HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 03. 18:13

Idézet: Aga - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 19:10

hmmm... csupa erdekesseg ez a tvnet oldal...

privat adsl oldalon van kiirva:

A szolgáltatáscsomag több felhasználó egy időben történő csatlakozását is engedélyezi.

namost en tudom rosszul, vagy tenyleg nem engedi a matav a privat csomagok megosztasat? Mert ismereteim szerint csak a business-t lehet (szabad) tobb gepre szetosztani.

Aga

Matavot konkretan nem tudom, de Axeleronal igy van.
Igaz, nem ellenorzik, mint mondjuk chellonak, szal sima xp netmegosztas is siman mukodik, de papiron tilos.

Tyrael

#902 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 18:15

Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 19:13

Igaz, nem ellenorzik, mint mondjuk chellonak, szal sima xp netmegosztas is siman mukodik, de papiron tilos.

Tyrael

persze, hogy lehet meg minden, ezert is irtam ()-be, hogy szabad, utoljata a regi tvnet csinalt olyan szurest, amivel kicsit megnehezitette, de a matav nagyker szerzodes tiltja ezt, az egy dolog, hogy senki nem korlatozza, de nem arulhatja ugy, hogy szabad.

Aga

#903 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 18:17

Idézet: Aga - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 19:15

persze, hogy lehet meg minden, ezert is irtam ()-be, hogy szabad, utoljata a regi tvnet csinalt olyan szurest, amivel kicsit megnehezitette, de a matav nagyker szerzodes tiltja ezt, az egy dolog, hogy senki nem korlatozza, de nem arulhatja ugy, hogy szabad.

Aga

jaja, gondoltam. :D
ez erdekes, sztem ezert meg meguthetik a bokajukat.

Tyrael

#904 Felhasználó inaktív   hagyo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 18:36

Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 18:13

Tyrael

Axe konkrétan le van írva hogy háztartáson KIVÜL nem  osztható, tehát...

#905 Felhasználó inaktív   Taxis 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 03. 18:48

Nem tudom mi van akkor ha most átlépek a 384-ből az 512-be akkor nekem is dupláznak?

#906 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 18:54

Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 19:13

Tyrael

A Matáv nem ellenőrzi és nem is érdekli, neki a bevétel a lényeg, ő csak az átviteli közeget nyujtja, a netszolgáltató pedig saját belátása szerint dönt. Egyébként annyira gyenge az Axelero hostnyilvántartója hogy a fix ip tartományba is simány beenged ha nem @axelero.hu -val jelentkezel be, hanem @fixip -vel...

Erről ennyit :D

#907 Felhasználó inaktív   Dj_Sigma 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:10

Na ez király. :) 1 mbites netem lessz... :) a 384-esek sz.ták meg. nekik csak +33% mindenki másnak +100%. növekedés.

off.- 7 napig nem tudtam felcsatlakozni a netre (adsl, matáv, 512) nem kaptam IP cimet a központtol. de most hogy betelefonáltam és vmit megcsináltak most ugyan müködik, de az Adsl link, adsl act link villog néha. és felkiáltojeles icon van a desktopon: local area connection limited or no connectivity. ez szerintetek mi?
ez igy jo?
Physical Address: 00-0F-20-1E-F2-B8
IP Address: 169.254.108.93
Subnet Mask: 255.255.0.0
Default Gateway:
DNS Server:
WINS Server:

#908 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:16

Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 18:13

Tyrael

Az axi hivatalosan is engedi az Otthon (max 2 gep) es a Play (max 3 gep) csomag eseten a megosztast. Fent van az oldalukon.

#909 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:33

Mindegyik szolgáltató alatt növekedés lesz, csak az a feltétel, hogy matáv területen legyen ugye?
De jó lessz 1mbit 10400ftért :cool:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#910 Felhasználó inaktív   Pedó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:34

Idézet: Taxis - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 17:48

Nem tudom mi van akkor ha most átlépek a 384-ből az 512-be akkor nekem is dupláznak?

Ez állati jó kérdés!!!! Felhívtam a Freestart ügyfélszolgálatát,akik hivatalos forrásból még nem értesültek a sávszélesség emelésről,így nem is tudtak érdemben nyilatkozni... :idea: azért a biztonság kedvéért elindítottam a sávszélesség emelést 512-re.
Most 10500-at fizetek a 384/64-ért, :think: szerződésmódosítás után 10600-at fizetek az 512/128-ért, de ha ezt duplázzák ugye FREE :) 16-ától, akkor 8000 Ft szerződésmódosítási díj, illetve havi +100 Ft-os havidíjért megnégyszereztem a sávszélességemet. :sandor:  Baromi jó üzletember vagyok!  :dance:

Na jó,utánaszámoltam,és mielőtt belekötne bárki is: meg 2,6szoroztam a sávszélességemet

Szerkesztette: Pedó 2004. 11. 03. 19:44 -kor

Nemrég volt a 28. szülinapom! Meg szeretném köszönni a szüleimnek,hogy 28 éve, és 9 hónapja NEM VÁLASZTOTTÁK A BIZTONSÁGOS SEXET!!! Ezzel nagymértékben hozzájárultak a születésem létrejöttéhez. :)

#911 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:43

A hozzáféréshez egy számítógép csatlakoztatható, üzleti, vagy háztartáson kívüli LAN hálózaton történő megosztás, illetve szerverüzemeltetés nem megengedett, a szolgáltatáscsomag egyidőben 1 bejelentkezést tesz lehetővé.
Most hogy jobban elolvasom, tenyleg nem tiltjak az otthoni megosztast.
En tudnek mondani nagyobb gyengeseget axeleronal, de nekem csak addig jo, mig nem tudja mas. :D

Tyrael

#912 Felhasználó inaktív   mrfree 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:47

Axeleronál vagyunk 512n. 12900ftert azon ritka emberek közzé tartozunk aki lefelé váltana. Kérdezem axit lehet-e. Mondják igen küldjünk faxot , de telefonáljunk utána mert LEHET HOGY ELKEVEREDIK!!!! Következő kérdés mindez mennyi. 9900. De újaknak 7990. Igen ha akarok olcsóbbat köttesem ki majd köttessem újra :think: Mondom Jó kiköttetem és beköttetem más szolgáltatóval 7490-ert és kapok majd érte 512. ez mér jó nekik :confused:

#913 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:49

Idézet: mrfree - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 20:47

Axeleronál vagyunk 512n. 12900ftert azon ritka emberek közzé tartozunk aki lefelé váltana. Kérdezem axit lehet-e. Mondják igen küldjünk faxot , de telefonáljunk utána mert LEHET HOGY ELKEVEREDIK!!!! Következő kérdés mindez mennyi. 9900. De újaknak 7990. Igen ha akarok olcsóbbat köttesem ki majd köttessem újra :think: Mondom Jó kiköttetem és beköttetem más szolgáltatóval 7490-ert és kapok majd érte 512. ez mér jó nekik :confused:

mert hulyek?  :think:
oda kene menni es jol megmondani nekik  :reklamacio:
kis tuntetes, meg miegymas  :offtopic:
aztan csak neznenek, hogy mi van  :eek:
:D

Tyrael

#914 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 19:49

ADSL Otthon:

http://www.axelero.hu/otthoniinternet/term...40806adsl1.html

"A hozzáféréshez egyidejűleg 2 számítógép csatlakoztatható"

ADSL Play:

http://www.axelero.hu/otthoniinternet/term...40806adsl2.html

"A hozzáféréshez egyidejűleg 3 számítógép csatlakoztatható"

#915 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 20:06

Idézet: mrfree - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 20:47

ne viccelj. nem is olyan reg, amikor bejott invitelnel az 512-es adsl
nekem 384-es volt.
mondom okes, akkor valtsunk felfele +2 havidij.
azt mondjak nekem: nem lehet.
lol
eltelt par het, mire "megoldottak" hogy tobbet fizethessek nekik.

erdekes....

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#916 Felhasználó inaktív   unclerabbit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 20:28

Hello!

A hírekben azt olvastam, hogy az I II kerületben kísérleti jelleggel megnövelték a sávszélességet. Az az igazség, hogy én is a városmajori központhoz tartozom, de nem vettem észre gyorsulást. Lehet, hogy csak axeleros ügyfeleknek? Mindenesetre én maradok az Integrity-nél. Tök jó fejek. :respect:

Üdv.
Uncle Rabbit
-----------------------------------------------------
IBM ThinkPad X61 7674-CT9; Lenovo M57 6072-B32;

#917 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 20:40

Idézet: unclerabbit - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 21:28

Hello!

A hírekben azt olvastam, hogy az I II kerületben kísérleti jelleggel megnövelték a sávszélességet. Az az igazség, hogy én is a városmajori központhoz tartozom, de nem vettem észre gyorsulást. Lehet, hogy csak axeleros ügyfeleknek? Mindenesetre én maradok az Integrity-nél. Tök jó fejek. :respect:

Üdv.

nem az egész 1,2,12 kerület tartozik a városmajori központhoz hanem csak egy része

#918 Felhasználó inaktív   bencefiú 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 20:45

Ha ugy akarsz váltani, hogy ugyanannál az isp-nél akarsz maradni, de részt akarsz venni az akcióban is, akkor le kell szereltetned az adsl-t, s újra be kell köttetni.  Nemcsak az axelero-nál van így, hanem minden isp-nél. Nekik sem jó, de  a matáv csak ekkor adja az új előfizetőknek a kedvezményt. Ha marad ugyanannál, akkor nem számít új előfizetőnek, ha nem szerelteti le közben. Ez van, a matáv találta ki ezt, hogy ne legyen annyira egyszerű a kedvezményt kijátszani olyanoknak akik valójában nem is új előfizetők. S minden ISP ezek szerint a szabályok szerint kénytelen játszani.

Szerkesztette: bencefiú 2004. 11. 03. 20:46 -kor

#919 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 20:54

Idézet: Pedó - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 19:34

Ez állati jó kérdés!!!! Felhívtam a Freestart ügyfélszolgálatát,akik hivatalos forrásból még nem értesültek a sávszélesség emelésről,így nem is tudtak érdemben nyilatkozni... :idea: azért a biztonság kedvéért elindítottam a sávszélesség emelést 512-re.
Most 10500-at fizetek a 384/64-ért, :think: szerződésmódosítás után 10600-at fizetek az 512/128-ért, de ha ezt duplázzák ugye FREE :) 16-ától, akkor 8000 Ft szerződésmódosítási díj, illetve havi +100 Ft-os havidíjért megnégyszereztem a sávszélességemet. :sandor:  Baromi jó üzletember vagyok!  :dance:

Na jó,utánaszámoltam,és mielőtt belekötne bárki is: meg 2,6szoroztam a sávszélességemet

Kerdes, vajon ha valaki eggyel nagyobb csomagra valt az uj elofizetesnek minosul e a matavnal, az vilagos, hogy az ISP-nel nem, de attol meg lehet, hogy a matavnal igen es akkor jar neki a kedvezmeny. Hat ha ez igy lenne akkor most nagyon-nagyon megerne feljebb menni, mert csak bago $-t kell plusszba fizetni.

#920 Felhasználó inaktív   Pedó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 20:58

Idézet: bencefiú - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 19:45

Ha ugy akarsz váltani, hogy ugyanannál az isp-nél akarsz maradni, de részt akarsz venni az akcióban is, akkor le kell szereltetned az adsl-t, s újra be kell köttetni.  Nemcsak az axelero-nál van így, hanem minden isp-nél. Nekik sem jó, de  a matáv csak ekkor adja az új előfizetőknek a kedvezményt. Ha marad ugyanannál, akkor nem számít új előfizetőnek, ha nem szerelteti le közben. Ez van, a matáv találta ki ezt, hogy ne legyen annyira egyszerű a kedvezményt kijátszani olyanoknak akik valójában nem is új előfizetők. S minden ISP ezek szerint a szabályok szerint kénytelen játszani.

A Freestart ADSLnél be kell fizetni 8000 Ft szerződésmódosítási díjat, és utána az akciós áron kapom a netet. Persze a hűségszerződés resetelődik, azaz onnan számít újra az 1-2 esetemben a 3 év (ki milyenben van)
Mondjuk ez sávszélesség emelésénél igaz.
Ha ugyanazt a sávszélességet szeretném, azt nem kérdeztem,hogy lehetséges-e egyszerű szerződésmódosítással az akciós előfizetési díjat megkapni... vagy ki kell köttetni, és újra be.
Engem még 1 évig köt a hűség egyébként is, és mivel meg vagyok elégedve velük (Freestartosok, ha olvassátok: Azért nem elbízni magatokat  :D  ) utána is maradnék Freestartos.
Nemrég volt a 28. szülinapom! Meg szeretném köszönni a szüleimnek,hogy 28 éve, és 9 hónapja NEM VÁLASZTOTTÁK A BIZTONSÁGOS SEXET!!! Ezzel nagymértékben hozzájárultak a születésem létrejöttéhez. :)

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.