Amúgy mire készülsz, hogy eladod (eladtad?) a 6800gt-det? "Felefelé" bux, vagy csak kellett a lóvé? :Đ
Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2005. 08. 25. 07:14
Az csak akkor kell, ha az 5-csillagra hajtasz, a 10. secretnek anélkül is meg kéne lennie. Hint: van egy barlang, ami úgymond "nem esik útba". 
Amúgy mire készülsz, hogy eladod (eladtad?) a 6800gt-det? "Felefelé" bux, vagy csak kellett a lóvé? :Đ
Elküldve: 2005. 08. 26. 00:18
...a voice from the darkness.....
No, hát a "Colloseum"-hoz nem kell ám a fix: az 1.61-es patch javította azt a hibát. Utána kivettem én is a fixet, és Kalme is kivette már a PowerMad legújabb verzióiból...
A PowerMad-et még mindig csak tudom ajánlani: nem a csalások miatt, hanem a benne lévő javítások és optimalizációk miatt. Minden egy helyen megvan benne, így ha újrainstalláljuk a PK+BOOH-t, nem kell több nem hivatalos fixet is visszatennünk, hanem csak a PM-et kell feltenni. Az pedig mindenkinek a saját lelkiismeretén múlik, hogy csal-e vagy sem. Odakint is pont ezt mondtam: nem a PowerMad csal, hanem az emberek csalnak!
Viszont csak óvatosan, mert a PK++ MP-moddal nem fér össze, erről meg a másik topicban írok...
Csak az érdekesség kedvéért itt egy lista a PM javításairól és optimalizációiról. A javításokkal kapcsolatban a PCF szinte mindegyikre ígéretet tett, hogy szerepelni fognak a következő hivatalos patchban (talán 1.7?) - meglátjuk...
"
Other features
Startup videos are disabled
Integrated Colloseum tarot card fix -- fixed in 1.61/1.62 => removed in Powermad 3.62+
Integrated Ruins ammo box fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Abandonded factory destroyable objects fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Loony Park hidden fireworks sack fix
Integrated Stone Pit missing two chest at the beginning fix
Integrated Stone Pit out of level holy item fix (thanks Crazy)
Integrated Stone Pit holy item (statue) placement improvement
Integrated HUD showing only three digits of health fix (thanks Dayve)
Integrated Level statistics fix
Integrated language fix (switching languages through the config file works)
"
(Kalme)
Ha a fentiek közül valakinek valamelyik új, akkor lehet kérdezni (kivéve talán az utolsót: sosem próbáltam még lecserélni a nyelvet)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
No, hát a "Colloseum"-hoz nem kell ám a fix: az 1.61-es patch javította azt a hibát. Utána kivettem én is a fixet, és Kalme is kivette már a PowerMad legújabb verzióiból...
A PowerMad-et még mindig csak tudom ajánlani: nem a csalások miatt, hanem a benne lévő javítások és optimalizációk miatt. Minden egy helyen megvan benne, így ha újrainstalláljuk a PK+BOOH-t, nem kell több nem hivatalos fixet is visszatennünk, hanem csak a PM-et kell feltenni. Az pedig mindenkinek a saját lelkiismeretén múlik, hogy csal-e vagy sem. Odakint is pont ezt mondtam: nem a PowerMad csal, hanem az emberek csalnak!
Csak az érdekesség kedvéért itt egy lista a PM javításairól és optimalizációiról. A javításokkal kapcsolatban a PCF szinte mindegyikre ígéretet tett, hogy szerepelni fognak a következő hivatalos patchban (talán 1.7?) - meglátjuk...
"
Other features
Startup videos are disabled
Integrated Colloseum tarot card fix -- fixed in 1.61/1.62 => removed in Powermad 3.62+
Integrated Ruins ammo box fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Abandonded factory destroyable objects fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Loony Park hidden fireworks sack fix
Integrated Stone Pit missing two chest at the beginning fix
Integrated Stone Pit out of level holy item fix (thanks Crazy)
Integrated Stone Pit holy item (statue) placement improvement
Integrated HUD showing only three digits of health fix (thanks Dayve)
Integrated Level statistics fix
Integrated language fix (switching languages through the config file works)
"
(Kalme)
Ha a fentiek közül valakinek valamelyik új, akkor lehet kérdezni (kivéve talán az utolsót: sosem próbáltam még lecserélni a nyelvet)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 26. 00:21 -kor
Elküldve: 2006. 04. 06. 17:56
HELP AZ UTCSÓ PÁLYÁN HOGY KELL MEGÖLNI AZ ELLENT??????????(AKÁRHOGY LÖVÖM MEG SEM ÉRZI:))
ELŐRE IS KÖSSZ
ELŐRE IS KÖSSZ
Elküldve: 2006. 04. 07. 10:40
Khmm... 
https://forum.hwsw.h...ic=71931&st=337
(és még utána egy-két post
)
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 9:08
Idézet: Hurka2 - Dátum: 2005. júl. 9., szombat - 22:28
helo.hogy lehet az utolso bosst kinyunvasztani a Battle out of hell ben?
https://forum.hwsw.h...ic=71931&st=337
(és még utána egy-két post
Elküldve: 2007. 03. 24. 17:45
Hy! nem tudná vki megmondani,h a Colosseum nevű pályán hogyan lehet átugrani a tüzet?nagyon fontos lenne!!
Elküldve: 2008. 06. 13. 07:33
Sziasztok!
Elkezdtem jáccani a PK Battle Out Of Hell-el és az első pályán nem tudok tovább menni mert kinyírom az henteses pacákot aztán kinyílik ugyebár a kapu és ott nem történik semmi ... van egy fegyver azt felveszem meg köröz egy szellem nőci és ennyi ott mit kell csinálni???? help me ... mert szétvág az ideg tuti hogy péntek 13 sz*pat ...
Valaki!
Előre is Köszike!
Elkezdtem jáccani a PK Battle Out Of Hell-el és az első pályán nem tudok tovább menni mert kinyírom az henteses pacákot aztán kinyílik ugyebár a kapu és ott nem történik semmi ... van egy fegyver azt felveszem meg köröz egy szellem nőci és ennyi ott mit kell csinálni???? help me ... mert szétvág az ideg tuti hogy péntek 13 sz*pat ...
Valaki!
Előre is Köszike!
Elküldve: 2008. 06. 13. 08:25
Szia!
Valóban kiváló nap ez a Painkillerhez.
Az a fegyver egy lángszóró (másodlagos tüzelés), a többit találd ki.
Valóban kiváló nap ez a Painkillerhez.
Idézet: Iggor - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 8:33
van egy fegyver azt felveszem meg köröz egy szellem nőci és ennyi ott mit kell csinálni????
Az a fegyver egy lángszóró (másodlagos tüzelés), a többit találd ki.

Súgó
A téma zárva.