HWSW Informatikai Kerekasztal: lumenlab - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

lumenlab projektor házilag...

#201 Felhasználó inaktív   -U2- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 20. 20:52

Idézet: -U2- - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 17:25

lámpa + foglalat+ gyújtó+ fojtó megvéve! össz. br. 24500.- pénz
/lámpa: osram hqi-bt 400D /

www.mile-kft.hu

U2

ebből az izzó kb 10500.- volt...
amúgy ha online nem is lehet még rendelni, telefon keresztül szvsz megoldható a kipostázás!

U2
üdv.: -U2-

konfig:  cooler master midi ház (fekete), aerocool 450Wattos táp, epox 9npa nforce4 ultra alaplap athlon 64 3000+ (2500MHz-en, 250Mhz FSB és memóriasebesség), 2GB RAM 500Mhz-en, Gigabyte 8800GT OC vidkártya, 250GB hitachi vinyó SATA2-es, genius frankó  billentyűzet :) , logitech g1 lézeregér, fujitsu-siemens W19"-os lcd monitor, asus E616A quietrack dvd olvasó, nec 4550A dvd író, alaplapi 6 csatornás hangkari

#202 Felhasználó inaktív   TOMKTOM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 24. 01:11

HP lcd-k garival relative olcsón.
                   "A technika az álmokból születik...."
-=Online Reakcióidő Teszt=-   -=A teszt topikja a fórumon...=-

#203 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 16:27

Nem akarok türelmetlennek tűnni, de a 2 fresnel+ lencse rendelését fel kéne pörgetni egy kicsit.

Yeahsp légyszi írj, vagy küldj Pü-t.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#204 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 24. 16:49

Idézet: poopa - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 16:27

Nem akarok türelmetlennek tűnni, de a 2 fresnel+ lencse rendelését fel kéne pörgetni egy kicsit.

Yeahsp légyszi írj, vagy küldj Pü-t.

most válaszoltak a lumenlabtól, és sajna nem fogadják el a cirrus maestro kártyámat, csak visa és mastercard-ot...  :mad: a céges számlával meg nem lehet ilyesmit csinálni... most keresek ismerőst, akinek van ilyen kártyája...
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#205 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 19:11

Idézet: yeahsp - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 16:49

most válaszoltak a lumenlabtól, és sajna nem fogadják el a cirrus maestro kártyámat, csak visa és mastercard-ot...  :mad: a céges számlával meg nem lehet ilyesmit csinálni... most keresek ismerőst, akinek van ilyen kártyája...

mennyi lenne a teljes összeg?
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#206 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 20:26

Idézet: yeahsp - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 16:49

Oké, oké csak gyorsan (!) , mert ha 1-2 hétnél tovább húzódik, akkor én csak a(z esetleges) második rendelésben leszek benne. (De akkor már hozok magammal egy új embert is.)

Most még van rá félretéve pénzem, de rövid időn belül szükségem lesz egy nagyobb beruházás keretein belül az összegre, és lehet, hogy elköltöm.
Ezért ha lehet légyszi pörgessük fel a dolgot.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#207 Felhasználó inaktív   -U2- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 21:01

Idézet: yeahsp - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 17:49

:( most írtam Neked privit és csak utána olvastam a kártya-nem-elfogadást... ! de nagyon utálom az ilyen hülye mizériát,hogy nem mindegy nekik honnan kapják a pénzt..?! mert ha egyszer megkapják, akkor miért akadékoskodnak?!

U2

konfig:  cooler master midi ház (fekete), aerocool 450Wattos táp, epox 9npa nforce4 ultra alaplap athlon 64 3000+ (2500MHz-en, 250Mhz FSB és memóriasebesség), 2GB RAM 500Mhz-en, Gigabyte 8800GT OC vidkártya, 250GB hitachi vinyó SATA2-es, genius frankó  billentyűzet :) , logitech g1 lézeregér, fujitsu-siemens W19"-os lcd monitor, asus E616A quietrack dvd olvasó, nec 4550A dvd író, alaplapi 6 csatornás hangkari

#208 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 16:12

Szeretem ezeket a topicokat!
Tetszik a lelkesedésetek, csak értelmetlen....
Megértem, hogy aki barkácsolt egy ilyet annak nagyon tetszik a dolog, de állandóan azzal jönnek az emberkék, hogy szebba képe, mint egy gyárinak, stb.
Hát én láttam már ilyen kutyaólat, a minősége köszönőviszonyban sincs a legolcsóbb 150.000ft-os X1a projectorral...
Na mindegy ti tudjátok...
Pár dolog, nagyon vigyázzatok azekkel a fadobozokkal, eszméletlenül tűzveszélyes, nagynyomású, magas hőmérsékletű lámpákat használtok amiket nagyfesz impulzussal kell begyújtani, kicsit drága a lakástűz.
A kontrasztszámítás is komolytalan, ami monitor 400:1 kontrasztú az még alapkivitelben is szutyok, pláne ha átvilágítod a gyárinál százszor nagyobb fénnyel, lesz belőle 50:1-hez kontraszt ami ugye egy képcsöves monitor 30.000:1 kontrasztjához még viccnek is rossz...
A sima halogén izzók nagyon jók az udvarra, de ide teljessen alkalmatlanok, eszméletlen sok hőt sugároznak ki, hőszűrő nélkül szét fog égni a freshnell is meg az lcd is!
Nem véletlenül kell pontszerű fényforrás a freshnellhez, és nem véletlenül kerül 20-50.000 forintba egy erre alkalmas fémhalogén....
Valamint nem fehér fényt sugároznak, egy rakás kaki lesz a kép, erősségben mega pislákoló gyertyalánghoz fog hasonlítani.
Szerintem ilyet csak az építsen akinek sok kidobni való pénze van és unatkozik....
Sokkal jobban jártok ha vesztek egy használt projectort fillérekért, és abba tesztek egy olcsó égőt, ami rengeteget fog rontani a minőségen, de még mindig jobb lesz mint egy ilyen kutyaólé.
Ki lehet fogni 50.000 körül használt projikat 8én is annyiért adtam el egy DLP-s!!! projit működő izzóval).
Vesztek egy szutyok 400:1 valamnijű (kontrasztnak azért ezt nem nevezném) lcd-t 65.000-ért, ami nem is biztos, hogy szétszedhető, átvilágítható, vesztek a célra nem túl alkalmas fémhalogént, folytót, gyújtót, 25.000-ért, ventilártorokat, hőszűrőt, egyébb cullangot min. 10.000, freshnellt, optikának nevezett lencsét kb. 20.000-ért, eddig tartunk 100-120.000-nél.....
Ennek akkor volt értelme amikor több millió bvolt egy projector, de manapság?

#209 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 29. 22:12

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 16:12

Megértem, hogy aki barkácsolt egy ilyet annak nagyon tetszik a dolog, de állandóan azzal jönnek az emberkék, hogy szebba képe, mint egy gyárinak, stb.
Hát én láttam már ilyen kutyaólat, a minősége köszönőviszonyban sincs a legolcsóbb 150.000ft-os X1a projectorral...
Pár dolog, nagyon vigyázzatok azekkel a fadobozokkal, eszméletlenül tűzveszélyes, nagynyomású, magas hőmérsékletű lámpákat használtok amiket nagyfesz impulzussal kell begyújtani, kicsit drága a lakástűz.
A kontrasztszámítás is komolytalan, ami monitor 400:1 kontrasztú az még alapkivitelben is szutyok, pláne ha átvilágítod a gyárinál százszor nagyobb fénnyel, lesz belőle 50:1-hez kontraszt ami ugye egy képcsöves monitor 30.000:1 kontrasztjához még viccnek is rossz...
A sima halogén izzók nagyon jók az udvarra, de ide teljessen alkalmatlanok, eszméletlen sok hőt sugároznak ki, hőszűrő nélkül szét fog égni a freshnell is meg az lcd is!
Nem véletlenül kell pontszerű fényforrás a freshnellhez, és nem véletlenül kerül 20-50.000 forintba egy erre alkalmas fémhalogén....
Valamint nem fehér fényt sugároznak, egy rakás kaki lesz a kép, erősségben mega pislákoló gyertyalánghoz fog hasonlítani.
Szerintem ilyet csak az építsen akinek sok kidobni való pénze van és unatkozik....
Sokkal jobban jártok ha vesztek egy használt projectort fillérekért, és abba tesztek egy olcsó égőt, ami rengeteget fog rontani a minőségen, de még mindig jobb lesz mint egy ilyen kutyaólé.
Ki lehet fogni 50.000 körül használt projikat 8én is annyiért adtam el egy DLP-s!!! projit működő izzóval).
Vesztek egy szutyok 400:1 valamnijű (kontrasztnak azért ezt nem nevezném) lcd-t 65.000-ért, ami nem is biztos, hogy szétszedhető, átvilágítható, vesztek a célra nem túl alkalmas fémhalogént, folytót, gyújtót, 25.000-ért, ventilártorokat, hőszűrőt, egyébb cullangot min. 10.000, freshnellt, optikának nevezett lencsét kb. 20.000-ért, eddig tartunk 100-120.000-nél.....

még jó, hogy pozitív tapasztalatokat is kaptunk... :D

az az 50e-es projektor max viccnek jó, de játékhoz nem valószínű, olyan mosott kép lesz belőle... tuti nem kapnánk ennyiért 16ms-est, vagy jobbat, ami alkalmas játékra is... szóval én továbbra is tartanám a lelkesedésemet, és igyekszem minél előbb megszervezni a rendelést...
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#210 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 11:04

Sziasztok, csak egy elméleti kérdés, a hatalmas hőtermelés miatt nem lehetne folyadékkal hüteni az izzót?
Panorámák

#211 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 30. 11:16

Idézet: sityak - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 11:04

Sziasztok, csak egy elméleti kérdés, a hatalmas hőtermelés miatt nem lehetne folyadékkal hüteni az izzót?

lehetne, csak nem egyszerű dolog a nagyfesz cuccot hűteni...

én arra gondoltam, hogy a fresnel és az izzó közé kerülő védőüveg lehetne monduk dupla, és a 2 réteg között víz... akkor a sugárzott hőt tökéletesen felfoghatná...

#212 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 21:54

1024*768-as felbontást tudott 85Hz-en...

Lelkesedjetek csak az még nem baj, én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem biztos, hogy 100-200.000 forintból érdemes barkácsolgatni projectort, mindeféle tudás, otpikai, hűtéstechnikai alapismeret nélkül....
Nem olyan egyszerű ám ez....
Ha megnézed a legtöbb feltett képet (a minőséggel nem érdemes foglalkozni, mert pár pillanat alatt olyanná lehet egy fotót varázsolni amilyenné csak akarod...) a legtöbbön azért messze nem egyenletes s fényerő, a sarkok halványabbak.
Ezek az lcd-k arra lettek tervezve, hogy hideg fényforrással kis fényerővel legyenek átvilágítva, nem arra, hogy reflektor lámpákkal világítsák át őket, amelyek rengeteg uv-t, infra fényt sugároznak le, egyszerűen szétégetik az lcd-t.
Olyan DIY projit én nem nagyon láttam, ahol infraszűrőt használtak volna.....
Ezt a üveg közötti vizet ne nagyon eröltesd, mert elég egy kis hiba és vagy agyonüt az áram, vagy felrobban az égő és akkor ott freshnell, lcd nem nagyon marad...
A kontraszt meg... csináljatok egy próbát, foggjatok egy darab üveget, húzzatok rá egy vonalat filccel világítsátok át először egy zseblámpával, utána egy 400W-os fémhalogénnel, az első esetben ugye szép kontrasztos képet kapsz a második esetben meg mintha ott sem lenne a vonal....
Az égőt nem érdemes hűteni, minek?
Az lcd-t kell hűteni, meg a fadobozt, hogy ne gyulladjon ki...
A fresshnell lényege a pontszerű fényforrás, ezért alkalmaznak spec. lámpákat megfelelő foncsorral, a több centis világító részű lámpák mögöttük egy tésztaszűrővel nem biztos hogy pontszerűnek mondhatóak.
Én csak azt akarom, hogy azon kívűl, hogy ez ilyen jó, meg olyan jó a másik több realitást tartalmazó oldalt is megismerjétek mielött százezreket kezdtek el költeni.
Azt sem mondom, hogy nem lehet építeni, mert lehet, de ha jót akarsz, az nem lesz ingyen, kb. annyiba fog kerülni, mintha vennél egy újat...
Majd benézgetek ebbe a topicba, ha valaki eltökélte magát szivessen segítek neki, ha tudok.
Egy fontos dolog:
Fémhalogén izzóba, annak a fényébe benézni, kb. olyan, mintha hegesztőbe néznél, MEG LEHET TŐLE VAKULNI PILLANATOK ALATT!
Soha ne kapcsoljátok be az izzót, ha nincs rajt a burkolat a készüléken!

#213 Felhasználó inaktív   -U2- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 12:20

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 17:12

no, akkor reagálok :) :

1. az a 65e ft-os lcd sulinettel 27500Ft-ba jött ki
2. nézd meg a 400wattos osram hqi-bt 400w/d (daylight) tulajdonságait és rájössz hogy pontszerű fényt ad és nem igazán mondanám haloványnak a fényerejét
3. aki belenéz egy ilyen fényforrásba az megérdemli, aki pedig tényleg belenézne, az ne kezdjen egy ilyen projektor építésébe :)
4. a fényforrás után hőálló üveg védi a hőre érzékeny alkatrészeket
5. nemcsak a végeredmény a lényeg hanem a BARKÁCS (DIY érzés)
6. nem kötelező fából csinálni hozzá keretet- én pl. aluminiumot gondoltam köré
7. hamár elkezdtem és félig itt vannak a cuccok hozzá, akkor már megcsinálom!
8. hamár hozzászólsz akkor valami építő hozzászólást kapjunk, ne vedd el a kedvünket, azt mi úgyis tudjuk, hogy nem egészen komplett dolog ilyenbe kezdeni :D -de ha meg bejön, akkor  :smoker:

üdv.:U2

#214 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 31. 12:46

Idézet: -U2- - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 12:20

no, akkor reagálok :) :

1. az a 65e ft-os lcd sulinettel 27500Ft-ba jött ki
2. nézd meg a 400wattos osram hqi-bt 400w/d (daylight) tulajdonságait és rájössz hogy pontszerű fényt ad és nem igazán mondanám haloványnak a fényerejét
3. aki belenéz egy ilyen fényforrásba az megérdemli, aki pedig tényleg belenézne, az ne kezdjen egy ilyen projektor építésébe :)
4. a fényforrás után hőálló üveg védi a hőre érzékeny alkatrészeket
5. nemcsak a végeredmény a lényeg hanem a BARKÁCS (DIY érzés)
6. nem kötelező fából csinálni hozzá keretet- én pl. aluminiumot gondoltam köré
7. hamár elkezdtem és félig itt vannak a cuccok hozzá, akkor már megcsinálom!
8. hamár hozzászólsz akkor valami építő hozzászólást kapjunk, ne vedd el a kedvünket, azt mi úgyis tudjuk, hogy nem egészen komplett dolog ilyenbe kezdeni :D -de ha meg bejön, akkor  :smoker:

üdv.:U2

:up:  :D

#215 Felhasználó inaktív   Slimy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 13:47

Hi srácok!

Időről időre benézek ebbe a topicba, hogy lássam, hogy álltok, de most kicsit elvesztettem a fonalat az újgíneai háztartási boltból Jakutszkon kersztül kutyaszánnal idehúzott huszonharmadik pillempátyú kérdésében.  :D

Holt tartottok? Mik vannak már meg és mik hiányoznak? Fogtok összesítést készíteni, ha (AMIKOR!:) )sikerül megépíteni a projektort?
Only dead fish go with the flow...

#216 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 31. 15:05

Idézet: Slimy - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 13:47

Hi srácok!

Időről időre benézek ebbe a topicba, hogy lássam, hogy álltok, de most kicsit elvesztettem a fonalat az újgíneai háztartási boltból Jakutszkon kersztül kutyaszánnal idehúzott huszonharmadik pillempátyú kérdésében.  :D

Holt tartottok? Mik vannak már meg és mik hiányoznak? Fogtok összesítést készíteni, ha (AMIKOR!:) )sikerül megépíteni a projektort?

eddig a TFT van meg... kell még a fresnel+projektor lencse szett, egy fémhalogén izzó a kiegészítőivel, meg a doboz, pár venti, ez+az...

TFT 60e sulinettel, vagyis - 30e
fresnel+projektor lencse - 20e
fémhalogén izzó + kieg. - 25e
doboz, venti, etc - 10e

összesítve ~85e pénz... ha véletlenül mégis elfogadható lenne egy 500 forintos sima halogén izzóval is, akkor ~60e...

#217 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 17:19

Azoknak a kedvét akik mindenképpen építenének, vagy az építés miatt csinálják, azokét úgysem tudom elvenni, nem is az övükét akarom...
Építettem már pár világító dolgot, láttam jópár projectort ezért mondom azt amit mondok...
Nem rossz ez a osram égő, de a több cm-es világító részt nem mondanám pontszerűnek (bár az is igaz, hogy amiket DIY oldalakon láttam, hogy használnak, ahhoz képest az)....
Ráadásul a rajta lévő külső búra is szórja a fényt, bár legalább ad egy kis biztonságot, de érdemesebb lenne csupasz lámpákat (msi, msd, hmi...) használni, csak az a baj, hogy az ilyen lámpáknál, javul a fényerő, színhőmérséklet, de csökken az élettartam.
Hagyományos halogénből is csak kisméretűt lehet használni, 36V/400W, de még annak is annyira sárga a fénye, hogy kell hozzá hidegítőszűrő, ráadásul az élettartama béka segge alatt van....

A hőálló üveg csak a lámpa által keltett hő egyrészét fogja meg a sugárzott infrát ami szétégetheti az lcd-t, azt nem.
Ahoz kell az infraszűrő.
Amikor még ilyneket használtak nem véletlenűl volt az lcd alatt egy axiális ventilátor végig a teljes hosszában, mert annyira melegedett.

Érdemes állandóan nézni az ebay-t és egy kis szerencsével kifogni egy első gerenrációs projit, azokban még nagy lcd-t voltak ha egy ilyet valaki meg tud venni olcsó pénzért (ha még nem dobták ki az összeset..) akkor az nagyon jó kiindulási alap, az eredeti lcd-t mehet a kukába belőle, de a többit nagyon jól lehet használni.

Azt, hogy az égő veszélyes, azt meg lehet, hogy U2 te tudtad, de a többiek nem biztos, és minek a projector, ha nincs mivel nézni...

#218 Felhasználó inaktív   cdbasa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 15:37

http://www.vatera.hu...php?cod=1623995

A vaterán hirdet egy srác irásvetítőt és lcd panalt 30-45 e FT -ért. A srác  beleegyezett , ha megveszem a vaterán, és elmegyek hozzá megnézhetem és ha nem tetszik nem kötelező megvenni...  az a gond hogy miskolci vagyok, és nem nagyon akarok csak ezért felmenni pestre...ha valakinek van egy kis ideje, személyesen megnézhetné nála hogy millyen képet produkál a cucc...

Engem átmeneti megoldásnak érdekelne, addig amíg a projector árak és az égő árak számomra is megfizethetőek lesznek.  Ha már egy sötét szobában aránylag élvezhető képet adna, akkor 30-40eFt megér,...

40eFT: POLAROID Polaview1600 tip. LCD panel (LCD: 170 X 130 mm; 640 X 480/1,4 M.Color Activ Matrix,SVGA) POLAROID LCD/575 Metal tip. ÍRÁSVETÍTŐ (Kindermann gyártmány(tip: 6516-12), lámpa: 675 W metalhalogén.)

28eFT: ProXima ColorWorks A522C tip. True-Color Data LCD Projection Panel (Az LCD mérete: 215 X 160 mm).Távvezérlővel, PC és MAC kábelekkel.
http://www.vatera.hu...php?cod=1624001

#219 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 21:46

Idézet: yeahsp - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 11:16

lehetne, csak nem egyszerű dolog a nagyfesz cuccot hűteni...

én arra gondoltam, hogy a fresnel és az izzó közé kerülő védőüveg lehetne monduk dupla, és a 2 réteg között víz... akkor a sugárzott hőt tökéletesen felfoghatná...

én már gondolkodom rajta :)
még egy kérdés, kötelező pontszerü fényforrásnak lennie? mi lenne hogyha 9db izzót helyeznénk el egy szabályos rácson, az majdnem olyan lenne mintha párhuzamos fénysugarakkal világítanánk meg egy elég nagy felületen, elméletileg a fresnel lencsét ki is lehetne hagyni, vagy nem?  :think:

Üdv.
Panorámák

#220 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 21:49

Idézet: cdbasa - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 15:37

A vaterán hirdet egy srác irásvetítőt és lcd panalt 30-45 e FT -ért. A srác  beleegyezett , ha megveszem a vaterán, és elmegyek hozzá megnézhetem és ha nem tetszik nem kötelező megvenni...  az a gond hogy miskolci vagyok, és nem nagyon akarok csak ezért felmenni pestre...ha valakinek van egy kis ideje, személyesen megnézhetné nála hogy millyen képet produkál a cucc...

Engem átmeneti megoldásnak érdekelne, addig amíg a projector árak és az égő árak számomra is megfizethetőek lesznek.  Ha már egy sötét szobában aránylag élvezhető képet adna, akkor 30-40eFt megér,...

40eFT:  POLAROID Polaview1600 tip. LCD panel (LCD: 170 X 130 mm; 640 X 480/1,4 M.Color Activ Matrix,SVGA) POLAROID LCD/575 Metal tip. ÍRÁSVETÍTŐ (Kindermann gyártmány(tip: 6516-12), lámpa: 675 W metalhalogén.)

28eFT:      ProXima ColorWorks A522C tip. True-Color Data LCD Projection Panel (Az LCD mérete: 215 X 160 mm).Távvezérlővel, PC és MAC kábelekkel.
http://www.vatera.hu...php?cod=1624001

Ez a panelt felejsd el, lassú mint a dög! egy film vagy egy játék teljesen élvezhetetlen lenne rajta.
Az írásvetítő meg azért nem jó mert nagyon sok fényt produkál még csak úgy a külvilágba, ergo feleslegesen valágit.

Üdv.
Panorámák

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »