HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#298 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 26. 18:14

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 18:06

szerk.: Megtaláltam a választ. Azt hiszem, ideje végigolvasni a topikot... lesz ami lesz. :)

szedd le előre a stone pit 2. fixét is (azt elsőt ne, ha még fenn van), hogy ne kelljen azt is kétszer csinálnod...  :rolleyes:

#299 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 26. 18:21

...a voice from the darkness.....

Peti, köszi az anyagokat: a képet publikálom majd kint a Te neveddel (van egy screenshot-topic, oda jó lenne), vagy pedig gyere Te is (Doomer is regisztrált már); a himnuszos oldalt meg lementem... :D

A "Colosseum"-ban nem Te vagy a hibás, hanem sajnos bugos a script. Odakint Kalme készített egy javítást, ebben a topicban: töltsd le és másold be a megfelelő helyre (részletek a topicban), majd töltsd be a legutolsó mentésedet, amelyikre teljesül a feltétel (szóval szerencsére nem kell újrajátszani), és a dolog már működni fog... :)

Szerkesztés: fenébe, elkéstem a válasszal... :D

SYS "I think we have plenty to talk about!"

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 26. 18:22 -kor

#300 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 22:56

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 18:14

szedd le előre a stone pit 2. fixét is (azt elsőt ne, ha még fenn van), hogy ne kelljen azt is kétszer csinálnod...  :rolleyes:

Köszi, letöltöttem ezt is. Lehetséges, hogy az 'Underworld'-ön ugyanebbe a problémába ütköztem? Megvan 9/10 secret és 19/21 Holy Item, de nem találom az utolsót. (Vagy csak nem néztem szét eléggé. :))

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 18:21

Peti, köszi az anyagokat: a képet publikálom majd kint a Te neveddel (van egy screenshot-topic, oda jó lenne)

Részemről a megtiszteltetés. ;)

Idézet

vagy pedig gyere Te is (Doomer is regisztrált már); a himnuszos oldalt meg lementem... :D

Nem érzek magamban elég önbizalmat az angol nyelvű társalgáshoz, inkább itt tartom a frontot :). Meg amúgy is bántja a szemem a sötét háttér / világos szöveg.

#301 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 23:59

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 22:56

Lehetséges, hogy az 'Underworld'-ön ugyanebbe a problémába ütköztem? Megvan 9/10 secret és 19/21 Holy Item, de nem találom az utolsót. (Vagy csak nem néztem szét eléggé. :))

Holy Itemmel nem tudom, hogy mi van, de minden secretet meg lehet találni, ezt biztosan tudom ;)

#302 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 27. 00:49

Peti, csak nem találtál még meg egy Secretet az "Underworld"-ön, amelyik két Holy Itemet is tartalmaz. A "sikoltozós" teremben jól nézz körül, mert ott egy előlem is jól elbújt, csak később sikerült megtalálnom, nem a terem egyszeri felderítésével... :) Szóval szerencsére az a hely nem bugos...

Akkor postázni fogom odakint a képet (LOL, megtörtént)..még nem láttam ennyire jól sikerültet a témáról, LOL. Sőt, lehet, hogy nem is tudnak róla egyáltalán... Amúgy nekem az a bajom a kintivel, hogy nem valami barátságos. Sok kiddy is van, és sokszor megy a flame, meg az emberek gyakran ellenségesek egymással, nem szólva a gyakori vulgáris megnyilvánulásokról. Pedig az a hely nem a földi PK-Purgatórium, LOL. Szóval csak nem érzem ott valami túl jól magam egyébként én sem. De nem is "lehúzni" akarom a helyet, csak az jut eszembe, hogy "mindenütt jó, de legjobb itthon"... ;)

Közben láttam a másik topicban is a kisebb vitát. Egyébként persze én is a PK-ra szavaztam. Úgy érzem, mi tudjuk, hogy "miért éppen Daniel?", és ennyi elég is. Egyébként van egy gondolatsor, amit úgy érzem, meg kéne osztanom Veletek, mert nagyon érdekes. Annyi "bibi" van csak vele, hogy egy kedves TR-es ismerősöm egyik leveléből van a részlet..ámbár, mivel semmi személyes nincs benne, bizonyára megbocsát nekem, ha itt beidézem (egy jó helyre), mint egy "szállóigét". :) A lényeg, hogy beszéltem Neki is a PK-ról (hát, nem tudtam megállni :D), és az infók alapján, amit kapott, tetszik Neki az egész. S egyébként, bár lány, mégsem új látogató a shooterek világában. A lényeg, hogy következőket írta egyszer...

"You know, seriously, though, those dark and gloomy games somehow are refreshing - I mean, you see the hero suffering, facing all those monsters, his own fears, his enemies - which is, a bit underlined of course in the game, what we all experience in our lives one way or the other. So you see the hero battling his way through all those forces that oppress him, that want to defeat him; and he doesn't give up, he maintains his high spirit, even if at times he is discouraged and exhausted..."
(Nicky/TRC-Forums)

Szóval "mire serkenti az embert a Painkiller a gyilkoláson kívül", mondjuk akár a való életben? ;) Úgy érzem, Nicky mondott valamit erről...  :up:  :respect:

Á, jut eszembe..a vidámparkban elég a "The Sceptre" is, a "Freak" lependerítéséhez...  :smoker:

SYS "I think we have plenty to talk about!"

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 27. 01:05 -kor

#303 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 11:35

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 0:49

Pedig az a hely nem a földi PK-Purgatórium

pontosabban az a hely az Asylum :Đ

#304 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:28

A "sikoltozós" teremben megtaláltam mindet, a teleportálós hidak alatti kettő hiányzott. :)

A 'Stone Pit'-en meglett az összes armor / holy / secret viszonylag könnyen (úgy értem, nem voltak túlságosan elrejtve), de hiányzik két ammo és három ojject. Még nem kezdtem el az ötcsillagozást, de logikusnak tűnt már most megkeresni mindent ezen a pályán. Kicsit idegesítők a sziklák közé eldugott lőszerek, biztos valami ilyesmit hagytam el. :think:

#305 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:35

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 17:28

Kicsit idegesítők a sziklák közé eldugott lőszerek, biztos valami ilyesmit hagytam el. :think:

menj fel és nézz le. ha nem látsz sehol semmit, akkor igen, a sziklák között vannak a lőszerek. na persze miután fent is szétnéztél :)

#306 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:53

a három ojject fenn lesz a felszínen szerintem egy párkányon :)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 27. 17:54 -kor

#307 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 18:39

hűű
én is elkezdtem :)
az első pálya elég elmebeteg volt de a többi amin eddig voltam már normálisabb :up:
a bolt gun nagyon király! :cool:  :respect:

#308 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 01. 21:49

Idézet: N_Gabber - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:39

hűű
én is elkezdtem :)
az első pálya elég elmebeteg volt de a többi amin eddig voltam már normálisabb :up:
a bolt gun nagyon király! :cool:  :respect:

Akkor hajrá, "Swing it Gabber!!"! ;) És BÚÉK Mindenkinek! :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#309 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 22:33

új gép, hatalmas élményekkel :D

minimum grafon 150 FPS-re is felmegy :up: pedig videokártya maradt ge2 :)

most kezdtem újra alapjáték 5 star challenget nyehehhe :evil2:

#310 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 02. 02:52

Doomer, de a GF2-t is cseréled azért majd, ugye...?  :p

Odakint Blood Judgment adott egy linket a Black Edition verzió borítójára. A DVD-korongon rajta lesz a MECH-videó is, remélem MPEG2-ben, meg egy 26 perces "Making of..." is. Kíváncsi leszek majd a beszerzési lehetőségekre...  :rolleyes:

S még egy érdekesség: nézzetek bele ebbe a topicba! Talán a második oldalon van egy videó is, amit Varus készített. Szóval ha sikerül kilőni a leguruló nagy labdát a "Loony Park"-ban, akkor a továbbiakban az ellenfelek mind mozdulatlanok maradnak! És állítólag ez nem bug, hanem tényleg benne van a scriptben, szóval teljesen szándékos (más dolog, hogy "poéntalan" úgy játszani, de néha ki lehet próbálni)... :)

Közben eljött a január, és én remélem, hogy a BOOH végre kapható lesz kis hazánkban is. A másik dolog, amit még remélek, hogy a PCF már hétfőn kiad egy jó nagy patchet az eddigi hibák javítására (tudom, hogy ez utópia)...  :think:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 02. 02:58 -kor

#311 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 12:04

Hmmm... Black Edition. Még az elnevezéssel is különcködnek (nem a szokványos Gold Edition). :up:

Idézet

"Doom Who?" Computer Gaming World

:D :D

Egész héten szabadságon voltam, mégis alig volt időm játszani. De most újult erővel. Jól jönne egy kis segítség a Panzer Spider-hez a Pentagonban. Miután lemegy ~50%-ig az életereje, hiába lövöm bármivel, meg sem kottyan neki. Azok az ágyúk is csak dísznek vannak körben, mert egyáltalán nem sebeznek rajta. Egy ideig rázza az áram, de ha melegítem egy kicsit a hajszárítóval, akkor ez az állapota elmúlik, viszont innentől kezdve semmi változást nem tudok előidézni rajta. Ja és egyáltalán nem használok kártyákat (túl táposak :p), lehet hogy ez a baj?

Doomer, nem próbálod meg a sérülésmentes végigjátszást Traumán? Snowy Bridge-ig jutottam, aztán közbejött a BooH :). Sajnos a csúszkálós részt eddig nem tudtam rögzíteni, mert ha megy a felvétel, akkor érezhetően megváltozik a játék fizikája, pl. nem tudok rendesen lemászni a draútkötélen, illetve a jég is másként "viselkedik".

#312 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 15:26

Mégiscsak fogott rajta az ágyú :). Először 25 percig birkóztunk, de most sikerült 3:03 alatt.

#313 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 02. 15:35

Peti, etess vele egy kis ólmot (egy profi nem érdemel több segítséget, nekem sem volt semmi, de rá lehet jönni :p), de nem mindegy mikor, hanem... ;) És akkor lebénul egy kis időre, hogy Neked legyen időd... ;) Utána megint sebezheted, míg már csak 1 HP-je marad, és akkor... ;) Kártyák nem kellenek, de persze hasznosak lehetnek az első néhány találkozáskor, meg akkor, ha időre játszol. Tőlem több segítséget nem kapsz (legalábbis egyelőre)... :D Egyébként az a Panzer Spider a legjobban kitalált ellenfél, szerintem..mármint megölhetőség szempontjából...  :up:  Kíváncsi lennék, hogy aki leszólja a játékot a gondolkodtatás hiánya miatt, az itt vajon mihez kezdene (mert ez a pont egy igazi kivétel)...? ;)

#314 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 15:39

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 15:26

Mégiscsak fogott rajta az ágyú :). Először 25 percig birkóztunk, de most sikerült 3:03 alatt.

Na tessék, mondtam én: felesleges volt az előző hozzászólásom... :D Szép munka!  :up:

#315 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 07:48

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 12:04

Doomer, nem próbálod meg a sérülésmentes végigjátszást Traumán? Snowy Bridge-ig jutottam, aztán közbejött a BooH :)

előbb újra el kéne jutni traumáig ha itt tartunk :Đ

főleg hogy mivel vidkártycsere nem volt, swamp még mindig láthatatlan... :)

ui: jó az avatarod ;)

Szerkesztette: DOOMER 2005. 01. 03. 07:48 -kor

#316 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 12:09

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 7:48

előbb újra el kéne jutni traumáig ha itt tartunk :Đ

Ezt nem értem. Letörölted az eredeti PK-t a BooH telepítése előtt, vagy teljesen új játékot kezdtél? :confused:

Én úgy kezdtem el a kiegészítőt, hogy betöltöttem a legfrissebb mentett állást, majd ezután írtam alá a paktumot. Most is bármikor indíthatnám akármelyik játékot - minden korábbi pont és statisztikai adat megmaradna. Csak azt sajnálom, hogy nem lehet a két játékkal egyszerre játszani, mert ehhez az kellene, hogy a Map-on minden epizód pályái párhuzamosan elérhetők legyenek (valami közös keréken).

Idézet

ui: jó az avatarod ;)

Köszi. Új év, új Pi. :D
Remélem Operát vagy Firefoxot használsz, és a HWSW régi skinje van nálad kiválasztva, mert úgy az igazi. ;)
Kép

#317 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 12:43

Ha nem mondjátok észre sem veszem az új avatart (ugyanis le vannak tiltva az aláírásokkal együtt ;)) Tényleg jó lett :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.