótávról, meg a játékon belüli gyorsfunkciókról, meg a varázslatokról, mágiákról beszél. Plussz a végén van egy pár FPS-jellegű csatajelenet is. Ez az, amivel az egyszerű (magyar) halandó nem fog tudni játszani profi angol-tudás nélkül.

#426 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 01. 30. 11:26

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 0:41

Na de Need for Speed: Most Wanted full-on nem olyan, mint a Riddick vagy a DIII. Az NFS megfogja rendesen a gépet. Próbáld ki! 1024-ben húzz mindent max-ra, és olyat fox látni, amit még soha..  :D

Ok, majd letesztelem :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#427 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 11:47

"Érdekes dologra lettek figyelmesek egy fórumban. A megjelenés küszöbén álló, tömegek által várt Elder Scrolls 4: Oblivion eddig elkáprázatott minket grafikus motorjával, és vizuális effektjeivel. A rajongók viszont arra lettek figyelmesek, hogy a játék az E3-óta nem szebb, hanem kifejezetten rondább lett, mint ahogy ezt az alant található képeken is láthatjátok. Szembe tűník hogy eltávolították a legtöbb árnyékot, illetve a fény-árnyék effektek nagy részét. Ha viszont szerencsénk van, akkor csak gyengébb grafikai beállítások mellett készült a második kép... Ezen kívül pedig itt egy új movie is, amit ha összehasonlítotok egy régebbi E3-as csemegével, tényleg meg fogjátok látni a különbséget."

Kép

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Forrás: Gamestar

Link: http://www.gamestar....k.php?sid=20155

#428 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 12:26

Hát a 3-dik képen szerintem már eltúlozzák az effekteket, ez már nem szép száomra, semmit sem látok bazz kiégeti a szememet :rolleyes:

Ebből a szempontból akkor már inkább a 2-dik kép :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#429 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 12:34

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 12:26

Hát a 3-dik képen szerintem már eltúlozzák az effekteket, ez már nem szép száomra, semmit sem látok bazz kiégeti a szememet :rolleyes:

Ebből a szempontból akkor már inkább a 2-dik kép :)

Szerintem az első kép a jobb, vagyis részletesebb, meg jobb textúrákat használó. Meg ott nincs annyi bloom, bump mapping rányomva sem, mint a 3.-on. Az 1. nálam a nyerő.  :D

#430 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 12:42

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 13:34

Szerintem az első kép a jobb, vagyis részletesebb, meg jobb textúrákat használó. Meg ott nincs annyi bloom, bump mapping rányomva sem, mint a 3.-on. Az 1. nálam a nyerő.  :D

Igen, csakhogy lehetséges, hogy az x360-os csreen :(

#431 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 12:44

Igen, a német videó tényleg nem olyan szép, mint az E3-as, de csak idézni tudom magamat:

Idézet

Ami biztos: A játék még midig elképesztően néz ki, csak az indulatokat felkavaró német videóban alacsony beállításokon ment a játék. Az árnyékokról, most tudtam meg, hogy a soft shadow opciót vették ki. Ez érthető is, hiszen, ez megeszi a gyengébb gépeket reggelire.

Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy ha gyengébb gépen, így fut a játék, igaz kisebb beállítások mellett, akkor nagyon jó hír ez a videó. Amúgy a 2. képen látható királynak a fejformája nekem joban tetszik, ez arra utal, hogy még mindig fejlesztik a játék grafikáját, csak szerencsétlen németek voltak olyan pancserek, hogy alacsony beállításokon futtaták a játékot.
A link még egyszer: Steve Meister post

Bepe köszi a fordítást.  :respect:

Szerkesztette: Necros 2006. 01. 30. 12:48 -kor

#432 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 12:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 11:47

A harmadik képen az égbe tolták a kontrasztot??? Elég zavaróan néz ki...
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#433 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 12:52

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 13:44

Igen, a német videó tényleg nem olyan szép, mint az E3-as, de csak idézni tudom magamat:

Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy ha gyengébb gépen, így fut a játék, igaz kisebb beállítások mellett
A link még egyszer: Steve Meister post

Bepe köszi a fordítást.  :respect:

Mindegy, nekem mindegy hogyan néz ki, csak fusson élvezhetően :D

#434 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 14:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 11:44

Amúgy a 2. képen látható királynak a fejformája nekem joban tetszik, ez arra utal, hogy még mindig fejlesztik a játék grafikáját,

a második képen csak meg van nyujtva az első kép széltében... a fejforma ugyanaz..

#435 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 14:26

Amúgy a fentebb lévő 3. kép a 2. Photoshoppolt változata. Elég gáz, én jobbat tudok csinálni:

E3-as kép:
Kép

Saját Photoshoppolt PC Games kép (színkorrekció + sötétítés):
Kép

Eredeti PC Games kép az MPEG videóból:
Kép

Ha hozzávesszük, hogy a PC Gameses verzió low módban készült + rájött még egy gyenge minőségű MPEG kódolás is, akkor szerintem nincs komoly okunk megijedni.

#436 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 14:29

Olyan arca lesz mindenkinek benne, mint a Half-Life 2 legelejénél, mikor mész a metróval, és kiszálláskor beszél hozzád az a csávó ilyen full fotó-arccal...biztos tudjátok. És akkor meg sem fog mozdulni A64 X2 4800+ + 4GB RAM + GeForce 7800GTX/512MB-al sem...  :D

#437 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 16:27

Új infók!

katt ide

Nos, a lényeg: 4 guild lesz: harcos, tolvaj, bérgyilkos, varázsló. és kapsz jutalmat minden nagyobb eredményed után. (kijutsz a börtönből az elején, bezársz egy kaput Oblivionba, elérsz egy magasabb rangot egy guildnél...). A többit nézzétek meg.  ;)

szerk: Hoppá! Most látom új screenshot a börtönből, árnyékok nélkül. Itt a cáfolat a csúnyaságról! Piszok jól néz ki!

Kép

Szerkesztette: Necros 2006. 01. 30. 16:39 -kor

#438 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 17:30

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 17:27

Új infók!

katt ide

Nos, a lényeg: 4 guild lesz: harcos, tolvaj, bérgyilkos, varázsló. és kapsz jutalmat minden nagyobb eredményed után. (kijutsz a börtönből az elején, bezársz egy kaput Oblivionba, elérsz egy magasabb rangot egy guildnél...). A többit nézzétek meg.  ;)

szerk: Hoppá! Most látom új screenshot a börtönből, árnyékok nélkül. Itt a cáfolat a csúnyaságról! Piszok jól néz ki!

Kép

Tuti új? 2004 -et ír a kép alján :(

#439 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 30. 17:32

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 16:27

Nos, a lényeg: 4 guild lesz: harcos, tolvaj, bérgyilkos, varázsló.

Akárhogy számolom, RPG berkekben ez három guild. Persze lehet, hogy négy épületben, de akkor is...
A story spoilert pedig (még ha ilyen enyhe és igen, utánaolvasással megszerezhető info) jó lenne hanyagolni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#440 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 18:27

A screnshot a fórum alapján friss.
Itt egy másik, ezen az árnyék nélküli tárgyak láthatóak:

Kép

Gazdi! Milyen spoilerre gondolsz?  :think:  Ha a börtönös dologra, akkor azt mindenki tudja. A Guild infó meg nem számít annak. Az Oblivionba vezető kapuról szintén tud mindenki. Arról is, hogy azokat kell majd bezárni. Szóval nem értem ebben mi a spoiler. Bárcsak tudnék valamit, ami az lehetne.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.