Idézet: Bujdy - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 15:35
Meghajlok a tudásotok előtt!

Ezt el is vártam.

))
Németországban dolgozok jelenleg és egy lengyel munkatársamnak 2 hete egy esti sörözésen ittas állapotban

szidtam a lengyel söröket. Speciel valami olyasmit mondtam, hogy ihatatlan szarok.

Ezen nagyon felháborodott (nem komolyan azért) és azt mondta, hogy nem hisz nekem és bizonyítanom kell, így a múlt héten hozott egy halom különféle sört és nekem vakpróbával tesztelnem kellett őket. Elém tettek 9 pohár sört

, mindegyik pohár meg volt jelölve betűvel, majd végig kellett kóstolnom és minőségi sorrend tennem őket. A végén pedig megnéztük, hogy melyik milyen sör volt.
A kísérlet jól sikerült. Kóstolás közben - megizlelésük után - határozott mozdulattal félretettem két poharat azzal a felkiáltással, hogy ezek lengyel sörök és ihatatlanok. Kiválasztottam két sört, amikről azt mondtam, hogy nagyon hasonlóak és a kettő közül valamelyik Pilsner Urquell. Végül 4 csoportot csináltam (a csoporton belül nem állítottam fel sorrendet), az elsőbe a fent említett két hasonló sor, a következőbe 3, utánna 2, majd a végén a két lengyelnek kikiáltott darab került. Az ellenörzésnél kiderült, hogy a két utolsó sör valóban lengyel, a két első sörnek meg mindegyike Pilsner Urquell (a kis csalók!

). A 2. csoportba került a Bitburger, meg egy másik - általam addig nem kipróbált - lengyel sör, a Tyskie (ebből is két pohár volt). Az utolsó előtti két helyre Budvar és egy amerikai sör került (a Budvar rossz helyezését még ma sem értem - ez lehet, hogy hiba volt). A munkatársam elnézést kért, majd azt mondta, hogy mostantól meisternek szólít és nem a keresztnevem fog hívni, hanem a családnevemen és mindenképp kiteszi a Herr szócskát előtte.
Van egy olyan érzésem, hogy még a végén nagyképű leszek a sok sikertől.
Ps. Tegnap új avatart raktam be, pedig akkor eszembe sem jutott ez a sztori. Utólag visszanézve frappánsnak találom az új képemet.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor