HWSW Informatikai Kerekasztal: EVEREST Home Edition v1.50 és 1.51 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EVEREST Home Edition v1.50 és 1.51 Bovitett tulhajtasi informacio es a tobbi ujdonsag... Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 26. 10:26

Idézet: Fiery - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 23:41

A Sandra ertekei elvileg memoria masolasi eredmenyek, es mellesleg lenyegesen realisabbak, mint az EVEREST eredmenyei.

Meg tudnad nezni alaporajelen is, hogy az EVEREST v3.50 mennyit mer?

Koszi,
Fiery

Megmértem alap órajelen is és ott az olvasás értéke 6300 körül van az írás 5600-5700 a másolás meg 7100.

A memók ugyan úgy 2.5,3,3,6 CR1 beállítások mellett ddr400-ra voltak hangolva és a procc meg ment rendes 3800+ sebességén (10*200)

#322 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 20:48

Koszi a tesztet. Annyira furcsa ez az eset, hogy csak arra tudok gondolni, valamilyen szoftver (pl. Rightmark Clock Utility) fut a hatterben, ami az orajelet birizgalja. Esetleg a Cool'n'Quiet is bezavarhat, mar amennyiben az EVEREST nem tudja kikapcsolni azt.

Ha valamelyik eset fennall, akkor probald meg kiiktatni, es ujramerni.

Koszi,
Fiery

#323 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:27

Idézet: Fiery - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 21:48

Koszi a tesztet. Annyira furcsa ez az eset, hogy csak arra tudok gondolni, valamilyen szoftver (pl. Rightmark Clock Utility) fut a hatterben, ami az orajelet birizgalja. Esetleg a Cool'n'Quiet is bezavarhat, mar amennyiben az EVEREST nem tudja kikapcsolni azt.

Ha valamelyik eset fennall, akkor probald meg kiiktatni, es ujramerni.

Koszi,
Fiery

Semmien tuningos software sincs feltelepítve, mindent a biosból állítottam be.

A cool & quiet az megy, de megnéztem még korábban, hogy az mennyire zavarhat be, de nem volt különbség, és ha megy is akkor a teszt erejéig az everest felrakja a tuningolt állapotra, szal kicsit x-aktás a dolgo. Amikor elösször vettem észre akkor még korábbi verzió volt.

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó