HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   Gordon Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 21:30

Idézet: Gordon Freeman - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 21:47

Kérdés: Ha két gépet routeren keresztül rákötnék a chellora, akkorm hogy kell beregisztrálni a prov.chello.hu-n? A routert kell regisztrálni?

Bocsesz. Ezt nem ide akartam  :D
Gigabyte K8N51GMF-9 S939, AMD Athlon64 3500 Venice, Hynix 4x512Mb DDR400, Inno3D 7600GS, NEC DVD_RW ND-3520A, LD DVD ROM

#662 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 02:35

Idézet: Stuci - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 21:44

Légyszi kicsit bővebben. Mi ez a konstrukció?  Muszály leszek egy mobilt is beüzemelni vészhelyzetre...

:offtopic: De csak röviden: csináltam a családban egy céges előfizetést és kaptam egy ilyen ajanlatot egy vezetékes körzetre. De a fontosabb az a "cégen" belüli ingyenes hívás havi 500-ért.  Igy a UPC után, a Matáv XXL csomagomtól is megszabadulok. :offtopic:

Szerkesztette: Porker 2005. 06. 16. 02:36 -kor

#663 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:42

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 3:35

:offtopic: De csak röviden: csináltam a családban egy céges előfizetést és kaptam egy ilyen ajanlatot egy vezetékes körzetre. De a fontosabb az a "cégen" belüli ingyenes hívás havi 500-ért.  Igy a UPC után, a Matáv XXL csomagomtól is megszabadulok. :offtopic:

Köszi! Ilyet én nem tudok csinálni. :(

#664 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:43

Érdekes, már megint nem tudok telózni. Tárcsás és utánna trillázik, mintha nemlétező számot hívnék.  :reklamacio:

#665 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:43

'zeg, itt Újpesten nem megy a telefon (kimenőre foglaltat jelez, befelé jó)

most meg befelé is jó lett... ki érti ezt :rolleyes:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#666 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 11:11

Idézet: Stuci - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 19:46

Nekem van egy barátném, akinek írok egy mailt, hogy hívja fel helyettem az üfsz.-t. :)

Az enyémnek csak mobilja van, úgyhogy mindegy.

Ma reggelre megjavult. Persze akkor nem ingyenes az Itthon díjcsomag, meg ki a fenét hívjak a családból reggel hatkor?
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#667 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 16:52

Idézet: moq - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 19:19

Elmúlt hónapban én és a családom összesen 20 órát*, azaz 1200 percet telefonáltunk ingyen (itthon csomag). Várom az okosok hozzászólását, hogy ez hogy jött volna ki olcsóbban más mobil vagy vezetékes szolgáltatónál :)

* és ugye ez még nem is számít soknak, extrémnek, hiszen napi átlag 40 perc...

Az elmúlt héten több mint 10 órát nem tudtam telefonálni, elég drágán, hiszen a semmiért fizettem az előfizetési díjat. Mutass drágábbat! :(

#668 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 11:59

"Az enyémnek csak mobilja van, úgyhogy mindegy."
Hát igen arról drága! :(
Jupcifonosok között kikéne építeni egy riadóláncot, hogy legyen a ki segít ilyen esetben és ne kerüljön vagyonokba az üfsz. felhívása. :)

Drága NSD!
Történt már valami a dátum, idő és egyebek ügyében? Azt mondtad 22-én, hogy 2-3 hét . Ez már eltelt és az én telóm még mindig nem jelez ki semmit rendesen. :(

#669 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 12:03

..ja, és vettem akkut. a mobilomba vész esetére.
Kérdésem a köv. milyen kártyát vegyek melyik most a legolcsóbb mob.szolg.?
Nem vagyok benne biztos, hogy ha így müxik a jupcifon akkor ez olyan kifizetődő lenne. :(

#670 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 01:38

Nos, kipróbáltam külföldi (konkrétan UK) madzagost hívni vele. Az eredmény gyalázatos volt, messze alulmúlta a SkypeOut-ot. Szakadozott, késett a hang, halk volt, "bugyborékolt" stb. :( Mindezt 30 ft/percért, ami persze bőven alatta marad a Matáv árnak, de utána inkább bekapcsoltam a számítógépet, és 0.017euro/percért (kb 4ft) SkypeOuttal folytattam a beszélgetést...

#671 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 08:20

Már megint nem működik ez a nyomorult telefon itt a 13 kerületben! Még vonalat sem ad.
Csak azt tudnám, miért kell mindig hétvégén elb@szniuk!
Hogy állna görcs a kezébe annak, aki mindig elcseszi!

Szerkesztette: WhiteRaven 2005. 06. 19. 08:21 -kor

#672 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 08:40

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 9:20

Már megint nem működik ez a nyomorult telefon itt a 13 kerületben! Még vonalat sem ad.
Csak azt tudnám, miért kell mindig hétvégén elb@szniuk!
Hogy állna görcs a kezébe annak, aki mindig elcseszi!

Nálunk a IV.-ben müxik.:)

#673 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 08:47

Üdv mindenkinek!

Két darab kérdésem lenne!

1. Én most hétfőn (holnap) mennék előfizetni erre a UPC telefonra. Olvasva itt a sok sirámot elgondolkodtam. Most menjek vagy ne menjek? (eddig matáv minimál van, annál tényleg ezerszer jobb árban a upc)

2. Masszív letöltésnél hogyan műxik a telefon? Megy akkor is, vagy beszarás van?

THX
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#674 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 10:00

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 9:47

Üdv mindenkinek!

1. Én most hétfőn (holnap) mennék előfizetni erre a UPC telefonra. Olvasva itt a sok sirámot elgondolkodtam. Most menjek vagy ne menjek? (eddig matáv minimál van, annál tényleg ezerszer jobb árban a upc)

2. Masszív letöltésnél hogyan műxik a telefon? Megy akkor is, vagy beszarás van?

THX

1. Nem olyan kiforrott mint a matáv, legalábbis az eddigiek alapján. Nekem jobban megéri, mert még a kiegészítő díjcsomaggal is olcsóbb, mint a matáv bázis.

2. Mivel a telefon dedikált sávszélt kap, ezért a chello-s kapcsolatod terheltsége elvileg nem befolyásolhatja a telefonos kapcsolat minőségét.

#675 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 11:51

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 9:47

Üdv mindenkinek!

THX

Merre laksz?

1. árban mindeképpen jobb, próbáld ki, főleg ha még lehet 1 hónapig kötöttségek nélkül

2. ld. BuPe válasza, annyit tennék hozzá, hogy nálam a gyakorlatban is így van, nem csak elméletben :)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#676 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 13:17

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 8:47

Üdv mindenkinek!

THX

Nekem "nyitás" óta van, jól működik, néha előfordul szolgáltatáskimaradás, de teljesen használható. Mellesleg itt olyan "kényelmi szolgáltatások" is benne vannak az alapdíjban, amikért a T külön díjakat szed, pl. előfizető oldali kóddal vezérelhető híváskorlátozás.

A telefonadapter forgalma független a helyi számítógépes forgalomtól.

Ha ügyeletet vállalsz rajta, akkor azért legyen mellette még egy mobilszámod, amin elérhetnek.

#677 Felhasználó inaktív   Qabsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 15:07

A UPC most indította el a szolgáltatást, ebből kifolyólag még gyerek cipőben jár. Lesznek gondok vele még pár hónapig, sőt lehet talán még 1 évig is.
Amikor a MATÁV elkezdte a szolgáltatását sem volt zökkenő mentes, sőt szüleink mesélhetnének a szolgáltatás minőségéről (amin ma jót mosolyognánk). Amikor a MATÁV át ált az analóg központról a digitálisra is sok problémát kellett leküzdenie, és akkor is az előfizetők voltak a tesztelők. Mikor új számlázási rendszerre tértek át, akkor is voltak gondok (nekem is többet számláztak le, mint kellett volna).
Ez valami magyar őrület lehet, hogy szinte ingyen elvárják, hogy azonnal magas minőségű szolgáltatás kapjanak. Meg kéne érteni, egy szolgáltatás bevezetése sok gonddal jár, és el kell telnie pár évnek mire kiforrott lesz.
Most rendeltem meg, és tudom, hogy lesznek vele gondok. Ahol meg magas rendelkezésre állás szükséges az ne rendeljen meg egy friss szolgáltatást. Az maradjon meg a régi, bejáratott szolgáltatónál ami lehet , hogy kicsit drágább.
Az igazság igaza elvész az emberi igazság téves eszményének torzszüleményében.

#678 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 16:24

Idézet: Qabsz - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 16:07

A UPC most indította el a szolgáltatást, ebből kifolyólag még gyerek cipőben jár. Lesznek gondok vele még pár hónapig, sőt lehet talán még 1 évig is.
Amikor a MATÁV elkezdte a szolgáltatását sem volt zökkenő mentes, sőt szüleink mesélhetnének a szolgáltatás minőségéről (amin ma jót mosolyognánk). Amikor a MATÁV át ált az analóg központról a digitálisra is sok problémát kellett leküzdenie, és akkor is az előfizetők voltak a tesztelők. Mikor új számlázási rendszerre tértek át, akkor is voltak gondok (nekem is többet számláztak le, mint kellett volna).
Ez valami magyar őrület lehet, hogy szinte ingyen elvárják, hogy azonnal magas minőségű szolgáltatás kapjanak. Meg kéne érteni, egy szolgáltatás bevezetése sok gonddal jár, és el kell telnie pár évnek mire kiforrott lesz.
Most rendeltem meg, és tudom, hogy lesznek vele gondok. Ahol meg magas rendelkezésre állás szükséges az ne rendeljen meg egy friss szolgáltatást. Az maradjon meg a régi, bejáratott szolgáltatónál ami lehet , hogy kicsit drágább.

Tudod, normális cégek tesztelnek egy szolgáltatást, mielőtt árulni kezdik.
Elég szégyen az, hogy az átkosban basáskodó Posta-telefon szolgáltatáshoz hasonlítod az UPC-t. Azóta eltelt pár tíz év, és mintha már nem is cucializmus lenne. Ja, és ne felejts el, akkor mennyibe is került a telefonbeszélgetés?
Egyébként, szó sincs magas rendelkezésre állásról. Szerinted mekkora rendelkezésre állás az, hogy ma egész nap nincs telefon. 0! Ami ennél alacsonyabb, az már negatív.
Az meg aztán végképp a magas szinvonalat jellemzi, hogy azt sem tudod, mikor rossz a telefonod. Nem fogadja a hívásokat, hamis infókat ad a téged hívóknak. Te pedig csak akkor jössz rá, amikor éppen telefonálni akarsz. És akkor próbálkozol az újraindítással, mert hiába javul meg közben a központban a hiba, a "kiváló minőségű" Cisco ATA magától nem áll helyre. De az UPC nem cseréli ki, holott tudja, hogy rossz. Csak az újaknak ad mást.
Most egyébként még ezer újraindítás után sem javul meg. Csak próbálkozom, próbálkozom.
Nos, ennyit a minőségről.
Azért, ha majd egyszer a boltban lyukas ruhát adnak a pénzedért, eszedbe se jusson visszavinni! Hiszen vannak kezdeti nehézségek, és a varrónőknek is meg kell tanulniuk varrni.
Ja, és ha majd a kórházban, a kezdő orvos, véletlenül rosszul műt meg, akkor is legyél megértő, hiszen minden kezdet nehéz! :D

#679 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 17:41

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 17:24

Tudod, normális cégek tesztelnek egy szolgáltatást, mielőtt árulni kezdik.
Elég szégyen az, hogy az átkosban basáskodó Posta-telefon szolgáltatáshoz hasonlítod az UPC-t. Azóta eltelt pár tíz év, és mintha már nem is cucializmus lenne. Ja, és ne felejts el, akkor mennyibe is került a telefonbeszélgetés?
Egyébként, szó sincs magas rendelkezésre állásról. Szerinted mekkora rendelkezésre állás az, hogy ma egész nap nincs telefon. 0! Ami ennél alacsonyabb, az már negatív.
Az meg aztán végképp a magas szinvonalat jellemzi, hogy azt sem tudod, mikor rossz a telefonod. Nem fogadja a hívásokat, hamis infókat ad a téged hívóknak. Te pedig csak akkor jössz rá, amikor éppen telefonálni akarsz. És akkor próbálkozol az újraindítással, mert hiába javul meg közben a központban a hiba, a "kiváló minőségű" Cisco ATA magától nem áll helyre. De az UPC nem cseréli ki, holott tudja, hogy rossz. Csak az újaknak ad mást.
Most egyébként még ezer újraindítás után sem javul meg. Csak próbálkozom, próbálkozom.
Nos, ennyit a minőségről.
Azért, ha majd egyszer a boltban lyukas ruhát adnak a pénzedért, eszedbe se jusson visszavinni! Hiszen vannak kezdeti nehézségek, és a varrónőknek is meg kell tanulniuk varrni.
Ja, és ha majd a kórházban, a kezdő orvos, véletlenül rosszul műt meg, akkor is legyél megértő, hiszen minden kezdet nehéz! :D

Tuti igazd van!
Addig nem szabadna eladni semmit amig nem használható.

#680 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 18:03

VhiteRaven!
" a "kiváló minőségű" Cisco ATA magától nem áll helyre. De az UPC nem cseréli ki, holott tudja, hogy rossz. Csak az újaknak ad mást."

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem Scientific Atlanta van és azzal sem megy simán. Én is reggel azzal kezdem a napot, hogy kihúz-bedug és nap közben még párszor, ha már a megszokott időben nem csörög.:(

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.