Idézet: DiVaD87 - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 15:01
így jönnek a kábelek:
elöször a modembe megy a vastag kerek kábel (az alap upc) és abból jön egy lan kábel a cisco-s adapterbe. Namár most abban van 2 utp csati (egyikbe a modemből jön egy kábel, a másikból pedig a pcbe megy) és még van rajta 2 telefonos csati.
Elvileg igen, csak át megy rajta a jel.
(sorry ha kicsitt hülyén fogalmaztam, csak sietek..

)
OK, én is ilyesmire gondoltam. Kérdés, hogy mit szól a cisco cucc, ha belőle router switch hez megy az UTP kábel és mit szól hozzá a telefon és a modem?
Amúgy nem aktuális nekem sajna, mert Vivendi szerződés 1 éves, és NEM lehet "alatta" szolgáltatót váltani, mert a Matávval van szerződésük...

Ha váltanánk, nem csak a 3e Ft belépési díjat vesztenénk el (amit ha 1 évig maradunk, visszakapunk vagy lebeszélhető), hanem 7e ft a felmondás miatt, és 4e Ft telefonszámonként... Persze ezt nem hangoztatta a menő ügynök, amikor erről beszélt itt (nem én kötöttem ezt, én itthon se voltam). Amúgy jók a díjak és nincs bajom vele, inkább a Matávost váltanám le. És akkor még nem tudtunk az UPC ről...
Olyan nem tud írni, akinek már van UPC-s telefonja?
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D