HWSW Informatikai Kerekasztal: lumenlab - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

lumenlab projektor házilag...

#381 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 09:45

WOW. nekem is ma jön meg...
Már itt van szerda óta, de nem sikerült összejönnünk a TNT-vel, viszont ma kettő körül megkapom. Ki vagyok váncsi. :) Apropó, van valami tool, amivel meg lehet mérni a tényleges kontrasztját (és egyéb adatait) a panelnek?
Te neki mersz állni a megnyúzásnak?
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#382 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 15:07

Idézet: Before - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 9:45

WOW. nekem is ma jön meg...
Már itt van szerda óta, de nem sikerült összejönnünk a TNT-vel, viszont ma kettő körül megkapom. Ki vagyok váncsi. :) Apropó, van valami tool, amivel meg lehet mérni a tényleges kontrasztját (és egyéb adatait) a panelnek?
Te neki mersz állni a megnyúzásnak?

Orulok, hogy a tied is uton van. Nekem a FedEx hozta es allitom a leg korrektebb ceg. az xbox 360 hd-dvd driveomat az EMS hozta, az szepen bevitte az Orczy teri vamhivatalba oszt' jonapot. a financok meg szepen hozzacsaptak a vamalaphoz a szallitasi koltseget. FedExtol kaptam egy emilt, kitoltottem a nyomtatvanyt, visszafaxoltam, jott a futar es nala kellett megfizetni a vamot. Szal FedEx uralkodik :respect: a lumenlabosoknak van valami lux meteruk, ugy nez ki mint egy CB radio mikrofonja :D szal azzal gondolom megmered a fullfeher meg a fullfekete lux ertekeit aztan aranyt kepzel. ami a megnyuzast illeti, hat szornyu sztorik terjengenek wuxga panel ugyben - tobben leamortizaltak az LCD-t, ugyhogy en asszem elso korben nem nyuzom meg, mert ahogy kivettem annyi a hatasa, hogy kicsit megblurja csak az AG a kepet. Ha nagyon szar lesz ugy akkor belevagok, deha nem lesz tul zavaro akkor inkabb hagyom a fenebe. Ahogy nezegettem otthon a filipszrol a backlit-et se lesz gyerekjatek leszerelni!

Szerkesztette: SFIJ 2007. 02. 16. 15:10 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#383 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:04

Nekem a TNT hozta... Hurrá...
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az biztos, hogy iszonyú kis vékonyka valami, nemtom, hogy fogom szétszedni, ha kicserélik.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#384 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 21:55

Idézet: Before - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 18:04

Nekem a TNT hozta... Hurrá...

Az biztos, hogy iszonyú kis vékonyka valami, nemtom, hogy fogom szétszedni, ha kicserélik.

Ejtörték?  :reklamacio: biztosítást kötöttél, ugye? mertha nem akkor ugye dead on arrival eljárás, restocking costs, és a visszafuvar költség is a tiéd... Ugye megnézted mielőtt átvetted? itt abszurdisztánban sajnos megeshet hogy a tNT képviselője megpróbálja rádkenni :(

de látom komplett kitet vettél? carpow-tól?

Szerkesztette: SFIJ 2007. 02. 16. 21:58 -kor

#385 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 22:05

Annyira megnéztem, hogy át se vettem. Nemtom, mit basztak rá, de akkora lyuk volt a dobozon, hogy mondtam egyből a futárnak, hogy, na ezt gyorsan bontsuk ki. Abszolút normális és segítőkész volt, mondta, hogy írjunk jegyzőkönyvet, bejöttem, lefényképeztem, aláírtam, hogy nem veszem át, mert törött. Aztán írtam a panaszizének, remélem nem kezdenek genyózni. Egyértelműen az ő hibájuk...
Egyébként igen, komplett szett volt Carpow-tól.
Csak azt sajnáltam, hogy nem hagyták nálam a törött cuccot, isteni lett volna gyakorlatozásra. :)

Szerkesztette: Before 2007. 02. 16. 22:07 -kor

#386 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 22:49

rendeltem carpow-tól egy vezérlőt. furi, de még a küldött pénzért se ment el 2 nap alatt... meglássuk. na ezért para nálam a wu :(

#387 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 13:26

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 22:49

rendeltem carpow-tól egy vezérlőt. furi, de még a küldött pénzért se ment el 2 nap alatt... meglássuk. na ezért para nálam a wu :(

Nekem hamarabb elpostázta a cuccot, mint én elküldtem a pénzt. Persze, para, de szerintem Carpow nagyon korrekt faszi...

#388 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 16:34

Idézet: Before - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 13:26

Nekem hamarabb elpostázta a cuccot, mint én elküldtem a pénzt. Persze, para, de szerintem Carpow nagyon korrekt faszi...

3. nap se valasz se a penzt nem vette fel... ehhh  :(

#389 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 17:10

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 16:34

3. nap se valasz se a penzt nem vette fel... ehhh  :(

Nekem azt mondta, még mielőtt elküldte a kitet, hogy egy ideig szabadságon lesz...

#390 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 17:21

Idézet: Before - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 17:10

Nekem azt mondta, még mielőtt elküldte a kitet, hogy egy ideig szabadságon lesz...

oks. marcsak az a kerdes, hogy a wu meddig tartogatja a pizt :Đ

#391 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 21. 17:54

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 17:21

oks. marcsak az a kerdes, hogy a wu meddig tartogatja a pizt :Đ

Az Intercash Zrt., a küldő fél írásbeli kérésére, visszatéríti az olyan átutalások tőkeösszegét, amelyeket 45 napon belül nem fizettek ki a kedvezményezettnek. Az Intercash Zrt., a küldő fél írásbeli kérésére, visszatéríti a pénzátutalási díjat, amennyiben az átutalt összeg a szolgáltató által vállalt időn belül saját hibájából vagy elháríthatatlan külső ok miatt nem fizet ki a kedvezményezettnek. A törvény által megengedett mértékben az Intercash Zrt. a 45 napig át nem vett pénzátutalásokért adminisztrációs költséget számíthat fel.

#392 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 17:23

Idézet: Before - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 17:54

koszi Before. Olvstam a szomoru hirt az LL-en. A TNT elkezdett kemenykedni. oszinten sajnalom.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 02. 23. 17:23 -kor

#393 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 19:48

Köszi...
Az a dráma, hogy ma hajnalban megszereztem az utolsó hiányzó darabot is, egy jóképességű projekciós lencsét. Igaz, airmail parcel az usából, ami 2-3 hét, addig még a panel is befuthat, ha Carpow visszatér és gyorsan el tudja intézni a dolgokat.

#394 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 18:12

Idézet: Before - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 19:48

Köszi...
Az a dráma, hogy ma hajnalban megszereztem az utolsó hiányzó darabot is, egy jóképességű projekciós lencsét. Igaz, airmail parcel az usából, ami 2-3 hét, addig még a panel is befuthat, ha Carpow visszatér és gyorsan el tudja intézni a dolgokat.

drukkolok neked. :D En ezen a tripleten gondolkodom erosen. Az LL-es elfogyott.

#395 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 20:06

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. febr. 24., szombat - 18:12

drukkolok neked. :D En ezen a tripleten gondolkodom erosen. Az LL-es elfogyott.

Kellemes darab, de ahogy láttam, ezeket elég drágán mérik (legalább is a LL $200-ért), az enyém shipped volt $62 igaz csak 300mm-es, de nem az a kis gagyi, mint a lumenlabos alap obi, hanem egy Zeiss triplet.
Amin még gondolkozok, az egy kollimátor lencse, egyszer találtam olyat, amin volt IR-filter bevonat is, tehát nem csak lencseként, de kapásból hőpajzsként is szolgálna. Sajna, amit anno láttam, az mocsokdrága volt, de remélem abból is sikerül kifogni majd egy olcsót.

szerk: uhh, látom ez is 135€ + a szállítás...
szerk2: viszont van pyrex lencséjük és még csak túl sokba se kerül... Asszem ez meg leszen véve.
szerk3: oh, osztrákiában vannak...
szerk4: miért nincs reflektoruk???
szerk5: nem lesz több szerk...

Szerkesztette: Before 2007. 02. 24. 20:14 -kor

#396 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 21:06

Idézet: Before - Dátum: 2007. febr. 24., szombat - 20:06

szerk2: viszont van pyrex lencséjük és még csak túl sokba se kerül... Asszem ez meg leszen véve.

lattam enis de nincs megadva az edge thickness meg a convex thickness. a fokusztavja nekem tul nagy en 220-as kondenzer fresnelt hasznalok. igy nem tudom hasznalni a pre condenser calculatort a tervezeshez. az izzoteken is van pyrex en azt rendeltem.
szerk3: oh, osztrákiában vannak...

szerk4: miért nincs reflektoruk???
hat igen :D

szerk5: nem lesz több szerk...

szerk: hejesiras ;)

Szerkesztette: SFIJ 2007. 02. 24. 21:07 -kor

#397 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 01:23

Nos megy a szekér a ríltek vezérlőről. xbox.360 alól ki tudtam komponens kábelen át csalogatni 1080p-t, erről készültek a fotók. a vezérlőről annyit, hogy a minősége a $80-nal arányos. Se a brightness, se a contrast sajnos nem működik (nálam). 720p nem műx komponensről ahogy többen is megírták az LL fórumain. A TV tuner szerény képességű, de szódával elmegy. ennyi pénzért szvsz ne húzzam a számat. működik és ennek kell örülni :D
Kép

Kép

Kép

A fotók mobiltelólval készültek, minőségük ezzel arányos. A mariposa-ból vannak, ami ingyenesen letölthetö a bittrorrent.com-ról.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 08. 01:25 -kor

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.