HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. Lord of Destruction

#301 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 11. 09:21

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 9:59

MF nem befolyasolja a runadobast. Azt hallottam, hogy lev 95 utan jobban doba countess, de picit ketlem. A runadobast az befolyasolja, hogy mekkora mazlid van.

A runadobast a clvl befolyásolja+az, hogy hány hete nem mostál kezet! :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#302 Felhasználó inaktív   Josepf 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 11. 09:22

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 9:57

(ui: muszaj volt mindent beidezni tolem? :-/ )

Abban igazad van,hogy a baalrunnal vadul unalmas.
Nem is ezt csinalom!
Az actokat gyepalom.
Ami pedig a zarojelest ill,nem ideztelek,nem
is ertem miert irtad?!

#303 Felhasználó inaktív   Josepf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 09:28

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 10:21

A runadobast a clvl befolyásolja+az, hogy hány hete nem mostál kezet! :D

Aha,szoval javareszt mazli.
Elozo ladderban pindle fejbedobott
egy surral,ebben viszont ami random
legnagyobb volt egy um,es meg 12
karibol hell hf is csak 1 um.
Panaszt teszek! :mad:

#304 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 11:28

Idézet: Josepf - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 10:28

Aha,szoval javareszt mazli.
Elozo ladderban pindle fejbedobott
egy surral,ebben viszont ami random
legnagyobb volt egy um,es meg 12
karibol hell hf is csak 1 um.
Panaszt teszek! :mad:

Ez így szokott lenni, egyébként előző sessionhoz képest nagyon visszavettek minden droppból...

Más: eszméletlenül örülök, hogy megcsináltam ezt a sorcit, mérföldekkel jobb mint a blizzes mf-re, hellen pl1-nél akkorát heggeszt FO mefire, hogy blizz elmehet sunyiba mellette, jobb mint a meteor, pedig a cold mastery csak lvl 15 körül van.

Talaltam egy ilyet is :)

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1097491917.jpg

Szerkesztette: Nevl 2004. 10. 11. 11:51 -kor

#305 Felhasználó inaktív   Josepf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 12:21

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 12:28

Talaltam egy ilyet is :)

Jopofa ;)

Nevl,van 2 hot IP,a 38 es a 48,
ha akarsz rarepulhetsz hatha megcsiped :D

#306 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 12:30

Idézet: Josepf - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 13:21

Jopofa ;)

Nevl,van 2 hot IP,a 38 es a 48,
ha akarsz rarepulhetsz hatha megcsiped :D

Hmmm... majd megpróbálom, egyenlőre baalrunolok, de olyan szinteken béna csapatok vannak, hogy elsírom magam, lvl 86 brb d egy bo-t ami kb lvl 10-es se volt, senki se telezik, ha igen kapasbol meghal... nem értem, hogy mit csinálnak, ha megüt egyátalán valami telézés közben már az is sok (110 fcr rulz) nem hogy meghaljak...
7 runbol tudtam 1 szintet lépni, pedig még csak lvl 84 vagyok!

#307 Felhasználó inaktív   Josepf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 13:38

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 13:30

Hmmm... majd megpróbálom, egyenlőre baalrunolok, de olyan szinteken béna csapatok vannak, hogy elsírom magam, lvl 86 brb d egy bo-t ami kb lvl 10-es se volt, senki se telezik, ha igen kapasbol meghal... nem értem, hogy mit csinálnak, ha megüt egyátalán valami telézés közben már az is sok (110 fcr rulz) nem hogy meghaljak...

Jot vigyorogtam most!! :D  :D  :D
Szinten baalrunoznek,de ugyanezzel a dillemaval talalkozom.

#308 Felhasználó inaktív   Josepf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 13:44

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 13:30

Nagyon benak vannak!!!
Bejott egy lvl 97 sorc es jatszotta az eszet,
persze nem o telezett,hanem egy lvl 92 pala.
Tronteremben utanam jott ki a sorc a kapubol,elerte egy
soulvillam,az oculusa meg bevagta kb 20 soul koze :D  :D
Igy jarnak a nagyarcuak.

#309 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 13:58

1.10-ben nem a clvl syamit a dropnal, hanem a map levelje. Azaz runadobasnal sem szamit...
Ezt nem en mondom, hanem a modderek, akik az mpq fajlban turkalnak...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#310 Felhasználó inaktív   Josepf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 14:08

Idézet: leslie - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 14:58

1.10-ben nem a clvl syamit a dropnal, hanem a map levelje. Azaz runadobasnal sem szamit...
Ezt nem en mondom, hanem a modderek, akik az mpq fajlban turkalnak...

Akkor teljesen veletlenszeru a runadobas.
Szomoru.

#311 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 14:38

Idézet: Yocee11 - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 23:20

Örök hálám, köszi szépen skacok!
Kérdezhetek még? :-) Melyik karival érdemesebb
nekivágni, paladin vagy druida? A többi nem túl szimpi,
de lehet hogy csak én vagyok tapasztalatlan! :-)

Attol fugg, mit szeretnel. Mostanaban paladinbol mindenki hammerest csinal (ami szvsz gusztustalan es a kovetkezo patch ugyis lekurja) mas kell, ha partizol es mas, ha csak ugy magadban jatszogatsz.
Palaban a zeal/fana az elejetol folyamatosan eletkepes kombo.

Druidat lehet alakvaltost csinalni medvet vagy farkast, meg elementalt is. 1.09-ben az elemental volt messze a leggyengebb a jatekban, 1.10-ben erositettek rajta jocskan. Nekem az elemental mindig is nagy kedvenc volt, bar nem konnyu vele jatszani (foleg 1.10-ben nem volt az) Ha kezdo vagy es druidat akarsz, csinalj eloszor talan egy farkast (gyorsabb a medvenel)

Szerintem azert kezdjegy paladinnal. A net tele van az aktualis slagerfejlesztesekkel, meg kevesbe aktualisakkal is=), sok jo tipp van, csak nyitott szemmel kell jarni (es nem art, ha tudsz kicsit angolul)

#312 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 15:40

Idézet: leslie - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 14:58

Mefi-Pindle-Countess (esetleg Andy) után tisztítottam néha Pit vagy Mausoleum területen.
Alig-alig esik valami, gyorsan megvan, de eresmény semmi... Többszöri próbára sem.
Most értem haza melóból, megyek vissza éjszakára, ezt a hetemet is hamarjában megtervezték.
A jövöd csakis rajtad múlik.

#313 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 15:57

Idézet: Aruns - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 15:38

Attol fugg, mit szeretnel. Mostanaban paladinbol mindenki hammerest csinal (ami szvsz gusztustalan es a kovetkezo patch ugyis lekurja) mas kell, ha partizol es mas, ha csak ugy magadban jatszogatsz.

Druidat lehet alakvaltost csinalni medvet vagy farkast, meg elementalt is. 1.09-ben az elemental volt messze a leggyengebb a jatekban, 1.10-ben erositettek rajta jocskan. Nekem az elemental mindig is nagy kedvenc volt, bar nem konnyu vele jatszani (foleg 1.10-ben nem volt az) Ha kezdo vagy es druidat akarsz, csinalj eloszor talan egy farkast (gyorsabb a medvenel)

Szerintem azert kezdjegy paladinnal. A net tele van az aktualis slagerfejlesztesekkel, meg kevesbe aktualisakkal is=), sok jo tipp van, csak nyitott szemmel kell jarni (es nem art, ha tudsz kicsit angolul)

Zeal/fana pala a kedvenc karim és messze az egyik legjobb fighter, a reális cucc rá full gris set (mert relatíve könnyen hozzáférhető), de az igazi megoldás a zaka+famine+coa meg hasonlók. Nagyon nagyot tud heggeszteni, szinte érinthetetlen holy shield miatt és nagyon sok élete lehet (tisztán van 1500 életem minden res max és egy mightos segítővel akár 4,1K-t is sebzek 1 ütésre, full fris setben, a jobb cumóval meg 5-6K-t).

A hammerdin azért ennyire sláger kari mert nem kell hozzá NAGYON jó cucc, viszont eszméletlen mekkorát heggeszt és a lények kevesebb mint 15%-a magic immune csak, szal nyugodtan lehet rohangászni (asszem A3-ban van 2 fajat lény +a throne 2. wave-je az), egyébként tényleg borzalmas, hogy mindenki hammerdint indít.

Nagyon jó, könnyű és biztonságos kari egy van: idézős necro, egyszerű megcsinálni és ha ügyes vagy értinthetetlen leszel.

A druidák nem jönnek be, az idézs az halott ötlet, az elementalos gyenge (ezt tapasztalatból tudom), az átalakulós... hááát volt egy farkasom, de semmi extrém sebzett 6K-t, de egy IK brb mellett nyugodtan és csendesen elmehet a sunyiba semmit se ért, lehet, hogy a maci jobb, azt 1-et csináltam csak, de el is rontottam :)

#314 Felhasználó inaktív   Josepf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 16:37

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 16:57

A druidák nem jönnek be, az idézs az halott ötlet, az elementalos gyenge (ezt tapasztalatból tudom), az átalakulós... hááát volt egy farkasom, de semmi extrém sebzett 6K-t, de egy IK brb mellett nyugodtan és csendesen elmehet a sunyiba semmit se ért, lehet, hogy a maci jobb, azt 1-et csináltam csak, de el is rontottam :)

Ejnye Nevl,azért ne szold le az alakváltos druidot.
Nekem van,és kiprobáltuk barbi ellen duellben.
Amig a baba pörgött addig llt csak,mert utána simán
agyoncsaptam.

#315 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 16:49

Idézet: Josepf - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 17:37

Ejnye Nevl,azért ne szold le az alakváltos druidot.
Nekem van,és kiprobáltuk barbi ellen duellben.
Amig a baba pörgött addig llt csak,mert utána simán
agyoncsaptam.

Zealadinnal is agyoncsaptam a hwsw-s csapat valamelyik IK-s barbját néhányszor...
Alakváltós druidákról csak viszonylatokban tudok beszélni, egyik se lett olyan hiper jó mint írtam.

Ja se 38-ra se 48-ra nem tudtam rákreálni, pedig 80 körüli game-et nyomott findc (1,5 perc a játékban majd 1 perc a lobby-ban és így nem dob ki).

Szerkesztette: Nevl 2004. 10. 11. 16:49 -kor

#316 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 17:31

Délelőtt esett 1 Alma Negra meg 1 pala def skiller. Ha valaki igényt tart bármelyikre kérem jelezze!
(nememléxem kinek volt a healer palája :confused: )
Este 11 után leszek...
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#317 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 18:30

Idézet: Aruns - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 13:38

Marmint elemental 1.09-ben volt uberproblemas (de most sem a legcombosabb kari:)

Farkas druidanak meg a PI karikkal van baja rendesen.

Ha teljesen az elejen vagy, csinalj barbart, mert azt nem olyan konnyu elrontani, vagy zeal/fana paladint (mer az meg QL)

Necroban sokfelet lehet csinalni, de az szvsz sosem volt a kezdok karija (mert az el lehet fejleszteni rendesen)
Most 1.10-ben a mergezos is igen erdekes es eletkepes kari lett es mindenkivel eleg szigoru (kiveve poison immune-ok=)
Persze abban meg a csontis a slager most, mert a kismokusokat nagyon felerositettek 1.10-ben (es ha a skeleton masteryt meg a revive-eket is nyomod, kesobb is eletkepes lesz, ha a csontikat gyengitik, de a revive-okkal vigyazni kell, mert bar nagyon pusztito csapatot is ossze lehet rakni beloluk, a dumb AI-nak koszonhetoen joparszor lehet szivni veluk - mondjuk egy thornsos vagy mightes merc, golem, csontik, revivek iszonyu pusztitast vegeznek meg persze nagy lagot is csinalnak mindenki oromere=)

#318 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 19:47

Sok mindenki mesel itt minden okossagot, de ha olyan helyre mesz, ahol nincsenek haverok, akik felcuccolnak, akkor a legeslegelso egy mf sorc epitese. Akar tetszik, akar nem. Jo fantazia egy barbi, vagy egy hammerdin, de item fuggo. Meg egy summon necronak is eleg sok cucc kell...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#319 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 19:59

Idézet: leslie - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 20:47

Sok mindenki mesel itt minden okossagot, de ha olyan helyre mesz, ahol nincsenek haverok, akik felcuccolnak, akkor a legeslegelso egy mf sorc epitese. ... Meg egy summon necronak is eleg sok cucc kell...

nyet :D

summonernek nem igazán kellenek oltári cuccok hogy leépítse a vidéket. persze kétségtelenül dob rajta a skill, de anélkül is bőven haladóképes. dehát tudod te ezt jól ;)

#320 Felhasználó inaktív   palpatine 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 20:09

Idézet: Verghaust - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 18:31

Délelőtt esett 1 Alma Negra meg 1 pala def skiller. Ha valaki igényt tart bármelyikre kérem jelezze!
(nememléxem kinek volt a healer palája :confused: )
Este 11 után leszek...

Nekem lenne healer palam, de mar jo ideje nem voltam fenn. Altalaban idom se volt, de azert meg nem uninstallaltam a Dio-t.  :cool:  Szoval, ha kellene masnak, vagy meg akarod forgatni a cube-odban, akkor csak nyugodtan... Amugy thx.  :up:

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.