Diablo II. Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 02. 14. 15:50
Idézet: td - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 9:58
[...]
P.S.: Summer: Trang páncélt még mindig keresel? Mert lett egy, odaadom szívesen...
[...]
P.S.: Summer: Trang páncélt még mindig keresel? Mert lett egy, odaadom szívesen...
[...]
Annak nagyon megörülne a nekróm, lehet, hogy örömében átváltozna vámpírrá...
Bár ha jobban belegondolok, akkor nem érdemes a full setet használni summonos nekrónak, a Shako és a Boneflame együtt +5 all skillt ad, ha a full setet használom - sapka, pajzs - akkor csak +3 all skill jön, a pajzs a Poison and Bone skilltabhoz ad, amire nincs szükségem, de maga a páncél viszont pont summonos nekrónak van kitalálva.
Elküldve: 2005. 02. 14. 16:01
Na egyébként kész van az IK barbom(nevl leírása alapján), most még csak 76-os ugyan de valóban ütős kari.
Az előző barbárom amolyan szárnypróbálgatás volt a bneten el is tudtam vele szórakozni 83-as szintig, de egyszerűen lehetetlen összerakni neki két famine legendary mallet-et. Most két nord's tenderizer van a kezében de kicsit üt(1700-2500), így most cuccos szegényke.
Ami viszont az IK barbit illeti: az egy TANK !
Tegnap kihívott hellen egy 75-ös bowazon... elöször azt hittem viccel, de komolyan gondolta, tök fun volt!
Eleinte el tudott előlem szaladni, de elvetette a lépést és mindössze egyszer találtam el: azonnal szörnyet halt!

Üdv: Dan
Ami viszont az IK barbit illeti: az egy TANK !
Tegnap kihívott hellen egy 75-ös bowazon... elöször azt hittem viccel, de komolyan gondolta, tök fun volt!
Eleinte el tudott előlem szaladni, de elvetette a lépést és mindössze egyszer találtam el: azonnal szörnyet halt!
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 02. 14. 16:04
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 15:50
Annak nagyon megörülne a nekróm, lehet, hogy örömében átváltozna vámpírrá...
Bár ha jobban belegondolok, akkor nem érdemes a full setet használni summonos nekrónak, a Shako és a Boneflame együtt +5 all skillt ad, ha a full setet használom - sapka, pajzs - akkor csak +3 all skill jön, a pajzs a Poison and Bone skilltabhoz ad, amire nincs szükségem, de maga a páncél viszont pont summonos nekrónak van kitalálva.
Este fennt leszel, akkor odaadom
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 02. 14. 16:24
Idézet: td - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 16:04
Este fennt leszel, akkor odaadom 
Este leszek, thx!
Tényleg, trédeltél ED jewelt? Mert szétnézhetek, hogy nekem mi van (40%-os is van asszem...).
Elküldve: 2005. 02. 14. 21:22
Na, ha egy nap mefi es andi eltudja tobbni az osszes szart, akkor en egy egesz tragyadombot kaptam, pedig valentin nap alkalmaval tuzes csokokkal bombaztam oket
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 02. 15. 01:52
Sziasztok! Nem vagyok egy tul nagy Diablos, bar jatszottam anno az 1-essel, es a 2 se teljesen uj, Van egy 56 -os Assasinom (ezzel kb. 1 eve nem jatszom), egy 78 Paladinom (de ez kifuladt Hell-en, a harmadik felvonasban), es most inditottam egy Druidat, ez jelenleg 37-es es eppen elkezdtem a night-ot. Volna nehany kerdesem, (beleolvastam a forumba, de nem nagyon mentem semmire...egy csomo roviditest nem ertek...stb...stb.) Szeretnek nehany tipptyet kerni, hogy ne haljon el ez se Hell-en. Megprobalom leirni, hogy van a strac fejlesztve (bar csak korbe irni tudom, mert nem emlekszem a pontos nevekre, nem errol a geprol jatszom)...
Van egy Mackom (8 szintu es 1300 elete van, egesz jo szerintem, bar nem tudom, hogy kesobb tud-e majd segiteni), aztan az elemental magiaknal hasznalom a 2 utolso szintut, mindketton 7-7 van (+1 item), ezekkel nem minden esetben vagyok megelegedve. Masra is tettem, de keveset, kiveve az alakvalto "osztalyt", azt kihagytam, nem volt szimpatikus...
Ezen kivul van meg 6/135 skill pontom, nagyon sporoltam veluk, csak Strenghtre tettem egy keveset, meg dex.-re, s azokra is csak ha szukseg volt valamilyen cucc miatt.
Felszerelesem nem nagy dolog, van egy teljes Angelic szettem, es nehany egyedi cucc, de nem tul nagy dolgok.
Meg azt szeretnem tudni, hogy mitol fugg, hogy zold cuccot talaljak (vannak napok amikor csak azert jatszom, hogy ezeket gyujtsem, es nem mindig ad), erdemes visszajarni pl. Diablohoz...
koszi a valaszokat
Van egy Mackom (8 szintu es 1300 elete van, egesz jo szerintem, bar nem tudom, hogy kesobb tud-e majd segiteni), aztan az elemental magiaknal hasznalom a 2 utolso szintut, mindketton 7-7 van (+1 item), ezekkel nem minden esetben vagyok megelegedve. Masra is tettem, de keveset, kiveve az alakvalto "osztalyt", azt kihagytam, nem volt szimpatikus...
Ezen kivul van meg 6/135 skill pontom, nagyon sporoltam veluk, csak Strenghtre tettem egy keveset, meg dex.-re, s azokra is csak ha szukseg volt valamilyen cucc miatt.
Felszerelesem nem nagy dolog, van egy teljes Angelic szettem, es nehany egyedi cucc, de nem tul nagy dolgok.
Meg azt szeretnem tudni, hogy mitol fugg, hogy zold cuccot talaljak (vannak napok amikor csak azert jatszom, hogy ezeket gyujtsem, es nem mindig ad), erdemes visszajarni pl. Diablohoz...
koszi a valaszokat
Elküldve: 2005. 02. 15. 14:05
Skacok! Ma esedékes 2 db Hell-es HF küldi! Jó lenne ha többen lennénk, eddig alapban vagyunk hárman, tud még jönni egy haver, esetleg kettő, de jó lenne, ha közületek is jönne vki. Summer, vergaust és evil remélem ma este fennt lesztek megint. 
Elküldve: 2005. 02. 15. 14:55
Idézet: td - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 15:05
Skacok! Ma esedékes 2 db Hell-es HF küldi! Jó lenne ha többen lennénk, eddig alapban vagyunk hárman, tud még jönni egy haver, esetleg kettő, de jó lenne, ha közületek is jönne vki. Summer, vergaust és evil remélem ma este fennt lesztek megint. 
Háááát, ha megvártok akkor leszek (22 ig meló, kb 23:30 érek gépközelbe
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin
Elküldve: 2005. 02. 15. 15:28
Sziasztok!
Mostanában kezdtem újra játszani a 80-as paladiommal. Nézegettem a diabloii.net-en az unique cuccokat és néhány mellett ez olvasható: ladder only. Ez mit is jelent pontosan? Csak neten játszók találhatják?
Csak azért kérdem mert ma dobott egy rune mastert(ettin axe) single playerben a lehető legjobb tulajdonságokkal +170% damage 5(!!!) socket 122-244 egykezes sebzés.
Van valakinek ohm runéja? Mert szeretnék bele rakni négyet, meg egy shael-t a very fast attack speed elérése érdekében.
Cold resistes charmja valakinek nincs esetleg?
Mostanában kezdtem újra játszani a 80-as paladiommal. Nézegettem a diabloii.net-en az unique cuccokat és néhány mellett ez olvasható: ladder only. Ez mit is jelent pontosan? Csak neten játszók találhatják?
Csak azért kérdem mert ma dobott egy rune mastert(ettin axe) single playerben a lehető legjobb tulajdonságokkal +170% damage 5(!!!) socket 122-244 egykezes sebzés.
Van valakinek ohm runéja? Mert szeretnék bele rakni négyet, meg egy shael-t a very fast attack speed elérése érdekében.
Cold resistes charmja valakinek nincs esetleg?
Elküldve: 2005. 02. 15. 15:32
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 15:21
Esetleg, ha beférne egy hell áthúzás is a palámnak, akkor... 
Sima ügy
Verghaust: lehet az már késő lesz, de azért köszi
Elküldve: 2005. 02. 15. 15:37
A "ladder only" a zárt B.netes karaktereket jelöli, tehát open karival se tudsz olyan tárgyakat találni. A Rune Master szvsz nem egy nagy durranás, alapban elég kevés tulajdonsága van (+damage-on kívűl tulajdonképpen csak a cannot be frozen), és hiába 5 socketes, attól még nem lesz egy hűdef*sza aprítófegyver.
(Egyből más lenne a helyzet, ha a rúnaszavak működnének unique fegyverben -> Death, Grief, 4 socket esetén Famine
)
Ami az Ohm-ot illeti, ez elég high rúna, nem olcsón trédelgetik, az biztos, hogy én egyszerre négyet még nem is láttam.
Ami az Ohm-ot illeti, ez elég high rúna, nem olcsón trédelgetik, az biztos, hogy én egyszerre négyet még nem is láttam.
Elküldve: 2005. 02. 15. 15:55
Ezért csodálkoztam én is hogy dobott ilyet mert ladder onlyt írnak rá.
Lehet ők tudják rosszul?
A mostani fegyverem unique legendary mallet: 113-304 damage, a többi tulajdonsága nem érdekel, mert a többi cuccom bőven helyettesíti azokat.
Mi a legjobb egykezes fegyver szerintetek amúgy?
Lehet ők tudják rosszul?
A mostani fegyverem unique legendary mallet: 113-304 damage, a többi tulajdonsága nem érdekel, mert a többi cuccom bőven helyettesíti azokat.
Mi a legjobb egykezes fegyver szerintetek amúgy?
Elküldve: 2005. 02. 15. 16:25
Idézet: diablo1983 - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 15:55
Ezért csodálkoztam én is hogy dobott ilyet mert ladder onlyt írnak rá.
Lehet ők tudják rosszul?
[...]
Lehet ők tudják rosszul?
[...]
Most, hogy mondod, azt hiszem én is belefutottam már ladder only cuccba single player esetében... Gondolom úgy működik a dolog, hogy egy új patchban engedélyezik ezen cuccok egyrészét open és single playerben is, aztán ezt szépen elfelejtik kijavítani az Arreat Summit-on.
Amit emlegetsz unique Legendary Mallet, az minden bizonnyal a Schaefer's Hammer, ami elég szép sebzéssel bír.
Fegyvereknék 2,5 fontos dolog van, amit nézni kell:
1 a sebzés legyen minél nagyobb (és lehetőleg ne legyen túl nagy különbség a min és max sebzés között, mint a láncos buzogányoknál
2 a fegyver sebessége legyen minél nagyobb (ajánlatos a very fast, sőt még ezt is gyorsítani trükkökkel)
0.5 a fegyver hatótávolsága sem elhanyagolható, a mace class fegyverek ezért vannak esetleg hátrányban, mert hatósugaruk 1 vagy 2, ellenben egy hosszú kard (bár ezek kétkezesek) 3-as. Ebből a szempontból a polearm és spear class fegyverek a jók.
Namármost van már elég sok elite unique fegyver is, de a legtöbben mégis inkább valamilyen rúnaszavas fegyverrel rohangálnak, mert ezek általában jobbak és több tulajdonságuk van. Természetesen az igazán ütős rúnaszavakhoz magas szintű rúnák kellenek...
szerk.: A zealadinom - amint meg tudja fogni - egy Baranar Star-ral fog aprítani, azért az se rossz, de sajnos ez is csak 2-es rádiuszú, így szó szerint közelharcos karakterek szokták használni.
Szerkesztette: SuMMeR 2005. 02. 15. 16:30 -kor
Elküldve: 2005. 02. 15. 16:48
Nekem is zealadinom van:
egyik fegyver a baranar's star, ezzel 1.09-ben isten voltam de 1.10-ben már sokáig kell utni vele az ellenfeleket főleg pl act 4-ben.
Tegnap véletlen váltottam a fegyverszettek között és a Schaefer's Hammer-rel mentem ami sokkal meggyőzőbb, azóta ez van bent.
Igen a very fast attack speed nagyon fontos nekem is a paladin miatt, ezért is van shael a Schaefer's Hammer-ben, ha ebben lenne ohm lehet örökre maradna.
egyik fegyver a baranar's star, ezzel 1.09-ben isten voltam de 1.10-ben már sokáig kell utni vele az ellenfeleket főleg pl act 4-ben.
Tegnap véletlen váltottam a fegyverszettek között és a Schaefer's Hammer-rel mentem ami sokkal meggyőzőbb, azóta ez van bent.
Igen a very fast attack speed nagyon fontos nekem is a paladin miatt, ezért is van shael a Schaefer's Hammer-ben, ha ebben lenne ohm lehet örökre maradna.
Elküldve: 2005. 02. 15. 17:18
Idézet: diablo1983 - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 17:04
Paladinodnak milyen cuccai vannak?
Fejből nem lököm, de a Guardian Angel páncél az biztos, meg mivel elég kezdő még, egyelőra az Atlantian karddal csapkod (azért elég jó az, +2 all skill, elég szép damage meg AR). A pajzs a Tiamat's Rebuke (ez is ad elementál sebzéseket, még ha nem is sokat...), a sapka pedig Rockstopper. Tulajdonképpen a Griswold szet lenne jó neki mondjuk, de abból csak kettőt találtam eddig, a trédelési szokásaim meg már ismertek a többiek előtt (inkább egyáltalán nem, ha mégis, akkor meg jól átverem magam...
Elküldve: 2005. 02. 15. 17:31
Atlantin-nal én is nyomtam annak idején.
Nekem a páncél griswold, ezt az egyet találtam eddig a szettből.
Sapka:harlequin quest
Pajzs:herald of zakarum(ezt vki adta neten)
Öv:trang oul
A nyaklánc meg a gyűrűk a régi szép időkből való "egyszerű" sárgák: all resistek, mana+life stolen, attack rating
Lehet vannak jobb dolgok de 1.10 megjenéséig bőven megvoltam ezekkel most meg nem sok esély van a jobbakat megtalálni, tradelni.
Nekem a páncél griswold, ezt az egyet találtam eddig a szettből.
Sapka:harlequin quest
Pajzs:herald of zakarum(ezt vki adta neten)
Öv:trang oul
A nyaklánc meg a gyűrűk a régi szép időkből való "egyszerű" sárgák: all resistek, mana+life stolen, attack rating
Lehet vannak jobb dolgok de 1.10 megjenéséig bőven megvoltam ezekkel most meg nem sok esély van a jobbakat megtalálni, tradelni.
Elküldve: 2005. 02. 15. 21:43
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 18:18
Fejből nem lököm, de a Guardian Angel páncél az biztos, meg mivel elég kezdő még, egyelőra az Atlantian karddal csapkod (azért elég jó az, +2 all skill, elég szép damage meg AR). A pajzs a Tiamat's Rebuke (ez is ad elementál sebzéseket, még ha nem is sokat...), a sapka pedig Rockstopper. Tulajdonképpen a Griswold szet lenne jó neki mondjuk, de abból csak kettőt találtam eddig, a trédelési szokásaim meg már ismertek a többiek előtt (inkább egyáltalán nem, ha mégis, akkor meg jól átverem magam...
).
Elméletileg valahol porosodik egy full Grisw set
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin

Súgó
A téma zárva.