HWSW Informatikai Kerekasztal: túlzó elvárások? + általam talált ajánlatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

túlzó elvárások? + általam talált ajánlatok ...ha fenn a topic, kukkants be

#181 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 11. 19:18

Idézet: Capri - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 19:14

vicc ez az egész.. Kiváncsi lennék milyen plusz tudás kell ehhez az érettségin kívül..

Vagy pontosan mit is takar ez a munkakör, valaki tudja?

Bár a fővárosban javarészt csak a parkoló autók és az illegális árusok között szoktak működni, de egészen pontosan ez mind: >>itt<<
----------
rohamkocka

#182 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 19:20

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 19:06

:omg:  :bolond: :nevet2:

Ja, és biztos meg van már, hogy majd a "Jó cimborám, a szomszéd Józsi" lesz a befutó.

Mondjuk az csak főiskolai diploma, de ja.

#183 Felhasználó inaktív   hag 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 11. 19:41

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 19:18

Bár a fővárosban javarészt csak a parkoló autók és az illegális árusok között szoktak működni, de egészen pontosan ez mind: >>itt<<

HAHA:DDDDDDD
ehhez tenyleg kell a diploma:D

#184 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 22:52

azert ezen gondolkodjunk el egy pillanatig.. a kozteruletis majdnem ugyanolyan hivatalos szemely, mint a rendor. igazoltathat, birsagolhat.. en nem szeretnem, ha a rendor szumma erettsegivel rendelkezne: tul nagy a jogi felelosseg. es gyanitom a kozteruletis is hasonlo am!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#185 Felhasználó inaktív   hag 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 23:00

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 22:52

azert ezen gondolkodjunk el egy pillanatig.. a kozteruletis majdnem ugyanolyan hivatalos szemely, mint a rendor. igazoltathat, birsagolhat.. en nem szeretnem, ha a rendor szumma erettsegivel rendelkezne: tul nagy a jogi felelosseg. es gyanitom a kozteruletis is hasonlo am!

ahogy en tudom egy atlagos rendőrnek sincs főiskolai vagy egyetemi vegzettsége.

#186 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 11. 23:04

tul nagy a jogi felelosseg. es gyanitom a kozteruletis is hasonlo am!

Naja, de ne jogi tanfolyama legyen, esetleg valami intézkedősebb dolog, mittomén, vagyonőri tanfolyások, estébé, hanem ajánlott a közgazdász? Ráadásul utóbbi is egy bizonyos helyen ugye. De lehet csak én vagyok üldözési mániás...
Make love not Wor.

#187 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 23:18

nem kozgazdasz! kozigazgatas! olvasd el figyelmesebben..
a forum ma:

#188 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 23:36

Utcai rendőr pl. bárki lehet, aki elvégzi a rendészeti szakközepet és állományba veszik.
----------
rohamkocka

#189 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 07:54

igen, mert az szakkepzes az adott terulethez. es tiszt csak akkor, ha a rendortisztkepzot jarta ki.

az alapkerdeshez visszaterve: vajon itt a kozteruletis milyen szintet kepvisel?

(azt tovabbra is tartom, hogy sima erettsegivel ne biraskodjon masok folott -- hiszen ez a munkaja!)
a forum ma:

#190 Felhasználó inaktív   hag 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 11:19

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 7:54

igen, mert az szakkepzes az adott terulethez. es tiszt csak akkor, ha a rendortisztkepzot jarta ki.

az alapkerdeshez visszaterve: vajon itt a kozteruletis milyen szintet kepvisel?

(azt tovabbra is tartom, hogy sima erettsegivel ne biraskodjon masok folott -- hiszen ez a munkaja!)

biraskodni? ki beszel itt erről? felügyelő! olvasd el figyelmesen!:)))

#191 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 11:43

igen, nem veletlenul irtam ezt a szot!
a hatosagi szemely ugyanis helyszinen birsagolhat, azaz jogilag biraskodik bizonyos kerdesekben. amikepp a rendor is helyszini birsagot szabhat ki. ilyenkor a megfelelo jogszabalyt alkalmazva megallapitja a jogsertest, azaz pontosan ugyanazt csinalja (bizonyos korlatokon belul persze), mint amit a birosag vagy a szabalysertesi hatosag.

szemben ezzel hatosagi szemely -- alljon itt peldanak bkv ellenor, mav jegyvizsgalo vagy akar parkoloor -- nem birsagolhat, nem allapithatja meg, hogy fizessek, max eloadhatja az allaspontjat, hiszen azzal a ceggel, akit o kepvisel polgari szerzodesben allok. ha nem fogadom el, akkor a ceg kenytelen ellenem polgari pert inditani, raadasul az illeto elkerheti, de nem kaphatja meg feltetlenul a papirjaimat: ehhez rendort kell hivnia. a kozteruletfelugyelonek van joga igazoltatni(!), es o bizony helyszinen eldonti az ugyet, amit mar en kell, hogy megfellebezzek, ha nem ertek egyet vele. alapvetoen mas a viszony.

Szerkesztette: bogdan 2008. 03. 12. 11:50 -kor

a forum ma:

#192 Felhasználó inaktív   hag 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 18:49

eppen ezert nem ertem akkor hogy mi a gond? rendőrnek sincs diplomaja (megis elkerheti a papirodat es megbuntethet stb), kozterulet felugyelonek sincs. egyebkent szerintem nem birosagolhat, csak feljelentest tehet (bar ez csak talalgatas).
mindemelle szerintem ezt nem igy kell elkepzelni, lattal mar te közteruletfelügyelőt élőben?:) szerintem kb. kamerak moge vannak beultetve...

Szerkesztette: hag 2008. 03. 12. 18:50 -kor

#193 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:28

a koz rendornek nincs, a tisztnek van! es a kozrendornek sem sima erettsegije, hanem szakiranyu kepzettsege van.
es birsagolhat, nem csak feljelent, epp ez a lenyeg. (egy szintig, nagyobb szabalysertes, stb eseten persze feljelent, mint ahogy a rendor birsagolasanak is megvan a hatara.) de ebben is pont kulonbozik peldaul egy bkv ellenortol: az nem jelent peldaul fel!

szoval az eredeti allashirdetesre visszaterve biztos, hogy kell bizonyos szakkepzettseg egy kozteruletfelugyelonek (persze tipikusan egy tanfolyam..) hogy a felsofoku, illetve a szakiranyu felsofoku (mert hat a kozigazgatas, az ugye az..) kell-e? valoszinuleg nem alapfeltetel, de artani nem arthat.
a forum ma:

#194 Felhasználó inaktív   hag 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:39

"hogy kell bizonyos szakkepzettseg egy kozteruletfelugyelonek (persze tipikusan egy tanfolyam..) hogy a felsofoku, illetve a szakiranyu felsofoku (mert hat a kozigazgatas, az ugye az..) kell-e? valoszinuleg nem alapfeltetel, de artani nem arthat."
jaja, akkor ezt megbeszeltuk, maradjunk ennyiben!

#195 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:39

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 18:28

szoval az eredeti allashirdetesre visszaterve biztos, hogy kell bizonyos szakkepzettseg egy kozteruletfelugyelonek (persze tipikusan egy tanfolyam..) hogy a felsofoku, illetve a szakiranyu felsofoku (mert hat a kozigazgatas, az ugye az..) kell-e? valoszinuleg nem alapfeltetel, de artani nem arthat.

Szerintem meg ha megkapja a megfelelő oktatást majd sikeresen levizsgázik belőle (ergo nyomonkövethető/visszakereshető hogy ő azt tudja) akkor nyugodtan birságolhat...  Képzést meg így is úgy is kapnak szerintem...

#196 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 20:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 23:04

Naja, de ne jogi tanfolyama legyen, esetleg valami intézkedősebb dolog, mittomén, vagyonőri tanfolyások, estébé, hanem ajánlott a közgazdász? Ráadásul utóbbi is egy bizonyos helyen ugye. De lehet csak én vagyok üldözési mániás...

Közigazgatás, ráadásul azért egy bizonyos helyen, mert csak ott van államigazgatási képzés (régen önálló volt az Államigazgatási Főiskola, aztán beolvadt a Közgázba, ami Corvinus néven fut jelenleg).

#197 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 11:04

Közterület-felügyelőenk elégy egy OKJ-s papír, ami középfokú (52-es sorszámú).
>>ilyen<<
----------
rohamkocka

#198 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 11:55

Idézet

Multinacionális vállalatok számára keresünk adminisztratív jellegű munkakörökbe (recepciós, adatrögzítő, titkárnő, asszisztens) ideiglenes, néhány hónapos, hetes, napos időszakokra munkaerőt.
Ideiglenes Adminisztratív munkatárs
Elvárások:
    * Felhasználói szintű számítógépes ismerettel (Word, Excel, PowerPoint) és legalább középfokú, folyékony angolnyelv-tudással rendelkező munkatársak, hallgatói jogviszonyban, illetve két állás között lévő rugalmas időbeosztással vállalni tudó pályázók jelentkezését várjuk!
Pozíció területe(i):
Egyéb
# Időszakos munka
Asszisztencia / Adminisztráció
# Titkárság
# Adminisztráció
Munkavégzés helye:
Budapest
Jelentkezés módja: 
Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű motivációs levelét és fényképes önéletrajzát fizetési igény megjelölésével a aim1476@profession.hu e-mail címre.

:eek:  Azért érdekelne, hogy mit vár az, aki az íróasztal fiókos felén ül, egy ilyen pozíciónál mit írjon az ember motiv. levélbe? "Kellene 2 napi munka mert lógok a Dezsőnek" :think: :omg:

Szerkesztette: rohamkocka 2008. 03. 13. 11:56 -kor

----------
rohamkocka

#199 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 20:20

Tegnap viszont pont az ellentétes esetbe futottam bele.
Elmentem egy olyan hirdetés interjújára, aminek minden feltételének megfeleltem. Erre nagyon adok, hogy csak arra jelentkezek, amit el is tudok látni.

Minden szép és jó volt, egyszercsak előkerültek olyan dolgok, pl. bizonyos programnyelvekben való jártasság, ami nem szerepelt a hirdetésben. Rákérdeztem (úgysem volt vesztenivalóm), hogy miért nem volt a hirdetés szövegében benne. Azt mondta, hogy eredetileg benne volt, de kiszedték, mert senki nem jelentkezett az állásra. Én ezt legalább olyan inkorrekt dolognak tartom, mint a túlzott elvárást. A munkavállalótól (jó, tudom, mi vagyunk kiszolgáltatott helyzetben) elvárják a maximális korrektséget, miért nem tud ez a túloldalon is működni?

Szerkesztette: tusi 2008. 03. 15. 20:22 -kor

#200 Felhasználó inaktív   hag 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 12:16

inkabb vicces elvárás:

"Weboldalunk működtetéséhez keresünk agilis,jó megjelenésű és kommunikációs képességű,számítástechnikában jártas munkatársakat fix+jutalékos rendszerbe, számlaképesen vagy mellékállásba is."

wtf?:))))

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.