HWSW Informatikai Kerekasztal: Vodafone Live! - Nem kérek belőle - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vodafone Live! - Nem kérek belőle Számúzném a telefonból...

#101 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 23. 23:17

Idézet: csövike - Dátum: 2004. szept. 23., csütörtök - 23:46

Wizard: mit mondott a motorola?

úgy ismersz engem, mint aki egyből elmegy? :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#102 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 24. 06:38

Idézet: Piacos - Dátum: 2004. szept. 23., csütörtök - 20:57

Természetesen !

Amig X szolgáltatótól veszed a telefont, és nem Y
[...]

Értem, hogy mit mondasz, és rendkívül elszomorító ez a diktatúra. És itt nem a 0Ft-os SE T610-re gondolok (ami ugye messze-messze nem 0Ft, de ez más lapra tartozik) hanem akár a pre-paid-es, akár a normál áron megvett  készülékre.

Eddig sem sok telefont vettem tőlük, de ezek után tuti, hogy inkább GSM boltban veszek fél év garival, mint szolgáltatónál egy évvel...

ZooLee

#103 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 24. 08:40

Idézet: Fresi - Dátum: 2004. szept. 23., csütörtök - 21:53

hali
akarok venni 25ezer a vodánál a CV65 aztán azt átalakítom

szal kiakarom függetleníteni + Live!talanítani, pontosan mikre van szükségem, mik a hozzávalok? (pls tételesen minden szirszar ami kell) mondjuk kábelbő ez meg ez a típus, szal mintha egy doksit irnál kösz
privi és mail is jöhet

Lipy is leírta vagy hatszor, és én is, a CV65 egyelőre NEM lehet függetleníttetni, vagy maximum, ha log-ot veszel hozzá (minimum 10e Ft), tehát ebben ne gondolkodj, hogy mit kell vegyél hozzá.

A softcseréhez elég egy gyári adatkábel is...
Piacos

#104 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 24. 08:45

Idézet: ZooLee - Dátum: 2004. szept. 24., péntek - 7:38

hanem akár a pre-paid-es, akár a normál áron megvett  készülékre.

A prepaid készülékeket (általában) szintén olcsóbban lehet megvenni, mint ha a gyártótól vennéd.
Számoljatok egy kicsit, pl. a vodánál 70e Ft a nokia 6230, mindenhol máshol 90-100e Ft (kivéve a metro akciót, ahol 80, viszont nem lehet már kapni :D ), tehát ha kicsit utánaszámoltok, akkor rájöttök, hogy més prepaidben is kaptok 15-30e Ft kedvezményt a készülékekre, így nem értem, hogy miért hiszi mindenki azt, hogy az a készülék teljes ára, az NEM az...

De mint írtam már többször is, a gyártótól kell venni készüléket, vagy fel kell áldozni a garanciát, más választás nem igazán van... ;) 
Piacos

#105 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 24. 09:35

Idézet: Piacos - Dátum: 2004. szept. 24., péntek - 9:45

[...]

De mint írtam már többször is, a gyártótól kell venni készüléket, vagy fel kell áldozni a garanciát, más választás nem igazán van... ;)

Igen, igazad van, de mégis nehéz lenyelni ezt a békát, mivel a csóró magyarnak még az 40-80e Ft is nagyon sok. Ha _valóban_ 0-10e Ft lennen egy-egy telefon (ahogy szokás a balkántól nyugatra), akkor könnyen le lehetne tuszkolni.

ZooLee

#106 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 24. 17:16

A gyártót nem érdekli hogy milyen szoft van rajta mert a X szolgáltató megvesz vagy 5e darabot az neki jó!

Igen részben ebből is élek mivel telcsiboltban van az összes pénzem!

Szerkesztette: Lipy 2004. 09. 24. 17:16 -kor

Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#107 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 24. 18:44

Idézet: Piacos - Dátum: 2004. szept. 23., csütörtök - 0:03

A V600-as motorolára vissza lehet tenni nyom nélkül a vodás softot, így azzal nincs gond, csak ne üttesd ki, mert az nem visszafordítható.
Az E310-es samsungnál szintén visszaállítható a dolog, ezzel az a probléma, hogy még nincs hozzá voda mentes soft, így nincs mit visszaállítani :D , ezt akár ki is lehet ütni, mert az is visszaállítható ;)

Köszi szépen!

Kiüttetni nem kívánom, megszeretném tartani vodás számom, és végülis megvagyok a vodával. Wizard válaszát még megvárom. Nagyon remélem, hogy valahogy meglehet oldani ezt a soft updatet.

Piacos, Te ugye pécsi vagy? Csakmert én nem merem megcsinálni a soft updatet, és inkább olyanra bíznám aki tudja mit csinál ;) (én kaposvári vagyok.)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#108 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 24. 20:21

E310 már elméletileg van gyári szoft!!!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#109 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 09:34

Idézet: Lipy - Dátum: 2004. szept. 24., péntek - 21:21

E310 már elméletileg van gyári szoft!!!

Magyar, és Live! mentes ??
Mert akkor az elvileg E300, de még nem találkoztam vele :(
Piacos

#110 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 25. 20:00

Nem kell rendelni thnx :D

#111 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 10:54

Fater vett k700-at vodában, live menü fagyott mint az állat, mondta neki a tag, hogy vagy felrakják a live mentes menüt vagy kicserélik egy ujra..mondtam faternak, hgoy inkább kérje a live mentes menüt, de ő ujat akar... szal ebben a lényeg, hogy ezekszerint ha szaraxik a live menü, akkor levágják rola, mint az állat :)

#112 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 19:37

És azonnal kiszedik belőle a liveos sw-t, vagy ott kell hagyni a phonet? Mert ha azonnal megy akkor örülnék ha fagyna a t610-m...  :o

#113 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 20:19

Ott kellett hagyni, küldök Bp-re vagy mittomén 2 hét...sok lámergéza nah :)

#114 Felhasználó inaktív   droland 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 20:04

Én vettem egy 3650-est a pannonál, függetlenlítettem a pw kóddal, bevittem a nokiá-hoz softverfrissítésre, megcsinálta (nem kérdezett, nem szólt semmit), és most van egy garancális pannonos telefonom, amin nokia garancálisan van a legujabb kártyafüggetlen softver!

ILYENKOR MI VAN???

Szerkesztette: droland 2004. 09. 28. 20:05 -kor

Laptop / C2D 5550 / 2Gb / 160Gb / X3100 / Intel 965 / XP SP3

#115 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 20:28

Idézet

ILYENKOR MI VAN???

TOTÁL királyság

#116 Felhasználó inaktív   cool2029 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 30. 18:01

Nem olvastam végig a fórumot, de Vodás Live-ot én sem szeretem.

1.
Sagem MyX-6-om egész jó volt, csak néha kiidegelt a live, most eredeti menü van benne, igaz még vodafüggő a teló, de nem zavar. Ilyen menüvel nem akarom eladni! Jó ez nagyon.

Pofáraesés 2.
Sagem MyV-55 (Sagem MyX5-2)
Tiszta sor, hogy új néven, Live SW és Vodafon logo  + átszabott előlap.
Olcsón is adják, de néha kiidegel az a szaros menü.
-Infra használat közben gyakran lefagy.
-Van mikor spontán lefagy és 10 percig be se lehet kapcsolni hiába veszem ki az akksit pár percre, akkor se indul be.
-Live hozza a formáját.... Rezgő mód kikapcs akkor csak a csengőhangot hallani -ez természetes, de ha lenémítom a telefont akkor hívás esetén miért rezeg???? Rezgőmód KIKAPCSOLVA!!

Ha live SW miatt amúgy is egy adott teló értékét a béke segge alá nyomják, legalább az a kevés funkcoó menjen úgy ahogy kell. Elég baj már az is, hogy egy csomó menüt kiheréltek belőle....

Kb ennyi.

Aki esetleg tud MyX5-2 magyar frimeware-t az szóljon!

Live vs. Windows :)))
cool2029

#117 Felhasználó inaktív   cool2029 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 30. 18:19

Azt mondják  Vodánál
SW csere max 4 hét, de biztosítanak cserekészüléket....
Live-os telóra live-os SW megy....

No comment..
cool2029

#118 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 10:13

Ugye a 6100-ba nem tesznek lájvot? Lehet kapni most előfizuval, 8000! :D
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#119 Felhasználó inaktív   Qqcska 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 07. 03:14

Idézet: Boba - Dátum: 2004. szept. 22., szerda - 20:07

Ezt voda bolt is megteszi? Mit kell mondjak ahhoz, hogy eltakarítsák a live-ot a telómról, de a gari ne vesszen el?

Csakmert jelenleg egy Motorola V600 és egy Samsung E310 között vacilálok. A voda live menü engem egy kicsit elriaszt. Látni még csak képen láttam, és jóó sok írást a fórumon róla. Mindenesetre először saját szememmel csekkolom le, hogy engem idegesít -e.

2, Vodamatricát lelehet szedni a külsejéről valahogy?

3: Ha nem túl off topic, és van vkinek ideje, tudna nekem segíteni a fent említett (Motorola V600, Samsung E310) közül melyik a jobb? A samsung eléggé nőiesnek tűnik a képek alapján, télleg így van? Nem kockafon kell, de azért nem esne jól a tudat, hogy nőknek készített telót hordok a zsebemben.

Motorola V600-am van Vodás Live-os menüvel és fantörpisztikus Voda logo fityeg az elején a telefonomnak. Engem is idegesített mindkettő, ezért bementem a szomszéd utcában a Motorola szaküzlet/szervízbe, hogy rákérdezzek az eltávolításukra.
Mindkettőt elvállalják és garanciavesztéssel sem jár, mivel hivatalos márkaszervíz, csupán mindkettőért uszkve 5000 pénzt kérnek külön-külön. Az előlap csere is ennyi és a nem Live-os menü is.
Egyébként a telefon tényleg jó, bár van néhány dolog, amit 2 hónap használat után sem tudtam megszokni:
- a hívásindító gomb és a vége (piros/zöld) pont fordítva van elhelyezve, mint minden más telefonon
- a naptárjában a beállított időpontban kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazást indítsa a figyelmeztető időpontjában, de ezek kizárólag a készülékben található játékok
- gyárilag ez a készülék sem tud SMS-t tárolni a memóriájában és nem állítható be a küldött SMS-ről kérhető nyugta sem, hanem azt írják a kezelési útmutatóban, hogy kezd az üzenetedet egy "-" jellel és akkor kapsz nyugtát :-( Ezt mondjuk a szakbolt egy szoftware frissítéssel hajlandó megszüntetni, ami viszont csak 1500 pénz a szakszervízben. Ekkor viszont visszarakják a LIVE-os fos menüt. No, ekkor lehet plusz pénzért nem LIVE-os menüt kérni és nincs gari vesztés sem.

Remélem segítettem!
Ryszard Jezyorovszki

Qqcska

#120 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 06:48

Üdv.

Valaki meg tudja mondani, hogy SE Z600-ra létezik-e live mentes software magyar nyelven?  (Ha jól tudom EU7). A telefon már nem garanciális! Én nem igazán találtam ilyet...nem függetleníteni akarok, csupán ez a live (ráadásul kicsit már régi) szoft 2 naponta fagy... Köszönöm.

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.