Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 13:18
Lehet a KIO többet tud, kérdés, hogy kell-e több, mert így hirtelen semminek nem érzem hiányát, de jó tudni, hogy a következő gnome-ban még ennél is jobb lesz

De nem is erről van szó, csak charlie téves megállípítására reagáltam.
Nameg lehetne arról is beszélni, hogy a KDE- n mit lehetne csiszolni

A KDE4 nekem komoly traumát okozott, hogy nincs kész az egy dolog (KDE4 is not KDE4.0! :Đ ), de hogy mehetett át a kickoff bármilyen usability teszten, azt nem tudom, meg ilyen apróságok, hogy még mindig 2-3-4 helyen kell a fontokat beállítani ahhoz, hogy a desktopon és az alkalmazásokaban is egyforma betűtípusaim/méreteim legyenek. De legalább lehet _állítgatni_, mert az fontos. A baj, hogy kell is

Meg még sorolhatnám. De a plazmoidok nagyon jók, ha akarom mostmár 512 pixeles méretben is látom a battery töltöttségét, meg az analóg óra versenyezhet méretben a tálcán ülő digitálissal, mert az se pici
Aztán nehogy flame legyen!

Annyival tudott tobbet, hogy a kde alkalmazasok jelentos szazalekabol ment mindenfele gondsag nelkul
Ooo, igen, azzal egyet ertek, hogy a KDEn lenne meg mit csiszolni, neha tenyleg kicsit sokat kell bogaraszni vele, hogy olyan legyen, amilyet akarok. De mint mondtam, ez _nekem_ jo, mert lehet olyan, amilyet akarok, a gnome meg nem lehet olyan, es amilyen, az meg sokszor idegesit. Ettol meg anyamnak pl gnome van a feneke alatt, mert neki jobb az a letisztultabbnak hato, de minenkepp egyszerubb felulet.
Kde4 meg alatalaban nekem nagyon tetszik, az alapjan amit olvastam rola, koncepcionalisan nagyon tetszik, egy eleg jol atgondolt egyseges platform benyomasat kelti (aminek persze vannak szamomra folosleges vadhajtasai is, amit en nem fogok hasznalni. Bar pl tekintve hogy en duplasoros talcat hasznalok, ezert ha ugy is van ra hely, akkor nem banom, hogy akar 512 pixelesen _is_ szep a battery ikon) mert meg meg nem neztem, teintve, hogy messzirol latszik, hogy meg csunyan beta, vagy inkabb alfa. (Ami egyebkent nem baj, as in release eraly, release often

).
Szoval tenyleg nem fikazni akarom a gnomeot, jo az, egyszeruen nekem a masik jobb, ennyi