HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#338 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:31

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 19:41

Sziasztok!

Most járok a főszörnynél és sehogy sem tudom kinyírni. Tegnap délelőtt óta ezzel kinlódok, de... :(
Már mindent próbáltam de még egy mm-t sem csökkent a piros életerőjelző. Nem fog rajta semmi. Gondoltam, hogy hátha azokkal narancssárga kör alakú micsodákkal kell csinálni valamit, szétlőttem a felézuhanó tüzgömböket (hátha abból merít erőt), de semmi.

Tudom, hogy ez a poén lelövése, de mégis a segítségeteket kérném. :) Mi a rákot kell csinálni? :mad:

Köszi! :up:

HA jól emléxek annyi a lényeg, hogy addig kell állnod abba a sárga körbe, amíg fel nem kell 1 kibaxott nagy kőember a földről, és le nem csap 1-2 sallert a főszörnynek.  :D
1 idő múlva sebezhető lesz a köcsög :)
Szal a kőcsávót ne lődd, az haver :)

#339 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 21:08

Idézet: -=M@X[treme

=-,2005. febr. 14., hétfő - 20:31] HA jól emléxek annyi a lényeg, hogy addig kell állnod abba a sárga körbe, amíg fel nem kell 1 kibaxott nagy kőember a földről, és le nem csap 1-2 sallert a főszörnynek.  :D
1 idő múlva sebezhető lesz a köcsög :)
Szal a kőcsávót ne lődd, az haver :)

Sejtettem, hogy van valami szerepe, de azt hittem az  energianyerő (a szörnynek) ezért próbáltam megsemmisíteni. :)

Köszi! :up:

Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 02. 14. 21:08 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#340 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 22:39

M@X olyan szépen leírta, hogy szinte kár bármit is hozzáfűzni, de én azért pontosítanám... csak a történeti hűség kedvéért. :D

Valóban bele kell állnod a körbe, és ott valamilyen találatot kell elszenvedned: bevállalni egy ütést, lángcsóvát, ilyesmit, vagy akár magad alá is pörkölhetsz rakétavetővel (minimális sebzés elegendő ezért ne lőj túl közelre). Kvázi oltárként használod a köröket, ahol saját magadat áldozod fel. Ekkor előjön egy kőóriás és megpróbálja hátulról becserkészni King Alastort. Neked nem muszáj a körön belül maradnod, sőt ne nagyon ácsorogj egy helyben egyáltalán, mert árt az egészségnek ;). Innentől kezdve a dolog a szerencsén is múlik - ha ellenfeled észreveszi a kőembert, visszakézből úgy vágja szájba, hogy az nem kel fel többet, ezért neked ilyenkor célszerű elterelni a figyelmét. Ha viszont segítőtársadnak sikerül bevinni egy csapott balhorgot, akkor egy ideig a te fegyvereid is hatásosak. Gyorsnak kell lenni annyi szent. :)

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 02. 14. 22:45 -kor

#341 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 14. 23:37

Köszi neked is!  :respect: Még jól jött ez kis plusz info.
Ma már nem foglalkozok vele - nincs hozzá lelkierőm :Đ - majd holnap este... :up:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#342 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 05:40

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 22:39

M@X olyan szépen leírta, hogy szinte kár bármit is hozzáfűzni, de én azért pontosítanám... csak a történeti hűség kedvéért. :D

Valóban bele kell állnod a körbe, és ott valamilyen találatot kell elszenvedned: bevállalni egy ütést, lángcsóvát, ilyesmit, vagy akár magad alá is pörkölhetsz rakétavetővel (minimális sebzés elegendő ezért ne lőj túl közelre). Kvázi oltárként használod a köröket, ahol saját magadat áldozod fel. Ekkor előjön egy kőóriás és megpróbálja hátulról becserkészni King Alastort. Neked nem muszáj a körön belül maradnod, sőt ne nagyon ácsorogj egy helyben egyáltalán, mert árt az egészségnek ;). Innentől kezdve a dolog a szerencsén is múlik - ha ellenfeled észreveszi a kőembert, visszakézből úgy vágja szájba, hogy az nem kel fel többet, ezért neked ilyenkor célszerű elterelni a figyelmét. Ha viszont segítőtársadnak sikerül bevinni egy csapott balhorgot, akkor egy ideig a te fegyvereid is hatásosak. Gyorsnak kell lenni annyi szent. :)

1fanatikus még szép hogy jobban letudta írni.. :lollypop:

#343 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 17:23

Mondjátok meg nekem, hogy milyen az a Painkiller ugrás  :lama:  :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#344 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 20. 17:47

...a voice from the darkness.....

A PK-Jump egy egyszerű, ámde felettébb klassz dolog, és én nagyon szeretem... :D Na jó, nem..gyakorolni kell és bele kell jönni... A PK-fegyverrel (a pengés alapfegyver) meg néhány tárggyal lehet kivitelezni. Ezek a tárgyak lehetnek lerombolhatók vagy éppen nem lerombolhatók is, de ugye "a puding próbája az evés". Mindenesetre itt van néhány példa: koporsók (pl. "Cathedral"), szekerek ("Town"), neonok ("Train Station"), kis "fémkockák" (pl. "Military Base"), és így tovább, elég sok van (amelyiket a PK másodlagosával lehet mozgatni, az talán mind olyan)... Ja igen, természetesen még a hullákkal is lehet PK-Jumpolni!  :eek:  Először is, rá kell állnunk a tárgyra, amelyik támogatja a PK-Jumpot..majd kezdjük el hevesen lövöldözni (tehát le a tárgyra, pontosan a lábunk elé), miközben megpróbálunk felfelé ugrálgatni! Egy egy lövés mindig feljebb rántja egy kicsit a tárgyat, így már magasabbról ugorhatunk el. A dologhoz szerencse is kell, de ha minden jól megy, nagyon magasra fel lehet vele jutni (akár olyan magasra is, hogy a földet éréskor már megsérülünk), és onnan már csak be kell valahogyan ugranunk a kívánt helyre (ami elég nehéz tud lenni)...

Gabesz, ha letöltöd az Experience #1 videómat (kb. 21.5 MB), akkor abban az egyik "Town"-Secrethez van egy PK-Jumpos megoldásom a szekérrel - azon megnézheted a dolgot a gyakorlatban is... A gyakorláshoz javaslom a szekereket meg a neonokat, azok elég jól támogatják ezt az ugrást...  :up:

Valamint még egy érdekes tudnivaló: minden de minden Secret, mind az eredeti PK-ban, mind pedig a BOOH-ben, megoldható a PK-Jump használata NÉLKÜL!  :smoker:

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#345 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 23:46

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 17:23

Mondjátok meg nekem, hogy milyen az a Painkiller ugrás  :lama:  :)

továbbmentem hétvégén:

azt hiszem asylum volt először. only pk-val a kártyához. ehh. végig azzal toltam, de mégis failed lett.
ott kicsit elszomorodtam, de nem volt kedvem még1x végigmenni. majd legközelebb...

snowy bridge. állat! baromi nagy feelingje van. összes secret a kártyához. pff  :omg:
próbáltam figyelni mindenre. egyedül azzal szívtam (de azzal nem keveset :)), hogy a pillér tetején körbesétálva meglegyen a secret a és hp. ezt először tök könnyen megtettem, utána lementem a hídra, ott viszont megszívattam magam. nem haltam meg, de kevés hp-m maradt és úgy döntöttem megcsinálom még1x. csak másodikra nem szedtem fel a secret hp-t, úgy mentem le. szépen kinyírtam mindenkit. maradtam majdnem full hp-n. csakhogy innen a hídról rohadt messze volt a pillér teteje (le kellett menni a kiinduló kelyre, végig belül a hídon, fel a pillérre) nos itt türelmetlen voltam és kb 5x leestem a pillérről a secretnél. mert persze próbálkozásról próbálkozásra jobban siettem volna. se ellen, se akció, csak a nagy séta és a sz*r secret... ez nem foghat ki rajtam - jelszóval :D) és természetesen minden próbálkozáskor mindig tudtam újfajta halálmódot :D. a legutlsó visszatöltés az volt, mikor végigmentem az említett úton, secret megvan, le a hídra, le a kis vasúti kocsira. el vele, majd a végén, mikor bevitt az új helyszínre leugrottam róla hátrafelé, melynek köszönhetően a hátam mögött lezáródó ajtó gyönyörűen lezáródott ELŐTTEM! ...reload...  :D

a pálya maradék része is nagyon ász volt. enemik terén pedig nem volt nehézség. secreteket kerestem, de 6-ból 5 lett meg, szal no kártya :( pedig sztem nem is olyan rossz teljesítmény full magamtól keresgetve...

town. érdekes pálya. volt egy fura feelingje, de sok érdekes nem történt. végigmentem rajta
huhh, mi is volt a kártyaszerzés feltétele? ja a karós fegyver. na hát az ment, amúgy is az a kedvenc ;)

swamp. hát az hamar kiderült, hogy hiába lövöm, nem sebződik. aztán az is kiderült, hogy sebez a víz. majd az sem maradt titok, hogy a vízből kijövő "izék" ütése elől menekülni kell
ez kb 2-3 újrakezdést jelentett. majd, mivel nem volt más lehetőség, a kis buborékokat kezdtem lőni. egyszer csak sérülni kezdett a monszta. lőttem, sérült. majd a végén szimmetrikus elrendezésben jöttek fel a buborékok. szétlőve őket bevégeztem a főmonsztát. 3.34 alatt, így a kártya is meglett. az első 2-3 betöltés alatt ért meglepetésektől eltekintve meglepően könnyűnek bizonyult főellenségestől és kártyakritériumostól együtt.

train station. ez se rossz pálya. még csak az elején vagyok túl. a pályaudvaron lezúztam a sok enemit, és most a peronvégi lépcsőkön felmenve jutottam az új részhez. itt tartok. ezt a részt elsőre nyomtam kb 2percig. csomó enemit legyilkoltam, de nem voltam megelégedve a hp-m állásával és visszatöltöttem. namost azóta (kb 3 próbálkozás) esélytelen a túlélés. és persze rájöttem, hogy voltak hp-k elszórva bőven. dehát ez így szokott lenni. ha vmi sikerül elsőre könnyen, és a jobb végigvitel reményében újratölti az ember, akkor tutira 3x nehezebb lesz és azon kezd gondolkodni hogyan is csinálta elsőre...
kártya tuti meglesz mivel a feltétel, hogy ne gyűjtsek lelket. ez trauman úgyis nehéz :D

Szerkesztette: vipisrac 2005. 02. 21. 23:49 -kor

#346 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 12:43

Kösz a jump infót Sys. Mondjuk az érdekes, hogy pl. a Town pályán ha használom akkor ugrik a kártya, mivel csak karóvető használható.. namind1, nem használtam  :D

Amúgy én is pont most vagyok a Swamp-nál, vár rám már két napja, de ma megölöm :D Snowy bridge meg nagyon kiidegelt már, a végén szinte semmi healt nem maradt 25 kb. szóval lesben állós lekapós volt, nem a nyomulós hentelős :)

Szerk.:

Sorry, ez félig  :offtopic: Most látom, hogy nem a Can Fly topics :)

Szerkesztette: Gabesz 2005. 02. 22. 12:49 -kor

ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#347 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:29

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 12:43

Kösz a jump infót Sys. Mondjuk az érdekes, hogy pl. a Town pályán ha használom akkor ugrik a kártya, mivel csak karóvető használható.. namind1, nem használtam  :D

Amúgy én is pont most vagyok a Swamp-nál, vár rám már két napja, de ma megölöm :D Snowy bridge meg nagyon kiidegelt már, a végén szinte semmi healt nem maradt 25 kb. szóval lesben állós lekapós volt, nem a nyomulós hentelős :)

Szerk.:

Sorry, ez félig  :offtopic: Most látom, hogy nem a Can Fly topics :)

én is ide írtam, nem gáz sztem ;)

snowy-n én végig elég jó hp-n voltam és a végén pont fordított "problémám" volt

mikor átmész a nagy semmibe a drótpályán (én azon sétáltam át, mert a kabin elment nélkülem :D), a legvégén van még 1 armor. megnéztem a stisztikát, és az az egy armor még hiányzott. viszont vmi 145/125-ön álltam. párszor leugráltam kint a létrával megközelíthető secrettől, és utána fel tudtam venni :D :D :D

#348 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:43

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:29

én is ide írtam, nem gáz sztem ;)

snowy-n én végig elég jó hp-n voltam és a végén pont fordított "problémám" volt

mikor átmész a nagy semmibe a drótpályán (én azon sétáltam át, mert a kabin elment nélkülem :D), a legvégén van még 1 armor. megnéztem a stisztikát, és az az egy armor még hiányzott. viszont vmi 145/125-ön álltam. párszor leugráltam kint a létrával megközelíthető secrettől, és utána fel tudtam venni :D :D :D

Én ott minden secret-et hagytam a francba :D Vagyis kettőt megtaláltam, de a többit nem leltem, már mindegy, majd traumán összeszedem :) Amúgy kifogott rajtam ez a Swamp, sikerül sebezni meg minden, már csak 3 milliméter energiája marad, erre elfogy a shotgun lőszer.  :omg: Ott állok és nem tudom megölni.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#349 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 20:25

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:43

Én ott minden secret-et hagytam a francba :D Vagyis kettőt megtaláltam, de a többit nem leltem, már mindegy, majd traumán összeszedem :) Amúgy kifogott rajtam ez a Swamp, sikerül sebezni meg minden, már csak 3 milliméter energiája marad, erre elfogy a shotgun lőszer.  :omg: Ott állok és nem tudom megölni.

más lőszered se volt?
3mm (vagy inkább 0.5mm) energiáról pedig a necrogiant-es esetem jut eszembe (az oldal első hozzászólásában a link :D)

Szerkesztette: vipisrac 2005. 02. 23. 20:26 -kor

#350 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 10. 18:43

* BUMP * :p

Nos, remélhetőleg nem túl OFFTOPIC, de az imént írtam egy kissé morcos hangvételű levelet a DreamCatcher-nek, a BOOH-el kapcsolatban. Tettem ezt, miután a CD Galaxis árlistájában már a "JÖN!" kategóriában sem szerepelt sem a BOOH, sem a PKGold. Úgy éreztem, ezzel betelt a pohár: tavaly december óta várok, hogy megvegyem ezt a nyomorék játékot, hogy végre kitehessem a polcra, és egyszerűen nem tudom megtenni!  :omg: :D Ez nonszensz. Kíváncsi vagyok, milyen válaszokat kapok majd. Mondjuk a levelet nemcsak az Automex-nek, hanem a CD Galaxisnak is CC-znem kellett volna, de most már mindegy. A PK-Fórumon is nyitottam egy topicot erről, ott beidéztem a levelet is, hadd nézzenek... De most komolyan: nem tudok még egy országot, ahol nem jött ki (állítólag Izlandon is késett, de már ott is megjelent egy jó ideje), ill. nem értem, hogy ha egyszer az eredeti rész kijött, akkor ez miért nem tud (esetleg az eredeti "bukta volt" a Kiadónak?) még 4 hónap után se megjelenni? Vajon arra vagyok ítélve, hogy használjam az illegális verziót és töltögessek hozzá illegális fixeket az Internetről, ha a patcheket használni akarom? Érdekes helyzet, de a bizonytalanságot meguntam már...  :(

Közben CC-ztem a CD Galaxisnak is, ill. Kalme már dobott is egy * thumbs up-ot * a dologra. Persze igazából a DC válaszára leszek majd kíváncsi...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 10. 18:54 -kor

#351 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 20:26

Magam is csak várok és várok...

Tavaly én is küldtem levelet a CD-Galaxisnak (izé GalaxisNet-nek vagy minek híjják most őket :)). Viszonylag hamar (3 nap múlva) válaszoltak is: szólnak ha lesz. Szóval szerintem ők sem tudnak sokkal többet nálunk, úgyhogy én is kíváncsi vagyok az Automex válaszára. Lehet, hogy rajtuk sem múlik semmi, valószínűleg a dreamcatcher germózik velünk valami miatt... de persze csak találgatok.

u.i.: vicces ahogy a DC fórummotorja kiszedi a 'hell' szót :)

szerk.: Azért légyszi szólj, ha küldenek neked egy példányt "fájdalomdíjul"... akkor asszem én is a szemükre hányok. ;) :D

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 03. 10. 20:37 -kor

#352 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 11. 01:48

Peti, ne légy naiv: nem küldenek ezek semmit ingyen, szép is lenne...  :( :D * kínos röhögés * Szóval a DC visszaírt egy diplomatikus választ, pont olyat és pont arról, amilyenre és amiről szólóra számítottam...

Azt mondják, azért nincs Magyarországon BOOH, mert az itteni disztribútoruk úgy döntött, hogy nem forgalmazza a játékot, ill. jelenleg ez a helyzet. Gratulálok, így harcolunk a warez ellen... :( Idézem: "Unfortunately the game Painkiller Battle Out of Hell is not currently being sold in Hungary, our distributor in Hungary has chosen not to sell the game at this point.  It may be sold in your country at some point in the future." - de legalább remény van, mi...?  :rolleyes:

Aztán persze felajánlották, hogy megrendelhetem a játékot külföldről: angliából vagy az USA-ból. Illetve egyenesen a DC-től (USA), csak regisztráljak és a hitelkártyám számát is adjam meg persze..csak éppen kettő probléma is van itten... Az egyik, hogy ez marhára drága vállalkozás lenne, a másik meg az, hogy nekem nincs is hitelkártyám... :p

Szóval akkor éljen a warez...?  :omg:

Most nem tudok többet mondani, mert szörnyen csalódott vagyok... Ja, de..van még valami: természetesen már továbbítottam a "hazai szerveknek" (LOL) a DC-től kapott levelet, és nyíltan kérdőre vontam őket. Mert ezek szerint az Automex is hazudott: január közepén azt mondták, hogy már megrendelték a terméket a DC-től, és hamarosan megjelenik itthon is. Erre ugye a DC most azt mondta, hogy Automex-ék úgy döntöttek, hogy nem forgalmazzák. Na, emiatt is csalódott vagyok, így már duplán..szépen át lettünk verve és attól tartok, le vagyunk ejtve a továbbiakban (kíváncsi leszek, hogy ma napközben milyen válaszokat kapok vissza az Automex-től meg a CD Galaxis-tól)...  :(

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 11. 01:54 -kor

#353 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 19:02

Sziasztok!

Új vagyok ebben a topicban, de a játékban nem annyira.
A painkillert is sokat nyomtam, most a BOOHot is kóstolgatom.
Sok érdekes kérdés merült fel a topicban amire Én is reagálnék, félig meddig mint érintett.

Idézet

Vajon arra vagyok ítélve, hogy használjam az illegális verziót és töltögessek hozzá illegális fixeket az Internetről, ha a patcheket használni akarom? Érdekes helyzet, de a bizonytalanságot meguntam már...

Azthiszem ha az adott országban nem jelenik meg a játék, de neked megvan, akkor valami jogi hézag miatt nem követsz el jogsértést. Mert ugye nincs magyarországi képviselet, forgalmazó, tulajdonképpen jogtulajdonos, tehát nincs aki hisztizzen, nem jogsértés. :smoker:

A FIXek kérdésében meg esetleg nyomhatnátok egy kis helpet nekem, jelent e meg ilyen a BOOH-hoz? Ugyanis egyszer-egyszer a load game menüben fixre ráfagy a kép a monitorra, numlock reagál, ctrl+alt+del nem, csak a reset.  :confused:

Idézet

Azt mondják, azért nincs Magyarországon BOOH, mert az itteni disztribútoruk úgy döntött, hogy nem forgalmazza a játékot, ill. jelenleg ez a helyzet.

Az a helyzet hogy a fent említett két céggel így vagy úgy de volt kapcsolatom párszor, tudom hogy működnek ott a dolgok. Sokszor az van hogy olyan ember dönt akinek lövése nincs az egészről. Az is lehet hogy az elsőből nem fogyott annyi, meg egyébkéntis úgygondolták hogy ez értelmetlen hent vagy csak egyszerűen az Ő szájízüknek nem tetszett és ezért nem hozzák be.

Idézet

Szóval akkor éljen a warez...?  :omg:

Erre Én painkillertől függetlenül, anyagi és egyéb helyzetemből kifolyólag is feltétlen azt mondom neked: Warez Forever! :ph34r:

Idézet

Gabesz, ha letöltöd az Experience #1 videómat (kb. 21.5 MB), akkor abban az egyik "Town"-Secrethez van egy PK-Jumpos megoldásom a szekérrel - azon megnézheted a dolgot a gyakorlatban is... A gyakorláshoz javaslom a szekereket meg a neonokat, azok elég jól támogatják ezt az ugrást...
  :respect:  :respect:
Thx és  :respect:
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#354 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 09:31

Nem válaszolt senki, remélem valaki megtalálja a topicot.....
Sürgős lenne a fix kérdés, a főképernyő után a LOAD-ra kattintva a mellékelt képet kapom :omg:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1110875514.jpg

Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#355 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 10:20

Nem vagyok benne biztos, de ilyet olyankor szokott kiírni, ha verziót frissítesz, és normál savaegame-et vagy checkpoint-ot akarsz betölteni... na az nem fog sikerülni. csak a pályák közti autosave-et tudod használni.

#356 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 18. 18:23

* BUMPY :p *

ReeChee, azóta megy már a játék rendesen? Szerintem is az van, amire Peti is gondolt. Meg azért próbáld meg az 1.61-es és 1.62-es (bár ez utóbbi végül is csak MP-javításokat tartalmaz) patcheket is. Az 1.61-est legjobb, ha a 3DGamers.com-ról szeded le, mert az ottani verzió biztos nem hibás (kering egy CRC-s verzió is belőle, elsőre sajnos én is kikaptam azt), amúgy 338 MB...  :rolleyes:

Igazad van azokban, amiket írtál, persze, én is tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, de azért naivan azt gondoltam, hogy talán érdemes küzdeni. Tudod én sem a legalitás kérdése miatt akarom megvenni a BOOH-t: egyszerűen ki szeretném tenni a polcomra, meg honorálni a Készítőket, de leginkább az előbbi, mert az eredetieket preferálom azokból, amik nagyon bejönnek. Az itthoni helyzet meg szörnyű, ahogy mondod: az Automex és a CD Galaxis azóta sem válaszolt semmit! Az Automex küldött egy visszaigazolást néhány napja, aztán annyiban meg is állt a dolog...  :( A warez-kérdésem egyébként csak olyan "költői" volt, szóval kontextusaiban szoktam én is vizsgálni a problémát... :) Ezzel azt akarom mondani, hogy pl. a PK+BOOH esetében én magam nem elégszem meg a warez-verzióval... :D

No, viszont el kell még mondanom, hogy a DreamCatcher százszor korrektebbül áll ehhez a dologhoz, és úgy látszik tévedtem, mikor azt mondtam, hogy "nem küldenek ezek semmit ingyen". Ugyanis felajánlották, hogy ha megrendelem onnan a BOOH-t, akkor megkapom ingyen a PK Soundtracket - ennek nemigen tudok ellenállni... :D

Meg találtam még valamit, ami egy hazai forrás lehet, de persze azt nem tudni, hogy mennyire megbízható: PK+BOOH 3000 Ft-ért a TeszVesz.hu-n. Ahogy' értelmezem, több is van, és nem írja, hogy eredetiek-e, de remélem igen (lehet, hogy külföldről tud szerezni), szóval rákérdezek azért, aztán majd tolmácsolom ide a választ...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 18. 18:24 -kor

#357 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 23:40

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 19:23

* BUMPY :p *

ReeChee, azóta megy már a játék rendesen? Szerintem is az van, amire Peti is gondolt. Meg azért próbáld meg az 1.61-es és 1.62-es (bár ez utóbbi végül is csak MP-javításokat tartalmaz) patcheket is. Az 1.61-est legjobb, ha a 3DGamers.com-ról szeded le, mert az ottani verzió biztos nem hibás (kering egy CRC-s verzió is belőle, elsőre sajnos én is kikaptam azt), amúgy 338 MB...  :rolleyes:

Igazad van azokban, amiket írtál, persze, én is tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, de azért naivan azt gondoltam, hogy talán érdemes küzdeni. Tudod én sem a legalitás kérdése miatt akarom megvenni a BOOH-t: egyszerűen ki szeretném tenni a polcomra, meg honorálni a Készítőket, de leginkább az előbbi, mert az eredetieket preferálom azokból, amik nagyon bejönnek. Az itthoni helyzet meg szörnyű, ahogy mondod: az Automex és a CD Galaxis azóta sem válaszolt semmit! Az Automex küldött egy visszaigazolást néhány napja, aztán annyiban meg is állt a dolog...  :( A warez-kérdésem egyébként csak olyan "költői" volt, szóval kontextusaiban szoktam én is vizsgálni a problémát... :) Ezzel azt akarom mondani, hogy pl. a PK+BOOH esetében én magam nem elégszem meg a warez-verzióval... :D

No, viszont el kell még mondanom, hogy a DreamCatcher százszor korrektebbül áll ehhez a dologhoz, és úgy látszik tévedtem, mikor azt mondtam, hogy "nem küldenek ezek semmit ingyen". Ugyanis felajánlották, hogy ha megrendelem onnan a BOOH-t, akkor megkapom ingyen a PK Soundtracket - ennek nemigen tudok ellenállni... :D

Meg találtam még valamit, ami egy hazai forrás lehet, de persze azt nem tudni, hogy mennyire megbízható: PK+BOOH 3000 Ft-ért a TeszVesz.hu-n. Ahogy' értelmezem, több is van, és nem írja, hogy eredetiek-e, de remélem igen (lehet, hogy külföldről tud szerezni), szóval rákérdezek azért, aztán majd tolmácsolom ide a választ...

Nem megy, uninstall volt sajna, pedig szerettem volna jáccani vele...
Ha belinkeled a patch-et megpróbálom újra, köszi a választ.  ;)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.