HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit tudnak a felhasználók? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit tudnak a felhasználók? avagy amikor a user a pocsék... Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 26. 21:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 26., csütörtök - 18:25

Talán a föld/nulla lehet felcserélve, de ki kellene próbálnom, mert nem egészen értem én sem. Kérdés melyik fajta nokia töltő.

Ilyen (Nokia 6288-hoz adták):
Kép

Kép

#1462 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 10:58

Azt a fordítva pörgést úgy értem, hogy mikor a CD-t elkezdi pörgetni a motor, mintha nem tudná az adott mértékre felpörgetni és ekkor fordul egyet és elkezd ellentétesen pörögni, de jóval gyorsabban, mikor pedig nem tudja leolvasni (hogy is tudná), akkor mint egyébként normálisan leteszi a CD-t a tálcára és újra felveszi. Csakhát közben a CD nem áll meg, hanem pörög, ezzel szépen karcolva a felületét. Az a legjobb az egészben, hogy mikor elvittük szerelőhöz, azt mondta, hogy hibás a lézer. Na ekkor szedtem szét és néztem, hogy ha normálisan pörög akkor olvas, de mivel a motorral valami nem kóser, ezért még akkor is szaggat és mikor már annyira szaggat, akkor kezd el fordítva pörögni.

#1463 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 12:07

Simán lehet lézerhiba, próbálja olvasni a lemezt, nem talál értékelhető jelet, teker össze-vissza, megpróbálja újra felvenni a lemezt, aztán feladja. Ha meg "elkapja", akkor meg persze, hogy normálisan pörög.

#1464 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 12:25

Idézet: debaj - Dátum: 2007. júl. 27., péntek - 13:07

Simán lehet lézerhiba, próbálja olvasni a lemezt, nem talál értékelhető jelet, teker össze-vissza, megpróbálja újra felvenni a lemezt, aztán feladja. Ha meg "elkapja", akkor meg persze, hogy normálisan pörög.

Nekem a Sony minihifim csinál ilyet, másolt lemezzekkel, nem tudja olvasni a többségét, csak pörgeti mint az állat. Gyári lemezekkel semmi gondja nincs.
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#1465 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 18:01

Mondom egyik havernak,dobjon át egy oldal linkjét.
Kezdödött azzal mi az a link.Mondom,akor már gyanúsan,ami a cimsorban van,pölö www.vmi.hu.
oks.mi az a cimsor?azt is elmondom,akkor már tudtam nem kelett volna az egész..megbántam.. :rolleyes:
mondom onnan copyzza ki,jo nem tudta mi az a "copy" mondtam,okés én hibám másold ki..papirra irja ki?az tul hosszu....
mondom egér jobb gomb és onnan a menube másolás -> beillesztés.mit csináljak az egérrel?? vidd a a cimsor-ra.kérdezi :mi van az egérrel??optikai..(direkt nem mondtam kurzort) most esett le nyilat kelett volna mondanom...

félreértés ne legyen semmi bántás nincs benne,csak kissé fárasztó volt a story péntek délután..
a srác csak letölteni használja a gépet.

#1466 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 27. 18:07

...És az megy neki? :think:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1467 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 19:23

Idézet: didyman - Dátum: 2007. júl. 27., péntek - 19:07

gondolom a "letöltés" az dc...oda nemigen kell címsor  :D
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#1468 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 19:37

Idézet: didyman - Dátum: 2007. júl. 27., péntek - 19:07

Nemrég voltam szintén nagytöltögető cimborámnál, akinél újratelepítés után nem ment a net. Szépen elmesélte, hogy minden indításnál elindul a hardver hozzáadása varázsló, és telepíteni akarja az USB vezérlőt, aztán kiírja, hogy nem lehetett telepíteni satöbbi (az alaplap telepítőlemezéről kellett telepíteni a chipset drivert, csak utána volt hajlandó működni az USB, de ez a történet szempontjából lényegtelen), azt is tudja, hogy a wlan adapter USB csatlakozós, a kettő között viszont már nem tudott összefüggést találni, bárhogy erőlködtem. Pedig már jó ideje küzdök, hogy alapvető problémákat egyedül el tudjon intézni, vagy ha komolyabb gond van, tudja, hol nézhet utána a megoldásnak, illetve elég legyen a telefonos konzultáció, és csak legritkább esetben kelljen személyesen megjelennem, de egyszerűen nem megy. :)

#1469 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 19:50

Idézet: gabyka - Dátum: 2007. júl. 27., péntek - 19:23

gondolom a "letöltés" az dc...oda nemigen kell címsor  :D

pontosan,mondjuk az se volt egyszeru elmagyarázni.
a torrent is kerult vagy félorába telefonon.de jó lelkü pali,nekem meg épp volt energiám magyarázni.
viszont multkor mondja hogy vesz egy uj gépet,vmi csili vili bika eröművet.azt nem értem aki netezik meg + letölt és csak! ezek azok minek vesznek hiper új cuccokat?nem mindegy min torrentezik? gf 5200-en mivel rosszabb torrentezni mint GF 8800-on...?
Multkor is egyik ugyfél csak!netezni akart venni gépet negyed milla körül...meggyőztem,kevesebbet fizetett és ugyanugy olvassa a indexet imélezik mp3-at halgat...
persze az más kérdés hogy megvettuk,és másnap már hívott elfelejtette a freemail jelszavát mit tudnék tenni....(igen elmondtam,mindent irjon fel papirra :rolleyes: )

:smoker:

#1470 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 20:28

Idézet: thomasfox - Dátum: 2007. júl. 27., péntek - 20:50

...
persze az más kérdés hogy megvettuk,és másnap már hívott elfelejtette a freemail jelszavát mit tudnék tenni....(igen elmondtam,mindent irjon fel papirra :rolleyes: )

:smoker:

Ilyesmi ismerősöm nekem is van...de semmit nem hajlandó felírni, mi lesz ha valaki megtalálja  :omg: persze jelszóemlékezteteő...de hova? :think:  :omg:  :D
Már vagy a huszadik freemail-es fiókját regeletem neki  :omg:
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#1471 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 28. 16:47

Egy ismerősöm mindent ír, amit magyarázok neki (scannelés, észidiszi, fotómasinakezelés, stb). Már 3 spirálfüzetet teleírt. Itt meg ugye az a gond, hogy a füzetben megtalálja-e, amit kell. Inkább hív engem :)
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1472 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 19:21

Idézet: Tron65 - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 17:47

Egy ismerősöm mindent ír, amit magyarázok neki (scannelés, észidiszi, fotómasinakezelés, stb). Már 3 spirálfüzetet teleírt. Itt meg ugye az a gond, hogy a füzetben megtalálja-e, amit kell. Inkább hív engem :)

Akkor ajánlj neki indexfüzetet :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1473 Felhasználó inaktív   Soundscape 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 30. 21:26

Idézet: Tron65 - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 16:47

Nálunk az a baj, hogy az egyik góré a cégnél ilyen...ő is ír mindent, még azt is, hogy melyik gombbal kell kattintani :( ...És általában kis piti dolgokkal van gondja. És mindig nekem szól, ha vmit nem ért...de megkérdezi, biztos meg tudom-e oldani, nem-e kell inkább a számtechboltot fel/kihívni :omg: Nem én vagyok a rendszergizda (hivatalosan nincs olyan), de az ilyenekre engem tart... Lassan gondolkodok valamilyen távoltartó módszer bevezetésén...esetleg ötlet? :D

#1474 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 21:42

1. 18 ezres házba mercury tápot vett
2. távtartó nélkül branolja be a lapot a vasra
3. nem tűnik fel, hogy a kártyák nem mennek be, így azokat is átalakítja
4. még a cd-rom audio kábelét is elkúrva köti be
5. ma jött pampogni, hogy szar a cucc, amit eladtunk
6. rémtörténet, hogy túlélte a lap :lol:
8. 80GB-os hdd 1 part @ tömörítve = baszodtlassú

KÉPEK:
http://darkcomp.ath....las/page_01.htm

#1475 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 23:02

Szerintem ti direkt keresitek ezeket az idiótákat. ;) Néha sírni lenne kedvem, ha elképzelem, hogy az ilyen emberek (mármint akiket találtok) vajon milyen olyan munkát végezhetnek, amellyel másnak okoz(hat)nak hatalmas kárt/bosszúságot. Ugyanis ekkora hülyeség azért nehezen magyarázható azzal, hogy valaki egyáltalán nem ért a számítógép mibenlétéhez, mert pl. én sem értek igazán mondjuk a repülőgéptervezéshez, belgyógyászathoz, építészethez; de nem is próbálok úgy tenni, mintha. Nem én akarom tervezni/összerakni a repülőt, amellyel repülök, nem én akarom diagnosztizálni a vakbélgyulladásomat és nem én akarom tervezni/építeni a házat, amelyben lakom, rábízom olyanra, aki ezt tanulta ehhez ért...
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1476 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 23:52

Au, ez fajt :fear:

Utoljara talan a kedvenc nemet lamagyujtemenyemben lattam ilyeneket.

Hibajelenseg: nem olvashato a CD
KépKép

Szerkesztette: nyunyu 2007. 07. 30. 23:55 -kor

#1477 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 00:01

Mondjuk ok sem tevedhetetlenek:
Kép

Idézet

Hier sieht man, was passieren kann, wenn man partout versuchen muß einen größeren XP mit Geforce-Karte, mehreren Festplatten etc. mit einem 300W Netzteil zu betreiben.
Beim Crash hat dieses Netzteil gleich noch'n bisserl mehr mit in den Tod gerissen...

"Itt lathato, ami akkor tortenhet, amikor egy nagyobb (Athlon) XP-t egy Geforce kartyaval, tobb vinyoval 300W-os taprol probalnak uzemeltetni.
Az osszeomlaskor a tapegyseg tobb mindent is magaval rantott..."

Szerintem meg az volt a lama, aki 12V helyett 5V-s procitapot tervezett az Asus A7V/A7N szeriakra, amikor egy Athlon XP kb. 70W-ot fogyaszt, tuning nelkul...

(Megjegyzes: A kepen lathato alaplapreszlet jellemzoen Asus fele hasmenes szinu.
Asus A7N8X Deluxeom anno hasonloan porkolte meg Chieftec HPC-340 tap alaplapi csatijat, de akkor szerencsere nem nyirodott ki semmi, mivel a tap kelloen eros volt 5V-n.
Aztan az alaplap le lett cserelve egy ATX12V-vel ellatott Abit NF7-S-re, erdekes modon egybol megszuntek a stabilitasi problemaim, raadasul meg jobban huzhato lett a proci, es meg a tap automatan szabalyozott ventije is lehalkult...)

Szerkesztette: nyunyu 2007. 07. 31. 00:17 -kor

#1478 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 31. 15:44

Idézet

Szerintem ti direkt keresitek ezeket az idiótákat.

Nemnem. Tök egyedül talának meg minket, pedig igyexünk ám elbújni. Ismerős is most hívott fel, hogy kell dvd másolni, mert a szomszéd teljesen másképp csinálja, mint ahogy anno én mutattam. Igaz, a szomszéd más programot is használ nozzá ...
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1479 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 16:24

Idézet: stol - Dátum: 2007. júl. 30., hétfő - 22:42

1. 18 ezres házba mercury tápot vett
2. távtartó nélkül branolja be a lapot a vasra
3. nem tűnik fel, hogy a kártyák nem mennek be, így azokat is átalakítja
4. még a cd-rom audio kábelét is elkúrva köti be
5. ma jött pampogni, hogy szar a cucc, amit eladtunk
6. rémtörténet, hogy túlélte a lap :lol:
8. 80GB-os hdd 1 part @ tömörítve = baszodtlassú

KÉPEK:
http://darkcomp.ath....las/page_01.htm

Azért ez elég komoly  :eek:

#1480 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 00:06

Na igen:

http://www.youtube.c...h?v=BRj6WfVSMLg

Kollégák ismerősök szénné röhögték magukat, mi meg supportos kollégával megállapítottuk, hogy azért 6 perc alatt kibogozták, ez még teljesen átlagos júzeres. Bár gyerek is béna volt, én már rég mondtam volna számonként...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.