Idézet: gvamos - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 9:31
Szia!
Hosszabb távra tervezem.
Van két 512-es Samsung DDR Ram-om,ugyhogy dual alaplap kéne mindenképpen.
Az AMD-ben nagyot csalódtam,egy abit nforceNF7-es lapon volt egy AMD Athlon XP 2600+ procim
és nem volt túl gyors.
Ráadásul elégett az egyik RAM-om is,azóta nem tudom az alaplapot dual-ként használni.
Valószínűnek tartom,hogy valami megsérülhetett az alaplapon,de mikor visszavittem a nagykerbe,ahol bevizsgálták a teljesítményét,nem találtak semmit.
Természetesen vettem azóta egy nagyobb Tápot,de ez sem segített már.
A komolyabb prciterheléses progiknál/ szerkesztők,konvertálók,játékok/ lefagy a gépem.Ennyi.
Hmm... Most akkor ket ramod van, vagy egy? gyanitom 2, mert kicsereltek gariban... Akkor mehet a dual channel.
Sajnalom, hogy csalodtal..

Nalam mar ket eve megy egy NF7-S 2.0 napi 24 oraban, erosen meghuzva hibatlanul... Van ez igy...
lapnak maradjon az AI7, mert olcso, de konnyeden varazsolhato belole i875-os lap... Tudom, ilyenem is volt.
A baj az, hogy meg emellett (kb. 20k brutto) mar nem marad penz egy boltos prescott-ra. Ha esetleg neked nem okoz problemat, van itt a bolhan jopar ember, aki vadonas uj procikat arul, joval a bolti ar alatt, es akkor bele tudnal passzintani egy 3 gigas prenyat. Esetleg akkor erdemesebb korulnezni, van-e valahol northwood, mert talan jobban megeri meg a 478-as prescottal szemben...
CeleronD-t semmifelekepp nem ajanlom. Nem mondom, nagyon jo kis proci, magahoz kepest gyors, orulten huzhato, de egy szal, es a te alkalmazasaidnak fontos lenne a ketto... Szoval ki kellene hozni azt a northwood/prescott procit.