Idézet: a t o s z - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 0:05
Nem ertM miert ne vegyem bele, hisz meg oktober van. Meg uj elofizeto is lennek. Megtalaltam a 9 ezrest: VIVAnet.
Ketfelekeppen szamolnak az ISP-k: Egyik azt mondja ad 3 honapot ingyen(ez sokkal gyakoribb), aztan 12000 lesz a havi ber, a masik azt mondja, hogy nala csak 9000/ho, de nincs 3 honap ingye, na most ez eves szinten ugyan az.
12*9000=9*12000. A szamok persze csak peldak voltak.
En Datanetes vagyok, azt tudom: 384(10725Ft); 512(12725Ft); 768(15613Ft), ugy, hogy ha most rendeled az akcios idoszakban akkor ev vegeig ingyen van, es utanna lesz ennyi. Amugy ezek brutto arak, es 1 ev huseget tartalamaznak. Itt ha pl megnezed a 384-est, lehet azt is mondani, hogy 9*10725/12=8044 Ft a havi dij egy evre vetitve...
Maganvelemenyem, hogy 1 ev husegnel nem szabad tobbet alairni a ami vilagban, mert az arak hatarozottan lefele fognak menni, es nem tudhatod milyen minosegben fog szolgaltatni az ISP-d mondjuk 1.5 ev mulva...
Es meg anyit, hogy tenyleg nezd, meg jol a szolgaltatokat, mert bizony van kozottuk arkulonbsegek, de ha teheted, ne csak az ar alapjan donts, hanem olvas utanna pl itt a forumban, hogy mit irnak az adott szolgaltatorol, nehogy befurodj vele, mikor lett volna 100ft-tal dragabban sokkal jobb is.... miutan valahova alairtal, mar kot a minimum 1 ev huseg....