ilyen szempontbol banom, hogy eladtam a sajat elso szerias nf7 v2t, mert az tobb mint egy evig huzta az igat... minden gond nelkul, viszont most ugy latszik megint beleestem az abit csapdajaba, es kifogtam egy szar darabot. olyan ez mint az atok... hirtelen ut be
epp doom3aztam, at akartam menni egy hidon, es se kep, se hang. eloszor azt hittem aramszunet...

ujraindit, semmi, kihuztam a helyerol, elfektettem, kapcs, megy. ujra at akarok menni a hidon... megint lekapcs. aramtalanit, megint megy... resetelek, sekepsehang... aramtalanit, belefagy a win az elejebe, reset, egy szisszenes, amperszag es azota nem mutat semmit
...a hidon csak a soltekkel tudtam atmenni. igaz csak 3ghzen.
egyebkent lehet ennek volt az eloszele par hettel ezelott: akkoris eltunt a kep. azt hittem a tapom deglett meg, es kimertuk, es a tapnak semmi baja... ekkor az segitett, hogy a videokartyat kihuztam, es visszadugtam (szisztematikusan mentem vegig minden alkatreszen). de igy utolag lehet nem sok koze volt az egeszhez... amugy ha mukodott semmi fagyas vagy ilyesmi.
az abit tenyleg nyugodtan bekerulhetne valamelyik xakta reszbe: "egy ic7 arnyeka" vagy valami hasonlo cimmel...
epox? eddig nalam is