Idézet: szabi - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 22:39
Én nem tudom, hogy kell.
Üdv
szabi
Még szerencse.
Eben az országban semmi nem tud normálisan működni. A DC is egy jó dolog, a DC-s topicok nagy része mégis arról szól, hogyan lehet minél kissebb feltöltést úgy beállítani különféle programokkal, hogy senki se vegye észre. Ugyanezt el fogják kezdeni a torrentel is, meg bármivel amit pedig jól kitaláltak és valóban jó a működési elve. Csak egyszerűen nem értem a korlátolt gondolkodásmódjukat. Ha mindenki ilyen primitíven gondolkodna, éppen az alapelv felborítása miatt nem működne(-ik) semmi.
Én annak ellenére, hogy chellos vagyok (és ott számít a korlát), max a 85-90%-ig szabályozom le(40-45k) a feltöltést (így működik rendesen a torrent), a dc-nél pedig abszolút nem.
Azt nem értem viszont, hogy akinek korlátlan a net az miért csal ilyen idióta módon? Csak mert ez az általános (sajnálatos) magyar mentalitás? Hogy azért se osszon meg senkivel semmit mert ő afasza gyerek? Kár hogy az internetet, és az ilyen dolgokat nem lehet korhoz-észhez-viselkedéshez kötni.
(most éppen nem töltök le semmit, mégis megy a feltöltés mert van olyan progi amihez éppen nincs seeder. Amíg itt ülök a gép előtt addig mehet, mert nem zavar, ráadásul nem kerül semmibe. ÉsEZ is a lényege)
SZABI: ez nem neked szólt ám

egyenlőre
Szerkesztette: mexel 2005. 12. 06. 23:15 -kor