HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? Értékeld a témát: -----

#3381 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 19. 11:14

Idézet: zoli62 - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 15:28

Hamarosan az ISP-knél várható ADSL termékeknél más csomagok megjelenése. Talán már februárban. Nem hivatalos info.

Ami a forgalomkorlátos csomagokmegjenését jelenti, a fölött pedig forgalomarányos. A meglevő régi előfizetéseket nem fogja érinteni természetesen.
"Légy szerény mint én..."

#3382 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 19. 12:10

ezután is lehet előfizetni korlátlan adslre

a korlátos csomagok arra lesznek jók, hogy az új, bátortalan, kispénzű usereket behozza.

Illetve ennek a stratégiának a része a matáv nyílt internet ingyenesség tevése azok számára akik MÉG NEM használták...

Nagyon okos... nagyon okos... :think:
chill,
aDoayen

#3383 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 12:26

ez a nyilt internet azt jelenti, hogy ha nekem az ADSL bemondja az unalmast, akkor az akció ideje alatt ingyen internetezhetek modemen keresztül. jól gondolom?

vagy ezeket kizárják, mert ugye én nem hivtam egy 06-51-es számot sem mióta van ADSL?!

Szerkesztette: Dispose 2005. 01. 19. 12:27 -kor

"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

#3384 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 12:39

pontosan nem tudom, de az adslhez alapból jár dial up elérés is, csak annyi a különbség, hogy a loginnél nem user@axelero.hu, hanem csak simán usernév, illetve a telszám a régi 06 51 301 301

A nyílt internet ingyen szerintem azokra vonatkozik, akiknek a telefonszámához nincs reggelve net előfizetés. Matáv helpdesket hívja fel valaki, hogy hogy értik.

Mondjuk nekem nincs modemem, szóval ki sem tudnám próbálni.
chill,
aDoayen

#3385 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 12:48

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 12:39

pontosan nem tudom, de az adslhez alapból jár dial up elérés is, csak annyi a különbség, hogy a loginnél nem user@axelero.hu, hanem csak simán usernév, illetve a telszám a régi 06 51 301 301

A nyílt internet ingyen szerintem azokra vonatkozik, akiknek a telefonszámához nincs reggelve net előfizetés. Matáv helpdesket hívja fel valaki, hogy hogy értik.

Mondjuk nekem nincs modemem, szóval ki sem tudnám próbálni.

most hivom, és azt mondta jó kérdés utána néz, meg hogy tartsam

#3386 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 12:53

lol :)

hidd el ha felhívod egy óra múlva és beszélsz egy másikkal, az mást mond majd. Ilyenkor kell 5* telefonálni és átlagolni a hallottakat.

Választ azért írd majd be :p
chill,
aDoayen

#3387 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 13:05

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 12:53

lol :)

hidd el ha felhívod egy óra múlva és beszélsz egy másikkal, az mást mond majd. Ilyenkor kell 5* telefonálni és átlagolni a hallottakat.

Választ azért írd majd be :p

hát sokáig kellett tartani, de azt mondta a néni, hogy nem, mert én eleve 06-51-es számot tárcsázok be  :confused:,  na ezt nem értettem :think: . akkor itt azt mondtam, hogy köszönöm! Aztán most felhivtam egy másik emberkét, aki nem ilyen Call Centeres, és Ő majd vissza hiv, illetve elküldi mailben, hogy ez vajon hogy van.

#3388 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 13:10

adsllel milyen telszámot tárcsázunk helpdesk szerint ? :think: lol :D

hülyék mondtam.
chill,
aDoayen

#3389 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 13:26

megint felhivtam  :D
most azt mondták, hogy lényegtelen, hogy ADSL-em van, mert ott nem tárcsázok be semmilyen számot, és az akció ideje alatt nekem is ingyen van az internet ha esetleg behal az ADSL

eddig: 1-1  :D 

Irt az emberke akit hivtam, és Ő is azt mondta, hogy használhatom, ha magánelőfizető nevén van a telefon

2-1  :D

Szerkesztette: Dispose 2005. 01. 19. 13:49 -kor

#3390 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 20:09

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 14:05

hát sokáig kellett tartani, de azt mondta a néni, hogy nem, mert én eleve 06-51-es számot tárcsázok be  :confused:,  na ezt nem értettem :think: . akkor itt azt mondtam, hogy köszönöm! Aztán most felhivtam egy másik emberkét, aki nem ilyen Call Centeres, és Ő majd vissza hiv, illetve elküldi mailben, hogy ez vajon hogy van.

szerintem kicsit keverte a modemmel a dolgot :) :)

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#3391 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 22:14

Nem tudom milyen kiképzést kapnak a help deskesek, de eddig szinte egyetlen kérdésemre se tudtak normálisan válaszolni.

Amikor nettel van valami, akkor kezdi nekem, hogy start menü, vezérlő pult... nah ilyenkor valami mindig eldurran az agyamban :reklamacio: :grrr:  :banghead:   :doom:  :fuck2: :pitbull:  :fuck2:

Szerkesztette: aDannyBoy 2005. 01. 19. 22:15 -kor

chill,
aDoayen

#3392 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 11:29

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 21:14

Nem tudom milyen kiképzést kapnak a help deskesek, de eddig szinte egyetlen kérdésemre se tudtak normálisan válaszolni.

Amikor nettel van valami, akkor kezdi nekem, hogy start menü, vezérlő pult... nah ilyenkor valami mindig eldurran az agyamban :reklamacio: :grrr:  :banghead:   :doom:  :fuck2: :pitbull:  :fuck2:

Hali!

Ingyen modemes net matávtól febr.1-től márc. 31-ig :

Ha a matáv nyílt internetet használod akkor nem kell regisztrálni semmit és megy. Egyéb infó a matáv weblapon. Ez biztosan működik, mert én is ezt használom jelenleg még és februártól ugyebár ingyenes két hónapig.

Akinek fizetős 0651 száma van az ISP felé, arról még nincs megállapodás, hogy hogyan vállalja át az ISP a díjat.

A matáv nyílt internet biztosan ingyenes lesz két hónapig, csakhát mindenki erre fog ráugrani aztán lehet figyelni a gyorsaságot! :cool:

Üdv.: Gyuri

Szerkesztette: gyuri 2005. 01. 20. 11:30 -kor

#3393 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 11:33

Idézet: zoli62 - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 10:14

Ami a forgalomkorlátos csomagokmegjenését jelenti, a fölött pedig forgalomarányos. A meglevő régi előfizetéseket nem fogja érinteni természetesen.

Hali!

Nekem is azt mondta egy matávos üzletkötő , hogy várjak az adsl beveztéssel mert elvileg febr.1-től új kondíciók lesznek.
Az biztos, hogy lesz valamilyen forgalomkorlátos net az axelerótól is, ő még azt is mondta, hogy elvileg visszaáll a dec.20-ig levő akció! :respect:

Na erre én is kiváncsi leszek! :up:

Ha valaki tud infót a febr.1 utáni állapotokról, ne tartsa magába! ;)

#3394 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 00:12

Idézet: gyuri - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 11:29

A matáv nyílt internet biztosan ingyenes lesz két hónapig, csakhát mindenki erre fog ráugrani aztán lehet figyelni a gyorsaságot! :cool:

Gondolod, hogy a gerinchálót megterheli az a soxor 5k/sec ?  :omg:
chill,
aDoayen

#3395 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 03:02

Idézet: gyuri - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 11:29

Hali!

Ingyen modemes net matávtól febr.1-től márc. 31-ig :

Ha a matáv nyílt internetet használod akkor nem kell regisztrálni semmit és megy. Egyéb infó a matáv weblapon. Ez biztosan működik, mert én is ezt használom jelenleg még és februártól ugyebár ingyenes két hónapig.

Akinek fizetős 0651 száma van az ISP felé, arról még nincs megállapodás, hogy hogyan vállalja át az ISP a díjat.

Egy tévhitet szeretnék eloszlatni mindenki körében!
Íme a hivatalos sajtóközlemény:

2005. február 1. és március 31. között a Matáv minden új, korábban otthon nem internetező ügyfélnek elengedi az internetezés telefonköltségét. A Matáv célja, hogy a szélessávú hálózat fejlesztése mellett egyre több új internetező lépjen be a világhálót használók közösségébe. Ennek érdekében a vállalat egyeztetéseket kezdett internetszolgáltató partnereivel arról, hogy ők miként érvényesítik ügyfeleik felé a Matáv kedvezményét.

A kedvezményt külön igénylés nélkül, automatikusan igénybe veheti minden olyan lakossági ügyfél, aki az akciót megelőző 6 hónapban nem tárcsázta telefonvonaláról a 06-51-es behívószámot.

Tehát a kedvezmény csak azokra vonatkozik akik az elmult 6 hónapban nem tárcsáztak 06-51 et

#3396 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 09:07

Idézet: matavman - Dátum: 2005. jan. 25., kedd - 2:02

Egy tévhitet szeretnék eloszlatni mindenki körében!
Íme a hivatalos sajtóközlemény:

2005. február 1. és március 31. között a Matáv minden új, korábban otthon nem internetező ügyfélnek elengedi az internetezés telefonköltségét. A Matáv célja, hogy a szélessávú hálózat fejlesztése mellett egyre több új internetező lépjen be a világhálót használók közösségébe. Ennek érdekében a vállalat egyeztetéseket kezdett internetszolgáltató partnereivel arról, hogy ők miként érvényesítik ügyfeleik felé a Matáv kedvezményét.

A kedvezményt külön igénylés nélkül, automatikusan igénybe veheti minden olyan lakossági ügyfél, aki az akciót megelőző 6 hónapban nem tárcsázta telefonvonaláról a 06-51-es behívószámot.

Tehát a kedvezmény csak azokra vonatkozik akik az elmult 6 hónapban nem tárcsáztak 06-51 et

Hali!

Igen, de ha jól tudom a matáv nyílt internet is ingyenes lesz vagy nem??? :confused:

#3397 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 09:35

Idézet: gyuri - Dátum: 2005. jan. 25., kedd - 9:07

Hali!

Igen, de ha jól tudom a matáv nyílt internet is ingyenes lesz vagy nem??? :confused:

No igen, ez a kerdes, mert en pl az elmult 6 honapban kb 2x felleptem otthonrol is... Most akkor beszoptam ? Mondjuk nemerdekel tulzottan, mert az albiban van adsl, dehat hetvegen otthon nincs semmi :)
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#3398 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 14:48

Idézet: gyuri - Dátum: 2005. jan. 25., kedd - 9:07

Hali!

Igen, valamennyi 06-51 hívásirányra érvényes a kedvezmény. Mivel jelenleg is túlterhelt a nyílt internet (főleg éjszaka) ezért valószínüleg sokan nem fognak tudni csatlakozni február 1 után. Nekem sok olyan ismerősöm van aki még nem netezett otthonról a magas percdíj miatt, tehát ezuttal ez a tábor is valószínüleg csatlakozni fog (a Matávnak ez a célja )

#3399 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 15:02

Idézet: matavman - Dátum: 2005. jan. 25., kedd - 15:48

Igen, valamennyi 06-51 hívásirányra érvényes a kedvezmény. Mivel jelenleg is túlterhelt a nyílt internet (főleg éjszaka) ezért valószínüleg sokan nem fognak tudni csatlakozni február 1 után. Nekem sok olyan ismerősöm van aki még nem netezett otthonról a magas percdíj miatt, tehát ezuttal ez a tábor is valószínüleg csatlakozni fog (a Matávnak ez a célja )

nem hiszem h aki eddig modemezett, az ra fog kattani az adsl-re havi 10 ropiert.
talan ha bejonnek a forgalomkorlatos csomagok legalabb fele aron...

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#3400 Felhasználó inaktív   EvoSasa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 25. 15:47

Idézet: bencefiú - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 20:33

Erre mondtam, hogy ha a hülyeség fájna. :)
Azért mert nálad valami gond van, nem vették még vissza általánosan.
Ha nálad elromlik mondjuk a modem, akkor a 200 ezer adsl-es modemje is elromlott, úgy gondolod?  :)
Nem fogják visszavenni a sebsséget, jót röhögtek ma a matávos ismerőseim ezen, amikor mondam hogy milyen baromságokat terjesztenek egyesek a neten.
Az Invitel április 30-ig emel Invitel területen, márcsak ezért is kizárt hogy a matáv meg közben visszavesz..

Ne terjesszetek rémhíreket, emberek.

Nekemis vissza vettek 1 Mbitrol 512 es kb nallamis valamikor januar elejen tortent (Pécsen lakom )

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.