Idézet: Gabesz - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 16:44
történt valakinél már olyan, hogy csak úgy hopp elszállt az alaplapra integrált hálókártya? :confused: hat napja nem használtam a gépem, mikor itthagytam minden rendben volt, ment a net, most meg nem kapja meg a routertől az ip címet, ha meg én akarom beállítani neki akkor lefagy az egész xp miután leokézom. a router valszeg' jó, mert most másik gépemmel tudtam csatlakozni. lehet valahogyan ellenőrizni, hogy tényleg meghalt-e a LAN az alaplapon?
nekem kb ugyanez volt. xp-t újratelepítettem és akkor ment minden. sp2 ráhúztam megint nem tudta felvenni automatikusan az ip-t. nem nagyon érdekelt, letiltottam és betettem egy hálókártyát
ami viszont most jött elő, hogy a videokártya megadta magát (passzív hűtés, fogalmam sincs mi ment el benne). betettem helyette egy Ati Radeon 9200-t, ami jó meg minden, de nem hajlandó AGP gyorsítást használni. a kártya 8x tud (másik gépből vettem ki, gond nélkül működött).
ATI Catalyst Control Center-ben is próbáltam rábeszélni nem megy. BIOSba erre nincs lehetőség állítgatni.
találkozott valaki ilyennel? vagy 5let a megoldásra?