HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2561 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 12. 22:06

Idézet: deMarco - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 18:59

Egy kis segítség az íjászkodóknak: Ha Nagyobb testű lassú ellenfelet találsz, hátulról sneak-ből lőj rá. Ha nem állsz le az első lövés után, örülve, hogy jajj de jó, sebeztem rajt háromszorost...

Egy masik lehetoseg, hogyha eleg tavolrol lovod sneak-bol, akkor a nyil kilovese utan amint tudsz valts kardra. Ha ez elobb sikerul, minthogy a nyil celba erne, akkor 6x szorzot kapsz a talalatra. Utana pedig nyugodtan visszavalthaszt ijra, ha meg el az ellenfel ;)

#2562 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 22:21

Idézet: morgo - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 23:06

Egy masik lehetoseg, hogyha eleg tavolrol lovod sneak-bol, akkor a nyil kilovese utan amint tudsz valts kardra. Ha ez elobb sikerul, minthogy a nyil celba erne, akkor 6x szorzot kapsz a talalatra. Utana pedig nyugodtan visszavalthaszt ijra, ha meg el az ellenfel ;)

Upsz! Ez télleg így működik? Jó kis bug :) Látom találékony vagy. :p
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2563 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 07:34

Hehe, bejutottam a mágusok közé. :D Már csak a botot kell megszerezni és teljes jogú tag leszek. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2564 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 10:13

Már van tűzlabdát eregető Staff-om (60-as Fire Damage). :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2565 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 11:31

Idézet

NVIDIA ForceWare 84.43 Beta
[2006. április 13. @ 08:52 - ZeroCool]
Az NVIDIA gondozásában befutott egy újabb Beta ForceWare drivercsomag. A 84.43-as verzió elméletileg a next-gen effektek előcsalására fekszik rá keményen - egészen pontosan kihegyezték az SLI teljesítményre, illetve a HDR nyújtotta élményekre. Ezeket jelenleg leginkább a Tomb Raider: Legend, illetve a The Elder Scrolls IV: Oblivion játékok esetén használhatjuk ki. Ha érdekel a csomag, innen tudod letölteni.

#2566 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 17:23

Hali! Valaki próbálta már ezt az új drivert? Nekem nincs olyan erőgépem, hogy az ilyen effekteket használhassam, szóval nem tudom van e értelme feltennem...

Kipróbáltam a próbababa modot, iszonyat funny cucc. Csináltam ról apár képet is, de otthon hagytam, szal majd csak három nap múlva. Érdemes használni, csak egy apró módosítást végeztem rajt, ugyanis viccesnek találtam, hogy a márvány és a fa bábu egyaránt 50 súlyú, így én áttírtam 20/70-re őket.

Ha valaki nem tudná hol találja: Hát itt!

És itt egy rakás kategorizált mod, amik közt még vannak olyanok is, amiket érdemes lehet leszedni.
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2567 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 19:22

Udv!

Lenne pár gyors kérdésem.

Destruction skillem 100-as lett végre, minél magasabb annál kisebb a spellek mana igénye.
Felvettem pár +destructiont adó ruhát 120 lett, de már tovább nem csökken a manaigény.:(
Nem befolyásol semmit hogy 100 vagy 200 a destruction skill. Más skilleknél is így van 100 a max, mindegy mennyivel viszed fölé?

Saját spell-t készíteni max 100-as erőségig tudok. Ez fénynél, Burden, Feather-nél pl. kevés. Mana is lenne, meg minden de 100 a csutka a varázslat létrehozásnál.

Spell-t törölni nem lehet?

Grand léleknél van erősebb?

Van-e valami extra varázslat azon a boton kívül amit egyik daedra ad, rálövöd valakire és meztelenűl rohangászik. Meg a Kings of Worms botján kívűl, amibe reanimat van?

bezártam vagy 10-20 oblivion kaput, de elég szarokat adott amivel anchantedelni lehet lehene(csak +50 magicka volt a jó) meg lehet tudni hol vannak a tápos kapuk valahogy? Amik komoly enchantedet nyomatnak?

Végezetül hogy lehet black soul gemet csinalni? találtam egy oltárt beletettem egy gemet, dispelt rányomtam semmi....
Soul gemekbol meg lehet idezni azt amit bezártam valahogy?
Ha valami kell, írj!

#2568 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 19:35

Na, a héten én is elkezdtem játszani végre!  :D

Nagyon tetszik, már 25 órát eltöltöttem vele 3 nap alatt  :D  Mondjuk vannak benne idegesítő dolgok, pl a rengeteg barlang, bánya, rom és fort nagyon kezd nem tetszeni. Túl sok van belölük, túl nagyok, unalmasak és igazából semmi értelmük talán néhány küldetés kivételével, de ezek száma minimális.

Ezen kivül végülis csak egy problémám van, mégpedig van egy major skillem - mercantile - és egyáltalán nem fejlődik. 17-es szintü vagyok és azért párszor kereskedtem már, de kemény 1 pontot lépett csak elöre.
Jóformán az összes valamirevaló kereskedőnél minden városban ahol jártam, 100-as a disposition.
Szóval, hogy lehetne ezt felgyorsítani?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2569 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 19:39

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 9:13

Már van tűzlabdát eregető Staff-om (60-as Fire Damage). :D

nekem Shock 80 as :)
Más:
Vachtacen's secret küldiben mit kell csinálni?
Elmondja a csóka a feliratok forditását de hiába használok tűz, jég stb varázslatokat nem történik semmi. Nem a köveket kell velük meglőni?
Linket a guidehoz tudtok adni nekem?
thnx

Szerkesztette: Nate Dog [BAT] 2006. 04. 13. 20:39 -kor

"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#2570 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 20:37

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 18:35

Na, a héten én is elkezdtem játszani végre!  :D

Nagyon tetszik, már 25 órát eltöltöttem vele 3 nap alatt  :D  Mondjuk vannak benne idegesítő dolgok, pl a rengeteg barlang, bánya, rom és fort nagyon kezd nem tetszeni. Túl sok van belölük, túl nagyok, unalmasak és igazából semmi értelmük talán néhány küldetés kivételével, de ezek száma minimális.

Ezen kivül végülis csak egy problémám van, mégpedig van egy major skillem - mercantile - és egyáltalán nem fejlődik. 17-es szintü vagyok és azért párszor kereskedtem már, de kemény 1 pontot lépett csak elöre.
Jóformán az összes valamirevaló kereskedőnél minden városban ahol jártam, 100-as a disposition.
Szóval, hogy lehetne ezt felgyorsítani?

Veszel mondjuk 20db repair hammert, és eladod egyesével.
Érdemes még az alkudozást is kitapasztalni, és az adott kereskedőnél
max-ra álítani amit még nem utasít vissza.
Vagy tanulod a skillt.

Az hogy 15 aranyért adsz el valamit vagy 1500ért teljesen mindegy
a skill szempontjából. Ugyanúgy mint az sem számít hány manát használsz
egy egy varázslatnál, az számít hány varázslatot nyomsz el.
Ha valami kell, írj!

#2571 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 20:45

vámpír lettem, hogy tudom ezt kiküszöbölni-gyógyítani?

----atyuska----

#2572 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 20:47

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 21:37

Veszel mondjuk 20db repair hammert, és eladod egyesével.
Érdemes még az alkudozást is kitapasztalni, és az adott kereskedőnél
max-ra álítani amit még nem utasít vissza.
Vagy tanulod a skillt.

Az hogy 15 aranyért adsz el valamit vagy 1500ért teljesen mindegy
a skill szempontjából. Ugyanúgy mint az sem számít hány manát használsz
egy egy varázslatnál, az számít hány varázslatot nyomsz el.

Gondoltam, hogy azzal kell szórakozni hogy egyesével adom el a cuccokat, de nem hittem, hogy tényleg ez a megoldás  :down:

Csak eladáskor megy fel a skill vagy vételkor is? Természetesen ki van maxolva minden kereskedőnél ahova járok, hogy mit bír.

Hol tudok mercantile skillt tanulni?  :think:

Köszi a segítséget  :respect:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2573 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 20:50

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 20:39

nekem Shock 80 as :)
Más:
Vachtacen's secret küldiben mit kell csinálni?
Elmondja a csóka a feliratok forditását de hiába használok tűz, jég stb varázslatokat nem történik semmi. Nem a köveket kell velük meglőni?
Linket a guidehoz tudtok adni nekem?
thnx

De, csak a megfelelo sorrendben. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2574 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 21:13

Idézet: Hubert - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 22:30

Hát he nem lesz benne legalább egy csontváz alapú ütközési rendszer, (hogy ne kérjek poligon alapút), röpködo végtagokkal, és egy becsületes real time harcrendszer, akkor bármilyen grafikája lehet tolem.
Ja, meg legalább HL2 (Havok) szintu fizika. Legyenek dobhatóak és környezetérzékenyek a fegyverek.

Pl. ha a fejszét a monsztára dobom, nem talál, de beláll a mögötte levo fába. Meg ilyenek, amit egy osrégi Rune is tudott. Ja hogy az hack&slash ? Mikor jön el az az ido amikor nem kell a háttérben kockadobáló számolgatás (vagy legalábbis nem csak ez lesz), és virtuálisan is meg kell tanulni vívni ?
Legyen helye a szerencsének, a kitartásnak és az ügyességnek (reflexeknek). Persze etto még lehet karakterfejlodés meg varázslat meg minden.

El kellene felejteni már az über fegyvereket is ... semmi alapja nincs egy olyan rendszernek ahol egyik kard 5-öt sebez, másik meg 500-at. Egy életlen konyhakés is lehet halálos egy gyakorlott, és egy katana is lehet tompa egy ügyetlen kezében. Különbség esetleg a tartósságban, illetve a konkrét formában rejlik, de ez sem jelenthet 100-szoros különbséget.

Sokkal több fantáziát látnék a karekter specifikus képességeinek és a nagyon megnövelt interaktivitású fizikának fejlesztésében. Legyen a karakternek egyensúlyérzéke és fizikai uralma a teste felett, de ezkeet veszíthesse is el. Legtöbb mai játékban csak HP-t (életpont) veszthetünk, vagy esetleg leesünk valahonnan. Egy eros, nem védett ütés után essen hanyatt, eközben meg a rongybaba fizika érvényesüljön. Persze lehet hogy egy akrobatikus képességu karakter jobban esik, mint egy behemót óriás, stb.

Egy ilyen nagyon  jól fellépített rendszer jóval nagyobb újrajátszhatóságot eredményezhetne.

Olvasgatom a topic elejet, erdekes mennyi elvaras/igenyt mondtatok 1-1.5 eve. :) Nem is teljesit rosszul a jatek, mert eleg sokminden megvalosult.

Ugye Hubert?  :p  :Đ  :respect:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2575 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 21:14

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 20:22

Udv!

Lenne pár gyors kérdésem.

Destruction skillem 100-as lett végre, minél magasabb annál kisebb a spellek mana igénye.
Felvettem pár +destructiont adó ruhát 120 lett, de már tovább nem csökken a manaigény.:(
Nem befolyásol semmit hogy 100 vagy 200 a destruction skill. Más skilleknél is így van 100 a max, mindegy mennyivel viszed fölé?

Saját spell-t készíteni max 100-as erőségig tudok. Ez fénynél, Burden, Feather-nél pl. kevés. Mana is lenne, meg minden de 100 a csutka a varázslat létrehozásnál.

Spell-t törölni nem lehet?

Grand léleknél van erősebb?

Van-e valami extra varázslat azon a boton kívül amit egyik daedra ad, rálövöd valakire és meztelenűl rohangászik. Meg a Kings of Worms botján kívűl, amibe reanimat van?

bezártam vagy 10-20 oblivion kaput, de elég szarokat adott amivel anchantedelni lehet lehene(csak +50 magicka volt a jó) meg lehet tudni hol vannak a tápos kapuk valahogy? Amik komoly enchantedet nyomatnak?

Végezetül hogy lehet black soul gemet csinalni? találtam egy oltárt beletettem egy gemet, dispelt rányomtam semmi....
Soul gemekbol meg lehet idezni azt amit bezártam valahogy?

Mennyi a magickád alapból, bónuszok nélkül?

Nekem a grand kö sem fogadja be egy csomónak a lelkét.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2576 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 21:31

Magicka tudtommal 2xInt, fajtol fuggetlenul.

#2577 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 21:50

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 19:50

De, csak a megfelelo sorrendben. :)

ok megvan.
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#2578 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 21:54

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 22:31

Magicka tudtommal 2xInt, fajtol fuggetlenul.

Max 200?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2579 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 21:58

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 22:54

Max 200?

Igen, plusz a modositok.

#2580 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 22:06

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 22:58

Igen, plusz a modositok.

Az elég halovány, mert van ilyen 600+ magickás varázslatom is, igaz a destrum csak apprentice hozzá.

Idézet

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.