Idézet: uboat - Dátum: 2004. okt. 23., szombat - 13:19

Ez márt lerágott csont!
Nem akarok vitatkozni, de tudnod kell, hogy az embereknek latniuk kell, mennyire is vagyunk lemaradva.
Kell fuggetlen viszonyotasi alap. Itt szinte csak en kacerkodok(de en is inkabb poenkodok) a gondolattal, hogy 3Mbit lesz a mostani 768-bol. Tobben mondtak erre, hogy ugyan ez meg talan muszakilag menne is, de nem valoszinu, hogy a Matav ezt lepi, mert akkor ellonek az osszes tartalekukat, inkabb majd szep fokozatosan emelnek. De mi van ha ugy gondolkoznak, hogy ebbe a mostani, nalunk hasznalt adsl technologiaban mar nincs annyi, hogy ezzel kozelitsunk a nyugathoz, adjuk meg amit a technologia tud, kezdjunk el kiepiteni egy masik, nagy tartalekokkal rendelkezo technologiat. Egy ilyen kiepitese nyilvan nem 2 nap, lehet hogy ha emelnenek egy nagyot nem lenne emeles 1-1.5 evig, de addigra kiepulhetne 1 uj sokkal gyorsabb technologia.
Ugyhogy szeritem kellenek ilyen megjegyzesek ide, azert mert igy latjuk, hogy amirol meg almodozni merunk csak (3Mbit) az nem is olyan nagy dolog, persze nalunk az lesz, es velem egyutt nyilvan orul neki az ember.
Meg egy gondolat: Ilyennekbol latjuk, hogy 24Mbit-ert, havi 10000-t fizetnek, en meg 768-ert 15613-at, aminek a nagyobbik fele a alapszolgaltatohoz(Matav) kerul. Tovabba egyfolytaban akciozik a matav(3 ho ingyen, aztan megint), igy nagy tempoval szaporodik az ugyfelkor.
Tehat:
1: Nagytempoban no az ugyfelkor.
2: Masfel, ketszeres havidijjak a nyugathoz kepest.
E ket dolog egyenes kovetkezmenye az oriasi profit, amibol lehet(ne) felzarkozni a nyugathoz savszellesseg ugyeben.
En remenykedem bene, hogy ez legalabb 1 picit megvalosul, ezert is irtam par oldalal elorebb, ha 768, helyett lesz legalabb 1.5Mbitem, akkor nevet valtok.. (Tenyleg valaki tudja, hogy technikailag lehetseges, uj acc nelkul?

)