HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik böngészőt használod leggyakrabban? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik böngészőt használod leggyakrabban? felmérés

Szavazás: Melyik böngészőt használod leggyakrabban? (1189 felhasználó adott le szavazatot)

Melyik böngészőt használod leggyakrabban?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#321 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 20. 16:47

90% - Mozilla
4% - Firefox
4% - Opera
1% - IE
1% - Egyéb

'Ndrew

#322 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 17:14

Még mindig IE, és Firefox, az arány egy kicsit változó, munkahelyen több Firefox, itthon több IE.
"Légy szerény mint én..."

#323 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 02. 23:57

[dobpergés]Melyik böngészőt használod a leggyakrabban? 2006-ban[/dobpergés]

#324 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:22

akkor ide is beriom.. :) iepowwaaa
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#325 Felhasználó inaktív   Heuro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 09:49

Szevasztok!

Avant browsert használok 3 éve, de csak most szembesültem egy problémával, amit nem bírok lekezelni.
Nem régóta 3 gépen használom a böngészőt (persze nem egyszerre) :smoker:  és keletkezik mindegyiken "Kedvencek" és "Autokitöltések" jellegű cucc is.

Jó lenne ezeket időnként összefésülni. A "Kedvencek" nem érdekes, de az "Autokitöltés" -ben lévő cuccokat nem bírom egyberakni.
Szerkeszteni értelemszerűen nem lehet a fájlokat, legalább is kellene hozzá valami visszafejtő, de akkor meg mi értelme lenne a titkosításnak? :D
Na most van a böngészőnek egy Fájl -> Importálás parancsa, ahol ki lehet választani a "nekem nagyon kellene opciót".
Kép

Igen ám, de ki van szürkítve az, ami kellene (a helyi importálás)

Kép

Ebben tudna valaki _konkrét_ tanácsot adni?
:respect:

#326 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 21:13

Idézet: Heuro - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 9:49

Szevasztok!

Avant browsert használok 3 éve, de csak most szembesültem egy problémával, amit nem bírok lekezelni.
Nem régóta 3 gépen használom a böngészőt (persze nem egyszerre) :smoker:  és keletkezik mindegyiken "Kedvencek" és "Autokitöltések" jellegű cucc is.

Jó lenne ezeket időnként összefésülni. A "Kedvencek" nem érdekes, de az "Autokitöltés" -ben lévő cuccokat nem bírom egyberakni.
Szerkeszteni értelemszerűen nem lehet a fájlokat, legalább is kellene hozzá valami visszafejtő, de akkor meg mi értelme lenne a titkosításnak? :D
Na most van a böngészőnek egy Fájl -> Importálás parancsa, ahol ki lehet választani a "nekem nagyon kellene opciót".
Kép

Igen ám, de ki van szürkítve az, ami kellene (a helyi importálás)

Kép

Ebben tudna valaki _konkrét_ tanácsot adni?
:respect:

Szia!

Én vagyok az Avant Browser fordítója.
Csak akkor aktív a helyi importálás opció, ha be vagy jelentkezve az Avant Online adattárba.

Ha a helyi gépen lévő beállításokat használod, azaz nem vagy bejelentkezve, akkor az Avant Online fiókból tudod importálni az adatokat a helyi gépre. Ha pedig az Avant Online fiókot használod, azaz be vagy jelentkezve, akkor a helyi gépről tudod importálni az adatokat az online fiókba.
Magyarul, mindig oda tudsz importálni beállításokat, ahol éppen vagy.

Sajnos helyi gépről helyi gépre nem lehet szinkronizálni. Az Avant Online adattárnak épp ez lenne elvileg a célja, hogy a gépek között így össze lehessen szinkronizálni az adatokat. De ehhez ugye az is kell, hogy valaki megbízzon az Avant Online biztonságában....  :D
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#327 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 11:43

PS: Az "Autokitöltés" a következő verzióban át lesz nevezve "Űrlapkezelés"-re illetve "Kitöltött űrlapokra", vagy "Űrlapadatok"-ra a szituációtól függően. Az Autokitöltés az szép magyar szó.  :omg:
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#328 Felhasználó inaktív   Heuro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 19:38

Idézet: batagy - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 22:13

[...]
Én vagyok az Avant Browser fordítója.
Csak akkor aktív a helyi importálás opció, ha be vagy jelentkezve az Avant Online adattárba.
[...]

Szevasz!

Köszönöm megtisztelő és korrekt válaszodat!
(soha semmi nincs későn)
;)

#329 Felhasználó inaktív   Heuro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 19:42

Idézet: batagy - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 22:13

[...]
Az Avant Online adattárnak épp ez lenne elvileg a célja, hogy a gépek között így össze lehessen szinkronizálni az adatokat. De ehhez ugye az is kell, hogy valaki megbízzon az Avant Online biztonságában....  :D
[...]

Igen, ezzel rá is világítottál, miért nem teszem fel az (mégha titkosított is) adataimat a NET-re.
:up:
Még1x köszi!

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.