Idézet: kroozo - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 15:04
Egyebkent valamelyik este feldobtam egyet egy virtualboxba, eddig nekem nem jott elo semmi nyug igazabol, bar ketsegtelen teny, hogy azalatt a kb fel ora alatt, ameddig nezegettem, sok eselye nem volt

Nekem már majdnem a béta óta fent van desktopon meg laptopon is. Biztos mákom van, mert semmi gondom vele (csodálkozok is a sok problémán, amiket itt is olvasok). Stabilitásban ha pontozni kéne, akkor eggyel többet adnék, mint a Gutsy-nak, mert azon a nautilus napi 1x biztos behalt, ez most megjavult, meg egyéb gond sincs (nem fagy, nem lép ki, nem restratol). Hardver támogatásban is jobb, mint a 7.10, laptopomon már a kártyaolvasó is működik, és a suspend is stabilabban működik (régebben nem használtam, mert ébredéskor volt amikor beledöglött, most ez a gond is megszűnt, 10-ből 10x tökéletes a suspend/resume).
2 gondom van, az egyik valszeg user error: hiába adok samba jelszót a juzeremnek (sudo smbpasswd -a), hogy a virtuális gépben lévő WinXP-ből elérjek egy megosztást, csak az aktuális session erejéig működik, utána elflejti.
A másik meg egy hülye gnome butítás, eddig a places sidebarban (nautilusban) szépen egymástól elkülönítve voltak a szerverek, meg az egyéb bookmarkolt könyvtárak, most össze vannak keverve és még külön ikon sem jelzi, hogy melyik egy ftp szerver és melyik egy sima helyi könyvtár bookmarkja.
Ez a 2 óriási dolog van amik zavarnak, ezeken kívül nekem tökéletesen működik a 8.04.
(compizt nem használok jóideje, gondolom van ahol az is lehet a hibák forrása, pláne ami az X fagyásokat meg restartokat illeti)