Idézet
A terheléspróbába bekerült ügyfelek közül -- bármely internetszolgáltatónál is fizették elő az ADSL-t --, többen észre is vették a gyorsulást, s fórumbeli tapasztalatok szerint ki-ki nagyjából egy szinttel feljebb ugrott.
Ez szerintem nem teljesen korrekt meg a 384-esek 512-ről, az 512-esek pedig 1mbps-es sebességről számoltak be ami nem pont a következő fokozat. Én azt mondom továbbra is mint az elején, nem véletlenül tesztehették pont ennyin.
Idézet
Oláh elmondta: jelenleg a kísérlet eredményeinek kiértékelése folyik, ami hozzávetőleg egy hónapot vesz igénybe. Tényleges döntés csak ezt követően születhet, így most még korai biztos választ adni arra, hogy valóban megtörténik-e a sávszélesség-ugrás. Mindenesetre ha a kísérlet eredményeinek értékelése pozitív lesz, akkor elképzelhető, hogy még idén gyorsabban netezhetnek az ügyfelek.
Ha október közepétől még 1 hónap kell a kiértékeléshez de még idén sorra kerül akkor egyre nagyobb az esélye a december 1.-nek, anno is erre tippeltek legtöbben. Bár anno is 15.-én hozták ki a 768-as csomagot és invitel területen is 15.-én indultak, szóval lehet esélye még a nov és dec. 15.-nek is.