HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#261 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 02. 21:12

Nekem kell ez a game  :respect:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#262 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 21:31

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 22:12

Nekem kell ez a game  :respect:

Nekem is :D Mondjuk én inkább a witcherre vagyok "ráizgulva" :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#263 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 10:45

Nagyon siraly a video, alig varom a jatekot. :respect:

Iden megjelenik meg?
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#264 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 11:26

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 12:45

Nagyon siraly a video, alig varom a jatekot. :respect:

Iden megjelenik meg?

a végén ezzel zárja a szövegét a tag:

Idézet

PC, XBOX360, this Christmas, hope you all enjoy it

#265 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 03. 20:56

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 19:05

Tátott szájjal, mozdulatlanul néztem végig. A fiúk megint megemelték azt a bizonyos lécet.
Nem csupán látványban, technológiában. A Black&White (az első) volt arról híres, hogy vannak nem szkriptelt szereplői, akiket szabályok, viselkedési normák, reakciós sémák irányítanak. Ugyanezt egy magasabb szinten láthatjuk. Előírjuk minden élőlénynek, hogy milyen keretek között viselkedjen, és magára hagyjuk. Mindezt a városlakótól az utolsó fáig, hogy aztán majd összevesszenek az utcán az emberek, ha okuk támad rá, vagy éppen csodásan változatos erdő növekedjen. Jól hangzik.
Végigmondhatnám a film összes jelenetét, végig volt valami, ami épp lenyűgözött, és volt többször, ami kizökkentett. A lánc szépen lengett a börtönben, ám a derék nagyszájú börtönőr gond nélkül átsétált rajta. A fatörzs legurult a lejtőn a belelőtt nyílvessző hatására, de akkor mi is történt a benne levő nyílvesszővel? A harcok szépek, de semmi konkrétumot nem tudtunk meg arról, hogy hogyan működnek. Mindenesetre érdekes volt látni, hogy hmm... harctudását nem mindig kifogástalanul használó főhősünk látható egészségromlás nélkül vészel át pár bekapott ütést.
Ne értsetek félre, a kategória magasan legjobb játéka érkezik, fénye nem fog elhalványulni az RPG határán, méltán lesz jópár díj gazdája. Mit mondjak, én is várom. De megint nem lesz 100%-os játékunk. Ám amíg ilyen a "vesztes", addig nem kell aggódnunk sem.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#266 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 21:22

a gold ig meg sok ido van:) az aprobb bugokat(mer ezek azok) ha addig nem is de patchekben ki lehet javitani
ja es sztem a mi hosunk GOD ba nyomta..biztosra mentek...nagy blama lett volna ha kinyuvvad:)
Fizika az nem csucs de legalabb VAN es sztem meg valtoztatnak rajta habar engem igy is kielegitene:)
a filmben elmondottak alapjan elkepesztoen sok lehetosegunk lesz...ez egyertelmuen nem az a jatek lesz ahol azt nezek hogy PII is menjen:)
nem tom nekem kicsit gyanus volt az 5 percemkenti loading... meg azert a tag mondhatott volna egy konfigot amin nyomta...nagyon emlegette a nextdzsenörésön szot ugy h lehet illik majd beszerezni a 7800akat meg az X-akármiket
összegezve sztem szep izléses kifinomult jatek lesz

#267 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 21:32

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 22:22

a gold ig meg sok ido van:) az aprobb bugokat(mer ezek azok) ha addig nem is de patchekben ki lehet javitani
ja es sztem a mi hosunk GOD ba nyomta..biztosra mentek...nagy blama lett volna ha kinyuvvad:)
Fizika az nem csucs de legalabb VAN es sztem meg valtoztatnak rajta habar engem igy is kielegitene:)
a filmben elmondottak alapjan elkepesztoen sok lehetosegunk lesz...ez egyertelmuen nem az a jatek lesz ahol azt nezek hogy PII is menjen:)
nem tom nekem kicsit gyanus volt az 5 percemkenti loading... meg azert a tag mondhatott volna egy konfigot amin nyomta...nagyon emlegette a nextdzsenörésön szot ugy h lehet illik majd beszerezni a 7800akat meg az X-akármiket
összegezve sztem szep izléses kifinomult jatek lesz

gondolom x2-ön és 7800gtx-en nyomták. Remélhetőleg kihasználja mind a 2 magot...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#268 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 21:38

gamestaron most olvastam h allitolag ez a kis film mar eleg regi..meg E3 rol....ugy h valszeg az elofordulo bugokat mar ki is javitottak:)

#269 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 04:24

E3 bemutató. Csak DVD-n ellopva. A rajongóknakitt van a teljes 1GB-os változat is. Leesett rendesen az állam, a HL2 óta nem láttam ilyen videot. Huh. Nem voltam a Morrowind rajongója, de itt az AI, a fizika, grafika, meg minden... Überkirály. :respect:

Szerkesztette: spidey 2005. 10. 04. 04:26 -kor

#270 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 06:32

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 23:32

gondolom x2-ön és 7800gtx-en nyomták. Remélhetőleg kihasználja mind a 2 magot...

Benne van a nevében, ez XBOX360 (devkitjén) volt futtatva.

szerk: és nemcsak, máshol is olvastam, hogy XBOX360 verzió volt ez.

Szerkesztette: beeci 2005. 10. 04. 06:34 -kor

#271 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 04. 06:58

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 22:22

nem tom nekem kicsit gyanus volt az 5 percemkenti loading...

Azok nem a játékból vett töltőképernyők voltak, hanem a bemutató video fejezeteit elválasztó címek, töltésnek álcázva. Ez látszik ha olvasod a feliratokat. Nekem nagyon tetszett ez az ötlet, és a maximalista kivitelezés, hogy akkor jön fel, amikor töltést várhatna a néző.
A videóból szerintem nem derült ki, hogy milyen gyakran töltöget. A töltésidők rövidebbnek tűntek, mint TES3-ban. A dungeonokba (kétszáz...) be- és onnan kilépve biztosan fog kerregni, ahogy valszeg megint lesznek régióhatárok (mennyi, 16négyzetmérföld?). Remélem a házakat nem dungeonként kezeli, ahogy a programozóknak egyszerű lett volna. Bár ha akkor is, csak ezért nem fogom a polcon hagyni. :)

#272 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:14

Idézet: beeci - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 7:32

Benne van a nevében, ez XBOX360 (devkitjén) volt futtatva.

szerk: és nemcsak, máshol is olvastam, hogy XBOX360 verzió volt ez.

Az gáz... Akkor lehet hogy pc-n nem így fog kinézni?
Reménykedjünk hogy nem egy fost kapunk az x-es verzióhoz képest.

#273 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:53

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 12:14

Az gáz... Akkor lehet hogy pc-n nem így fog kinézni?
Reménykedjünk hogy nem egy fost kapunk az x-es verzióhoz képest.

Szerintem hasonló lesz a kinézet, de ha olyan szuperül optimizálták mint anno a Morrowindet, akkor talán egy csúcskategóriás gépen megtekinthető lesz teljes szépségében.

#274 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 11:02

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 7:58

Remélem a házakat nem dungeonként kezeli, ahogy a programozóknak egyszerű lett volna.

Pedig nagyon úgy néz ki a dolog, de mondjuk érthető.
Még a San Andreas is külön kezeli a belső tereket :D

Szerkesztette: AMD rula 2005. 10. 04. 11:03 -kor

#275 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 15:05

Megmondták hogy külön fogja kezelni, de a NPCk is átjárhatnak majd rajtuk ki-be. Amugy, anno a morrowind P3 600 és Gf2 volt megjelölve optimumként, ami akkor messze se volt csúcs, és én azon toltam végig, jó mondjuk rpg-bzi és mazochista vagyok, de ha gyakran nem is volt élvezhető sebességű, de elballagott. Igaz esőben verte a 10-12FPSt 1024ben :D, meg nuku árnyék, satöbbi, nade, nem volt RPG alternativa, legfeljebb ilyen NWN szintű statisztikarontó bohócságok.

#276 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:40

Idézet

de itt az AI, a fizika, grafika,

AI még csak csak de a többi mi a halálnak egy RPGbe?
In Flames We Trust

#277 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 07:19

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#278 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:54

Idézet: pascal - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 17:40

Nemtom te hogy vagy vele, de én cefetül unom az EOBot már :D :D :D

#279 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 05. 10:17

Idézet: pascal - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 17:40

Te is tudod a választ. Azért kell bele, hogy eladható legyen. Hogy a nép megkapja a ZGLR 3.2-t és a PKK 2b-t, amit a két héttel korábban megjelenő (nem feltétlenül ugyanezen kategóriába eső) játék kiadója hónapok óta hangoztat minden elérhető csatornán át. Szembe kell nézni azzal, hogy egyre kevesebb a képzelőerőre alapozó játékok piaca. Színes-szagos kell mindenből, nem kivétel a CRPG sem.
Meg kell mondanom, én is örömmel fogok sétálgatni egy "élő" erdőben. Jó volt a sprite-os megoldás is, csak elszállt mellette az idő. Miért ne használná ki a fejlesztő a technika adta lehetőségeket a kiadó kedvéért, ha közben megtartja jó szokását és nem enged az eredeti játékélményből, nem áldozza fel a belső tartalmat a csillogó külsőségekért?

#280 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 10:23

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 11:17

...
Meg kell mondanom, én is örömmel fogok sétálgatni egy "élő" erdőben. Jó volt a sprite-os megoldás is, csak elszállt mellette az idő...

Na igen. Mindig mondogattam a 3Dmark01 közben, hogy akkor szóljatok, ha játékban lesz olyan, mint a nature demó. Hát úgy néz ki, hogy most lesz :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.