HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2761 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 20. 10:55

Kattints rá az inventorydban, és akkor a tulajdonságaival felruházhatod egy tárgyadat (páncél/fegyver/ruha/ékszer, vagyis amit hordhatsz) Tegnap került fel a típusairól egy kis szösszenet a HQra, hogy milyen párosításban találhatóak a tulajdonságok, és milyen fajtái vannak a köveknek - erősségi sorrendben. Összesen 3 kaput zártam be eddig, és első kettőt direkt a +feather-es sigil miatt. Igy most van 50+75öm pluszban, amivel már elvagyok. Persze cserélni akarom majd jobbra, főleg mióta egy-egy vagyont hagyok a romokban, mert lusta vagyok visszamenni :D

Kép

Szerkesztette: Piszkos_Fred 2006. 04. 20. 10:57 -kor

[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2762 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:12

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 13:20

alkudozni kell vadul és fejlődni fog

Ami a városokban vannak kereskedőka azoknál már mindnél jártam, és elég soknál adtam-vettem dolgokat, szal hipp-hopp 100-ra megy a disposition. Haggle mindnél kimaxolva olyan értelemben, hogy ha 1%-al jobbra húznám akkor már nem fogadná el. Szóval szerintem jól csinálom.
De azért azt be lehet látni hogyha akármilyen bénán csináltam volna, akkor is ugrott volna már pár pontot 40 óra játék alatt nem? Idegesítő.

Még mindig kellene egy >journeyman mercantile trainer! :D Aki találkozik vele, mindenképp közölje, thx! :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2763 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:16

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 15:04

Itt is ;]

Sőt, ha van ideje az embernek, célszerű egyesével eladni a cuccokat. Na jó, nem 100db arrowra gondolok, hanem 10-20dbos potionokra pl. Ha a fickó megjegyzi - hanggal - hogy "kemény üzletember vagy", vagy "ennyit máskor általában nem fizetek érte", stb, akkor nőtt a skilled (pontosabban, fejlődött egy picit). De ehhez az kell, hogy előbb elérd nála a kellően magas szimpátiát, majd alkudozz. Alkudozás sem mind1, ha sikerül kitalálnod a haggle-t meddig húzhatod nála, vagyis esetében mi a maximum, akkor jobban fejlődik a Mercantile, mint ha csak 10%ra állitod.

De persze nem olyan könnyű ez a skill fejlesztése, mint egy Alchemy, vagy Armor, vagy egyéb, amikor csak állsz és ütnek, vagy kotyvasztasz.

Akárhogy csináltam, nem megy. 35-ről indultam, most 41, de azért mert olvastam könyvet amitől kicsit feljebb ment, és csináltam küldit amire az illető adott nekem ajándékba 4-5 mercantile skill pontot. Pedig célom volt master lenni belöle, ezért is választottam mint major skill  :reklamacio:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2764 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:16

Leyawiin valamelyik boltjában van Mercantile trainer ha jól rémlik.  :think:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2765 Felhasználó inaktív   tamaske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:18

ugy vettem eszre, hogy a feather varazsitalbol tobbet is meg lehet inni, es osszeadodik a hatasa!
flax seeds (gyakori virág) + venison (özhús) ebből gyártom a feather potionokat

#2766 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:18

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 18:01

Aprócska kérdés:

Véletlenül nem csinált meg a cimborád/te/akárki ;] olyan küldetést nem olyan régen, amely +5 Mercantile skillt adott jutalmul? Mert ha igen, akkor ez nem bug, illetve bug, de nem végzetes és nem végleges. Ha ez a helyzet, akkor fellélegezhet.

Most olvastam csak :D Válasz fentebb. Amugy ez mit befolyásol?  :think:
Amugy ez a küldi már elég régen volt, nem is emléxem már hol volt és mi volt az.

#2767 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:34

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 11:18

Most olvastam csak :D Válasz fentebb. Amugy ez mit befolyásol?  :think:
Amugy ez a küldi már elég régen volt, nem is emléxem már hol volt és mi volt az.

Semmit, csak rosszul van megoldva a dolog. A skilled fejlődik, csak te nem látod a karakterlapon a +5 Merc.skill kveszt miatt. Idővel majd utoléri magát a folyamat, és ismét, már láthatóan fejlődni fog.

Az a lényege, hogy a karilapon kijelzi a +5 értéket amit kaptál, de valójában nem adta hozzá. Ezért ha a karakterlapon 41 van, akkor a fejlődés neked még midnig 36ról indul, és hiába lesz 37, 38, te nem látod, csak a 41et. Ha utoléri magát, és 42re ugrik, akkor fogod már te is újra látni hogy nőtt. Sajnos bug, peccs majd orvosolja, de ezért írtam hogyn em végzetes a dolog, idővel korrigálódik. A rewardot meg persze potyára kaptad, de ez legyen a legnagyobb probléma ;]
[ www.elderscrolls.hu ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2768 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:51

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 12:34

Semmit, csak rosszul van megoldva a dolog. A skilled fejlődik, csak te nem látod a karakterlapon a +5 Merc.skill kveszt miatt. Idővel majd utoléri magát a folyamat, és ismét, már láthatóan fejlődni fog.

Az a lényege, hogy a karilapon kijelzi a +5 értéket amit kaptál, de valójában nem adta hozzá. Ezért ha a karakterlapon 41 van, akkor a fejlődés neked még midnig 36ról indul, és hiába lesz 37, 38, te nem látod, csak a 41et. Ha utoléri magát, és 42re ugrik, akkor fogod már te is újra látni hogy nőtt. Sajnos bug, peccs majd orvosolja, de ezért írtam hogyn em végzetes a dolog, idővel korrigálódik. A rewardot meg persze potyára kaptad, de ez legyen a legnagyobb probléma ;]

Mondom, hogy nem fejlődik!! ha nem kaptam volna a +5 rewardot akkor most 36-on állna. Érted?  ;)
Elég sokat járok venni/eladni 1 pontot sem ment fel magátol. Egyszersem láttam hogy kiirta volna adásvétel közben hogy mercantile skill increased. 26-os szintü vagyok, és sztem több mint 40 óra játékidő felett vagyok.
Mindegy :)

Szerkesztette: Valdy 2006. 04. 20. 11:52 -kor

#2769 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:52

Idézet: acu - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 12:16

Leyawiin valamelyik boltjában van Mercantile trainer ha jól rémlik.  :think:

Köszi, majd megnézem  :respect:  (már csak ez a város van vissza :) )

#2770 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 11:59

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 12:51

Mondom, hogy nem fejlődik!!

Bocs a hülye kérdésért, de a Haggle-ben beállítottál valamit? Tehát alap helyzetben van ott a csúszka vagy arrébb toltad? Ha igen, akkor tényleg bug. Ha nem, akkor azért nem fejlődik a Mercantile skilled, mert nem használod. Ugyanis akkor nő, ha a csúszkát állítod, hogy minél olcsóbban vegyél/drágábban adj el.
Ha ezt tudtad és meg is tetted, akkor nincs más tippem. :D Várj te is egy parch-re, mint én. ;)

Már a Grey Fox-nak dolgozok, személyesen. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2771 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 12:59

Bocs a hülye kérdésért, de a Haggle-ben beállítottál valamit?

Írta, hogy odébb tóta'  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2772 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 0:56

Most legutóbb 2 Minotaur meg egy maci volt az ellenfél. A Wizards's Fury meg néhány jól irányzott csapás elég volt ellenük. :]

Legutóbb 3 Minotaurus lorddal verekedtem  :p  :smoker:
Faster! Harder! Cadaver!

#2773 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:13

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 12:59

Bocs a hülye kérdésért, de a Haggle-ben beállítottál valamit? Tehát alap helyzetben van ott a csúszka vagy arrébb toltad? Ha igen, akkor tényleg bug. Ha nem, akkor azért nem fejlődik a Mercantile skilled, mert nem használod. Ugyanis akkor nő, ha a csúszkát állítod, hogy minél olcsóbban vegyél/drágábban adj el.
Ha ezt tudtad és meg is tetted, akkor nincs más tippem. :D Várj te is egy parch-re, mint én. ;)

Már a Grey Fox-nak dolgozok, személyesen. :D

Erre már válaszoltam :D haggle ki van maxolva mindenkinél akinél adok/veszek úgy, hogy ha 1%-al jobbra húznám akkor már nem fogadná el. Persze 100-as dispositonnal ;)

Amúgy az expert armorer nagyon király :) érdemes rágyúrni (fegyverek, armorok 125%-on :D)

#2774 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:20

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 11:51

Mondom, hogy nem fejlődik!! ha nem kaptam volna a +5 rewardot akkor most 36-on állna. Érted?  ;)
Elég sokat járok venni/eladni 1 pontot sem ment fel magátol. Egyszersem láttam hogy kiirta volna adásvétel közben hogy mercantile skill increased. 26-os szintü vagyok, és sztem több mint 40 óra játékidő felett vagyok.
Mindegy :)

Értem én. Akkor ez másik fajta bug ;] Amit én próbáltam elmagyarázni, az egy másik gond ami elő szokott fordulni, főleg a Harcosok kvesztjei után.
[ www.elderscrolls.hu ]

#2775 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:21

Pár dolgot nagyon hiányolok :( Levitation, restore health constantba, és a huhogányok (azok a repülő sztegoszauruszok, vagy mik) :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2776 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:24

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 13:20

Értem én. Akkor ez másik fajta bug ;] Amit én próbáltam elmagyarázni, az egy másik gond ami elő szokott fordulni, főleg a Harcosok kvesztjei után.

Akkor még az is lehet, hogy hiába áll most nekem 41-en valójában csak 36? :D (mármint ha az a bug is jelen van nálam amit te mondtál :D ) Király :)

Ja és még 1 bugra szeretném felhívni a figyelmet, ami lehet hogy nem mindenkinél fog jelentkezni.
Ha az Anvil melletti Fort Strand-ban jártok, készüljetek fel, mert nekem az összes ott elmentett mentésem korruptálodott Akár quick, akár auto, akár rendes mentés, amit ott csináltam akármikor, azokat nem lehetett visszatölteni.

Szerkesztette: Valdy 2006. 04. 20. 12:28 -kor

#2777 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:29

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 13:20

Alighanem nálam is fennáll ez a bug, major skillbe van felvéve a mercantile, mégis alig (vagy semennyire sem) fejlődik egy jóideje. :(
Az első fighter guild missionért (rat problem) ha jól homálylik jutalomból a mercantilera kaptam bónuszt...
Majd otthon megnézem pontosan, hogy mi is a tényállás  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#2778 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:31

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 13:21

Pár dolgot nagyon hiányolok :( Levitation, restore health constantba, és a huhogányok (azok a repülő sztegoszauruszok, vagy mik) :)

A konstans Restore Health az egyik faj képessége, ha jól emlékszek. De lehet enchantolni olyan cuccot is biztosan.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2779 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 12:40

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 0:33

En is keresem az arany kozeputat, a high elf magusommal egyelore igy talaltam meg:

Relative nem magas szintu, de eleg erosnek erzem a szintjehez kepest.

Hat ugylatszik en nagyon elrontottam akkor a karakterem... harmad ennyi magickaja se van, kevesebb elete es kevesebb fatigue... de legalabb magasabb szintu, es kevesebb mindenhez ert es azokhoz is roszabbul. :D

Amugy nekem nagyon tetszik a jatek... csak furcsa mod kovezzetek meg de pont, hogy az Oblivionos reszek nem jonnek be... :think:  Azokat gyorsan leakarom tudni, mer nem tetszenek... viszont a mage guild meg fighter guild meg az ittott elojovo random kuldetesek megoldasa sokkal jobban tetszik. Hiaba no... a mellekszalak nekem jobban bejonnek mint maga a foszal. Gyorsan letudom oszt kesz, johet a kellemes resze a jateknak. ;)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2780 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 13:10

Boba, High Elf Mage szinten? :think: Csak veluk lehet normalis mennyisegu Magiskat osszekaparni, a tobbi fajjal sose lesz ennyi...
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.