HWSW Informatikai Kerekasztal: 5.1-es hangrendszer türhetö áron. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

5.1-es hangrendszer türhetö áron. Mi az amit már megszabad venni? Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   tex 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 03. 14:14

Idézet: djculture - Dátum: 2009. aug. 3., hétfő - 13:29

Géniuszból az 5005 ami már jó valamire az alatta lévőknek torzitásuk és hangjuk max kis (félig kivezérelve) amig elviselhető.Mélyládájukra jellemző a recsegés és a lenemszigeteltség miatt a csatiknál a szuszogás.Mindenféle nem zenébe lévő mellékhangot adnak ki.

Szia! És a Logitech x-540-ről mit gondolsz?

#402 Felhasználó inaktív   tex 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 03. 20:59

Hy! Van vkinek véleménye a Logitech X-540-ről?

#403 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 07. 21:15

Sziasztok,

En is tervezek egy 5.1-es vasarlast. Eddig csak 2.1 volt a szobaban es igazabol annyira nem is vagyok oda, hogy telepakoljam hangszorokkal a nappalit, de! Allitolag a Logitech Z-5500 ami a tokeletes Xbox360-hoz (nem tudom miert, talan mert ebben mar hardveres dekodolas, optikai bemenet, kutyafule van es nem utolso sorban tetszik a normalis taviranyito, design). Ugyan nem olcso, de nem lattam 86k alatt ebben a kategoriaban?
Igenyeim fontossagi sorrendben, valahogy igy nezne ki:
1. xbox360
2. zenehallgatas (nem feltetlenul 1000W-on(!),sot)
3. filmnezes
Olvasgattam az elozo oldalakat, de tul sok velemenyt nem lattam errol a modelrol (azon kivul, hogy valaki "lecserelne a megunt z-5500-zat vmi "jobbra" 80ezerig" - no comment)

Koszi!
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#404 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 08. 09:53

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. aug. 7., péntek - 22:15

Sziasztok,

En is tervezek egy 5.1-es vasarlast. Eddig csak 2.1 volt a szobaban es igazabol annyira nem is vagyok oda, hogy telepakoljam hangszorokkal a nappalit, de! Allitolag a Logitech Z-5500 ami a tokeletes Xbox360-hoz (nem tudom miert, talan mert ebben mar hardveres dekodolas, optikai bemenet, kutyafule van es nem utolso sorban tetszik a normalis taviranyito, design). Ugyan nem olcso, de nem lattam 86k alatt ebben a kategoriaban?
Igenyeim fontossagi sorrendben, valahogy igy nezne ki:
1. xbox360
2. zenehallgatas (nem feltetlenul 1000W-on(!),sot)
3. filmnezes
Olvasgattam az elozo oldalakat, de tul sok velemenyt nem lattam errol a modelrol (azon kivul, hogy valaki "lecserelne a megunt z-5500-zat vmi "jobbra" 80ezerig" - no comment)

Koszi!

Hát én nem adnék 80 at azért az tuti.1 és 3 as igényedre tökéletes lessz,Zenehallgatásra egyik ilyen 5,1 es izé se jó mert a zene térbeli elhelyezkedését teljesen tönkrevágja.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#405 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 07:32

Idézet: djculture - Dátum: 2009. aug. 8., szombat - 10:53

Hát én nem adnék 80 at azért az tuti.1 és 3 as igényedre tökéletes lessz,Zenehallgatásra egyik ilyen 5,1 es izé se jó mert a zene térbeli elhelyezkedését teljesen tönkrevágja.

Az lehet, de XBOX360-ra nem lehet akarmit kapcsolni (sajnos). Konkret javaslata lenne vkinek? Szivesen vennem ...

Koszi!
Udv,
axl.Fsi

#406 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 08:02

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. aug. 10., hétfő - 8:32

Az lehet, de XBOX360-ra nem lehet akarmit kapcsolni (sajnos). Konkret javaslata lenne vkinek? Szivesen vennem ...

Koszi!

A komponens HD audiovizuális kábel kiváló minőségű analóg hangcsatlakozói szabványos piros és fehér RCA jackdugók, amelyek csatlakoztathatók a legtöbb televízióhoz és az összes hi-fi eszközhöz. Így egyszerűen térhangzású házimozi-erősítőre vagy beépített erősítőre küldhetjük az Xbox 360 konzol kimenő hangjelét, és házimozi- vagy sztereorendszeren keresztül hallhatjuk a játékokat, a DVD-filmeket és a zenéket.
Havwernál egy denon házimozierősitő van rákötve a boxra ennyit arról hogy nem lehet rákötni akármire,ezen a kábelen ugyanis sima rca-k vannak.
Hádédész..

#407 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 09:40

Idézet: djculture - Dátum: 2009. aug. 10., hétfő - 9:02

A komponens HD audiovizuális kábel kiváló minőségű analóg hangcsatlakozói szabványos piros és fehér RCA jackdugók, amelyek csatlakoztathatók a legtöbb televízióhoz és az összes hi-fi eszközhöz. Így egyszerűen térhangzású házimozi-erősítőre vagy beépített erősítőre küldhetjük az Xbox 360 konzol kimenő hangjelét, és házimozi- vagy sztereorendszeren keresztül hallhatjuk a játékokat, a DVD-filmeket és a zenéket.
Havwernál egy denon házimozierősitő van rákötve a boxra ennyit arról hogy nem lehet rákötni akármire,ezen a kábelen ugyanis sima rca-k vannak.

Vagy HDMI-t csatlakoztatok v. egy atalakitoval kapok komponens videot+sztereo hangot RCA-kon ... de mivel HDMI-vel megyek a TV-re, maradt az egyetlen - optikai - csatlakozasi lehetoseg, ami a hangot illeti (vagy a TV-t megfejelem es onnan kuldom a hangot az erositore ... de talan ez nem az igazi mar).
Hol tevedek?
Udv,
axl.Fsi

#408 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 10. 12:40

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. aug. 10., hétfő - 10:40

Vagy HDMI-t csatlakoztatok v. egy atalakitoval kapok komponens videot+sztereo hangot RCA-kon ... de mivel HDMI-vel megyek a TV-re, maradt az egyetlen - optikai - csatlakozasi lehetoseg, ami a hangot illeti (vagy a TV-t megfejelem es onnan kuldom a hangot az erositore ... de talan ez nem az igazi mar).
Hol tevedek?

Nemtudom havernál a tv is szól és egy sony házimozi erősitő is rávan kötve és mindkettő a boxról.
Hádédész..

#409 Felhasználó inaktív   fabikmate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 15:19

Sziasztok

Egy kis segítség kellene
Probléma lépett fel a Logitech z-5500 hangfalammal, a hálózati trafója bemondta az unalmast, nem találtam sehol hozzá alkatrészt.  :mad:  ha valakinek hasonló problémái voltak vele és megtudta oldani segíthetne nekem . köszi :)

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó