Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 17:23
továbbmentem hétvégén:
azt hiszem asylum volt először. only pk-val a kártyához. ehh. végig azzal toltam, de mégis failed lett.
ott kicsit elszomorodtam, de nem volt kedvem még1x végigmenni. majd legközelebb...
snowy bridge. állat! baromi nagy feelingje van. összes secret a kártyához. pff
próbáltam figyelni mindenre. egyedül azzal szívtam (de azzal nem keveset
a pálya maradék része is nagyon ász volt. enemik terén pedig nem volt nehézség. secreteket kerestem, de 6-ból 5 lett meg, szal no kártya
town. érdekes pálya. volt egy fura feelingje, de sok érdekes nem történt. végigmentem rajta
huhh, mi is volt a kártyaszerzés feltétele? ja a karós fegyver. na hát az ment, amúgy is az a kedvenc
swamp. hát az hamar kiderült, hogy hiába lövöm, nem sebződik. aztán az is kiderült, hogy sebez a víz. majd az sem maradt titok, hogy a vízből kijövő "izék" ütése elől menekülni kell
ez kb 2-3 újrakezdést jelentett. majd, mivel nem volt más lehetőség, a kis buborékokat kezdtem lőni. egyszer csak sérülni kezdett a monszta. lőttem, sérült. majd a végén szimmetrikus elrendezésben jöttek fel a buborékok. szétlőve őket bevégeztem a főmonsztát. 3.34 alatt, így a kártya is meglett. az első 2-3 betöltés alatt ért meglepetésektől eltekintve meglepően könnyűnek bizonyult főellenségestől és kártyakritériumostól együtt.
train station. ez se rossz pálya. még csak az elején vagyok túl. a pályaudvaron lezúztam a sok enemit, és most a peronvégi lépcsőkön felmenve jutottam az új részhez. itt tartok. ezt a részt elsőre nyomtam kb 2percig. csomó enemit legyilkoltam, de nem voltam megelégedve a hp-m állásával és visszatöltöttem. namost azóta (kb 3 próbálkozás) esélytelen a túlélés. és persze rájöttem, hogy voltak hp-k elszórva bőven. dehát ez így szokott lenni. ha vmi sikerül elsőre könnyen, és a jobb végigvitel reményében újratölti az ember, akkor tutira 3x nehezebb lesz és azon kezd gondolkodni hogyan is csinálta elsőre...
kártya tuti meglesz mivel a feltétel, hogy ne gyűjtsek lelket. ez trauman úgyis nehéz
Szerkesztette: vipisrac 2005. 02. 21. 23:49 -kor

Súgó
A téma zárva.