HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2741 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 19. 21:03

Aztán belegondoltam, hogy csinálok egy restore helath, meg egy fire damage-es cuccot, és a kettő értéke ha megegyezik akkor nem sebződök ugye :D De a Restore healthet eleddig nem dikerült belepasszíroznom egy cuccba sem... :( Pedig én lettem volna a Nagy khajiit Fire-Atronach Master.

Mekkora királyság már talpig lobogva besétálni egy oblivion-kapun :Đ
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2742 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 21:46

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 21:39

Ja, Applewatch asszem, erdekes kis kuldi. Mondjuk magas szinten nagy szivas. Multkor odaallitottam egy harcossal 1x szinten, szokas szerint elmentem a magushoz a spellert, erre a szokasos lathatatlan patkanyok helyett, lathatatlan barna medvek kezdtek pofozni. Biztos sok eselyem volt... :omg:  :Đ  :Đ

Veszettül nyomkodtam a screenshotokat amikor ott jártam, hogy bemutathassam nektek a láthatatlan patkányokat/medvéket/embereket végül kiderült, hogy nincs itt semmiféle bug :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2743 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 22:22

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 22:46

Veszettül nyomkodtam a screenshotokat amikor ott jártam, hogy bemutathassam nektek a láthatatlan patkányokat/medvéket/embereket végül kiderült, hogy nincs itt semmiféle bug :Đ

:omg:  :omg:  :Đ  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2744 Felhasználó inaktív   cyrusv10 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 19. 22:43

Tiszteletem. Egy elsősorban ijász, lopakodó némi közelharc alapszintű mágiával. Ilyen wood elfet szeretnék készíteni magamnak. A fejlődési rendszer eléggé böki a csőrömet mert csak olyan 2-3at enged léptetni a szorzókon szintlépésnél. stealthot böktem be illetve Blade, Marksman, Security, Destruction, Light Armor, Sneak, + még valamit válaszgattam be. Érteklemszerüen ezeket is használom legtöbbször ezért elég gyorsan lépek szinteket is. (2-3 romonként mondhatnám) Ha jó karit akarok csupa haszontalant kell beválasztanom amit könnyen fejleszthetek( Alteration, Alchemy, restoration, speechcraft...) mit gondoltok milyenek lennének a jó major skillek egy ilyen tipusu karira hogy azért még szerepjáték legyen a javából ne csak powertraineljek ha jó karit akarok. a nehézséget nem bizergálnám egyenlőre. van e arany középút?
Windows NT összeomlott. Én vagyok a Halál Kék Képernyője. Senki nem hallja sikoltásod.

#2745 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 23:33

Champion of the Fighters Guild oohhh yeeaahhh!!!!!!!!!!
Én vagyok a kiráj a harcosok között.
Ajánlom hogy mindenki vigy végig ezeket a küldetéseket mert nagyon zúzósak. :Đ

#2746 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 23:33

En is keresem az arany kozeputat, a high elf magusommal egyelore igy talaltam meg:

Relative nem magas szintu, de eleg erosnek erzem a szintjehez kepest.

Kép

Viszont az Intelligenciat gyorsan fel kell vinni, tenyleg nagyon kell a +4-5 pont szintlepesenkent.

Kép

En ugy csinaltam, hogy a legfontosabb skilljeimet betettem Minorba (Alchemy, Conjuration), raadasul ezek nyomjak a hatterbol az Int. ezerrel szintlepeskor, a tobbi magiahoz kotodo skillt pedig Majorba, hogy azert tenyleg magusnak nezzek ki, habar hasznalom is oket, csak nem ezek az elsodlegesek.

KépKép

A Merchantile es a Speechcraft eloszor csak helykitoltes miatt kerult bele, de rajottem, hogy nagyon is jo kis skillek, ugyhogy aktivan hasznalom oket, enelkul legalabb -2 szinttel lennek.

Kép

Nagy mokamester a fickom. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2747 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 23:40

Restoration a legfontosabb szvsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2748 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 23:56

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 0:33

Champion of the Fighters Guild oohhh yeeaahhh!!!!!!!!!!
Én vagyok a kiráj a harcosok között.
Ajánlom hogy mindenki vigy végig ezeket a küldetéseket mert nagyon zúzósak. :Đ

Majd, ha Grand Master leszel, mint én.  :cool: Messenger of Death. Mindenfelé nagy tisztelettel beszélnek rólam. :D
Most legutóbb 2 Minotaur meg egy maci volt az ellenfél. A Wizards's Fury meg néhány jól irányzott csapás elég volt ellenük. :]

szerk.: Ja, az a pontos j nem néz ki jól ott a hsz-edben. ;)

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 19. 23:57 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2749 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 00:02

Nos alkottam egy brutál karit, brutál környezetbe.
Kis hátránya hogy úgy vernek le mint a szar.

Feltettema Random mod-ot + felnyomtam a nehézséget
játékon belül maximumra(amúgy ez pontosan mit állít,
nem tudja véletlenvalaki?) + a csillagképem attronach.
Igy nem regel a manám.
Az első két patkány lenyomott vagy 3x.
Aztán végre kijutottam, de az arénába már a legelső
Pit Dog ellenfél vagy 20x lenyomott.
(idézett csontvázam 2 ütésből nyomta le)

Az biztos hogy HP-ből vagy 10x annyi van nekik mint
normál esetben, és a sebzés sem kevés.
(Rouge Mage küldiben 1 villám eltalált és azonnali
halál(110HP-m van)

Spell Absord pedig nem gen látom hogy máködne.
Lövik rám a spelleket rendesen, 50-es a spell
absorb, de 1 manát nem adott még eddig.
Mi lehet a gond?
Ha valami kell, írj!

#2750 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 00:07

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 22:56

Majd, ha Grand Master leszel, mint én.  :cool: Messenger of Death. Mindenfelé nagy tisztelettel beszélnek rólam. :D
Most legutóbb 2 Minotaur meg egy maci volt az ellenfél. A Wizards's Fury meg néhány jól irányzott csapás elég volt ellenük. :]

szerk.: Ja, az a pontos j nem néz ki jól ott a hsz-edben. ;)

Fighter Guildba nem leszel Grand Master.
Arenaba lehetsz Grand Champion. De én is a Messenger of Death-ot választottam!:)
Ha valami kell, írj!

#2751 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 00:14

Ja, bocs. Én voltam a :lama:
Azért az arénás név úgy látszik, ragadós. Többen is ezt választották. Mondjuk, lehetett volna még néhány lehetőség.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2752 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 00:19

haha, én Skullcrusher lettem az Arénában :D

enchantoltam egy gatyót, Fortify Strenght +7.
a Common SG (300 charge) +7 ad, a Greater SG (1200) meg +9 et, fene se tudja melyik éri meg. amilyen cuccokat talál az ember, általában ugyis jobbak.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2753 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 01:26

Kedvenc tolvajom. Annyira nem is rossz a szakmában. Igaz, csak mostanság lendültem bele igazán, 50+ sneak felett ;] Párszor már megkergettek az őrök, vagy a tulaj, de Tolvaj Céh tagsági mindig kihúzott a bajból. Annyira rászoktam a városok fosztogatására, hogy alig haladok vagy fejlődök, csak a bankszámlám hízik. Megvettem a fekete lovat, és ha meglesz a Skingradi házikó bútorral együtt, asszem kvesztelek is tovább...

Kép

Kép
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2754 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 01:32

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 17:08

Fred! Csak találni lehet Feather-ös cuccokat? Boltban, guildben nem lehet venni?

Átnéztem gyors a jegyzeteket és egyéb szaksajtót, nincs vásárolható +feather egyetlen boltban sem feltüntetve sajnos. Ez nem jelenti azt hogy 100%osan nincs, de nagy az esély, hogy csak enchant/sigilstone/random loottal szerezhető.

Én a helyedbe sigilstonet szednék, elég sűrűn "beadja" a burden-feathert párost.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2755 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 02:26

Tehát mivel már szerkeszteni nem tudom így itt javítom az előző hozzászólásom tehát: "király"

A következő a helyzet kinyirattak velem mindenkit a dark brotherhoodban és utána már direktbe a NAgy mestert szolgálom, + kaptam egy olyan lovat hogy még a Shell es ferraris reklám fekete telivére is elszégyelné magát úgy hajt és olyan jól harcol.

És az Arénában is előrehaladott az állapotom Grand Master és én is két minotaurusszal verekszem +1 medvével már vagy harmadjára(adhatnának valami szívósabb elleneket mert mert unom őket leverni)

Ja és nem tuja valaki hogy a thief guild ben kapott küldetés amiben valami boot of jakar vagy mittomén mit kell elopni Grayfoxnak hol van mert csak egy naplót találok és abbó kellene rájönnöm hogy hol van de semmi említés nincs benne.

Meg még a Mages Guildnél vagyok valahol elakadva

Amúgy tényleg rövidke a főszál de kárpótol a rengeteg mellék küldetés.

#2756 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 04:53

Srácok! Ha van olyan emberke, aki esetleg foglalkozott 3D grfikával vagy scripteléssel és kedve lenne egy nagy Oblivion moddoláshoz, az privizzen rám, textúrásunk, tervezőnk már van... Mindenki jelentkezhet akinek vannak ötletei, és kedvet érez hozzá (nem csak a fent említett két lehetőségbe beleférők, hiszen mi is csak most ismerkedünk a dologgal, együtt is megtanulhatjuk...).

Modos oldal lesz, de egyenlőre csak a fórum működik. Itt már megosztottam pár dolgot hozzá. Érdeklődők mailt!!!
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2757 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 07:09

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 3:26

Tehát mivel már szerkeszteni nem tudom így itt javítom az előző hozzászólásom tehát: "király"

Ja és nem tuja valaki hogy a thief guild ben kapott küldetés amiben valami boot of jakar vagy mittomén mit kell elopni Grayfoxnak hol van mert csak egy naplót találok és abbó kellene rájönnöm hogy hol van de semmi említés nincs benne.

Meg még a Mages Guildnél vagyok valahol elakadva

Csak vicc volt, nem kell komolyan venni. ;)

A Thieves Guild küldetésnek utánanéztem. Beszélj egy koldussal, majd ő ad tippet. Kell neki kb 10 arany, akkor majd beszél. :D Ha ezen túl vagy, szólj.

A Mages Guildnél hol akadtál el? Én most az ambushnál járok.

#2758 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 07:11

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 2:32

Átnéztem gyors a jegyzeteket és egyéb szaksajtót, nincs vásárolható +feather egyetlen boltban sem feltüntetve sajnos. Ez nem jelenti azt hogy 100%osan nincs, de nagy az esély, hogy csak enchant/sigilstone/random loottal szerezhető.

Én a helyedbe sigilstonet szednék, elég sűrűn "beadja" a burden-feathert párost.

Köszi. :) Kár, hogy venni nem lehet. Majd az oldaladról megtanulom, hogyan kell enchantolni. :D

Ez a sigil stone-os dolog hogy működik? Nekem is van már egy pár darab. :) Mit kell ezekkel csinálni?

#2759 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:20

Tenyleg Sigil stone-kal mit lehet csinalni? Gyujtogetem, de ertelmuk is lesz vmikor?

#2760 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 09:48

Ha kipakolod az asztalra őket, akkor királyul néz ki. :D

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.