...a voice from the darkness.....
No, hát a "Colloseum"-hoz nem kell ám a fix: az 1.61-es patch javította azt a hibát. Utána kivettem én is a fixet, és Kalme is kivette már a PowerMad legújabb verzióiból...
A PowerMad-et még mindig csak tudom ajánlani: nem a csalások miatt, hanem a benne lévő javítások és optimalizációk miatt. Minden egy helyen megvan benne, így ha újrainstalláljuk a PK+BOOH-t, nem kell több nem hivatalos fixet is visszatennünk, hanem csak a PM-et kell feltenni. Az pedig mindenkinek a saját lelkiismeretén múlik, hogy csal-e vagy sem. Odakint is pont ezt mondtam: nem a PowerMad csal, hanem az emberek csalnak!

Viszont csak óvatosan, mert a PK++ MP-moddal nem fér össze, erről meg a másik topicban írok...
Csak az érdekesség kedvéért itt egy lista a PM javításairól és optimalizációiról. A javításokkal kapcsolatban a PCF szinte mindegyikre ígéretet tett, hogy szerepelni fognak a következő hivatalos patchban (talán 1.7?) - meglátjuk...
"
Other features
Startup videos are disabled
Integrated Colloseum tarot card fix -- fixed in 1.61/1.62 => removed in Powermad 3.62+
Integrated Ruins ammo box fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Abandonded factory destroyable objects fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Loony Park hidden fireworks sack fix
Integrated Stone Pit missing two chest at the beginning fix
Integrated Stone Pit out of level holy item fix (thanks Crazy)
Integrated Stone Pit holy item (statue) placement improvement
Integrated HUD showing only three digits of health fix (thanks Dayve)
Integrated Level statistics fix
Integrated language fix (switching languages through the config file works)
"
(Kalme)
Ha a fentiek közül valakinek valamelyik új, akkor lehet kérdezni (kivéve talán az utolsót: sosem próbáltam még lecserélni a nyelvet)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 26. 00:21 -kor