HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent Néha nem tölt...

#2361 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 10. 08:39

Idézet: ReeChee - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 14:03

No seed.
Rajtam kívül még 5 leecher figyel egy hete kb

lejött!!!!!!!!! Jeeeeeee! meg még egy srácnak! Jee! Így vissza tudjuk seedelni a maradék hat madárnak!
ez volt életem legszarabb torrentje!  :mad:
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#2362 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 08:54

Seeder kerestetik topicba/feltöltőnek, hozzászólóknak írtál? :) Nem tudom, melyik torrentről van szó, de egy torrent sem készül az örökkévalóságnak, vagy ahogy az egyik ottani fórumtárs mondaná, "aki lemarad, az kimarad". Egy átlagos torrent élettartama 2 hét-1 hónap, utána megy a levesbe.

#2363 Felhasználó inaktív   lac1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 08:55

Idézet: leslie - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 14:07

Linux + CryptoFS, a kulcsot CD-n tartani.

Ha nincs meg a CD, akkor a NASA összes gépével sem törik fel a tikosítást, innen meg banyalhatnak, mert visszaperelem őket rágalmazásért, hitelrontásért, magánlaksértésért, meg ami még eszembe jut.

Hello, én valahol olvastam valami hardveres kulcsos titkosítást. Egy USB-s pen-drive szerű szarságot ha nem dugsz be a gépbe, akkor a bsa lesheti mi van a gépen.

#2364 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:44

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 8:54

Seeder kerestetik topicba/feltöltőnek, hozzászólóknak írtál? :) Nem tudom, melyik torrentről van szó, de egy torrent sem készül az örökkévalóságnak, vagy ahogy az egyik ottani fórumtárs mondaná, "aki lemarad, az kimarad". Egy átlagos torrent élettartama 2 hét-1 hónap, utána megy a levesbe.

Persze, különben lennének 100000000 oldalas listák.  :omg:  :smoker:

Egyébként annyira felmérgel, hogy mindig ugyanazt a fost teszik fel az oldalra (csak más névvel)  :o
(misel vájd a kanapén és társai)

Ha az ember be akar segíteni a seed-be, akkor át kell nevezgetni a cuccot..  :(  és akkor még a torrent tulaja fel van háborodva, hogy be akarok szállni a S-be.

Jön a sok új figura, és felteszi a 20 megás ultragáz minőségű, ratyi "3x" filmeket.  :down: De ez csak a jéghegy csúcsa..

Szerkesztette: Poopa 2006. 02. 10. 10:46 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2365 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:51

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 9:54

Tisztában vagyok az általad leírtakkal.
Ez egy "friss" torrent volt, és a kezdetektől fogva ilyen hányás módon seedelték.
Nemértem miért kezd akkor bele a gyerek, ha nem tudja rendesen feltölteni.
5-6 k max amivel jött, akkoris ha csak Én voltam, és kb napi 6-8 órát.  :reklamacio:
Hát érted ha már nekiállok valaminek, rendesen feltöltöm, rászánom a teljes sávot (kemény 25k), és vállalom hogy legalább az első 5-8 teljes letöltésig éjjel-nappal seedelem. (az kb napi 2 giga)

Rossz cuccokról meg ne is beszéljünk. A E & S fúzió óta a stuffok színvonala és elérhetősége a béka segge alá csúszott sajnos. Pedig igen fontos lenne, hogy jó minőség legyen fent, és a kezdeti időszakban kemény sávval megtámogatva. Így "nyerni" fognak az aszfaltosok sztem, a végtelen égbolt sosem lesz akkora  :rolleyes:
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#2366 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:52

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 10:44

Ha az ember be akar segíteni a seed-be, akkor át kell nevezgetni a cuccot..  :(  és akkor még a torrent tulaja fel van háborodva, hogy be akarok szállni a S-be.

Az ottani fórumon is volt egy panasz, miszerint "akarja az ember javítani az arányát, jószívvel (ezeken mindig röhögök, ha ilyen körítéssel tálalják) felrak valamit, erre nemsoká megjelenik egy 10 megabites seeder."  :omg:

Idézet

Jön a sok új figura, és felteszi a 20 megás ultragáz minőségű, ratyi "3x" filmeket.
Igen, ez az egyik hátulütője annak, hogy bárki feltölthet. Van azonban sok előnye is.

Idézet

Így "nyerni" fognak az aszfaltosok sztem, a végtelen égbolt sosem lesz akkora
Nincs versenyhelyzet, más koncepcióra épül a két oldal. A traktorgyár sem konkurencia a kombájngyárnak. :) Ott leginkább friss, scene anyagok vannak nagy sávszéllel megtámogatva, itt meg a 'kommersz' mellett vannak finomságok is.

Szerkesztette: debaj 2006. 02. 10. 10:58 -kor

#2367 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:55

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 10:52

Az ottani fórumon is volt egy panasz, miszerint "akarja az ember javítani az arányát, jószívvel (ezeken mindig röhögök, ha ilyen körítéssel tálalják) felrak valamit, erre nemsoká megjelenik egy 10 megabites seeder."  :omg: Khm

Khm.. :D legyen inkább 100Mbit/s . :]

Idézet

Igen, ez az egyik hátulütője annak, hogy bárki feltölthet. Van azonban sok előnye is.

Igen, de nem biztos hogy a kettő helyes arányba kerül.

#2368 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:04

Idézet

Khm..    legyen inkább 100Mbit/s .
Már nem emlékszem tisztán, de az tuti nem poresz volt :nevet:

Idézet

Igen, de nem biztos hogy a kettő helyes arányba kerül.
Mi a helyes arány?  :think: Anno az Endless éppen azért jött létre, hogy bárki feltölthessen olyan cuccokat, ami érdekelhet másokat (de ritka, esetleg saját anyag), és nincs hozzáférése szélessávú nethez.

Az EL-SL fúziót meg kéretik nem kritizálni, mindkét oldal részéről kényszer volt, nem spekuláció.

Szerkesztette: debaj 2006. 02. 10. 11:05 -kor

#2369 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:23

Ok, itt zárjuk is le. :)

#2370 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 14:10

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 8:54

Egy átlagos torrent élettartama 2 hét-1 hónap, utána megy a levesbe.

Mi a vélményetek arról a feltöltőről aki 4.34 GB-ot próbál feltolni, 12 napja kezdte és 16-an állnak 53%-on pillanatnyilag és a feltöltő köddé vált? :think:

(Szinte mondanom sem kell még senki sem töltötte le, ő az egyedüli seeder)

Szerkesztette: luckystar 2006. 02. 10. 14:13 -kor

#2371 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 14:12

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 14:10

Mi a vélményetek arról a feltöltőről aki 4.34 GB-ot próbál feltolni, 12 napja kezdte és 16-an állnak 53%-on pillanytnyilag és a feltöltő ködé vált? :think:

(Szinte mondanom sem kell még senki sem töltötte le, ő az egyedüli seeder)

Jelenzni kell a modok felé.

1) majd Ők szólnak neki
2) Törlik a torrent-et (szívás :p)

#2372 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 14:24

Mi a vélményetek arról a feltöltőről...

Mi a véleményetek arról a felhasználóról, aki ahelyett, hogy megkérdezné a feltöltőt, hogy mi a helyzet és/vagy jelezné az esetet az ottani staff felé, inkább átviszi egy másik fórumba a problémáját, ahol nem is igen tudnak rajta segíteni?  :think: Egy PM a torrent linkjével egy modnak, és utánanéz.

#2373 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 14:35

Idézet: debaj - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 14:24

Mi a véleményetek arról a felhasználóról, aki ahelyett, hogy megkérdezné a feltöltőt, hogy mi a helyzet és/vagy jelezné az esetet az ottani staff felé, inkább átviszi egy másik fórumba a problémáját, ahol nem is igen tudnak rajta segíteni?  :think: Egy PM a torrent linkjével egy modnak, és utánanéz.

Úgy látom valaki engem kóstolgat! :omg:

2 db privát üzenetet írtam a tisztelt feltöltő felé, javasoltam neki válaszon ki egy, max. három magas feltöltési sebességel rendelkezőt akik töltik tőle és nekik seedeljen csak így hamarabb lesz aki besegít neki. Neveket is írtam, mivel figyelemmel kisérem a torrent alakulását és tudom kinek nagy a sávszélessége.

Amennyi választ te kaptál, annyit kaptam én is!

#2374 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 14:43

Mod felé is jelezted?

#2375 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 16:13

Mi a vélményetek arról a feltöltőről aki 4.34 GB-ot próbál feltolni, 12 napja kezdte és 16-an állnak 53%-on pillanatnyilag és a feltöltő köddé vált? :think:

Most lehet, h meg fogsz sertodni, de ilyenkor a letoltok legalabb olyan hulyek, mint a feltolto. Inkabb valassz publikus trekkert, meg ugy is jobban jarsz.

Mas kerdes, h az ilyeneket ki lehetne kuszobolni avval, h a feltoltes maximalis merete fuggene a sebessegtol, de ezt mintha mar irtam volna.

A leecherek szurese meg nem olyan egyszeru, mivel tudomasom szerint ezt csak a Comet tudja, az meg tovabbra sem tulzottan kedvelt.

#2376 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 16:49

Kedves felhasználók!

Most telepítettem a címben említett szoftvert, viszont nem sokat (értsd: semmit) tudok a működéséről.

Megköszönném, ha valaki megszánna egy kis elméleti összefoglalóval, hogy hogyan működik, mi az etikett stb stb stb...
Jöhet privibe, publicba, talán a legjobb egy link lenne, hogy nektek se kelljen annyit gépelni! ;)

Köszönöm!

ui.: elkezdtem visszafelé olvasni a topicot, de elég kínainak tűnik én pedig csak maoriul és szanszkrítul beszélek! :D

#2377 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:02

Idézet: viharhozo - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 16:13

Most lehet, h meg fogsz sertodni, de ilyenkor a letoltok legalabb olyan hulyek, mint a feltolto. Inkabb valassz publikus trekkert, meg ugy is jobban jarsz.

Akinek nem inge ne vegye magára, viszont akinek inge, gyorsan öltözködjön már fel!

1. Én nem töltöm a torrentet csak figyelem, és mielőtt megkérdeznéd miért figyelem ha nem töltöm le. Nem III/III-as továbbképzésen veszek részt, hanem ez a torrent szükséges egy másik oldal torrentjéhez és azt addig nem tudja a feltöltő felrakni arra az oldalra. Amíg ezt le nem szedi és utána jön a munka neheze, szinkron hangsáv hozzáfűzés, stb. ;)

#2378 Felhasználó inaktív   moreover 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:18

Idézet: Bujdy - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 16:49

Kedves felhasználók!

Most telepítettem a címben említett szoftvert, viszont nem sokat (értsd: semmit) tudok a működéséről.

Megköszönném, ha valaki megszánna egy kis elméleti összefoglalóval, hogy hogyan működik, mi az etikett stb stb stb...
Jöhet privibe, publicba, talán a legjobb egy link lenne, hogy nektek se kelljen annyit gépelni! ;)

Köszönöm!

ui.: elkezdtem visszafelé olvasni a topicot, de elég kínainak tűnik én pedig csak maoriul és szanszkrítul beszélek! :D

Itt kezdj el olvasgatni.
Minden hasznos info megtalálható.
Ti urak, ti urak!… ti velsz ebek!
Ne éljen Eduárd?

#2379 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:26

Idézet: moreover - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 17:18

Itt kezdj el olvasgatni.
Minden hasznos info megtalálható.

:omg:

Erre magamtól is rájöhettem volna... :(

#2380 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 07:35

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 23:25

:respect: Amugy a torrentről leszedett anyag legalitását nehéz leellenőrizni... Szal... :)

Kell e meghívó valakinek vagy sem? :think:

ÉN örülnék egynek nagyon. Annyira még nem győzött beg a torrent, hátha most. :D

Előre is köszi ha vki küld meghívót.

avalon

Szerkesztette: Avalon 2006. 02. 11. 07:41 -kor

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119