HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1981 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 29. 19:57

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 19:45

Ebben a játékban nem számít azért olyan sokat. De azért itt se mindegy, hogy milyen gyorsan tudsz pozicionálni.

Hát igen.

Mert akkor igen gyorsan kell célozni, mikor 3-4 rosszarcú fut az ember fele, mindenféle barátságos hátmaszírozó eszközt lóbálva. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1982 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:03

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 20:57

Hát igen.

Mert akkor igen gyorsan kell célozni, mikor 3-4 rosszarcú fut az ember fele, mindenféle barátságos hátmaszírozó eszközt lóbálva. :D

Ja és még kettő próbál megtanítani a legerősebb destruction magickokra, szemléltetés útján, és még azelől is el kell ugrálni :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1983 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:06

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 18:18

Ez egy jó kari, és ha bekapcsolhatl rajta a +pipe-k akkor még jobban jársz vele. Tuning is van még benne. Nekem a hűtés személy szerint nem tetszik így kép alapján, de valszeg az is elfogadható (biztosan nem rosszabb a többi gyári hűtésnél).

Mennyit érhet szerinted/szerintetek ez a kártya használtan?
Még1x a LINK.

:respect:

Szerkesztette: chris77 2006. 03. 29. 20:07 -kor

#1984 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:09

Idézet: chris77 - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 21:06

Mennyit érhet szerinted/szerintetek ez a kártya használtan?
Még1x a LINK.

36-43. Szvsz(különböző dolgoktól függően, életkor, garancia, tutira működő pipek).

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1985 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:23

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 20:40

Hmm... Valakik itt sokat játszanak. :D Én még nem vagyok 10-es szintű, ti meg már lassan félistenek lesztek. :D Kis túlzással persze. ;)

Na, mindjárt megyek a tengerre. :D Próbálok szárazföldre jutni. :)

En meg csak 14. szinten vagyok, de itt mar nagyon durvulnak a dolgok, es meg csak az Imperial City koruli helyeket latogattam meg. :eek:

Talaltam egy egesz jo kis durungot az egyik ramtamado banditanal.

Kép

Egyszerre gyurok Blunt/Blade fegyverekre, remelem nem lesz ez gond a kesobbiekben.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1986 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:26

Ja, az elobb az egyik romban szellemek tanyaztak, a fokolompos az Ancient Ghostok mellett egy Faded Wraith volt, na o tokos gyerek, rendesen adni kellett a kepebe. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#1987 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 21:19

:OOO  Nagyon szép durung. :D  Nekem most egy Dwarven Longsword-öm van. A hajón szedtem el az egyik rosszarcú emberrablómtól. :) Én még most vagyok 6-os szintű. Túl sok időt pocsékolok itt a fórumon. :) Én már elég sok helyen voltam. Gyönyörű a táj. Lehet hegyet is mászni jó sokáig. Meg olyan látkép tárul eléd, hogy elképesztő.
Eleinte úgy voltam vele, hogy végignyomom a főszálat, de az még az első néhány órában volt. Már ősidők óta teszek a főszálra. :D Sok érdekes küldetés van. A nyomozósak a kedvenceim. Mondjuk, nem olyan jók, eddig, mint a KOTOR játékokban, de itt is jó. Csak itt mindig hent a vége. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1988 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 21:34

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 22:19

... Csak itt mindig hent a vége. :D

Nem feltétlen: volt olyan, hogy valaki gyanakodott valakire, hogy csinál valamit valakinek a valamilyénél. Megfigyelés alá kellett vonni. A megfigyelés kiderítette, hogy valamit csinál a valaki valamilyénél. Ezután a felelősségre vonásakor rájött, hogy hibázott, és megkért, hogy ne legyen beköpve, nem is lett, abbahagyta a valami csinálását, és mindenki lenyugodott.

Szerkesztette: JonesC 2006. 03. 29. 21:34 -kor

Idézet

#1989 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 21:44

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 22:34

Nem feltétlen: volt olyan, hogy valaki gyanakodott valakire...

Jaja most én is egy ilyen küldin ügyködöm, csak nem Paranoia! a küldetés neve?  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#1990 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 21:57

Egy tanács azoknak akik fps gondokkal küzdenek: húzzátok le a fű kirajzolását a vérbe. Semmi szükség rá.
Ugyan nagyon szépen néz ki, de olyan 20% körülire állított csúszkával tőlem kábé 15 méterre rajzolta ki a füvet, ami egyrészt meglehetősen illúzió romboló, másrészt ha kikapcsolom nyerek kábé 7-10 fps-t, harmadrészt pedig legalább látom az "értékes" növényeket, amikkel lehet is valamit kezdeni :D

Egyik haver panaszkodott, hogy milyen szar a játék grafikája, nem értette, hogyan lehet ettől mindenki elájulva. Érthetetlen volt számomra a dolog, mert neki azért 6600GT-vel már jóféle grafikával kéne szembesülni, amikor kicsit jobban rákérdeztem, kiderült, hogy az a baja, hogy ködös a játék. Figyelmébe ajánlottam a látótávolság csúszkát, felvette maxra, és ez volt kábé a reakció:  :o,  :eek:, ez baxott szép...

Most megnéztem nálam a maxon van a látótávolság, hihetetlen kábé ameddig a szem ellát... Az Imperial City tornyát hihetetlen messziről is lehet látni... döbbenetes :OOO
Faster! Harder! Cadaver!

#1991 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:00

Tolvaj lettem, egyik este meg vámpír...eleinte elkezdtem vergődni, gyógyszert kutatni, de menet közben rájöttem, hogy ez valami nagyon kellemes így :)

Pár korty vér az éjj leple alatt, és már nem is bánt a napfény. Kicsit irónikus a helyzet, hogy a vámpír ölők oszlopos tagja vagyok mindeközben :)

Jah és találtam egy számomra igen kellemes bugot. A játék eleje felé van egy küldetés, ahol egy testvérpárt kell összehozni, ennek a küldinek a folytatása, hogy egy ogre barlangból ki kell szabadítani a Honorblade nevezetű kis kardot. Az ember leadhatja a megrendelőnek, ekkor kap 1500 pénzt, vagy az eredeti tulajdonosnak, ekkor pedig egy 4500 értékű igen erős pajzsot. Én inkább megtartottam, és azóta is azzal szaladgálok, lévén nem igan találtam ennél jobban sebző fegyvert azóta sem, de a lényeg az, hogy nem igazán van flkészítve a játék arra, hogy ez a játékosnál marad, így bármi olyan részen, ahol amúgy minden tárgyadat elvesztenéd(pl álomvilág), ez a fegyver mindíg nálad marad :)

Szerkesztette: Yv@n 2006. 03. 29. 22:05 -kor

#1992 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:01

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 22:44

Jaja most én is egy ilyen küldin ügyködöm, csak nem Paranoia! a küldetés neve?  :D

Nem, de az is hasonló.

SPOILER:

Érdemes közben benézni a megbízó házába. A paranoia küldetés közben :)

Idézet

#1993 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:09

Oki  ;)
A nőci úgyis ebédszünetet tart a szőlőföld melleti kis házikóban. Most figyelgettem azt, hogy mit csinál az A.I., hát ez sem gyenge pontja a proginak ;)  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#1994 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:21

Gyengebb idegzetuek ezt most ne nezzek meg. :D

Kép

Ez az elso par sarok utan gyult ossze vmelyik romnal.

Es eddig ennyi helyen voltam osszvissz.... Mi lesz itt meg kesobb. :cool:  :eek:

Kép

#1995 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:22

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 23:09

hogy mit csinál az A.I., hát ez sem gyenge pontja a proginak ;)  ;)

Akarod mindani a script? :D

#1996 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:33

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 23:21

Gyengebb idegzetuek ezt most ne nezzek meg. :D

[nagyonteli a zsák kép]

Ez az elso par sarok utan gyult ossze vmelyik romnal.

Es eddig ennyi helyen voltam osszvissz.... Mi lesz itt meg kesobb. :cool:  :eek:

[térkép]

ehhh, fosztogató  :D

én csak azt viszem el ami nekem kell, v. olyan drága (>500 kb) hogy megéri eladni.
de Alchemy már 51-es. mert minden szart összeszedek.  :D

ps: feltoltam max-ra a grafot, 0 és 1 fps között ingadozott.  :Đ
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1997 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 23:07

Idézet: acu - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 23:33

ehhh, fosztogató  :D

én csak azt viszem el ami nekem kell, v. olyan drága (>500 kb) hogy megéri eladni.
de Alchemy már 51-es. mert minden szart összeszedek.  :D

ps: feltoltam max-ra a grafot, 0 és 1 fps között ingadozott.  :Đ

Nana, mire ezt irtad, a kovetkezo helyen ez vart ram. Ezeket csak el kellett hoznom, nem? :Đ

KépKépKépKépKép

Csak megerte....

Kép

Vmint ezt is ott talaltam:

KépKép

Lattok, nem lattok, na latjatok.... :Đ

#1998 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 23:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 19:09

36-43. Szvsz(különböző dolgoktól függően, életkor, garancia, tutira működő pipek).

Hálásan köszi. :respect:

:offtopic: Ez utóbbit hogyan tudom ellenőrizni?Mármint a pipe-ok működését.Egyáltalán mi ez? Elmondaná nekem valaki röviden tömöröen és érthetően?Tudom hogy ezt már a videókártyákok szekcióba kéne ,de talán még ezt az egy technikai kérdést elbírja ez a topic.

Aztán ígérem ,hogy innentől kezdve (mármint mihelyst meglessz a karesz) csak a játékról fog szólni minden hozzászólásom ebben a topicban és nagyon ON leszek. ;)

#1999 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 23:21

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 0:07

Nana, mire ezt irtad, a kovetkezo helyen ez vart ram. Ezeket csak el kellett hoznom, nem? :Đ
Csak megerte....
Vmint ezt is ott talaltam:

Na most képzelj ide egy nagyon csúnya káromkodást, irigység miatti felindulásból elkövetve. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2000 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 23:25

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 0:07

[képek]

:nyálcsorgatás: :Đ
:up:

kardom van, de balta is kellene, blunt tul alacsony.

Szerkesztette: acu 2006. 03. 29. 23:26 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.