Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 17:23
Mondjátok meg nekem, hogy milyen az a Painkiller ugrás

továbbmentem hétvégén:
azt hiszem asylum volt először. only pk-val a kártyához. ehh. végig azzal toltam, de mégis failed lett.
ott kicsit elszomorodtam, de nem volt kedvem még1x végigmenni. majd legközelebb...
snowy bridge. állat! baromi nagy feelingje van. összes secret a kártyához. pff

próbáltam figyelni mindenre. egyedül azzal szívtam (de azzal nem keveset

), hogy a pillér tetején körbesétálva meglegyen a secret a és hp. ezt először tök könnyen megtettem, utána lementem a hídra, ott viszont megszívattam magam. nem haltam meg, de kevés hp-m maradt és úgy döntöttem megcsinálom még1x. csak másodikra nem szedtem fel a secret hp-t, úgy mentem le. szépen kinyírtam mindenkit. maradtam majdnem full hp-n. csakhogy innen a hídról rohadt messze volt a pillér teteje (le kellett menni a kiinduló kelyre, végig belül a hídon, fel a pillérre) nos itt türelmetlen voltam és kb 5x leestem a pillérről a secretnél. mert persze próbálkozásról próbálkozásra jobban siettem volna. se ellen, se akció, csak a nagy séta és a sz*r secret... ez nem foghat ki rajtam - jelszóval

) és természetesen minden próbálkozáskor mindig tudtam újfajta halálmódot

. a legutlsó visszatöltés az volt, mikor végigmentem az említett úton, secret megvan, le a hídra, le a kis vasúti kocsira. el vele, majd a végén, mikor bevitt az új helyszínre leugrottam róla hátrafelé, melynek köszönhetően a hátam mögött lezáródó ajtó gyönyörűen lezáródott ELŐTTEM! ...reload...
a pálya maradék része is nagyon ász volt. enemik terén pedig nem volt nehézség. secreteket kerestem, de 6-ból 5 lett meg, szal no kártya

pedig sztem nem is olyan rossz teljesítmény full magamtól keresgetve...
town. érdekes pálya. volt egy fura feelingje, de sok érdekes nem történt. végigmentem rajta
huhh, mi is volt a kártyaszerzés feltétele? ja a karós fegyver. na hát az ment, amúgy is az a kedvenc
swamp. hát az hamar kiderült, hogy hiába lövöm, nem sebződik. aztán az is kiderült, hogy sebez a víz. majd az sem maradt titok, hogy a vízből kijövő "izék" ütése elől menekülni kell
ez kb 2-3 újrakezdést jelentett. majd, mivel nem volt más lehetőség, a kis buborékokat kezdtem lőni. egyszer csak sérülni kezdett a monszta. lőttem, sérült. majd a végén szimmetrikus elrendezésben jöttek fel a buborékok. szétlőve őket bevégeztem a főmonsztát. 3.34 alatt, így a kártya is meglett. az első 2-3 betöltés alatt ért meglepetésektől eltekintve meglepően könnyűnek bizonyult főellenségestől és kártyakritériumostól együtt.
train station. ez se rossz pálya. még csak az elején vagyok túl. a pályaudvaron lezúztam a sok enemit, és most a peronvégi lépcsőkön felmenve jutottam az új részhez. itt tartok. ezt a részt elsőre nyomtam kb 2percig. csomó enemit legyilkoltam, de nem voltam megelégedve a hp-m állásával és visszatöltöttem. namost azóta (kb 3 próbálkozás) esélytelen a túlélés. és persze rájöttem, hogy voltak hp-k elszórva bőven. dehát ez így szokott lenni. ha vmi sikerül elsőre könnyen, és a jobb végigvitel reményében újratölti az ember, akkor tutira 3x nehezebb lesz és azon kezd gondolkodni hogyan is csinálta elsőre...
kártya tuti meglesz mivel a feltétel, hogy ne gyűjtsek lelket. ez trauman úgyis nehéz
Szerkesztette: vipisrac 2005. 02. 21. 23:49 -kor