HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobil Barton 2500+ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobil Barton 2500+ Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 20:59

Idézet: eddie - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 20:59

Nem meggyőző, de működik. Amúgy nem kötelező :D

És akkor csak megezüstözöm a desktop procit, belelököm az NF7-S-be, felrakom a patch-et és máris szorzó on the fly? Jól értettem végig az uccsó oldalt?

#442 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 09:31

Idézet: Bujdy - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 21:59

És akkor csak megezüstözöm a desktop procit, belelököm az NF7-S-be, felrakom a patch-et és máris szorzó on the fly? Jól értettem végig az uccsó oldalt?

Az ABIT termékinfó oldaláról:

"The NF7 series models, based on nForce2 chipset, supports..."

Fab51.com-ról:

"The following products are not supported.
nVidia : There is no success report."

Összeáll a kép?

Sajnos ez van. De ez benne van a szövegben is amit idéztem fenntebb. Remélem segítettem.

Üdv,
eddie

#443 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:35

Idézet: eddie - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 10:31

Az ABIT termékinfó oldaláról:

"The NF7 series models, based on nForce2 chipset, supports..."

Fab51.com-ról:

"The following products are not supported.
nVidia : There is no success report."

Összeáll a kép?

Sajnos ez van. De ez benne van a szövegben is amit idéztem fenntebb. Remélem segítettem.

Üdv,
eddie

Vettem! :(

#444 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 09:15

tehát akkor akinek Nforce2-es lapja van az (vagyis a jelenlegi leggyorsabb socketA-s lap) az mehet a fenébe mert nem tud szorzót állítani :mad: és semmiképpen nem lehet?
tehát ha drótozom a procit akkor sem fog más szorzón elindulni?

#445 Felhasználó inaktív   g4dg3t 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 05. 13:58

Idézet: FeW - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 9:15

tehát akkor akinek Nforce2-es lapja van az (vagyis a jelenlegi leggyorsabb socketA-s lap) az mehet a fenébe mert nem tud szorzót állítani :mad: és semmiképpen nem lehet?

Sajna oda origi mobil barton kell! Azokon a startup multiplier sincs lock-olva...
Bite my shiny metal ass!

#446 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 15:30

szóval vagy mobil barton vagy nem nforce2?

hát ez qrva jó :mad: :reklamació: éjen a 45K-s procim :reklamacio:

hát ha még 2V vagy a fölött sem lesz hajlandó elmenni 2500-on akkor veszek egy mobilt azt jóvan :( :( :(

#447 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 17:34

Idézet: FeW - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 10:15

1, a leggyorsabb... :rolleyes: Hát igen. Másik haverommal cseréltünk NF7(-S)re. Nekem a 4 luk kellett, neki meghalt a lapja, és lipróbálta. Érzésre a deszka lasabb mindkettőnk szerint. Miért? Mert azt a 3-4 FPSt nem veszed észre, viszont a rendszer windows alatt kevésbé fürge. Ez van. Szóval csak finomam ezzel a gyors csodával. Ami mellesleg szinte csoda hogy műxik, a specifikációkból nem tud mindent, amit S462nek kellene (nvidia betegség :( ), de unlockolni tud. Palominot. Éljen. Duron procival próbáltad már a lapod? Én igen :mad2: .

Jelentem a KT600asomba ment, nf2esben nem.

Másik: Sajna a mobil proc még enm garancia... :( Hoztam kettőt, és nem akarják levegővel a 2500at, amit elötte röhögve vitt az előző procim. KEvés fesszel megy, az OK, de nem eleget :(.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#448 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 17:36

Egy kis tuning eredmény gyűjteményt szeretnék azoktól, akik itt járkálnak, és mobil procijuk van. NEktek hogy megy? :confused:
Nekem 2db 2004 8. heti proc 2510Proval nem akart 2500at menni 1,9Von se, de mindkettő ment 1,5Von 2200at. De nekem nem ez lenne a lényeg :rolleyes: ...

//KT600+ Thorton@Bartonról ->  nf2+Mobil barton, és se on the fly szorzó, se 2500tól villámgyors windows, se nem megy 2500at a proci... :(

Szerkesztette: MC Pite 2004. 10. 05. 17:38 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#449 Felhasználó inaktív   g4dg3t 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 08:18

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 17:36

Egy kis tuning eredmény gyűjteményt szeretnék azoktól, akik itt járkálnak, és mobil procijuk van. NEktek hogy megy?

Erre en is kivancsi lennek! Kacerkodom a gondolattal, hogy lecserelem az AIUHB TBredB-t egy mobil Bartonra, de en is ugy hallottam, hogy a mostanaban beszerezheto darabok nem nagy tuningkiralyok  :(

Szal eredmenyeket ide!  :cool:
Bite my shiny metal ass!

#450 Felhasználó inaktív   Cargo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 08:27

Idézet: MC Pite - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 16:36

Egy kis tuning eredmény gyűjteményt szeretnék azoktól, akik itt járkálnak, és mobil procijuk van. NEktek hogy megy? :confused:
Nekem 2db 2004 8. heti proc 2510Proval nem akart 2500at menni 1,9Von se, de mindkettő ment 1,5Von 2200at. De nekem nem ez lenne a lényeg :rolleyes: ...

//KT600+ Thorton@Bartonról ->  nf2+Mobil barton, és se on the fly szorzó, se 2500tól villámgyors windows, se nem megy 2500at a proci... :(

lehet joljartam akkor? :D
Mit mond az érettségiztető tanár a diákoknak a vizsga előtt??? -Osszak feladatlapot vagy hoztatok magatokkal?

#451 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 12:11

Idézet: FeW - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 10:15

Boards

#452 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 12:13

Idézet: Cargo - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 9:27

lehet joljartam akkor? :D

:p

#453 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 15:52

Idézet: eddie - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 13:11

aham és evvel mire is akarsz utalni? :think:
sajna nem igazán értem :(

#454 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 16:21

Idézet: FeW - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 16:52

aham és evvel mire is akarsz utalni? :think:
sajna nem igazán értem :(

(nForce 2-re a [Type F] táblázatnál) Érdekes, hogy egy rakás chipset támogatja az "on the fly" szorzóállítást csak ez nem. Legközelebb nem ilyet veszek. Sajnos csak ilyen volt itt az üveghegyen túl múlt pénteken.

#455 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 18:44

Az nf2ből kispóroltak pár dolgot! :mad:
Jó kis KT600as folyamatban... :p

Éljen a speeeed! :D

#456 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 18:54

off: Végre rendes ram beállítások, végre kezeli az összes procit, végre nem lesz input akadozás, végre megont 40 mega fölé megy a másolás (20-30 giga adatbál nem mindegy hogy 22-25, vagy 40-45 megával megy ;) ), nem kell félnem a bios haláltól, nyugodtan 1×re több dolog használhatja az IDE csatikat, nem lesz celeron sebesség tőle, végre megint 4usb lesz hátúl, végre megint on the fly szorzó állítás,stb. mindez 3 fpsért cserébe. 200 vagy 203, nekem 8, a 3dmarkkal meg nem játszok :p !

#457 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 04:37

engem is elgondolkodtat hogy KT800 vagy mi a legújabb most :D ráadásul gigabyte mert dual bios rulz

#458 Felhasználó inaktív   AMDPower 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 07:36

Chipset teszt

Nem tudom mire hajaztok, de a teszt szerint még mindig a leggyorsabb az N-force2, persze ha nem az a fontos, akkor nem szóltam :)

Nekem eredeti mobil barton proci van N-force lapban, és a CPUMSR-el nem tudtam szorzót állítani menet közben. Ha átállítottam azonnal lefagyott az XP, csak reset segített.
AMD forever

#459 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 14:19

AMDPower, csak tesazteket olvastál, vagy használtál is ilyen rendszereket? PItől A64ig nem tudsz olyat mondani, amlyen rendszert ne használtam volna, és az nf2 bizony messze nincs az élvonalban, amellett, hogy szokásos nv alapossággal lett ez is megtervezve...
+300 pont 3dmark 2001be. Na bumm. érzésre gyorsabb rendszer, sokkal kevesebb nyűggel (gyk 0 nyűg).
Használd, majd utána. Megmondta fless is, oké, nf2 gyorsabb a tesztekbe, de azt videóra kéne venni, hogy lásd a különbséget - ide kezelés és system performance. Nekem a +300 pont nem számít, nekem gyors, kiforrott, megbízható chipset kell, amibe minden proc és feature műxik. Ennyi.
Most keresek(sünk) rendes vi lapokat, talátam Soyot és AOpent is elméletileg, persze a Gigabyte veri a mezőnyt, amíg nem kell  a 4 luk :( !

#460 Felhasználó inaktív   AMDPower 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 14:38

egymás mellet még nem láttam működni valóban via és n-force rendszert, hittem a teszteknek

raktam össze pár kt600-ast is meg n-forcet is, de nem szoktam 3dmarkozni, meg pcmark meg aida meg egyéb teszteket se futtatni

szal lehet hogy igazad van :)
AMD forever

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »