HWSW Informatikai Kerekasztal: túlzó elvárások? + általam talált ajánlatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

túlzó elvárások? + általam talált ajánlatok ...ha fenn a topic, kukkants be

#541 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 06. 28. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 28. 13:44

Tehát nappali tagozatos, aktív hallgatói jogvisszonnyal rendelkező júzer hétfőtől péntekig 9-17 között vezessen projektet 700-2000 Ft/óra fizetésért

Előző sem norma:

"HP hálózati eszközök és szerverek karbantartásában és felügyeletében szerzett tapasztalat "

Szervernél mondjon OS-t, vagy maradjon csendben, itt meg Debian és Win le volt írva. Szép feladat, haladó admintól a helpdeskig minden fittyfene, nagyobb cégnél darabonként van rá 1-1 ember.
Make love not Wor.

#542 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 28. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 06. 28. 13:44

Tehát nappali tagozatos, aktív hallgatói jogvisszonnyal rendelkező júzer hétfőtől péntekig 9-17 között vezessen projektet 700-2000 Ft/óra fizetésért (ami ilyen fogalmazással inkább közelít majd a 700-hoz, mint 2000-hez, és ebből még a diákszövetkezet is lenyúl párszáz forintot), de csak akkor, ha már van projektvezetői tapasztalata, és erről referenciája is van. Normális?

Ilyenkor lenne jó cégnevet tudni, és kitenni szégyenfalra.

Nappali tagozatost biztos úgy értették, hogy nem jár be előadásokra, vagy hamisíttat jelenléti ívet. Vizsgaidőszakban meg szépen tanul éjszaka, gondolják ők.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#543 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 06. 28. 15:39

Na ezaz, a schönherz.hu csak kiteszi, cégnevet majd kapsz a kézfogás mellé. :-)

#544 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 00:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 06. 28. 16:39

Nappali tagozatost biztos úgy értették, hogy nem jár be előadásokra, vagy hamisíttat jelenléti ívet. Vizsgaidőszakban meg szépen tanul éjszaka, gondolják ők.

A másik hirdetés linkje (profession.hu-s) viszont valós és ott benne a cégnév is, megnéztem.

Igen, a nappali tagozat problémáira én is gomdoltam. Sokszor, ha az ember kihagyott akár csak EGY előadást is, máris gond volt és kuncsoroghattam valakinek a jegyzetét, hogy lefénymásoltathassam (az internet akkoriban még csak álom volt). Mert vizsgán bizony mindent kérdezhetnek ahogy kérdeznek is: ha ott voltál, ha nem, dehát ez evidencia, ugye?

Ebből következtetvén: lehet, hogy ez NYÁRI MUNKA és úgy képzelik, hogy az áldozat majd most, pár hét alatt jól "lemenedzseli" nekik a bizniszt? :wtf:

Szerkesztette: Macikák 2012. 06. 29. 00:48 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#545 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 06. 29. 01:34

A másik hirdetés linkje (profession.hu-s) viszont valós és ott benne a cégnév is, megnéztem.

Igen, a nappali tagozat problémáira én is gomdoltam. Sokszor, ha az ember kihagyott akár csak EGY előadást is, máris gond volt és kuncsoroghattam valakinek a jegyzetét, hogy lefénymásoltathassam (az internet akkoriban még csak álom volt). Mert vizsgán bizony mindent kérdezhetnek ahogy kérdeznek is: ha ott voltál, ha nem, dehát ez evidencia, ugye?

Ebből következtetvén: lehet, hogy ez NYÁRI MUNKA és úgy képzelik, hogy az áldozat majd most, pár hét alatt jól "lemenedzseli" nekik a bizniszt? :wtf:

Hát, abban sok köszönet nem volna.
Milyen munkát lehet várni attól, akit előre megmondva 2 hónapra vesznek fel?
Megpróbál elevickélni úgy, hogy két hónapig ne dőljön rá az egész cég, és csókolom, utánam a vízözön én meg már itt se vagyok.
Meg amúgy is, ha most komolyan dolgozna, mire egyáltalán belejönne, már vége is.

#546 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 02. 13:02

Ami újabban nagyon elterjedt, az az ehhez hasonló álláshirdetés: https://dl.dropbox.c...ztohirdetes.pdf

Ez még egész jó, mert legalább a lényeg rajta van, de nem egy olyannal futottam már össze, ahol a szanaszét dizájn mellett a tartalomra már nem sok hely maradt.

#547 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 02. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 06. 29. 01:34

Egyetem mellett is lehet akár heti 40 órában is dolgozni ügyes időbeosztással. Szerencsére ma már nem jellemző az, hogy nagy előnyt jelent a bejárás. Az esetek nagy részében legfeljebb négyes és ötös között dönthet, de ez tanárfüggő, van olyan is (szerencsére egyre kevesebb), aki elképzelhetetlennek tartja, hogy egy huszonx éves ember tanulását és megélhetését nem tudják kinyögni a szülők, és a párezer forintos ösztöndíj se sok segítség.

Viszont ha kifejezetten diákot keresnek egy pozícióra, az ilyen kilenctől-ötig fix munkaidőt nagyjából el lehet felejteni, a fizetés meg nagyjából olyan, hogy ha már diák, akkor legalább dolgozzon olcsón. Én is voltam már - bár nem sokáig - olyan helyen, ahol diákmunka címen képzett, több éves gyakorlattal rendelkező mérnök tudását és egy főállású alkalmazott időbeosztását (gyere már be reggel nyolcra, menj már haza este tízkor) várták volna el a szórólapozásnál valamivel jobb óradíjért...

#548 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 02. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 02. 14:11

Egyetem mellett is lehet akár heti 40 órában is dolgozni ügyes időbeosztással. Szerencsére ma már nem jellemző az, hogy nagy előnyt jelent a bejárás. Az esetek nagy részében legfeljebb négyes és ötös között dönthet, de ez tanárfüggő, van olyan is (szerencsére egyre kevesebb), aki elképzelhetetlennek tartja, hogy egy huszonx éves ember tanulását és megélhetését nem tudják kinyögni a szülők, és a párezer forintos ösztöndíj se sok segítség.

Azért ha elméletet megtanulod otthon meló után, de legalább gyakorlatokra csak hasznos bejárni, főképp, ha még nem is értesz hozzá, akkor csak tudd ha kérdezik, hogy mit merről kell mérni.

Vagy van ismerős, akinek vizsgán elétett a tanár egy pár képet, amiket előadások elején/közben/végén kattintott a teremről, és mutasson rá, hol ül. Aztán aki nem tudta megmutatni, hogy hol ült, akkor ja, hát nem járt előadásra, akkor hogyan akar vizsgázni ...
Ritka, de ilyen is van.

Vagy vizsgaidőszakban húzós az időbeosztás még meló nékül is.

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 02. 14:11

Viszont ha kifejezetten diákot keresnek egy pozícióra, az ilyen kilenctől-ötig fix munkaidőt nagyjából el lehet felejteni, a fizetés meg nagyjából olyan, hogy ha már diák, akkor legalább dolgozzon olcsón. Én is voltam már - bár nem sokáig - olyan helyen, ahol diákmunka címen képzett, több éves gyakorlattal rendelkező mérnök tudását és egy főállású alkalmazott időbeosztását (gyere már be reggel nyolcra, menj már haza este tízkor) várták volna el a szórólapozásnál valamivel jobb óradíjért...

Jaja, van, hogy a munkaadó oldaláról nincs határa a pofátlanságnak.

Szerkesztette: Sparow2 2012. 07. 02. 16:29 -kor

#549 Felhasználó inaktív   mz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 05. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 02. 13:02

Ami újabban nagyon elterjedt, az az ehhez hasonló álláshirdetés: https://dl.dropbox.c...ztohirdetes.pdf

Ez még egész jó, mert legalább a lényeg rajta van, de nem egy olyannal futottam már össze, ahol a szanaszét dizájn mellett a tartalomra már nem sok hely maradt.

Ehhehe, tényleg dizájnos, de legalább olyan fantáziátlan is.

Fordítok.
Fantáziátlan webes-mobilkütyüs fejlesztő cég biorobotot keres. Legyen hallgatói jogviszonyod, mert akkor tudunk alapítványon vagy diákszövetkezeten keresztül fizetni, és nem kell kitermelni a járulékaidat. Dolgozz sokat, tanulj gyorsan, dolgozd ki a beledet is, és lehetőleg viseld el, hogy naponta kétszer belédrúgunk. Részesedést ígérünk, mert pénzünk egy árva fillér sincs arra, hogy kifizessünk, és próbáljuk valahogy vonzóvá tenni magunkat.

#550 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 05. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 02. 15:11

Egyetem mellett is lehet akár heti 40 órában is dolgozni ügyes időbeosztással. Szerencsére ma már nem jellemző az, hogy nagy előnyt jelent a bejárás. Az esetek nagy részében legfeljebb négyes és ötös között dönthet, de ez tanárfüggő...

Ebből látszik, hogy nem tegmap voltam egyetemista, mert ez kb. mind nem volt igaz, akkoriban. Valami diákszövetkezet mintha lett volna már akikor is, jó. Ösztöndíjat meg persze mi is kaptunk, de az nagyjából mind el is ment jegyzetekre, meg a fénymásolásra, ami 5 Ft/oldal volt. Szerintem a fénymásolósok abban a szigorúan papíralapú, internet- és mobilkommunikáció nélküli korszakban kitermeltek a hátunkon vagy 2-3 ibizai villát maguknak: az ezerszeres kasza korszaka lehetett az nekik, akkoriban! :laugh:

Vizsgaidőszakban meg a könyvtárban seggelés játszott, főleg mert sok könyvet egyáltalán ki se adtak otthonra, hanem csak ott, helyben lehetett jegyzetelni meg olvasni -- rongyosra. Én 2 félév alatt, talán 2-3 előadást mulasztottam, ha... Pedig nem volt jelenléti, csak nem akartam megszivatni magamat. A kiscsoportos szemináriumnál persze volt aláírás, de az más tészta. Megvolt a maga romantikája annak a korszaknak is, de ez nem jelenti azt, hogy vissza is sírnám.

Szerkesztette: Macikák 2012. 07. 05. 12:05 -kor

#551 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 05. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 07. 05. 13:01

Ebből látszik, hogy nem tegmap voltam egyetemista, mert ez kb. mind nem volt igaz, akkoriban.

Manapság már lazább a rendszer, a tananyag általában hozzáférhető online, vagy a kiadott tankönyvekből önállóan is feldolgozható, inkább a gyakorlatok azok, amiket szigorúan vesznek.

#552 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 05. 12:24

SZERK: dupla.

Szerkesztette: debaj 2012. 07. 05. 12:24 -kor

#553 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 05. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 05. 14:23

Manapság már lazább a rendszer, a tananyag általában hozzáférhető online, vagy a kiadott tankönyvekből önállóan is feldolgozható, inkább a gyakorlatok azok, amiket szigorúan vesznek.

Köszi, értem. Simogatom őszülő szakállamat... :laugh:

Persze, hogy ki milyen tanár, nna igen! Az már akkoriban is működött, hogy figyelmeztettük egymást, hogy "ehhez ne!", ha oly mértékben negatív híre volt. Azért vannak dolgok, amík nem változnak, ugye?

Jah, mert akkoriban még fel kellett iratkozni egy tanárhoz.

Nem virtuálisan a neten, hanem indexszel a kis kézben, végigcaplatni a nagy egyetemet, valós térben és időben. Ez a kondidtól (állóképesség) és a mázlidtól (ott találöd-e éppen?) függően, átlag 2-3 napos program volt, félévente. És még ő (a tanár) is beinthetett, mert simán megtehette, hogy nem ellenjegyzi az indexedet (indokolnia se igazán kellett), és akkor persze kereshettél magadnak mást. Hiába voltak még nála szabad helyek, kötelezni nem lehetett! Egyszer velem ilyen is megtörtént: vélhetőleg nem tetszett a pofikám. A kapós tanárok listái persze hamar be is teltek, aki meg lusta volt vagy szerencsétlen, annak maradtak a kevésbé népszerűek... :)

Szerkesztette: Macikák 2012. 07. 05. 12:43 -kor

#554 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 05. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 07. 05. 13:33

Persze, hogy ki milyen tanár, nna igen! Az már akkoriban is működött, hogy figyelmeztettük egymást, hogy "ehhez ne!", ha oly mértékben negatív híre volt. Azért vannak dolgok, amíg nem változnak, ugye?

Mondjuk nálunk BME-n sok választási lehetőség nincsen, az előadásokat ugyanaz a tanár tartja. Esetleg ha többen vannak, akkor az egyik egyenesen, a másik keresztféléven viszi a tárgyat, egyedül analízisből volt három elméleti kurzus, egy felzárkóztató azoknak, akik középsuliban nem jutottak el pl. a deriválás-integrálásig, egy normál, meg egy profi azoknak, akik már tisztában voltak a tárgy alapjaival. Ennek megvan az a hátránya, hogy hiába rossz hírű a tanár, vagy hozzá veszed fel a tárgyat, vagy senkihez. A gyakorlatok meg kiscsoportosak, ott megy a birkózás, a jó gyakvezér nagyon sokat jelent. Csak már nem indexszel rohangálunk (egy ideje már ki se adják), hanem neptunban kell gyorsnak lenni (tárgyfelvétel indul 18:00-kor, 18:05-kor már minden jó hely elkelt), hogy beférj a 25-30 szerencsés közé. :-)

Szerkesztette: debaj 2012. 07. 05. 12:40 -kor

#555 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 05. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 05. 14:39

...már nem indexszel rohangálunk (egy ideje már ki se adják), hanem neptunban kell gyorsnak lenni (tárgyfelvétel indul 18:00-kor, 18:05-kor már minden jó hely elkelt), hogy beférj a 25-30 szerencsés közé. :-)
Mondom: az én szavatossági időm rég lejárt már, köszi. Mindig tanul az ember... :respect: Sok sikert a BME-hez... :laugh:

Szerkesztette: Macikák 2012. 07. 05. 13:02 -kor

#556 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 05. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 07. 05. 13:58

Mondom: az én szavatossági időm rég lejárt már, köszi. Mindig tanul az ember... :respect: Sok sikert a BME-hez... :laugh:

Azt tudjuk, mi macikánk elég régi vásású. Már az én időmben sem kellett tanároknál feliratkozni (vagyis csak első évben), utána behozták az elektronikus tanulmányi rendszert (SZTE-n). A taposás csak a szemináriumokért, gyakorlatért ment, vagy azért, hogy a jobbik oktatód fogd ki, vagy azért, hogy ne kelljen este 7-kor, 8-kor ilyen szarokra bemenni, mert teszem azt néhány állat olyan későre tette nálunk. Előadást úgyse lehet választani, abból egy van, tartja, aki tartja, attól még a tanszékről bármelyik illetékes levizsgáztathat elvileg.

Egy ideje már nincs leckekönyv se, mi még szaladgáltunk vele a jegyet beíratni. Feleslegesen, mert ott volt az ETR-ben is a jegy, de akkor még nem fogadták el hitelesnek. Azóta viszont igen, így leckekönyvet sem használnak a legtöbb helyen, elektronikusan megy minden, a végén meg kinyomtatják a cuccost igazolás formájában, az helyettesíti a leckekönyvet. Már az elektronikus rendszer előtt is fölösleges pártkönyv volt. Nyugodtan vezethették volna a cuccost egy központi nagykönyvben, aztán a legvégén kiállíthattak volna róla egy tömör igazolást. Személy igazolására is használták, hogy nem Gazember Gaz Gézát küldted be magad helyett vizsgázni, de arra ott a személyi meg a diákig. Illetve régen is sok helyen nem kérték el, 90-es évek elején GDF-fen írásban és gyakorlaton én vizsgáztam néhány ember helyett matekból, programozásból, meg Assemblyből. Hülye állat vizsgáztatóinak fel sem tűnt, hogy vittem olyan emberek leckekönyveit, akik 20-30 évvel voltak nálam idősebbek és tele voltak elégségessel, aztán kerültek bele hirtelen a jelesek. Szóbelin már nem lehetett eljátszani, mert ott ha más nem, kíváncsiságból átpödörték, hogy más tárgyból milyen jegyet kaptál, próbálták bemérni osztályozáskor, mi "lenne" neked a "megfelelő" jegy, főleg ha két jegy között volt a produkciód. Nettó faszság, de ez pofára menősdi is játszott.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#557 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 27. 21:15

F@sz.om már... ez a szájba baszott fórummotor. Olyan sokára találtam meg ezt a témát... akkor is gúgöllel. Ennek biza reszeltek, sok öltönyös nyakkendős gecije.

trey koma a hup-on kicsit el van tévedve:
https://hup.hu/szava...erint_szukseges

Idézet

Nem vagyok munkaadó, de legutóbb pl. ezt írtam a hirdetésbe:

- IPv4 hálózati ismeretek (DHCP, DNS, routing, VPN stb.)
- Microsoft Active Directory ismeretek
- Microsoft Exchange ismeretek
- Microsoft SQL szerver üzemeltetői ismeretek
- Windows szerver és kliens termékek mély ismerete
- jártasság router eszközök konfigurálásában
- VMware vSphere / ESXi ismerete
- jártasság szerver számítógépek (HP, IBM, Fujitsu stb.) telepítésében
(VMware, Windows szerver termékek)
- Storage (iSCSI, FC) eszközök ismerete, konfigurálása
- dokumentáció olvasáshoz, vizsgázáshoz szükséges szakmai angol nyelv tudás
- B kat. jogsi

Műszaki beállítottság, önálló munkavégzés, jó problémamegoldó képesség.

Előnyök:

- Microsoft vizsgák megléte
- bármely hardvergyártó (HP, IBM stb.) szakvizsgák megléte
- Linux ismeret

Mindenest keres, lófasz pénzért, de azért még szopja is le. Nagyon tanulságos topik, jó hozzászólásokkal.

Mondjuk nem tudom mit vártam cshréitől, régen a hup-os regisztrációhoz személyigazolványt várt :excl: Ahogy nézem, most már ilyen nincs, de ahhoz képest, hogy mekkora 0 magánblog az oldala, kamu hírekkel (megjelent a faszom sem tudja milyen, mire való, noname open-source program x+64523419. verziója), ahhoz képest még mindig nagyon izmol ilyen ajánlásokkal, meg 7 napos elbírálással, visszautasítási joggal:
https://hup.hu/regisztracio

Nem hogy örülne, hogy valaki hozzászól az amatőr szarjához. Eszem megáll. Aztán itt a másik barom:

Idézet

( gabrielakos | 2013. április 27., szombat - 19:59 )

Egyre inkább azt gondolom, hogy fontos a diploma. De nem is csak úgy egyszerűen a diploma, hanem az is, hogy hol végzett (és mikor, melyik tanszéken diplomázott). Mást ne mondjak, BME villanykarosban még nem csalódtam.

Tisztelem, becsülöm azoknak a szaktudását is, akiknek nincs diplomájuk, de eddig mindig az lett a tapasztalat, hogy eltelt 2-3 év, az ember is lépett volna feljebb, én is léptettem volna feljebb, de nem volt meg benne a szükséges plusz, és ilyenkor persze elmegy. Meg is értem.

Szóval ha olyan embert keresek akivel hosszú távon akarnék együtt dolgozni, akkor megnézem a diplomáját. Még azt is, melyik tanszéken írta, és elolvasom a diplomatervet is, ha megvan.

--
Gábriel Ákos
http://i-logic.hu

Ezt meséltem. debaj nem hitte el. Nem vesznek fel, ha nincs szakirányú diplomád. Valaki mondjuk megmondhatná neki, hogy "tanszéken" nem lehet diplomázni. Ja, persze megnézi a "diplomáját. Még azt is, melyik tanszéken írta" és "elolvassa" "... a diplomatervet is". Hát hogyne. Arról most nem is beszélek, hogy nem mindenhol diplomatervnek hívják. Látszik, hogy nagyon gáz egy ember, életében nem járt még felsőoktatási intézménybe, de munkaáltatóként meg HR-sként ez papol, meg alázkodjon meg a munkavállaló, aki adott esetben sokkal kvalifikáltabb ennél a szarjankónál. Nem is értem, hogy az igazi nevét minek írja ki az ilyen, mire büszke az, amivel így az eszét játssza? Hosszú távú együtt dolgozás... a p5söm az.

#558 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 29. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 04. 27. 21:15

trey koma a hup-on kicsit el van tévedve:
https://hup.hu/szava...erint_szukseges

Mindenest keres, lófasz pénzért, de azért még szopja is le. Nagyon tanulságos topik, jó hozzászólásokkal.

Mondjuk nem tudom mit vártam cshréitől, régen a hup-os regisztrációhoz személyigazolványt várt :excl: Ahogy nézem, most már ilyen nincs, de ahhoz képest, hogy mekkora 0 magánblog az oldala, kamu hírekkel (megjelent a faszom sem tudja milyen, mire való, noname open-source program x+64523419. verziója), ahhoz képest még mindig nagyon izmol ilyen ajánlásokkal, meg 7 napos elbírálással, visszautasítási joggal:
https://hup.hu/regisztracio

Nem hogy örülne, hogy valaki hozzászól az amatőr szarjához. Eszem megáll. Aztán itt a másik barom:

Ezt meséltem. debaj nem hitte el. Nem vesznek fel, ha nincs szakirányú diplomád. Valaki mondjuk megmondhatná neki, hogy "tanszéken" nem lehet diplomázni. Ja, persze megnézi a "diplomáját. Még azt is, melyik tanszéken írta" és "elolvassa" "... a diplomatervet is". Hát hogyne. Arról most nem is beszélek, hogy nem mindenhol diplomatervnek hívják. Látszik, hogy nagyon gáz egy ember, életében nem járt még felsőoktatási intézménybe, de munkaáltatóként meg HR-sként ez papol, meg alázkodjon meg a munkavállaló, aki adott esetben sokkal kvalifikáltabb ennél a szarjankónál. Nem is értem, hogy az igazi nevét minek írja ki az ilyen, mire büszke az, amivel így az eszét játssza? Hosszú távú együtt dolgozás... a p5söm az.

El van persze tévedve, mert neki sincsen diplomája szvsz, max valami OKJ/felsőfokú képesítése. Úgyhogy megy rendesen rebarbara-hasbara...

#559 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 29. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 04. 27. 22:15

Ezt meséltem. debaj nem hitte el. Nem vesznek fel, ha nincs szakirányú diplomád.

Felvesznek majd akkor máshova, ahol nem a papírbaszás megy. Ez sem a szakértelmet keresi, csak Schönherz-buzi.

Idézet

Valaki mondjuk megmondhatná neki, hogy "tanszéken" nem lehet diplomázni.

BME-n a szakirányt és magát a diplomát adott tanszéken tolod le. (Én például az AUT-on tolom, elég öltönyösnyakkendős, bugyinedvesítős cucc, legalább két fejjel magasabb vagyok azóta :Đ )Akinek a rózsaszín szemüvege csak a BME villanykarig lát el, az ebből fog általánosítani.

Szerkesztette: debaj 2013. 04. 29. 16:05 -kor

#560 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 06. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 04. 29. 16:59

Felvesznek majd akkor máshova, ahol nem a papírbaszás megy. Ez sem a szakértelmet keresi, csak Schönherz-buzi.

Ehhh, most olvastam egy ilyet, mert asszony is nagy erőkkel állást keres, csak ott sem nagyon talál:

Pénzügyi adminisztrátor

Feladatok:
•Az áruházhoz/ online áruházhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása,
•beérkező áruszámlák szakszerű ellenőrzése, iktatása,
•háttérszámlák kiállítása,
•felettes által kért, egyéb kapcsolódó feladatok elvégzése.

Ehhez kérnek felsőfokú pénzügyi végzettséget. Nomost az ilyen adminisztrálgatás árban és melóban sem egészen olyan, mint amit a végzettség követelése indokolna.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.