HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. Lord of Destruction

#1761 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 30. 12:07

Én egy kicsit megtörtem, amikor a klános accountról lejártak a karakterek (közöttük a rúnás is, aminél volt pár MAL és IST, valamint egy JAH is), így eléképzelhető, hogy komolyabban csak a reset után nyomatom majd...
Persze nem tudom, hogy mikor törlik ismét a karaktereket, de a következő szezonban mindenképpen okosabban csinálom majd!
Tyraan - Artum Inferniti

#1762 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 12:14

Apropó, a Mal-ról jut eszembe... Tegnap kicsit tradelgettem (ilyen is ritkán esik meg velem...), mert már meguntam, hogy nem esik az istenért se Tal amu. (Kb. mostanában jubillálhattam az 1000. Cathan amulettel...  :) ). Nézegettem a játékokat, úgy nézett ki, hogy egy Ist-ért már lehetett kapni. De felbukkant egy O Tal amu N Mal játék, mondom hátha lesz üzlet, benézek. Mondom srácnak, hogy Mal nincs, de adok egy Um-ot és egy Pul-t. Mondja, hogy legalább Mal. Na, akkor mondom olyanom nincsm de megadom érte az Ist-et. Erre mondja, hogy jó, de abból 2 kell. Na itt vettem egy nagy levegőt és kiléptem... :rolleyes:
De még jó, hogy nem herdáltam el a 2 Ist-emet, mert nemsokára jött egy srác, aki egy Um-ért adott Tal amut.

#1763 Felhasználó inaktív   Tombolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 12:15

Idézet

Evil barátunk 3 napig figyelt rajta, és közben 3 másik IP is kiment   

Szegény elég sokkos állapotban volt a végére... 

Hát igen. Azt hiszem, hogy eléggé meg kell szenvedni, mire sikerül összehozni. Ha sikerül...

#1764 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 12:50

Idézet: Verghaust - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 12:06

Evil barátunk 3 napig figyelt rajta, és közben 3 másik IP is kiment :D

Szegény elég sokkos állapotban volt a végére... :(

Ne is emlekeztess, siralmas egy hetvege volt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1765 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 12:51

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 12:14

De még jó, hogy nem herdáltam el a 2 Ist-emet, mert nemsokára jött egy srác, aki egy Um-ért adott Tal amut.

Kb ez a realis ara.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1766 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 30. 13:46

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 12:14

Apropó, a Mal-ról jut eszembe... Tegnap kicsit tradelgettem (ilyen is ritkán esik meg velem...), mert már meguntam, hogy nem esik az istenért se Tal amu. (Kb. mostanában jubillálhattam az 1000. Cathan amulettel...  :) ). Nézegettem a játékokat, úgy nézett ki, hogy egy Ist-ért már lehetett kapni. De felbukkant egy O Tal amu N Mal játék, mondom hátha lesz üzlet, benézek. Mondom srácnak, hogy Mal nincs, de adok egy Um-ot és egy Pul-t. Mondja, hogy legalább Mal. Na, akkor mondom olyanom nincsm de megadom érte az Ist-et. Erre mondja, hogy jó, de abból 2 kell. Na itt vettem egy nagy levegőt és kiléptem... :rolleyes:

Akker én adtam volna egyet ingyen. Van kettő is. Mostmár mind1. :) Legközelebb kérdezz meg, Goody nagyon sok jó cuccot adott át.

szerk: meg persze Nevl is. :)

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2005. 01. 30. 13:57 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1767 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 31. 15:03

Hú tegnap óriásit bénáztam a sorcimmal! (Nem veled summer, ez más :D ) Baalrunnnál sorci lévén teléztem a throne-ig, és jól besikerált teléznem egy hatalmas kupac oblivion knight, hellwitch közé és meghaltam, de sajnos előtte nyomtam egy tp-t! :eek: :D Mindenki jött át a tp-n és mindenki kimult 2 másodperc alatt...fú de égett a búrám. :D

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1768 Felhasználó inaktív   Tombolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 20:47

up

#1769 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 20:58

Idézet: Tombolo - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 20:47

up

Már azt hittem át fog csúszni szégyenszemre a Diablo topik a következő oldalra...  :rolleyes:  ;)

No, akkor egy kis ON. Hiába megyek 601% mf-el, semmi se esik... A "legjobb" az elmúlt héten egy Blood Raven íjj volt (valami amazon specifikus), de igen gyenge az is... Esik ugyan minden körben unique cucc, de csak maximum exceptional tárgyak. (Legalább lenne értelme, hogy ha már az ember az egyéb tulajdonságok kárára rágyúr mf-re, akkor a azt játék honorálja is - jelenleg úgy néz ki, hogy tök mindegy mennyi az mf-em...)

#1770 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 21:06

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 20:58

Már azt hittem át fog csúszni szégyenszemre a Diablo topik a következő oldalra...  :rolleyes:  ;)

No, akkor egy kis ON. Hiába megyek 601% mf-el, semmi se esik... A "legjobb" az elmúlt héten egy Blood Raven íjj volt (valami amazon specifikus), de igen gyenge az is... Esik ugyan minden körben unique cucc, de csak maximum exceptional tárgyak. (Legalább lenne értelme, hogy ha már az ember az egyéb tulajdonságok kárára rágyúr mf-re, akkor a azt játék honorálja is - jelenleg úgy néz ki, hogy tök mindegy mennyi az mf-em...)

Hat ahogy a dolgok alakultak igencsak visszavettek nehany boss dropjabol, ilyenkorra az elozo sessionba mar duskaltam a jobbnal jobb itemekben.Az elozo sessioban a szamomra kedvenc Pindle a mostaniban szinte semmit nem dobott!

#1771 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 21:11

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 21:06

Hat ahogy a dolgok alakultak igencsak visszavettek nehany boss dropjabol, ilyenkorra az elozo sessionba mar duskaltam a jobbnal jobb itemekben.Az elozo sessioban a szamomra kedvenc Pindle a mostaniban szinte semmit nem dobott!

Ja... Pindlét már én is csak megszokásból látogatom, de sárgánál jobbat soha nem dobott eddig, márpedig ez elég drasztikus változás a múlthoz képest.  :D

Szerk.: Bár, most, hogy belegondolok dobott Pindleskin nem is olyan régen arany cuccot: egy gyűrűt (nem, nem az Egy Gyűrűt... :D ). Meg is dobbant a pici szívem, hogy végre "meghálálja" fáradozásaimat egy SoJ-al, de csak egy 17%-os Nagelring lett.  ;)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 02. 03. 21:20 -kor

#1772 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 21:54

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 22:11

Ja... Pindlét már én is csak megszokásból látogatom, de sárgánál jobbat soha nem dobott eddig, márpedig ez elég drasztikus változás a múlthoz képest.  :D

Pindle azért jó, mert hamar megvan: pár másodperc.
Egyre ritkábban dob jót... de mint ahogy Evil is mondja, megint módosíthattak.

Előző szezonban hatalmas MF értékem volt, de semmit se ér, ahogy Leslie és a többiek is mondták,
(és már én is) elég 350-400%. Mellette elfér egy normális resist is (kevesebb sc)
Néha olvasgatok még fórumokon róla, de ahogy a blizzhackers is egyre inkább eldurvul,
nem kívánkozok vissza, talán egy újabb szezon és elegendő változás (balance) kellene...
De még az sem hozna elég újdonságot.
A jövöd csakis rajtad múlik.

#1773 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 22:15

Nem is tudom... A Diablo 2 ebben a formában már kezd nagyon "belterjessé" válni, mindenki ugyanazt csinálja (baalrunokon fejlődni, mf runok, meg persze csak divatos karaktereket lehet látni...), egy jókora változás kellene ide => minimum egy 1.11 patch, amiben legalább annyi módosítás lenne mint a mostaniban volt, de a legjobb egy új kegészítő lenne (nem túl sok minden kellene, egy új act meg két új karaktertipus - mint az expansion kijövetelekor - már felkavarná az állóvizet).
Mondjuk lehetne az egyik új karakter egy egyáltalán nem harcos karakter (pap, gyógyító) aminek persze csak multiban lenne értelme, de ez a csapatjátékot ösztönözné.

#1774 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 22:19

Idézet: Goody - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 21:54

Pindle azért jó, mert hamar megvan: pár másodperc.
Egyre ritkábban dob jót... de mint ahogy Evil is mondja, megint módosíthattak.

Előző szezonban hatalmas MF értékem volt, de semmit se ér, ahogy Leslie és a többiek is mondták,
(és már én is) elég 350-400%. Mellette elfér egy normális resist is (kevesebb sc)
Néha olvasgatok még fórumokon róla, de ahogy a blizzhackers is egyre inkább eldurvul,
nem kívánkozok vissza, talán egy újabb szezon és elegendő változás (balance) kellene...
De még az sem hozna elég újdonságot.

Ugye regen mehettek 1000 rel a pindle runok, hamar megvolt es mar nyomhattad a kovetkezot, de most szepen kapsz egy bant, legalabbis en sorcival mindig egy adott bosst runnoltam, ritkan csinaltam nagy mf koroket.
Kovetkezo session se hinnem, hogy hozna valtozast, hamar ugyanitt lennenk.Talan egy uj patch segitene, hozzatennem, hogy a sok hackelt es cheatelt cucc is eltunhetne.

#1775 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 22:25

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 22:15

minimum egy 1.11 patch, amiben legalább annyi módosítás lenne mint a mostaniban volt, de a legjobb egy új kegészítő lenne (nem túl sok minden kellene, egy új act meg két új karaktertipus - mint az expansion kijövetelekor - már felkavarná az állóvizet).
Mondjuk lehetne az egyik új karakter egy egyáltalán nem harcos karakter (pap, gyógyító) aminek persze csak multiban lenne értelme, de ez a csapatjátékot ösztönözné.

En inkabb ugy kepzelnem el, hogy a mostani castoknal lehetne valasztani kulonbozo fajokat,
pl: harcos karinal lehetnel valami nagy batar allat(ogre) tobb elettel es szintlepesenkent is ide kapnal valami nagyobb bonuszt.De ugyanakkor harcos karinak valszthatnal mas fajt is, mondjuk aminek alapbol van leech -e, de sorolhatnam, szerintem ez inkabb jarhato ut lenne.

#1776 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 22:26

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 23:19

Kovetkezo session se hinnem, hogy hozna valtozast, hamar ugyanitt lennenk.Talan egy uj patch segitene, hozzatennem, hogy a sok hackelt es cheatelt cucc is eltunhetne.

Summer : Patch 1.11 ? minimum 1.5 ! :D
NAGY változások kellenének, és mellette ahogy Evil mondja szigorúbbra venni a kiegészítő
progrmok, eszközök használatát... én őszinte örömmel mennék vissza, ha megszűnne a jelenlegi
MapHack+Zpickit+Dupe, és jönnek az egyéni apró hack progik, meg a többi szemét...  :(

Nos, Jó Éjt!
A jövöd csakis rajtad múlik.

#1777 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 22:29

Idézet: Goody - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 22:26

Summer : Patch 1.11 ? minimum 1.5 ! :D
NAGY változások kellenének, és mellette ahogy Evil mondja szigorúbbra venni a kiegészítő
progrmok, eszközök használatát... én őszinte örömmel mennék vissza, ha megszűnne a jelenlegi
MapHack+Zpickit+Dupe, és jönnek az egyéni apró hack progik, meg a többi szemét...  :(

Nos, Jó Éjt!

Valoszinuleg ebben az esetben a sok kis cheater ko**** mar nem lelne oromet a jatekban es szepen elpalyazna, szal visszaesne a Dio2 tabora es gondolom ezt a Blizzard se akarja.

#1778 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 22:36

A Blizzard mindig bőszen hangoztatja, hogy így-megy úgy fellépnek a csalók, dupe-olók, stb. ellen. Néha van egy kis takarítás (accountokat tíltanak ki örökre), de azért amíg a többség csal amennyit tud, addig nem érdekük teljesen fellépni ellenük.

Mondjuk én attól tartok, hogy lassan befejezi a Diablo a pályfutását (nem lesz több javítás, kevesebb szerveren megy, meg mittudomén), mert Blizzard belekostólt az MMORPG világába (WoW), és szvsz vérszemet kap. Mondtam már egyszer, de megismétlem: ha lesz Diablo 3, akkor az már MMORPG lesz sajnos...

#1779 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 09:29

Amennyire tudom a Blizzard North a LoD óta, vagyis ~3,5 éve nem jött elő semmi hack&slash-rpg-vel. Tehát kb ennyi ideje dolgoznak valamin, ami nem tudom mi más lehetne mint a DIII.
Hogy ez mennire lesz MMO azt majd meglátjuk, de hogy ezt a piaci szeletet nem hagyják szabadon az biztos.
Szerintem az lesz a sztori mint a többi kultgame körül: hosszas várakozás után megjön a cucc, amit a hardcore fanok harsány fikázással fogadnak. Mellette megjelenik a konkurrencia is, és egész jó anyagot hoznak.
Tehát => DII korszak csak egyszer volt, ezt már nemigen fogja megismételni senki.

#1780 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 11:11

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 9:29

Amennyire tudom a Blizzard North a LoD óta, vagyis ~3,5 éve nem jött elő semmi hack&slash-rpg-vel. Tehát kb ennyi ideje dolgoznak valamin, ami nem tudom mi más lehetne mint a DIII.
Hogy ez mennire lesz MMO azt majd meglátjuk, de hogy ezt a piaci szeletet nem hagyják szabadon az biztos.
Szerintem az lesz a sztori mint a többi kultgame körül: hosszas várakozás után megjön a cucc, amit a hardcore fanok harsány fikázással fogadnak. Mellette megjelenik a konkurrencia is, és egész jó anyagot hoznak.
Tehát => DII korszak csak egyszer volt, ezt már nemigen fogja megismételni senki.

Nem hinnem, hogy lesz folytatasa a Dionak, emlekeim szerint kulcsfontossagu emberek valtak ki a Blizzard North csapatabol.Ha lesz is, akkor az nem Diablo neven fog futni, vagy pedig meg se kozeliti az elodok szinvonalat.

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.