Latod, ezert mondtam, hogy jo a tobb leny idezes.
The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2006. 04. 06. 09:32
Nem te irtad, hogy mint kes a vajon? :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 04. 06. 10:46
Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 2:13
Hát fejemhez is kaptam, mikor nagynehezen kszenvedtem egy üveges szekrényből egy ebony warhammert, (mod bennt) erre sebez 3-at...
Igaz, 20k pénzt ér 
Vagy kevés a blunt skilled és azért csak 3 a sebzés,
Vagy az is csak egy replikáció, és azért csak 3 ;]
Vagy a valami bug...
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]
Elküldve: 2006. 04. 06. 10:51
Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 9:31
Úgy látszik jobb, hogy nincs időm játszani, legalább nem futok bele ezekbe a balance-problémákba egy ideig.
Ez a szitnhez generálás alapjaiban meghatározza a játékstílust. Lev 10 körül le kell tudni a kveszteket, mert utána nincs esély ;] Vagy nagyon nehéz. Talán érdemes 20 felett visszavenni a nehézségi csúszkát, amikor a gép odadob 5-6 ellenfelet nekünk, amely 5-6 ellenfél még idéz is pluszba egy párat. Kisebb hadsereg ellen egy szál lóval, csak rambo marad életben, én nem...
Nagyon várom már, hogy jöjjön egy jó kis mod, amely ezt megoldja. A mostaniak sem rosszak, de még nem az igazi.
[ www.elderscrolls.hu ]
Elküldve: 2006. 04. 06. 10:56
Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 11:46
Vagy kevés a blunt skilled és azért csak 3 a sebzés,
Vagy a valami bug...
Vagy a valami bug...
Bluntom kevés, ez lesz a bibi
Elküldve: 2006. 04. 06. 10:58
Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 11:51
Ez a szitnhez generálás alapjaiban meghatározza a játékstílust. Lev 10 körül le kell tudni a kveszteket, mert utána nincs esély ;] Vagy nagyon nehéz. Talán érdemes 20 felett visszavenni a nehézségi csúszkát, amikor a gép odadob 5-6 ellenfelet nekünk, amely 5-6 ellenfél még idéz is pluszba egy párat. Kisebb hadsereg ellen egy szál lóval, csak rambo marad életben, én nem...
Nagyon várom már, hogy jöjjön egy jó kis mod, amely ezt megoldja. A mostaniak sem rosszak, de még nem az igazi.
Vki írta régebben, hogy bepakolta a gyakran használt skilljeit minorba, míg majorba olyanok mentek, amikkel el tudta játszani, hogy akkor növekedjenek, ha ő akarja. Ezzel biztosítva volt a +5/lvl a főbb statokra. Elgondolkodtató, de RP szempontból mocskos dolog.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2006. 04. 06. 10:59
Idézet: Taranis - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 3:40
Majdnem mindegy, mennyit ér valami, lévén a boltosoknál limitált pénz van. A legtöbb, amit eddig láttam 1200 arany volt. Annál többet semmiért sem kapsz, hiába kerül bármilyen sokba is.
Háh, ugyanaz a játszma mint morrowindben. Igaz hogy limitált a pénz, de a max értéket határozza ez meg, ugyanis nem csak 1200 aranya van, hanem max annyit tud adni egyszerre egy tárgyért. Ha megint tradelsz vele, ugyanugy 1200 aranyat tud fizetni
Elküldve: 2006. 04. 06. 11:05
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 9:35
Elmentem kvaccsba, 20-ik szinten, bezártam a kaput, és vissza kéne foglalni a kastélyt.
A segítség két kardos csókából áll, akik mikor meglátják az enemyt szívrohamot kapnak, meg egy főszereplőből, aki nem hal ugyan meg, de minden pofontól elájul
Enemyben minimum 3 daedra spider, 3 daedroth, 2 ilyen lila fickó warhammerrel meg clanfearek. És még futkosni sincs hely. Mondjuk ennyi elől egyszerre nem is lehetne.
Komolyan gondolkodom, hogy abbahagyom a gamét
Jah, és mindezt úgy, hogy több szint óta nem emelkedik a magickám, komolyabb (főleg területre ható) destru spelleket el sem tudnék lőni. És soult se tudok befogni, mert a grand már régóta nem elég a lelkekre
A segítség két kardos csókából áll, akik mikor meglátják az enemyt szívrohamot kapnak, meg egy főszereplőből, aki nem hal ugyan meg, de minden pofontól elájul
Enemyben minimum 3 daedra spider, 3 daedroth, 2 ilyen lila fickó warhammerrel meg clanfearek. És még futkosni sincs hely. Mondjuk ennyi elől egyszerre nem is lehetne.
Komolyan gondolkodom, hogy abbahagyom a gamét
Jah, és mindezt úgy, hogy több szint óta nem emelkedik a magickám, komolyabb (főleg területre ható) destru spelleket el sem tudnék lőni. És soult se tudok befogni, mert a grand már régóta nem elég a lelkekre
Namost biztos, hogy megoldható.
Elküldve: 2006. 04. 06. 12:35
Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 12:08
TES3 tolvajként volt igazán élvezetes, sötét elf volt a faj, amit felajánlott az elején.
TES4-ben birodalmi lehetsz, ha nem változtatsz semmit, és tarolnak a varázslók.
TES4-ben birodalmi lehetsz, ha nem változtatsz semmit, és tarolnak a varázslók.
Cserébe viszont nincs enchant, és kevés a mágikus cucc. Amugy ork berserkerrel is ugyanugy lehet boldogulni. De azt vettem észre arra koncentráltak bethesdáék, hogy mindkét oldal (a sötét és a kevésbé sötét
Elküldve: 2006. 04. 06. 14:50
Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 11:51
Én is így jártam, mikor 20. szint tájékán belefutottam ezekbe a monsztákba az Oblivion kapuknál. Megnyugtatok mindenkit, hogy 30. szinten és felette már nem okoznak gondot. Hiába vannak sokan, egyszerűen nem sebeznek eleget.
Én történetesen alacsonyabb szinten (10-15) is szívtam, pedig akkor még csak ilyen gyíkokat meg tüzes testű nődémont
Szerkesztette: Taranis 2006. 04. 06. 14:51 -kor
Elküldve: 2006. 04. 06. 17:25
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 10:32
Nem te irtad, hogy mint kes a vajon? :Đ
Nekem is eszembejutott, hogy beletört a kés a vajba
Gyorsan megfejlesztem 100-ra a conjurationt, és akkor fogok tudni dremora lordot idézni, majd megnézem. Az itt a baj, eggyel kintebb már lenyomtam ennél nagyobb brigádot is, de ott volt hova futni, meg volt még potionom. Itt viszont kapásból beszorulok.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 04. 06. 19:14
Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 10:31
[...]
Csak ne kellett volna többször visszafordulni Jeoffry-ért, aki mindig elakadt valamiben vagy simán csak lemaradt.
Úgy látszik jobb, hogy nincs időm játszani, legalább nem futok bele ezekbe a balance-problémákba egy ideig.
Csak ne kellett volna többször visszafordulni Jeoffry-ért, aki mindig elakadt valamiben vagy simán csak lemaradt.
Ha átmész egy másik pályára, akkor a téged követők oda teleportálnak melléd akármilyen messze is legyenek.
Hétfőn takarítottam ki Kvatch-ot, nekem is tele volt Daedroth-okkal, hát jó kemény volt mit ne mondjak...
A király fia lent van a táborban, asszem ott is marad egy ideig, mert van 1-2 kipucolásra váró dungeon
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 04. 06. 19:24
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:14
Ha átmész egy másik pályára, akkor a téged követők oda teleportálnak melléd akármilyen messze is legyenek.
Hétfőn takarítottam ki Kvatch-ot, nekem is tele volt Daedroth-okkal, hát jó kemény volt mit ne mondjak...
A király fia lent van a táborban, asszem ott is marad egy ideig, mert van 1-2 kipucolásra váró dungeon
Hanyadik szintű voltál?
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 04. 06. 19:28
Idézz palyzsot.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2006. 04. 06. 19:38
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:28
Idézz palyzsot. 
Idézet
Elküldve: 2006. 04. 06. 19:40
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 19:38
Mi van?
Van shield spell vagy mi a tosz.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 04. 06. 19:42
Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 15:00
Mivan!?! Mindkettő van, nem is gyenge. Épp te írtad.
Te nem tudsz enchantolni, mágikus cucc meg eddig nekem nem sok volt... Ami használható
Elküldve: 2006. 04. 06. 19:44
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:40
Mi van?
De csak 30-as van nekem.
Idézet

Súgó
A téma zárva.