Idézet: MisterY - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 8:45
Ne is mondd.
Egyre tobb ugyfelunk alkalmaz nyugdijkorhatar koruli embert a nyersanyagkeszlete geppel kovetesere.
Amikor ezzel szembesulok, akkor mar tudom, hogy minimum 3x idot vesz igenybe a beidomitasuk, mint egy 30 koruli embernel, aki tisztaban van a Windows kezelesevel.
Sajnos az olyan dolgokat, mint mikor hasznaljunk bal vagy jobb egergombot, mennyiseg beirasa utan Enter-t kell utni 1000x szajukba kell ragni, mert ha nem mondod neki minden egyes alkalommal, akkor elteveszti.
Multkor egy 60 ev koruli bacsika nekiallt elmagyarazni, hogyan tanulta o annak idejen a szakmat, hogyan kellett akkoriban nyilvantartani, hogy melyik etelbe mennyi nyersanyag keruljon, hogyan kell elkesziteni, es a program rossz, mert nem az akkori kovetelmenyek szerint mukodik.
Utana elmagyaraztam neki otodszor is, lassan, tagoltan, lepesrol-lepesre, hogyan mukodik a program, mit hova kell beirni, mit kell nyomnia.
Sot, lediktaltam neki, hogy jegyzetelje le, addig nem leptem tovabb, amig cimszavakban le nem irta.
Kovetkezo alkalommal azt lattam, hogy semmi haladas nincs az adatok feltolteseben, meg hallgattam a kifogasokat, hogy rossz a program.
Meg mutassam meg megegyszer lepesrol lepesre, mit kell csinalni, mert le szeretne jegyzetelni

Súgó
A téma zárva.