Munkák leginkább diákoknak! Iskolaszövetkezetnél pl: AUTOCAD rajz
Elküldve: 2005. 11. 23. 12:20
Ami most van jelenleg és SOS-ben kéne egy diák:
Informatikus diákot keresünk, a cégen belül előforduló számítástechnikai feladatokra, kezdve a szoftvertelepítéstől, a hálózatépítésen át a web- felületek fejlesztéséig illetve felhasználók támogatásáig (support).
A munkakör betöltéséhez alapfokú hardver, HTML, hálózati (TCP/IP, Windows alapú hálózatok) ismeretek szükségesek, a grafikus ismeretek előnynek számítanak. A munkatárs majd a cég saját fejlesztésű rendszereit is meg fogja ismerni. A németországi anyaközponttal történő kommunikációhoz a német nyelv középfokú ismeretét várjuk szóban s írásban (az angol előny).
Részmunkaidős meló!
Sziplu érdekelne téged?
Vagy esetleg másvalakit?
Dobjatok pü-t, ha érdekel!
Mégegyszer elmondom azért, hogy csak nappalis iskolalátogatásival rendelkező 17 év feletti diákokat tudunk folglakoztazni!
Elküldve: 2005. 11. 30. 14:23

Van nékem gépszerelőim munkám néktek.. + sok miegymás

510 Ft/óra bérben kellene számítógépeket összeszerelni 8:00-16:00-ig pesten.
őőő lenne PDA-val való "foglalkozás" 450 Ft/óra bérben ugyancsak pesten.
Valamint lenne még pakoló munka 450 Ft/óra bérben délutáni műszakban.. ez is Pesten.
Lehet tolongani, ha suli mellett van pár napod melózni. Lehet jönni 1-2 napot is.
Ha van ismerősötök aki dolgozik valamilyen isk szövetkezetnél és 400 Ft alatt van az óra bére azt kérdezzétek már meg pl, hogy miért nem dolgozik olyan helyen ahol többet is lehet keresni

Szerkesztette: xmatrix 2005. 11. 30. 14:23 -kor
#103 Guest_tsibe._*
Elküldve: 2005. 12. 01. 11:25
Idézet: xmatrix - Dátum: 2005. nov. 30., szerda - 15:23

Van nékem gépszerelőim munkám néktek.. + sok miegymás

510 Ft/óra bérben kellene számítógépeket összeszerelni 8:00-16:00-ig pesten.
őőő lenne PDA-val való "foglalkozás" 450 Ft/óra bérben ugyancsak pesten.
Szia!
Jelentkeznék a gépszerelésre. A 8:00-16:00 az csak hétköznapot takar, hétvége kizárva? Délutáni műszakban lehet-e végezni?
A PDA-val mit kell foglalkozni? Rendszereket, szoftvereket kell telepíteni rá, vagy mi? Ez a meló is érdekelne.
A leendő munkatárs felvételének eldöntésekor alkalmazol-e nemi-, életkori-, illetve egyéb megkülönböztetést? Pl. kizáró tényező-e az, ha valaki nem diák, vagy teszemazt elmúlt már 40, de szeret és tud is dolgozni? Mi több, akar is!
Hm?
Elküldve: 2005. 12. 06. 23:28
Anniy a megkülönböztetés, hogy nappalis diáknak kell lenned, ill. néha ahol igénylik a cégek ott személyes válogatás is előfordulhat, de ez nem mondható rendszeresnek..
Sajnos aki nem nappalis diák az nem dolgozhat diákmunkán. 40 éves nappalis diák meg sztem nem nagyon van, vagy tévedek?

PDA-s meló közben kiderült, hogy nem is igényel kimondottan PDA-s tudást, mert csak raktárban kell a szerkentyűvel végigmenni éls különböző cikkek vonalkódját beolvastatni. Asszem ez gyerekjáték munka.. Lehet rá tolongani

Gépszerelés egyenlőre betelt, majd talán jövő héten lesz megint. Hétvégék jelenleg kizárva ezeken a melókon és tudtommal nem is volt az elmúlt 2-3 hétben érdemleges diákmelóónk hétvégén.
Szpilu köszi az

#107 Guest_tsibe._*
Elküldve: 2005. 12. 07. 08:35
Idézet: xmatrix - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 0:28
Anniy a megkülönböztetés, hogy nappalis diáknak kell lenned, ill. néha ahol igénylik a cégek ott személyes válogatás is előfordulhat, de ez nem mondható rendszeresnek..
Sajnos aki nem nappalis diák az nem dolgozhat diákmunkán. 40 éves nappalis diák meg sztem nem nagyon van, vagy tévedek?

PDA-s meló közben kiderült, hogy nem is igényel kimondottan PDA-s tudást, mert csak raktárban kell a szerkentyűvel végigmenni éls különböző cikkek vonalkódját beolvastatni. Asszem ez gyerekjáték munka.. Lehet rá tolongani

Gépszerelés egyenlőre betelt, majd talán jövő héten lesz megint. Hétvégék jelenleg kizárva ezeken a melókon és tudtommal nem is volt az elmúlt 2-3 hétben érdemleges diákmelóónk hétvégén.
Szpilu köszi az

Értem, tehát ha nem vagy diák, akkor dögölj éhen, ez a kis kiegészítő pénzed se legyen meg.
Tök jó. Nem veszik fel sehova az embert, mert nincs felsőfokúja, a felsőfokúhoz egy rakás pénz kell, tekintve, hogy élni is kell valamiből, és akkor még ilyen dugimelója se legyen.
Hol volt az én időmben diákmunka, hol volt pénze a pihésseggűeknek? Most meg nézzem végig, hogy minden téren nyelvet öltenek rám, mert nekik biztosítanak lehetőséget mindenhez!

Elküldve: 2005. 12. 07. 13:10
Küldök iskola látogatási papírt mailbe is majd!!!!!
Üdv szólj ha lehet majd menni.
Elküldve: 2005. 12. 15. 21:15
sajnálom, hogy nem találsz melót, de szerintem ezért a diákmunkát ne nézd le, mert szerintem jó dolog ez, hogy pl. sok vidékről feljövő tagunk így ki tudja fizetni az albérletét és nem a szülőkről húzza le a pénzt. Más kérdés, hogy lehet ezzel a megoldással éppen egy főállású ember elöl veszi el a munkát, bár én ezt kizártnak tartom, mert aki diákokat kér, hogy dolgozzanak azoknak eszük ágában sincs többségben főállásúakat foglalkoztatni (a magas díjak miatt). Nomeg vannak feladatkörök amiket rendszertelenül, vagy olyan módon kell megoldani amit egy felnőtt nem vállalna be, a diákoknak viszont kapóra jön, akár egy napi 3-4 órás munka is.
Ajánlanám figyelmedbe , hogy a honlapunkon van felnőtt foglalkoztatás is... (és nem szokott elvárás lenni a felsőfokú végzettség az én információm szerint)
Szpilu a gépösszerakást sajnos visszamondta tőlem a megrendelő

Azért remélem lesz még hasonló munkakör ahova tudsz menni. Adatrögzítés nem érdekel?
Elküldve: 2005. 12. 19. 16:50
Idézet: Szpilu - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 12:43

Milyen szorgalmas vagy...

Elküldve: 2005. 12. 21. 00:22
Idézet: Szpilu - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 17:17

kellene munka.