Nekem speciel eddig nem volt vele különösebb gondom, sőt: érdekes módon az NVIDIA IDE driver is probléma nélkül felment, és látszólag tökéletesen működik. Nekem ATI kártyám van, amihez van x64 driver, és természetesen az alaplaphoz is,meg mindenhez. Sajnos pillanatnyilag nincs valami túl sok x64-re írt program, ez remélhetőleg változik majd. Én video-konvertáláshoz akarom használni, mert az igen erőforrásigényes, és ott sokat számít.
A fagyás problémád valószínüleg az inkompatibilis drivereid miatt van, vagy a játék nem bírja a x64-et.
Játékok miatt nem érdemes x64, mert lassab /lehet, vagy lefagyha, kivéve persze ha van x64-es verziója:
64 bites játékok listája
Lenne még egy kérdésem: Rákötöttem az erősítőre a hangkártyát. A digitális kimenetet használom, mert nem kell soreres kábel, és a hangkártyán meg van koaxiális kimenet(SPID). Az a gondom, hogy csak stereoban megy, és én 5.1-es DTS-t szeretnék. Ezt hol tudom beállítani? A realtek sound managerben nem lehet állítani ezt a kimenetet
Szerkesztette: Bishop 2006. 12. 11. 20:00 -kor
ASUS K8N,AMD sempron 2800+ 64bit,512 DDR/400Mhz,160Gb Samsung HDJJ,ATI RADEON 9550GE 256Mb TD VGA