HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Tsunami 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:39

Nyehe, azért görénységek ezek az uploadok, mert én sokat használom, persze embere válogatja, viszont nyilván nem akarják, hogy nehogymáááár otthon csináljon a nép bármilyen szervert, akkor már fizessen a magyar, ha egy jó szervert akar... Alapból ezér van itthon adsl, és nem bármilyen más tipusu előfizetői vonal, no meg a kábelnet, ami itthon kb negyedannyira sem fejlődik mint kint.

#842 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:40

Idézet: ...Dzsony... - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 14:37

:think: Ha jól értélmezem ezt a topicot: akkor aki matáv területen van az nyert, de én aki 3km-re lakom a matávtól  :mad:  (ilyenkor sajnálja az ember) és Invitelem van én maradok ugyan ott és nem lesz jobb. Söt szarabb lesz mert az enyém drágább lesz a többihez képest :reklamacio:

Sajnos úgy néz ki :(

#843 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:41

Idézet

Nyehe, azért görénységek ezek az uploadok, mert én sokat használom, persze embere válogatja, viszont nyilván nem akarják, hogy nehogymáááár otthon csináljon a nép bármilyen szervert, akkor már fizessen a magyar, ha egy jó szervert akar... Alapból ezér van itthon adsl, és nem bármilyen más tipusu előfizetői vonal, no meg a kábelnet, ami itthon kb negyedannyira sem fejlődik mint kint.

Nem akarok védelmezni senkit, de a 256kbit-es upload világviszonylatban is megállja a helyét..

Szerkesztette: -Turbo- 2004. 11. 03. 14:41 -kor

JóSebesség

#844 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:41

Basszus, ritkán van ilyen, de most annnnnyira örülök! Itt ülök a gép előtt és vigyorgok magamban. Most már biztos, legalábbis az, hogy lesz emelés. És hogy nekem 16-tól, mert XVIII kerületi vagyok. 10-én van a szülinapom, szép ajándék. JEEEEEEE
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW

#845 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:48

Idézet: rholas - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 12:44

Én átlag adsl usernek tartom magam.
A havi 80-90 GB t szerintem nem hardcore.

Pedig szvsz az...

#846 Felhasználó inaktív   Tsunami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:49

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 15:41

Nem akarok védelmezni senkit, de a 256kbit-es upload világviszonylatban is megállja a helyét..

Nem azt mondtam, hogy kevés hanem pl ebből látszik hogy mekkora puttók, és nem raknak pl 384 et az 1500 hoz, mellesleg kint egy ilyen letöltéshez már nagyobb upload jár, 1500 hoz simán 512 vagy több, 3 megabithez meg vagy 1 megabit legalább, nyilván erről szol a dolog, hogy ne tudjál otthon olyan tevékenységet folytatni, amihez kell megfelelő feltöltés, és az is kamu lenne, ha azt mondanák, hogy lassitja a downloadot, ami nem lehetséges, beállitástól függ, maximum nem akarnak adni 25 ös pinget sem többek közt.

#847 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:50

Idézet: max-pain - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 14:48

Pedig szvsz az...

nekem 50-60gb jön össze havonta, csak esténként töltök, legfőképp játékra használom a netet.
JóSebesség

#848 Felhasználó inaktív   Tsunami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 14:51

Egyébként félreértések elkerülése végett, nem panaszkodom, csak tényeket irok. Jó ez az emelés mindenkinek, engem annyira nem érint, mert hdsnet rulz, csak tesómnak van most egy adsl előfizetése még februárig, neki jó lesz.

#849 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:02

Idézet: ...Dzsony... - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 14:37

:think: Ha jól értélmezem ezt a topicot: akkor aki matáv területen van az nyert, de én aki 3km-re lakom a matávtól  :mad:  (ilyenkor sajnálja az ember) és Invitelem van én maradok ugyan ott és nem lesz jobb. Söt szarabb lesz mert az enyém drágább lesz a többihez képest :reklamacio:

Igen, sajnos jo ertelmezed.  :(

Talan ez az emeles cselekvesre inspiralja az Invitelt is.

Kerdesem a matavos bennfentesekhez: Az ilyen hatranyos helyzetu user mikorra szamithat kb, hogy a matav elve a szabad verseny lehetosegevel, Invitel teruleten elkezd DSLAM-okat telepiteni es akkor ugye mar az Inviteltol teljesen fuggetlenul is lehet ADSL? :think:

#850 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:05

Idézet: Tsunami - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 14:49

Nem azt mondtam, hogy kevés hanem pl ebből látszik hogy mekkora puttók, és nem raknak pl 384 et az 1500 hoz, mellesleg kint egy ilyen letöltéshez már nagyobb upload jár, 1500 hoz simán 512 vagy több, 3 megabithez meg vagy 1 megabit legalább, nyilván erről szol a dolog, hogy ne tudjál otthon olyan tevékenységet folytatni, amihez kell megfelelő feltöltés, és az is kamu lenne, ha azt mondanák, hogy lassitja a downloadot, ami nem lehetséges, beállitástól függ, maximum nem akarnak adni 25 ös pinget sem többek közt.

az USA-ban általában 384-et raknak az 1500 mellé, de láttam már olyat is, hogy 5mb le, 128 fel..
JóSebesség

#851 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:08

Idézet: Aga - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 14:17

Ha a 384-et is duplazzak, nem lett volna ertelme az 1mbites csomagnak. Igy van 500, 1000, 1500 (kerekitve) csomag, amik kozt van erezheto kulonbseg, tehat osztonzoleg hathat egy nagyobb csomag valasztasa fele.

Aga

Csak igy mar a 384 (decembertol 512) draga lesz, foleg mivel altalaban kevesebb e-mail cim/tarhely es webtarhely jar vele...

#852 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:11

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 16:05

az USA-ban általában 384-et raknak az 1500 mellé, de láttam már olyat is, hogy 5mb le, 128 fel..

Az USA-ban eddig kis upload sebességek voltak, de nyár óta ezen a fronton is belecsaptak a lecsóba a felhasználók hőbőrgése miatt. A régi 128-256kbps-es uploadok rövid idő alatt 512-768-1024kbps-re emelkedtek mind DSL mint kábelnet fronton. Idővel majd mi is elérünk oda hogy ez hozzánk is begyűrűzik de egyelőre annyivel le vagyunk még maradva hogy egy ideig várni kell erre.

#853 Felhasználó inaktív   Tsunami 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:13

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 16:05

Ok, ezt aláirom, de az teljesen más tészta, amerika mint európa. Főként európáról beszélek, hiszen ebben a régióban vagyunk. Amcsiban annyi csomag van, hogy mindenki megtalálja ami neki kell, aki szervert akar csinálni az azt, vesz aki letölteni az azt. Egyébként nem téves, hogy van külföldön korlátos adsl, mert svédben is van, viszont az jóval olcsóbb, mint a korlátlan, ugy értem 4-5 rugo átszámitva. Az emlitett 24 megabites net, ami vdsl pedig csak 3 nagyvárosban van kiépitve.

#854 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:13

Ausztral sractol hallottam, hogy ott sok szolgaltatonal iszonyatosan nagy download-hoz (4 Mbit) iszonyatosan kicsi upload (128 Kbit) jar...

#855 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:15

Idézet: max-pain - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 16:08

Csak igy mar a 384 (decembertol 512) draga lesz, foleg mivel altalaban kevesebb e-mail cim/tarhely es webtarhely jar vele...

max-pain: adsl-hez semmi sem jar, csak a net Amit kapsz melle, azt mar nem a matavtol kapod, hanem az ISP sajat hataskoreben adja neked, ez kizarolag az ISP sajat dontese, hogy mihez mit ad. Nincs osszefuggesben a 2 dolog.

Aga

#856 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:22

Elvileg 1 hónap belül meglátjuk milyen az 1 megabit.  :cool:
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#857 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:34

Idézet: Aga - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 15:15

max-pain: adsl-hez semmi sem jar, csak a net Amit kapsz melle, azt mar nem a matavtol kapod, hanem az ISP sajat hataskoreben adja neked, ez kizarolag az ISP sajat dontese, hogy mihez mit ad. Nincs osszefuggesben a 2 dolog.

Aga

Nalam van oszefugges, mert en az ISP-tol veszem a szolgaltatast es ok altalaban kevesebbet is nyujtanak a 384-es vonalhoz...
De egyebkent ha ezt nem nezem, akkor is (kicsit) draga lesz a jovobeli 512 az 1024-eshez kepest.

#858 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:39

Mielőtt még virágot visztek a matávnak

Itt van ezis .:
http://www.speedlinq.nl/

Szóval bekaphatja
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#859 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:42

Matáv - Datanet szerződés: Jön a VDSL

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34343

Persze először csak vállalatoknak és először csak bp frekventált részein, aztán idővel terjeszkedhet az infrastruktúrájuk ahogy fatáv is kezdte. Kár hogy ennyi időnek kellett eltelnie mire az első kapavágások megtörténtek mire ennek meglesz a gyümölcse addigre ismét hosszú évek fognak eltelni.

#860 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 15:46

Idézet: Asdam - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 15:39

Mielőtt még virágot visztek a matávnak

Itt van ezis .:
http://www.speedlinq.nl/

Szóval bekaphatja

Aaa ennyit mi nem erdemlunk meg....  :D
Komolyabban reszeben igazad van, de azt el kell ismerned, hogy lekezdtunk felzarkozni. Tudom lehetne gyorsabban, hamarabb, de azert csak tortenik itt is valami  :)

Hogy is van  :think:  Ember kuzdj es bizva bizz! Ez most itt nem a hagyomanyos magyar keserges ideje, persze mindenki meg jobban orulne, ha 8Mb/1Mb-re emeltek volna. Na csak azt mondom orulj ma egy kicsit Te is  :)

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.